עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yakir8,

שלום איזו גירסא של windows XP אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  2. Started by gobi,

שלום. משהו אןלי יודע אם אפשר לסכנרן דואר בין hotmail.co.il לבין Outlook Express ?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. קודם כל רציתי לשאול שוב כדי להיות בטוח האם מותר לרוקן אטת התקייה הנ"ל, אם זה לא מסוכן מדי?... ותוצאות החיפוש ראיתי מישהו שאמר שהמערכת הפעלה עולה לו לאט ושם הייתה תגובה לעשות את הצעדים הבאים: Start > Run > regedit HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management\PrefetchParameters EnablePrefetcher הוא עומד על 3 תשנה ל 5 על-ידי Net-Spider האם זה בטוח לשנות את הערך מ3 ל5?? תודה רבה ויום טוב!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by m3tr0x,

שלום פורום מערכות הפעלה יש לי Windows XP Pro SP1 עכשיו יש לי בעיה מוזרה כזאת שקרתה רק לאחרונה ששורת המשימות בילתי ניראית. היא לא ממוזערת או בתחתית המסך או משהו כזה.. היא פשוט נמצאת שם אבל בילתי ניראית כשאני לוחץ על הכפתור שעל המקלדת של ההתחל הוא מקפיץ לי אותו ורואים אותו אבל לא את שורת המשימות וגם במאפיינים של שורת המשימות אין שום דבר חריג. בדקתי את זה במצב בטוח ושמה הכל תקין. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי........תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  5. Started by phonix375,

שלום לכולם יש לי בעיה שאני לא מצליח להפעיל כתוביות בעברית אחרי השדרוג לוינדוס 8 . אני יודע שזה לא צריך להיות קשור לפלייר בגלל שניסיתי את כול הפליירים האפשריים כמובן שהתקנתי עברית בשפות וגם ניסיתי להתקין ערכת שפה עברית . שיחקתי עם כל ההגדרות של VLC PLAYER שתמיד עבד לפני זה . אני ממש השמח לעזרה עם זה תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. או שאני צריך להתקין גם את הדרייבר ל-USB2 מהאתר של יצרנית לוח האם : Gigabyte Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  7. שלום, אתמול הפעלתי את המחשב מחדש לאחר תקלה קטנה עם הסורק. ומאז הווינדווס מסרב לעלות, הוא נשאר במסך עם הקוביות המרצדות ולא מתקדם לשום מקום. נכנסתי ללא שום בעיה למצב בטוח, ולמצב בטוח עם .comands. אך מצב בטוח עם רשת, הפעלה אחרונה שעבדה ומצב רגיל נתקעים באמצע. הפעלתי איחוי דיסק ממצב בטוח בתקווה שאולי הוא יעלה על בעיה בהרד דיסק אך גם זה לא עזר. גם כיבוי המחשב לכמה שעות לא עזר. למישהו יש פיתרון בבקשה? יום נהדר רפי

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  8. תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  9. אהלן, הורדתי Windows 7 Upgrade Advisor סתם כדי לבדוק אם המחשב עומד בדרישה של Windows 7. לאחר הבדיקה ב Windows 7 Upgrade Advisor אמר לי שהכרטיס מסך שלי לא עומד בדרישה של Windows 7 ולכן לא אוכל להריץ את התכונה שלו: Windows Aero. תמונה: http://up174.siz.co.il/up2/gu1iyfmmwwox.png יש לי 4870... כאילו... אהה? מה הקטע של זה? לא אוכל לראות את כל האפקטים הויזואלים של Windows 7? http://windows.microsoft.com/he-IL/windows7/What-is-the-Aero-desktop-experience אילו דרישות זקוק Windows Aero הזה? או שזה בכלל סתם באג?

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  10. Started by WizMaster,

היי, ברשותי עותק חוקי של WinXp, אך אבד לי קוד ההתקנה. האם ישנה דרך שבה אוכל להשיג קוד התקנה חדש? ישנו איזשהו מרכז תמיכה של מייקרוסופט או משהו כזה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by bubugu,

שלום איך אני מתקין DX10 במחשב? תודה

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  12. ערב טוב לכולם.. מאחר שנאבד לי הדיסק המקורי של הווינדוס, החלטתי להוריד אותי (יש לי CDkey מקורי) הקבצים שקלו יותר ב700mb, אז צרבתי אותם על דיסק DVD.. ניסיתי עכשיו לפרמט מחשב אחר בבית עם הדיסק הצרוב, אבל אני לא מצליח לעשות BOOT דרכו.. יש למישהו רעיון מה הבעיה? תודה מראש Install

