Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אהלן. קראתי לפני כמה חודשים סקירה בThe Marker IT של ויסטה. כתבה שנלקחה מפי.סי. מגזין אם אני לא טועה... הכותבת לקחה שני נייחים עם מפרט טכני זהה, על אחד מותקנת XP ועל השני ויסטה וגלשה לאותם מקומות בשני המחשבים במשך כחודשיים . על שני המחשבים הותקנו התוכנות Ad-Aware+SpyBot S&D במחשב עם הXP נמצאו הרבה יותר דברים מאשר במחשב עם הויסטה. האם בויסטה יותר "חורים" נסגרו ? היא טיפה יותר מאובטחת מ-XP ? אני ממש בדילמה. מבחינת החומרה המחשב שלי מוכן, אין בעיה כאן. תודה מראש לעונים !
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
לא לסגור את הנושא למרות שהוא נדוש כי כן עשיתי חיפוש קראתי ועוד יש לי שאלות. אני רוצה לבצע המרה של כונן חיצוני חדש שיש לי 500 gb של wd אבל כבר העברתי אליו מידע של 400 ג'יגה בערך אבל אז נזכרתי שהכונן בא כ fat32 ולא ntfs יש את הפקודה convert e: /fs:ntfs אבל........... בקיצור האם אני יכול להמיר את הכונן מבלי שיסבול מאיטיות גם המרה יותר איטית - אני פשוט לא חושב שאני ירוקן או יפרמט אותו בשנים הקרובות (אין לי די שטח פנוי על הדיסק הקשיח) תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום התקנתי ווינדוס חדש על המחשב ויש לי מספר בעיות: windows xp sp2 בעברית 1-יש אייקונים מיותרים במחשב שלי ליד הכוננים כמו: לוח בקרה מדפסות ופקסים 2-איך אני משנה את השם Adminisrator לשם אחר גם שיופי במנהל המשימות וגם בחלון של ההתחל? 3-בכל פעם שאני עושה ריסטרט או לפעמים באמצע היום פתאום השעון זז שעה אחורה וצריך לכוון מחדש,מה עושים? תודה מראש (וכל תשובה תעזור)
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הבנתם?? בעיה מאוד מסובכת חצי שעה ישבתי על זה ללא תוצאות...
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי Windows 7 Proffesional (חוקי, מ- MSDN Academic Aliiance) דבר ראשון, איפה אני מוצא את המידע על המסך הכחול האחרון שהיה לי? דבר שני, בXP הייתה ב- My Documents איזו תיקייה מוסתרת, נראה לי שקראו לה Application Data או משהו כזה בכל מקרה, היה צריך לעבור דרך התיקייה הזאת כדי להגיע בסופו של דבר לתיקיה שבה הדפדפנים שומרים מידע כמו ה session האחרון שנסגר (כדי לפתוח מחדש את כל הטאבים והדפים שהיו לפני שסגרת את הדפדפן) איפה אני מוצא את זה? עוד דבר - כשאני מנסה לאתחל את המחשב אני מקבל מסך כחול (זה אחרי שאני צריך לחכות הרבה זמן עד שסוף סוף זה יקרה, בד"כ אני פשוט מוותר ולוחץ על הכפתור אתחול לפני שזה מסיים לנסות), כרגע חיפשתי מידע על הבעייה הזאת (ולכן גם רציתי לדעת איפה המ…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי XP SP2 יש לי כמה יוזרים במחשב שכרגע פתוחים העניין ששומעים ברקע (כרגע) כל כמה שניות צליל של צרצר איך ניתן לדעת מאיזה יוזר זה יוצא? אין ניתן לעשות שברגע שמחליפים יוזר הצלילים והמוזיקה שמופעים מאותו יוזר לא יושמעו עד החזרה?
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
Can someone help me to sort the services, what to enable and what to dissable ? Thanks!
