Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אוקיי, אז ככה... יש לי מחשב נייד עם מערכת xp home, בכל הפעלה של המחשב הוא מעלה מסך פתיחה שצריך לבחור בו משתמש (למרות שיש רק אחד על המחשב). ביטלתי את המסך פתיחה ועכשיו הוא מבקש מסך הזדהות של שם וסיסמא (למרות שהוא מיותר כי אני עושה לו ביטול והא נסגר).... השאלה שלי איך אפשר לבטל את שני המסכים האלה ולהפעיל את המחשב כמו בנאדם נורמלי?
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
מה עדיף איזו מערכת הפעלה עדיפה למערכת שלי ( להיסתכל במפרט ).
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכלום... תראו מישהו יכול לעזור לי?? יש לי תוכנה TC שמה... היא תוכנה של שפת C וככה אני מפעיל אותה והכל... היא עולה אבל משום מה העכבר לא מגיב וגם המקלדת לא... כל תוכנה כזו של דוס לא מגיבה לי לא לעכבר ולא למקלדת?? פעם זה עבד לי (שנתיים שלמות בXP)... פירמטתי את המחשב שוב ועדיין לא עובד.... מה לעשות אולי יש משהו בWINXP ומונע מזה לעבוד? בתודה אלעד
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
נתון מעניין של חברת מחקר רצינית שמראה שוב שכל הדיבורים על LINUX הם בעיקר רק דיבורים.... אני לא רוצה להתחיל מלחמה WINDOWS VS LINUX אבל: The consulting firm issued a report on Wednesday stating that about 40 percent of Linux PCs will be modified to run an illegal copy of Windows, a bait-and-switch maneuver that lowers the cost of obtaining a Windows PC. In emerging markets, where desktop Linux enjoys wider popularity, the trend is even starker. Around 80 percent of the time, Linux will be removed for a pirated copy of Windows. As a result, the number of desktop Linux PCs that ship will exceed the actual percentage of Linux machines that get installed in the real world. De…
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
1)האם אפשר לשנות גודל של חוצץ © שבו מותקן ה W7 מבלי לעשות פורמט ? 2)בדרך כלל אני נותן לפני פורמט מקום של 100 ג'יגה לחוצץ(לדוגמא בשם C) שבו אני מתקין את מערכת ההפעלה ,ולאחר שאני מתקין הכל כולל תוכנות באותו חוצץ נשאר לי תמיד מקום פנויי של כ 70 ג'יגה -שאני מרגיש שהם מבוזבזים (כי איני מתקין/מוריד ל- C שום דבר), השאלה שלי כמה הכי טוב להשאיר מקום(או מינימום מקום שדרוש) פנויי בחוצץ של מערכת ההפעלה לעבודה תקינה וחלקה של המחשב תוך כדי מצב IDLE וגם במצב שבו המחשב במאמץ ?
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אמרו לי שלא יותר משני ג'יגה זה נכון ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב יש לי את החלונית הקטנה הזו של בחירת משתמש והקשת סיסמה. במשתמש שלי אין סיסמה וגם אין עוד משתמשים אחרים. כשאני מנסה להיכנס למשתמש הוא כאילו טוען את הגדרות ואז ישר יוצא חזרה לחלונית הזו של הבחירת משתמשים. ולא ניתן להכנס למחשב. מצב בטוח לא עזר!
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בכונן C את xp ואני רוצה להתקין וינדוס ויסטה בכונן D שיהיה לי אפשרות בחירה איזה וינדוס לעלות מתי שאני מדליק את המחשב ... אז עכשיו אני צריך להתקין את הויסטה דרך הוינדוס xp או דרך הBOOT שיהיה לי אפשרות בחירה?? אני חייב לציין שאני לא רוצה לפרמט את כונן D ......
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, אז ככה. כל 5 דקות בערך, סרטים תיקיות Task Manager, מחיקת קבצים תוכנות וכו' מפסיקים להגיב, שאני לוחץ על "המחשב שלי" הוא נתקע על "BROWSING" , כדי שהבעיה תעלם אני חייב לעשות איתחול, ואז היא חוזרת אחרי 5 דקות. האינטרנט פועל אבל חוץ מזה.. שום דבר. למישהו קרה משהו בסגנון ויודע אם יש מנוס מפירמוט? אודה לתשובה.
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום. במחשב שלי יש חשבון רגיל וחשבון Admin. בכל פעם שהמחשב עולה הוא נכנס אוטומטית לחשבון האדמין ולא לחשבון הרגיל. כשאני מתנתק מהחשבון אדמין המחשב מציג לי רק את החשבון הרגיל. וגם הוא לא נותן לי למחוק את החשבון הרגיל.. תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
איך אני מוצא את המספר הסיריאלי המותקן אצלי במחשב xp profesional
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
-
שלום חברה, אני לא בטוח שאני בפורום הנכון אבל אשאל בכל זאת. יש לי שני דיסקים קשיחים: בראשון יש לי Windows XP עם כל התוכנות שהשתמשתי עד עכשיו. בשני אני רוצה להתקין Windows 7, אבל אני לא רוצה למחוק את הדיסק הראשון. אני רוצה פשוט לתת לדיסק השני עדיפות בביוס ולהתקין עליו את window 7. הדיסק הראשון יישאר עם מערכת הפעלה של XP וישמש בעיתות שלום כדיסק רגיל. אם יהיה לי בעייה, אני אשנה עדיפות ואכנס עם מערכת ההפעלה של ה-XP. האם יכולה להיות לי בעייה? האם אני צריך לנתק את הדיסק הראשון לגמרי כשאני מתקין את מערכת ההפעלה בדיסק השני? האם יכול להיות מצב שאחרי ההתקנה האנטי וירוס במערכת החדשה יזהה את האנטיוירוס במערכת הישנה (או אנטי וירוס) כוירוס. יש עוד דברים שאני צריך לדעת לפני שא…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אי אפשר לשנות את האייקון שלו כמו שמשנים של תיקיות רגילות, אז איך אפשר ? (לא רק למחשב שלי, גם לאינטרנט אקספלורר סל מיחזור וכו'..) תודה.
