Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
^ התוכן בכותר, השגיאה למטה : This webpage is not available The webpage at https://accounts.google.com/ServiceLogin?hl=iw&continue=http://www.google.co.il/ might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address. Error 201 (net::ERR_CERT_DATE_INVALID): Unknown error. המחשב נבדק ונסרק עם SUPERANTISPYWARE,Malwarebytes' Anti-Malware נפתרה הבעיה: המחשב היה מתוכנת בטעות לשנתיים אחרונית(2009)...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
דבר ראשון, אם זה לא הפורום המתאים אז תעבירו אותו בבקשה.. פשוט לא מצאתי פורום מתאים יותר. ועכשיו לעניין, איך אני הופך קובץ טקסט (.txt) לקובץ תמונה (jpg.)? תודה
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אם אני ישים על המחשב שלי עכשיו שהוא XP WIN98 יש לי כרגע מחשב : Amd 3200+ 939 mother board: Gigabyte k8n3u Nforce 3 Geforce 6600 GT. זה יהיה לי מהיר ... אבל השאלה אם יפעלו לי משחקים ? או יהיה לי שגיאות או כדי ? תודה
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
There is nothing left to say, this is a very wired problem, PLEASE HELP ! Thanx, Happy Holiday !
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שיפור משמעותי? או סתם אריזה חדשה? האם יהיה אפשר לקבוע את מיקום קובץ הHIBERNATE? או שהוא עדיין יהיה מוגבל לכונן מערכת הפעלה בגלל תכנון לקוי? (שלא כמו בMAC OS) האם יהיה אפשר להגדיר למערכת לבצע פעולות(משתמש) העתקת קבצים על גבי הרדיסק בסדר לינארי(במקום בבת אחת) כדי למנוע פרגמנטציה וירידת ביצועים? האם הוינדוס ידע סוף סוף לתעדף מיקום של חלונות קופצים בשטח ריק על המסך? (ולא תמיד במרכז המסך, היכן שבדרך כלל יש כבר חלון אקטיבי) על אלו ועוד שאלות רבות אחרות, הזמן יענה. ועל פיהם הוינדוס החדש, ומנהל צוות פיתוח הוינדוס של מיקרוסופט, ישפטו.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם.. לפי הנושא כבר הבנתם את השאלה שלי.. אז מה זה בדיוק תכונת הדיבור הזאת ?? רק לפני 10 דקות מצאתי את זה סתם משעמום וחיטוט בווינדוס.. די הצחיק אותי האמת לכתוב שם משפטים מטומטמים ולשמוע את SAM הזה חוזר אחריהם (אפילו העלה לי כבר כמה רעיונות להסתלבט בטלפון על חברים..) אבל מה זה נותן חוץ מזה? למה הדבר משמש בפועל? נראה לי דווקא דבר סוף הדרך אם המחשב יתקשר איתי בדיבור במקום בכתב וההפך שאני אדבר איתו כדי להפעיל דברים.. בכל מקרה , למי שמבין בזה - אם אפשר לשפוך על זה קצת אור.. תודה
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי על המחשב 3 פרטישנים: C : 98SE D : 2000pro E : XP 98SE גוסס וצריך פירמוט. האם מספיק להעתיק את ה BOOT.INI ל D לפרמט ,להתקין 98 ולהחזיר את ה boot.ini ? אני לא יכול להרשות לעצמי לעבד את המידע על D,E ! אז אשמח לקבל תשובות רק ממי שביצע את זה בעבר ... תודה מראש ! ???
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך לגרום ל-Address bar ב-IE לא להציג הסטוריה? פעם ידעתי איך לעשות את זה אבל עכשיו אני פשוט לא מצליח למצוא את זה. תודה
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
טוב, יש לי כמה שאלות: 1) האם המעבד 64 ביט של AMD (או זה של אינטל שיצא בקרוב), ינצל את אופציית 64 ביט שיש לו במערכת הפעלה של 32 ביט? 2) האם במערכת הפעלה של 64 ביט, מעבד של 64 ביט יעבוד יותר מהר ויותר טוב? 3) האם במערכת הפעלה של 64 ביט יהיה אפשר להפעיל אפליקציות של 32 ביט, בלי מצב מיוחד (לא בצורה גרועה שה XP מציע...), ובלי להגדיר הגדרות מיוחדות? (במערכת הפעלה של 32 ביט אפליקציות של 16 ביט לא עובדות היטב). 4) מה עדיף: הטכנולגיה של Intel - Hyper Threading , או הטכנולוגיה של AMD - Hyper Transport? למה?(אני יודע מה הם עושים, אני רק רוצה לדעת מה עדיף) תודה.
