Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היי חבריה, כותרת מחשב נייד ,צורב לא עובד התקנתי את המערכת על USB כרגע יש וינדוס 7 32 סיביות 3 גיגה זיכרון רוצה להתקין וינדוס 8.1 64 ביט מה צריך להגדיר אם אפשר תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מחשב (לא שלי). כשהוא עולה הוא כותב : Windows XP could not start because the following file is missing or corrupt: \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM וכותב לי גם להכניס את הדיסק של הוינדוס וללחוץ על R . כשאני בRC הוא מבקש סיסמה למרות שאין .לחצתי אנטר בלי לכתוב סיסמה וזה כותב שהסיסמה שגויה . יש דרך לסדר את הבעיה של הסיסמה או לתקן את הRegistry הפגום ? בלי לפרמט .
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם... אז הבעיה שלי הפעם היא ככה: יש לחבר שלי 2 מערכות הפעלה(אחת בעברית ואחת באנגלית) הוא רוצה להסיר את האנגלית ללא פרמוט(uninstall xp) אז ככה: אין לו שוםאפשרות בADD\REMOVE... וכאשר הוא מנסה דרך ה:%systemroot%\system32 הוא מקבל את השגיאה הבאה: Setup can not uninstall Windows XP because the necessary registration information is missing. מה עוד אפשר לעשות?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחלק מהאתרים שאני נכנס אליהם , הדפדפן (גם explorer וגם firefox) פשוט נסגר אני מכניס את הכתובת והדפדפן נסגר , למה זה קורה?
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
(Windows 7) בעת כיבוי המחשב הווינדוס נתקע במסך installing update 2 of 2. גם לאחר שהשארתי את המחשב פתוח כל הלילה זה לא עזר. אז עכשיו כל פעם שאני מכבה את המחשב אני חייב לכבות אותו בכוח (לחיצה ארוכה על כפתור כיבוי). למישהו יש הצעה לפתרון? לצערי משום מה אין לי System restore לפני התאריך שבו זה התחיל. יש אולי דרך שבה אני אוכל לראות איזה עידכון גורם לבעיה הזאת ולמחוק אותו בעצמי? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש לי WIN7 HOME PREMIUM 64 BIT ואני לא מצליח לפתוח כמעט אף קובץ EXE מתי שאני מנסה לפתוח קובץ התקנה (לדוגמא הדמו של UT3) זה רושם לי COULD NOT OPEN ARCHIVE FILE IS EITHER UNKNOWN FORMAT OR DAMAGED הרבה קבצים ותוכנות שפעם עבדו לי עם WIN XP לא עובדים עכשיו בדקתי עם אותו קובץ בווינדוס XP ובמקום דף לבן (קובץ FILE) היה קובץ התקנה וזה עבד מה עושים? ???
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
מחשב דיי חזק, יחסית, לוח אסוס P5B DELUX, כ.מסך ATI-X1650 חלונות XP, עם 4 גיגה זיכרון. עבד תמיד כמו שצריך פתאום התחיל בעיות מעצבנות- המחשב קופא כל כמה שניות, מעבר בין חלונות יכול לקחת 3-10 שניות, לפעמים הכל קופא ומשתחרר אחרי 20 שניות(ואז כל החלונות קופצים במכה לפי סדר הקלקות). הקלדה נעצרת לכמה שניות, צפייה ביו טיוב נעצרת ומקרטעת. המחשב נקי מאבק,כולל גופי קירור בכ.מסך, מעבד קר (גוף קירור קר, בחדר יש מזגן קבוע,ונסתי כמה ימים להשאיר דלת פתוחה) אין וירוסים ואין SPY. הרצתי גם CCLEAN. החלפתי זכרונות לזכרונות אחרים לגמרי. מה הבעיה? פיתרון אפשרי ....?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
פעם ראשונה שאני נתקל בבעיה כזאתי...איך אני מתקן את זה ?! לא הבנתי מאיפה אני אמור להפעיל את ה כונן קשיח התמונה נמצאת בלינק הזה http://img178.imageshack.us/img178/7426/img7136ik2.jpg
