עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by KoM,

אני רוצה לפרמט את הכונן הקשיח שברשותי, אך לשמור את קבצי הדיואל בוט הנמצאים בו, איך זה אפשר ?

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  2. אם אתם נדרשים לשלם עבור תוסף (קודק) לנגן הסרטים המובנה של ווינדוס, תעשו טובה ותעברו לתוכנה חינמית שלא מצריכה התקנת קודקים בנפרד. פנו לעצמכם 2 דקות לצפיה בסרטון הקצר הזה:

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  3. Started by parker,

just an hour ago, i installed win98 se, and it's not hebrew enabled, so i can't write in hebrew, i was wondering if there's any way to enable hebrew again, help will be welcomed

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  4. Started by alexrta,

ראיתי את זה דיי הרבה באינטרנט ואני רוצה לדעת מה זה?? תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  5. לאחרונה הויסטה לא הפסיקה לעשות בעיות החלטתי שאני מפרט אותה. עכשיו אחרי הפרמוט אני מקבל תוצאה נהדרת לכרטיס מסך: 4.4 ו4.0 ואמרתי לעצמי בטח אני יעדכן דרייברים זה יעלה עדכנתי דרייברים חדשים ופתאום התוצאה ירדה ל: 2.6 ו3.4 משהו פה ממש מוזר אגב העלתי עוד את הOC שלי לכרטיס מסך בזכות זה התוצאה הגבוהות . (יחסית לכרטיס readon 9550 128mb)

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  6. זה התחיל פתאום... התקנתי דרייבר חדש לכרטיס מסך ולא עזר...

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  7. Started by moran14,

שלום! יש לי שתי שאלות: 1.יש לי שני משתמשים במחשב,במשתמש שלי נכון יש למטה פס כחול ויש בו quick launch שהיה בו סימן של אינטרנט ועוד סימן של show desktot אז זהו הוא נעלם,איך אני מחזירה אותו? 2.שאלה שניה היא במשתמש השני נעלם לגמרי הפס הכחול אין אפילו start מה אני אמורה לעשות? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  8. Started by jackofalltrades,

אני רוצה לקנות חלונות 7 גרסה OEM. לפי התנאים שלהם, חוקי להתקין גרסא כזאת של 7 רק על מחשב שאתה מרכיב ומוכר. האם אני יכול להרכיכ מחשב, להתקין עליו את הגרסא הנ"ל ולמכור, במחיר סמלי של 1 ש"ח, לאחי את המחשב והדבר יחשב לחוקי?

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  9. Started by m53242,

בחלונות 11 פרו, שפה עברית. יש תוכנה ניקרא Microsoft OneDrive. נסיתי להסיר אותו לגמרי. וזה ניעלם. אני לא מעוניין בזה. אני פתחתי חשבון שם משתמש חדש בשביל אחי. אני בדקתי בלוח הבקרה-->תוכניות-->תוכניות ותכונות. ופתאום שוב אני רואה תוכנה Microsoft OneDrive. ניראה שזה בכלל לא הסיר אותו לגמרי. איך מסירים תוכנה Microsoft OneDrive לגמרי, שלא יהיה קיים בחלונות 11? וגם לא רוצה שיחזור לבד אוטומטי תוכנה Microsoft OneDrive יתקין לבד. בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  10. Started by amits1995,

שלום חברים, היום הדלקתי את המחשב שלי ממצב שינה. יש לי כונן חצי טרה שבו יש רק תיקיה אחת - סרטים. פתאום אני נכנס אליו ורואה לידו עוד תיקיה, בשם be5b9125237b213b135135ec264b2b. היא נעולה, אבל אני נכנס אליה, והתוכן שלה: אחרי כמה דקות השתנה השם שלה, וברגע שכתבתי את זה כרגע היא נעלמה. מה לעזאזל זה היה?! נ.ב: יש לציין שלא הייתה לי גישה לתיקיות הפנימיות האלה. מידע נוסף: אולי זה לא קשור לזה, אבל כשהתיקיה הייתה שם, התחלתי לעשות חליוץ לקובץ ISO של 13GB וזה היה נורא איטי ואחרי 5 דקות היה כתוב שיסיים בעוד חצי שעה. ביטלתי את החילוץ ועכשיו הפעלתי אותו שוב וזה ייקח 4 דקות. אז משהו השפיע לי גם על המהירות של המחשב.