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
לא משנה איזה סוג או חברה ה pda העיקר אם אפשרי להתקין xp עליו תודה,
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
אני מנסה להתקין WIN2000 מDOK אבל לא כ"כ הולך לי. בתחילת ההתקנה הוא רושם שהוא מעתיק קבצים ל"דיסק קשיח" כביכול אבל תכלס הוא "מעתיק" אותם ל DOK,ולכן כשהוא מנסה להמשיך את ההתקנה הוא נותן בלו סקרין כי הוא לא מזהה הארד דיסק.יש למישהו מושג איך לפתור את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מראה לי תמונות ממוזערות של סרטונים...פתאום. לא מחקתי שום מקודדים או משהו אחר,אבל פתאום אין לי את האפשרות של-"רענן תמונה ממוזערת",ובכלל אין תמונות לסרטונים \= למה? ומה צריך לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי וינדוס xp גרסה באנגלית אבל תומך עברית, כותב בעברית , אבל יש מקרים שקבצים נכתבים בג'בריש כמו במדיה פלייר שאני מריץ שיר אז את שם השיר הוא כותב בג'בריש וגם קבצים של טקסט בלבד שאני מוריד מהאנטרנט ( ניסיתי את כל האפשרויות בencoding ב View אבל זה לא עזר) בעבר היה לי מקרה דומה אבל לאחר כמה זמן החלונות התעדכן לבד. יש לי סרויס פק 1
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום יש לי בעיה קטנה בדפדפן פיירפוקס כאשר אני מוצא קישורית של MIRC ולוחץ עליה אמור להפתח באופן אוטומטי תוכנת המירק MIRC אבל זה לא קורה.... זה עבד בעבר, הופיע מתישהו איזה חלון ולא שמתי לב למה שכתוב ואישרתי משהו... ומאז אין לי את האפשרות של קישור אוטומטי אני חושב שקוראים לזה Extention External Program האם משהו יודע איך להפעיל את האפשרות הזאת בחזרה??
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
היי חברה רציתי לדעת במה ניקוי רג'יסטרי עוזר למחשב,והאם ניקוי רג'יסטרי יכול לפגוע בתפקוד המחשב. למשל,אני משתמש בregistry mechanic ושמתי לב שאחרי שפירמטתי וניקיתי רג'יסטרי,המחשב תפקד בצורה איטית יותר מלפני שניקיתי. יכול להיות שזאת בעיה הקשורה לריסטרט?ובכלל,רציתי לדעת במה זה עוזר. תודה
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שאלתי היא: כיצד ניתן להקשיח מחשב בסביבת WINDOWS? ז"א שלצורך העניין אם אני נכנס ל"מחשב שלי" (ב- WINDOWS) אני מזהה רק את הכוננים הקשיחים. ושאר הכוננים (CD,FLOOPY) וכניסות USB אינם זמינים (לא מופעים) ?
-
- 4 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום, הבן שלי מחק בטעות את העיברית מהמחשב, כרגע יש אנגלית וכאשר אני מעלה מסמך בעברית אני מקבל הרבה ???????? השאלה שלי האם על מנת להחזיר את העברית אני צריך להתקין את מערכת ההפעלה מחדש או יש איזה מוד שמתקן רק את הבעייה הזאת תודה, איציק.
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי הביא לי את המחשב שלו כדי לסדר לו שם כמה דברים בנוסף , הוא ביקש ממני ליצור לו מחיצה נוספת . יש לו הארד דיסק אחד (כונן C ) בגודל של 75 GB הוא רוצה לחלק את הכונן לשני מחיצות. אני צריך תוכנה מסוימת כדי לפצל את הכונן בתוך הוינדוס ? או שאפשר לעשות את זה דרך הוינדוס ב manage או משהו ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
המחשב הנייד הישן שלי האט קצב והתקנתי מחדש עם תקליטור המקור את windows 7 premium אני מנסה לפתוח ב notepad קבצי שנשמרו בקידוד ANSI ומקבל ג'יבריש מה חסר לי בהתקנה החדשה?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בזמן שאני לוחץ ALT + CTRL+ DEL אני מקבל צליל דונג של שגיאה מה יש לווינדוס?
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום. נתקלתי במושג הזה פעמיים,גם כשדיסק מסוים הוכנס לתוך הכונן וניסיתי לעשות ריסטרט (שהוצאתי את הדיסק הווינדוס עלה בסדר) וגם שניסיתי להתקין daemon tools יש פונקציה שלא עובדת טוב עם הDEBUGGER. השאלה שלי היא-מה זה בכלל?לפי מה שהבנתי זה קשור לתפקוד הכונן,לא? ורציתי לדעת האם אפשר להתקין את הדאמון ולבטל את זה,או האם זה עוזר לתפקוד הכונן. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כידוע לא מוכרים יותר רשיונות XP. אני מוכרח לעבוד עם XP ולא מעוניין לעבוד ב-XP MODE. איך אני מתקין WINDOWS 7 בצורה חוקית לחלוטין? (רישיון OEM הוא לא באמת חוקי לשימוש פרטי\עיסקי). אם אני קונה רישיון ל-7, אני יוכל להתקין עם הרישיון XP? לא חבל לשלם פי 2 על הרישיון? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לו וינדוס באנגלית איך עשוים תמיכה בעברית? :s05:
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
כל פעם שני עושה ריסטרט למחשב נעלם לי ההפעלה מהירה איפה שרשמתי בכותרת יש לזה פיתרון כי זה מעצבן להגדיר את זה כל פעם מחדש...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-