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי וינדוס xp בעברית ואני רוצה לדעת אם אני יכול לשנות אותו לאנגלית מבלי לפרמט אותו ואיך אני עושה את זה. תודה מראש וגמר חתימה טובה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בקרוב אני מתכוון לרכוש מחשב נייד. התכוונתי להתקין עליו וינדוס-7 32 ביט. בעוד שב- PC רציתי להתקין את גרסת ה- 64 ביט. האם צפויה בעייה בהעברת קבצים ביניהם? או בעיית קישוריות אחרת? האם קיימים סוגי קבצים שיעברו אך לא יפעלו? קבצי תיכנות של MATLAB או C++ יעבדו על שתי הפלטפורמות?
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני לא מוצא אותו, לא בהתחל ולא במחשב שלי וכשאני מנסה להכנס אליו דרך "הפעלה" אני מקבל הודעה כזאת: "פעולה זו בוטלה עקב ההגבלות הפעילות במחשב זה. נא פנה למנהל המערכת." יש לציין שהמחשב אחרי התקפת וירוסים וספיווארים מטורפת...
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי חבר שצריך את המערכת הפעלה שלו WINDOWS XP PRO בספרדית ורציתי לדעת האם יש דרך חוקית לקבל ממיקרוסופט את ההתקנה של ה MUI אולי מהאתר שלהם או משהו ואם לא אז אולי מישהו יכול להסביר למה זה ? כי סה"כ מדובר בשפה של המערכת לא משהו לא חוקי
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אנשים אין לי מושג מה קרה אבל יום אחד פתאום האיקונים שלי השתגעו הנה תמונה של איך שהם נראים עכשיו http://img128.imageshack.us/img128/8738/untitleddddwe8.jpg ניסיתי הרבה דברים והם לא הצליחו (כולל הסימון של הדרופ שדו) מה לעשות???
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול דודה שלי קנתה נייד חדש, וקיבלתי אותו על מנת לבדוק שהכל בסדר ועובד. מותקנת על המחשב Vista Home Permium Hebrew, וכאשר אני מנסה לגשת לSpeech Recognation אני נתקל בשגיאה שאומרת שלא קיים הפיצ'ר הזה בגלל השפה. אני בכלל לא מבין מה זה קשור... למישהו יש רעיון מה הבעיה? תודה מראש Install
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את כל הכוננים במחשב אז ממה שהבנתי אני צריך לפרמט את כונן C ששם נמצא הווינדווז על ידי הדיסק של הווינדווז ואת הכוננים האחרים לפרמט דרך הווינדווז עצמו שזה הרבה יותר פשוט אז איך אני מפרמט כוננים רגילים (כוננים שלא מותקנת בהם מערכת ההפעלה) ? תודה לעזורים.
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם ויסטה בבית ויש לי נייד עם ויסטה ואני מעוניין להתחבר מהנייד למחשב בבית דרך האינטרנט ולשלוט עליו. האם מישהוא יכול להסביר איך לעשות את זה או האם יש מדריך קצר בעברית ? תודה
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום! יש לי מערכת הפעלה ויסטה פרימיום 64 ביט אני נכנס למשחק grid באמצע המשחק הוא יוצא לי ומופיע מסך כחול ומופיע קובץ בשם dxgkrnl.sys ברצוני לציין שהתופעה הזאת קרתה לי מאתמול עד עכשיו זה לא קרה לי גם כאשר אני נכנס למשחק אחר קופץ לי המסך הכחול ומופיע קובץ בשם nvlddmkm.sys כיצד אני פותר את הבעיה הזאת?... ???
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
איך אני מבטל את האפשרות שהוא כל שנייה יבקש ממני אישור (נשבע לכם שויסטה עוד רגע תבקש אישור ללכת להשתין) אני מרגיש כבר כמו במשחק סימס חיפשתי עם ענו על השאלה הזאת (ואני די בטוח שאני לא היחיד שמתעצבן מזה) בקיצור, איך מבטלים את זה? תודה לכל מי שעוזר
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום חברים אני משתמש כיום ב2 שפות בווינדוס 7 , אנגלית ועברית, ברצוני למחוק את האפשרות להוסיף שפה מסויימת לצמיתות (שלא יהיה אפשרות לאדם לבוא ולהוסיף שפה זו שוב דרך השפות שבלוח בקרה) האם יש דרך לעשות זאת? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-