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני כמעט בטוח שהבעיה נגרמת מהמפרט שלי, אז אני יהיה כמה שיותר ספציפי לגביו. יש לי כרטיס מסך: CONNECT 3D HD3850 256MB DDR3 מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם GIGABYTE GA-G33M-S2H זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W הבעיה שלי שמהרגע שהתקנתי את כרטיס המסך שלי, קבצים של JPG ותוכונות לעריכה ומצגת של תמונות עולות פחות מהר מלפני שהתקנתי את כרטיס המסך שלי. האם למישהו יש מושג למה זה קורה? אחרי הכל עם כרטיס כזה חזק ומעבד אחד מהחזקים בשוק התמונות צריכות לעלות יותר מהר. תודה על העזרה נ.ב משחקים בתלת מימד טסים לי על המחשב!
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני גולש להנאתי במחשבי ועזבתי את המחשב לשנייה. שאני חוזר אני שומע צליל והמחשב מגיע למצב החלפת משתמשים, אמרתי לעצמי,זה בטח רק פעם אחת[אני מדבר לעצמי בשפת הסלנג] ועכשיו בכל פעם שאני מדליק את מחשבי אני נדרש ללחוץ על המשתמש שלי למרות שאיני שמתי ססמא. מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ על קישורים לדוגמה קישורים של אימיול אז במקום להוריד אוטומטית אז אני מקבל הודעת שגיאה וכאשר אני חוזר ל XP אני מצליח להוריד מה הבעיה
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש פנום 2 965 4 גיגה זיכרון 5850 התקנתי ווינדוס 7 והכל היה מעולה. באתי היום בנוסף להתקין ווינדוס אקס פי על כונן אחר ריק לחלוטין כנראה שהווינדוס היה 32 ביט והמחשב שלי 64 ביט אז לאחר שהוא סיים את כל ההתקנה הוא בא להפעיל את הווינדוס ורושם ADISK READ ERROR OCCURED בבקשה עזרה איך אני מעלה את הווינדוס 7??? מחקתי את הפרטיטישין שדל הווינדוס אקס פי ועדיין הבעייה. איך מסדרים את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם יש פה מדריך מעולה שדרכו עבדתי להתקנת הווינדוס http://www.guides4u.co.il/xoops/modules/news/article.php?storyid=82 אבל אחריי שהתקנתי שמתי לב שיש לי רק כונן אחד C ואני מעוניין שיהיה לי 2 כוננים... גם D למשחקים בעיקר שאני יתקין את כל המשחקים ב D עכשיו אני יעשה פירמוט והתקנת ווינדוס שוב ( דיי באאסה אחריי שהתקנתי את כל התוכנות והדרייברים כבר בC). אפשר מדריך איך להגדיר שני כווננים? וגם אני רוצה שב C יהיה גודל של 30 ג'יגה זה מספיק וב D יהיה את כל השאר איך עושים את זה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום לתמיכת מיקרוסופט... התקנתי WindowsXP Home Edition בהתקנה נקייה וחדשה לגמריי דרך תוכנית ההתקנה של WindowsXP (מערכת קבצים NTFS) בהפלה הראשונה ניסיתי לעדכן את ה Windows דרך האינטרנט (דרך האתר Windows Update) והעדכונים האלה נכשלו בהתקנה: 811630: עדכון קריטי (Windows XP) 810833: עדכון אבטחה (Windows XP) 810577: עדכון אבטחה Q328310: עדכון אבטחה (Windows XP) 329170: עדכון אבטחה (Windows XP) Q329390: עדכון אבטחה Q329834: עדכון אבטחה (Windows XP) Q324096: עדכון אבטחה Q329115: עדכון אבטחה Q323172: עדכון אבטחה Q326830: עדכון אבטחה Q324380: עדכון אבטחה Q313450: עדכון אבטחה Q323255: עדכון אבטחה Q329048: עדכון אבטחה Q318138: עדכון אבטחה Q311967: עדכון אבטחה עדכון תאימות יישומים …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני משתמש בWindows 2000pro, ויש לי בעיה קטנה, עד שהWindows עושה Shut Down לוקח כדקה או יותר. אין לי אף תוכנית שעובדת ברקע. מה לעשות?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכם אני חייב עזרה מהמבינים ואלה שיש להם טורנטליץ' . הורדתי לפני כמה זמן וינדואס ויסטה אבל אני לא זוכר איזה , ועכשיו אני צריך עוד הפעם להוריד . אז אני חייב שתביאו לי את הגרסא הכי טובה , פרוצה וכו' בבקשה זה די דחוףףףףףף .