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  13. Started by mzini,

היי... יש לי בעיה עצבנית באינטרנט אקספלורר בכל פעם כמעט שאני פותח אותו אחרי מספר דקות או אחרי שעה מופיעה לי הודעת שגיאה של WIN וכשאני פותח אותה מופיעה לי השגיאה הבאה... ומיד לאחר מכן אקספלורר נסגר. אשמח אם מישהו יודע במה מדובר.. תודה מראש... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  14. לאחרונה אני נתקל בתופעה מוזרה שאני לא מצליח לעלות על הגורם: אחרי כמה זמן שהמחשב עובד פתאום איזשהו תהליך מתחיל להשתמש בכ50% מכוח המעבד ופשוט לא מפסיק התהליך נקרא SYSTEM (מן הסתם חלק ממערכת ההפעלה XP) ופשוט פועל ברקע ואוכל חצי מכוח המעבד אפילו שהמחשב לא מבצע שום פעולה נראית לעין הדבר הראשון שעלה לי בראש הוא כמובן איזשהו סוס טרויאני או MALWARE אחר אז הרצתי סריקות ב5 תוכנות שונות לגילוי רוגלות והכל בסדר אפילו הרצתי את HIJACKTHIS ניתחתי את הלוג ב www.hijackthis.de והסרתי את כל מה שהיה חשוד או מיותר וזה עדיין קורה. הבעייה נפתרת לאחר הפעלה מחדש אבל חוזרת אחרי כמה דקות\שעות ומאלצת אותי לעשות עוד פעם REBOOT עקב השימוש הקבוע בחצי מכוח המעבד הוא נורא מתחממם (55-60 מעלות p4 3.0ghz pr…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by -Zen,

שלום. כרגע מותקנת לי גירסת ווינדוס XP pro, כאשר אני מנסה להתקין גירסת ווינדוס XP home דרך הווינדוס עם הדיסק של XP home קופצת לי ההודעה הזאת: איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת ?? תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  16. היי.. יש לי כמה שאלות: קודם כל, מה קורה אם אני מתקינה עכשיו ווינדאוס 7? (הבנתי שיש גירסא שהיא חוקית ואפשר להוריד אותה מהאתר של מקרוסופוט אבל היא מוגבלת בזמן..) אם כן, איך הופכים אותה ל - "לא מוגבלת"? ואם אי אפשר מה קורה כשפג-תוקפה? איך מתקינים את זה על מחשב חדש לגמרה בלי ווינדאוס?.. ועוד שאלה, יש לי דיסק של ווינדאוס ויסטה שכבר התקנתי על מחשב אחד בבית, האם יש לי חסימה או משו כ\ה להתקין אותו על מחשב חדש? ואם לא, האם זאת פעולה פשוטה או שעדיף שאני אקח טכנאי לזה?

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  17. יש לי XP בעברית ובכונן C יש לי 40 ג'יגה.יש מצב לעביר לכונן D עשר גיגה בלי לפרמט?

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  18. Started by bronco,

לאחר המתנה ארוכה מאוד הבאתי סוף סוף את המחשב החדש הבייתה עם הלוח האם החדש Z68 אקסטרים 4 של אסרוק התקנתי WIN XP חוקי מיתוך מגמה לשדרג ל W7 . בתהליך ההתקנהשל WIN7 כבר בהתחלת התהליך אני מקבל הודעה על בעיה בכונן הקשיח לשון ההודעה : windows cannot be installed to this disk. the selected disk haz an MBR partision table. on efi systems,windows can only be installed to GPT disks הסברים יתקבלו בברכה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. תוכנות כמו meseenger או הsticky notes מופיעות על הtaskbar גם כשהן ממוזערות, וזה מעצבן. איך אני מעלים אותן?

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  20. למשהו יש מושג מה פירוש XP

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני יודע שיש פקודה שצריך לשנות באיזה קובץ INI ואז אני אוכל למחוק אותם. מה היא? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם אני משתמש דיי מתקדם במחשב לא נכנס לכל מיניי אתרי זבל ומיילים חשודים לא מוריד קבצים שיכולים להיות נגועים(נזהר כמה שאפשר) ובעיקרון מאד זהיר היום העברתי את המחשב שלי פורמט התקנתי את כל התוכנות הדרושות שאני עובד איתם והתאמתי אותו לצרכיי הקטע הוא שהוא עובד פיקס עכשיו איך אני יכול לשמור על זה שהוא ימשיך לעבוד כך? עקרונית התוכנה היחידה שלי שמגנה עליי היא spy sweeper אני מאחוריי ראוטר של אדימקס אבל אני על חשבון dmz מה שאומר שזה כאילו אין לי פייר וול(אם אני חושב נכון) איזה תוכנות עוד כדיי להתקין שיגנו לי על המחשב חוץ מפייר וול כי אני ממש לא רוצה אחד כזה אני מדבר על תוכנות כמו ad aware ואנטי וירוסים למינייהם אבל לא דברים שיגמרו לי על הזיכרון היה לי אנטי וירוס של מק…

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  23. Started by tetro10,

התקנתי OFFICE 2000 על מערכת הפעלה XP וישנם חלק מהתפריטים וההודעות של ה- האופיס שמוצגים כסימני שאלה מה עלי לעשות

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  24. Started by 114508534,

כאשר אני מתחבר לאינטרנט אחרי כמה דקות יש הודעת שגיעה ואני לא יכול להדביק ולגזור . בבקשה תעזרו לי כי זה ממש מעצבן אותי

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  25. שלום לכולם, אני בטוח שכולכם מכירים את העדכון הזה שבודק אם הווינדוס שלך מקורי או לא, ובעליית הווינדוס אפשר לעשות GET GENUINME או אחרי זה ואני לא יודע איך להעיף את זה זה מעצבן מאוד אשמח אם מישהו יוכל לומר לי איך אני מעיף את זה.. תודה קובי

• 4 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.