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  11. Started by maxwell10,

שלום רב, בוקר אחד הפעלתי את המחשב ולפתע, ככה סתם, כאילו כלום, הופיע לו מסך כניסה בו אני מתבקש לבחור את ה user שלי (יש רק אחד) ולהכניס סיסמא (אין סיסמא - רק לוחצים enter) אני לא אוהב את זה כי אז כל תהליך איתחול המחשב מתארך וצורך את התערבותי (אני אוהב ללחוץ על כפתור ההתחלה ולחזור אחרי 5 דקות ישר ל desktop) איך מבטלים את האפשרות שיופיע לו החלון ולמה בכלל זה הופיע לפתע בלי ששיניתי כלום ב setting? מצ"ב scrteen shot תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  12. Started by jhonston,

שלום יש ברשותי נייד HP PAVILION DV6000 עם מערכת הפעלה VISTA HOME PREMIUM את המחשב הבאתי כאשר ביקרתי בארה"ב ולכן על המקלדת יש רק סימוני אותיות באנגלית . על מנת לכתוב בעברית (כמובן לאחר שהוספתי את הגופנים של השפה העיברית ) הפעלתי את המקלדת הוירטאלית. הגעתי לארץ וקניתי מדבקות (אני מרוצה מהן ) אך לצערי אני לא מצליח להיפטר מהמקלדת הוירטואלית . כל פעם שאני מדליק את המחשב המקלדת עולה כחלק מתוכנות הSTARTUP אני לא יודע מה לעשות ? האם מישהו נתקל בתופעה דומה ? ניסיתי להיכנס ל EASE OF ACCESS לא עזר אני חייב לציין שאת ההגדרה להפעלת המקלדת באופן קבוע עשיתי ממסך הפתיחה (ז"א ממסך ה LOGIN) יש אייקון קטן בפינה התחתונה. עזרה

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  13. הכוננים בחשב שלי אינם מאתחלים דיסקים באופן אוטומטי , עד כדי כך שאפילו לפרמט או להתקין את WINDOWS מחדש בלתי אפשרי. אשמח לשמוע הצעות לפיתרון

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  14. Started by 1,

יש לי בעיה עם הנט מיטניג ואני חייב להסיר אותה. כיצד אני יכול להסיר אותה מהמחשב? אחרי ההסרה היכן אני מוצא קובץ התקנה של הנטמיטניג? חיפשתי במייקרוסופט ולא מצאתי. אודה לכל מי שיכול לעזור לי, אני דיי נואש!

• 9 תגובות
    • 992 צפיות
  15. Started by MooMoo,

פירמטתי את המחשב והתקנתי חלונות XP מחדש... ועכשיו יש לי קצת בעייה עם העברית. בגדול אני יכול לכתוב ולקרוא אבל בהגדרות של הכרטיס מסך והשמות של האנשים באיי סי קיו מופיעים במקום עברית כסימני שאלה. דוגמא: ???? ??????? ?? מי שיכול להגיד לי איך גורם לסימני שאלה להפוך לשפת הקודש (עברית או פסקל קשה להליט מי יותר ישן), שיגיד לי בבקשה. בתודה מוומווו

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  16. Started by asiofjiojqwr,

Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 7f BCP1: 0000000000000008 BCP2: 0000000080050031 BCP3: 00000000000006F8 BCP4: FFFFF80002CD7314 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\021510-20841-01.dmp C:\Users\Nadav\AppData\Local\Temp\WER-18021641-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409 If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline: C:\Windows\system32\en-US\erofflps.tx…

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  17. היה בזמנו מבצע שידוג חינם למי שרכש ויסטא באיזשהיא תקופה(שלא הייתי בה). אני עדיין צריך לשלם להם עוד כסף למרות שנדפקתי עם הויסטא?