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אוקיי , דיסקט אתחול לא עובד כשיש xp , אני רוצה לפרמט אותו ( הוא לא נותן לי לעלות את לינקוס מכיון שיש לו בעיות על הLILO ) שהמחשב יהיה ללא מערכת הפעלה ואז להתקין את הלינוקס . אז , כיצד אני עושה את זה , כיצד לפרמט את xp בלי להתקין אותו מחדש ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אתמול יצאתי מהבית והשארתי את המחשב פועל כשהוא מבצע פעולה אחת - הורדה בביטורנט כשחזרתי התברר לי שהיה קצר בבית והמחשב נכבה. שהפעלתי אותו הופיעה לי ההודעה הבאה (כמו בתמונה) : ניסיתי לעשות REPAIR וזה לא עבד. ניסיתי להתקין את הוינדוס בלי פרמוט וגם זה לא הצליח בטענה שחסרים לו קבצים או משהו כזה האם ניתן לתקן את הבעיה בלי פירמוט ? בנוסף - חיברתי את ההארד דיסק שנפגע למחשב של אחי כדי לגבות דברים, חלק היו שם אבל חלק גדול , כולל PROGRAM FILES לא נמצא. מה הפתרונות שלי ומה העצות שלכם? נ.ב המערכת הפעלה היא ויסטה נ.ב 2 זו פעם שנייה בחודשיים שהמחשב קורס לי ככה אחרי קצר. האם יש לי משהו לעשות בנידון? או שזה ימשיך לקרות ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום, יש לי תוכנה משנת 97 שרצה היטב על WIN98 וב XP היא לא עולה מאחר והתוכנה היא יישום של דוס. האם יש איזושהי דרך להריץ את התוכנה? זה נורא חשוב לי. תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס וכאשר אני רוצה להוסףי עברית אני קודם כל מוסיף דרך הדיסק ואז שאני רוצה לבחור היברוו דרך הINUP LANUNUGE אזHEBREW לא ברשימה אין לי מושג מה לעשות נכון לעכשיו אני הוספתי שפה אחרת אבל עם עברית אבל עדיין יש בעיות שאתה מוריד קבצים וכל זה 2. אם יש לי אקפי ומראה של ויסטה מותקן כבר השאלה שלי אם אני יכול לשנות את האייקורים של ויסטה לאקפי הרגיל?
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
לאחרונה האפלוקציה התחילה "לתחון" זכרון ו-CPU כשאני ב-BLANK זה טופס 10000K באתרים מגיע ל- 35,000K ו יותר ה- CPU ב- 90.... יש למישהו מושג מה הבעייה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה מאד. אני יוצר תיקיה חדשה והיא מוגדרת לקריאה בלבד. אני מבטל את זה, לוחץ אישור וכשאני בודק שניה אח"כ היא שוב מוגדרת לקריאה בלבד. גם חלק מהתיקיות הישנות מפגינות את זה. ולפני שתשאלו, לא הצלחתי לברר אם יש איזו קורולציה למשהו (זמן יצירה, כונן וכד'). הקטע הוא שבתיקיות שלא מפגינות את זה אני יכול לשנות את הפרמטר הזה כרצוני והוא נשאר כפי שסימנתי אותם באחרונה. ניסיתי לעשות הפעלה מחדש - ללא תועלת. אני תמה. האם יש באיזה מקום איזשהו checkbox שאומר "פתח כל תיקיה לקריאה בלבד" שצריך להוריד לו את הסימון? הסתכלתי בלוח הבקרה -> אפשרויות תיקיה אבל לא מצאתי שום דבר כזה. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 904 צפיות
-
-
http://blog.orbmu2k.de/sidebar-gadgets/volume-control-sidebar-gadget זה gadget ממש נחמד. מאפשר לשנות ווליום עם הכפתור של העכבר ונותן ויזואליזציה לעוצמת הקול בערוצי סטריאו. לחצן אמצעי עושה מיוט. לחיצה כפולה פותחת מיקסר.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הפעלתי את תוכנת ה msconfig וגיליתי שבכרטיסיית ה startup מופיע msblast.exe, האם זה מעיד על הדבקה בוירוס? יש לציין שמעולם לא נדבקתי(לפי ידיעתי) בוירוס כי התקנתי את ה patch של מיקרוסופט לפני שהוא התפרץ, האם אני צריך למחוק קובץ זה ?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני לא יכול כשתפריט ההתחלה שלי לא ממוין לפי שם, וזה משגע אותי כל פעם ללחוץ לחצן ימני ו"מיין לפי שם"... איך עושים שזה יקרה אוטומטית?! המון תודה מראש, ניר.