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אין אופציה לבטל התראות לעידכונים שלא בחרתי להתקין ... לא מצאתי משהו שמתייחס ב msconfig שם ..[כדי שלא יעלה לי כל פעם עכשהמחשב נדלק] ואי אפשר לסגור אותו בקליק ימני או משהו פשוט מטרד כל הקטע של העידכונים האלה ... יש דברים שאני לא רוצה להתקין כמו כל מיני הנפצות אבטחה של אופיס, ובכלל אין להם סוף כל רגע יש משהו חדש להתקין
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אני על נייד מסוג dell, צריך עזרה כמה שיותר מהר. אז אם מישהו נתקל בבעיה אני אשמח לעזרה. טוב פתרתי את הבעיה ע"י system restore.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי של 8GB ואני רוצה לשים עליו ווינדוס 7. איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה... אני לא יודע מה קרה, אבל פתאום הדפדפן פותח לי קבצי rar ו-mp3 אוטומטית מהרשת, במקום להציג לי את החלון שבו אני יכול לבחור אם אני רוצה לשמור את הקובץ או לפתוח אותו ישירות - הוא פשוט פותח את הקבצים אוטומטית, כאילו שלחצתי על OPEN... ואני כמובן מעדיף לשמור... האם ישנה דרך שאני אוכל להחזיר את התיבה שבה אני בוחר אם אני רוצה לשמור או לפתוח?? אני משתמש ב-WinXP Pro ודפדפן Internet Explorer 6 תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תראו יש לי כרטיס מסך ישן ולא מי יודע מה !!! fx5200 עכשיו כל פעם שאני נכנס למשחק או תוכנה שהיא בfullscreen אז הוא ישר עושה לעצמו משום מה מזעור וכל פעם שני מנסה להגדיל שוה הוא עושה מזער (לפס של התפריט התחל) עד שאני מצליח זה שנה חשבתי על הכל עדכנתי דרייברים ואין גם זה לא עזר בבקשה תעזרו לי כבר אין לי כוח נמאס אני אודה מאוד למי שיעזור לי!!! תודה.........
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי כנראה בעיה ב Mobile Center ,אני מצליח לראות את התיקיות שב PPC שלי וכמו כן לסנכרן ביניהם אבל משום מה אנני מצליח לצאת לאינטרנט דרך ה PPC . במחשב אחר (לא ויסטה) שהתקנתי את ה Active Sync 4.5 אין בעיה וכאשר במכשיר מסונכרן אני גם מצליח לצאת החוצה לאינטרנט. הדבר גורם לי בעיות בעיקר כשאני רוצה לעדכן את המפות של FreeMap ולאו דווקא בגלישה עצמה.
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם! יש לי בעיה: כאשר אני מפעיל את ווינדוס, ה- NUM LOCK תמיד מכובה. לאחר שאני מדליק אותו, הוא נכבה לפעמים לבד (אני לוחץ על המספרים-חצים ולא מופיע המספר, אני מסתכל ורואה שה NUM LOCK מכובה). מישהו יודע מה אפשר לעשות עם שתי הבעיות האלו? תודה והמשך שבת שלום, מושיקו
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אז ככה, לפעמים יש קטע כזה שאני נכנס לדפדפן ופתאום הכל נתקע ועובד לאט אני נכנס לתהליכים רואה cpu:100% ואז שאני עושה Iexplor-סיים משימה הכל חוזר לקדמותו. מה הבעיה מישהו יודע ? תודה 8)
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-