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכווולםםם הקיצר ניסיתי להתקין XP במחשב השני שעד עכשיו התקנתי בחיים שלי רק 2000 ו98SE אז אין לי ניסיון כל כך עם XP בקיצור הדיסק הוא של חבר ושהכנסתי אותו לכונן ושיניתי בביוס לבוט מהדיסק הבוט עלה מהמחשב ולא מהדיסק משמה הדיסק הוא לא בוטאייבל לא?? הכנסתי את הטקליטון איתחול ונכנסתי לסיפריה I386 ולWINNT.EXE ושזה פתח את ההתקנה הוא שאל אותי מאיזה כונן הדיסק לחצתי וכמובן שהרצתי סמארט דרייב לפני וההתקנה התחילה להעביר קבצים ולא היה את חלון האופציות הרגיל של התקנה והסרה של המערכת הישנה או רק פירמוט או תיקון וכל זה אז יצאתי ישר מההתקנה מישהו יודע למה זה ככה ? אפשר הסבר על המצב? ואיך אפשר להתקין ככה??[ נ.ב הדיסק הוא PRO
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלומות. לפני שבוע התחדשתי בHD SATA חדש, ורצתי להתקין עליו OS כדי לתת לישן לנוח על משכבו בשלום. נחשו מה, לא הכל יפה. אחרי השלב שווינדוז מעתיק קבצים מהדיסק ומבקש ריסטרט, המחשב מציג את ההודעה : "hal.dll missing or corrupt בלה בלה תתקין מחדש" אני יודע ( טוב, גוגל יודע ) שזאת בעיה נפוצה יחסית עם HD חדש, אבל מה לא ניסיתי.. פה יש פתרון גם פה יש פתרון ואפילו פה יש פתרון אף אחד מאלה לא עזרו. לא בנייה מחדש של ה- boot.ini וגם לא העתקה מאחד שעובד ( וגם לא חיפוש בפורום, אני לא הראשון עם זה ) הגרסא של הOS היא אותה אחת שמותקנת על הHD הישן ( הנוכחי ), אז אני שולל בעיה בדיסק. אנא עזרו לי אחיי הנאורים. :-\
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
3 דברים שזקוקים להם בעת חיבור רשת? מה זה sfc ועל מה בדיוק הוא אחראי? איזה קובץ טוען את הגדרות מערכת ההפעלה? Spinrite מה עושה מתי מומלץ להשתמש בו? איזה קבצים תהיה להם בעיה בעת נפילה הנגרמת מבעיית זיכרון? חיבור מהופך לפלופי איפה מחובר? זיכרונות איזה מותר לשלב יחד ואיזה אסור? מהו dectcrash.log ב 9x ? Dr Watson מתי משתמשים בו? היכן נמצא מידע על הביצועים ועל הזיכרון הווירטואלי של המחשב? תודה לעוזרים וזה ממש ממש דחוף לי [= אפשר שרק המבינים באמת יענו P:
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש עוד איזה חבילת הרחבה שיצאה אחרי SP2 שכדאי לדעת עליה?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
הבנתי שזה חינמי ולכן אני משער שניתן לבקש כאן , מצאתי המון הורדות אבל כולן ספאם אחד גדול . כרגע אני משתמש בגרסא 14 , אשמח לקבל קצת רקע על החידושים שיש ב15.2 ובכלל , לינק להורדת ה15.2 יהיה מעולה תודה לעוזרים , יקיר .
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פתאום אני רואה רק סמלים ואין שמות וזה משגעע בקשה תעזרו ליי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה בעת העידכון, אני לא יודע מה לחפש אין לי קוד שגיאה, יש רעיון? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-