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  18. Started by dot com,

מה זה הקובץ הזה??? ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  19. שלום, היה לי מחשב קודם עם ארדיסק מלא חומר, קניתי מחשב חדש עם ארדיסק חדש והתקנתי עליו את הווידוס, עכשיו הוא לו נכנס לי לארדיסק הישן, כלומר הוא נכנס אבל לתיקייה "OWNER" ששם בעצם נימצא כל החומר, הוא לא נכנס... הוא כותה לי "אין גישה אל "OWNER""... אני רואה שהדיסק בגודל בדיוק כמו שהיה ואין מצב שנמחק... מה אני יכול לעשות ? :'( :'( :'(

• 12 תגובות
    • 992 צפיות
  20. איך אפשר לעשות שנגיד יהיה לי על המחשב גם ווינדוס XP וגם ווינדוס 7. וכשאני נמצא באחד מהם. אני לוחץ על כפתור וזה מעבי אותי לשני... (זה אפשרי. במחשבים המשטרתיים (במשרד. לא המסוף שבניידת) זה ככה... שכשהוא על ווינדוס XP הוא על אזרחי. וכשלוחצים פעמיים על כפתור במקלדת (נראלי PARUSE) זה מעביר אותך לווינדוס 7) והאם אפשר לעשות אתזה עם ווינדוס ולינוקס?

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  21. Started by idan1836,

העתקתי לכונן C קבצים מדיסק עם אוטורן ( autorun) בדיוק איך שהם ועכשיו שמחקתי אותם שאני מנסה להיכנס לסי בדאבל קליק זה מנסה למצוא את הקובץ של האוטורן שהיה . ואפשר להיכנס אליו רק במקש ימני ופתיחה וזה ממש מעצבן .. איך אני נפטר מזה ומחזיר לכמו שהיה ?

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  22. Started by ~BaRaK~,

לאחרונה התגלו מס' בעיות מציקות במחשב שלי: 1.כשולחן העבודה עולה כל מה שאני רואה זה רק את הרקע(בלי התחל וכל האייקונים).הדרך היחידה שבה אני יכול "להחזיר" למצב נורמלי את השולחן עבודה זה להפעיל את הexplore דרך מנהל המשימות... 2.כמעט בכל תיקיה במסמכים שלי יש "תיקיות כפילות" לדוגמא התיקיה "התמונות שלי" בתוך התיקיה "התמונות שלי".כשאני לוחץ על התיקייה הכפילה נפתח לי "המסמכים שלי"...כשאני מוחק את אותה תייקיה היא חוזרת לאחר ריסטרט למחשב או אחרי כמה דקות... 3.לפעמים כשאני מנסה להוריד קובץ מסויים(דרייבר, RAR למינהם) המחשב עושה ריסטרט לעצמו. זה קורה גם בפיירפוקס וגם בIE (בדקתי טמפ' למחשב והם בטוח לא הגורם לריסטים האלה) הריסטים קורם גם למשל כשאני מכניס את הדיסק של GTA IV או סתם מנס…

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  23. Started by odhh,

יש לי קבצים שהוצפנו ב windows xp , הועתקו לכונן חיצוני והמחשב כבר בזבל. כעת אי אפשר לפתוח את הקבצים עקב הצפנתם כנ"ל לא ניתן להעתיקם. אם מישהו יודע על פתרון שעובד אשמח לשמוע. עד עכשיו ניסיתי לקחת בעלות וכו' אך ללא הועיל. לשיטת ההצפנה קוראים Encryption . תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  24. Started by Boomer,

אם אין לי UPS, אני עדיין אמור להפעיל את Write Caching on the Disk מה-Device Manager? כאילו זה בטוח? מה-Default של ה-XP, מופעל או לא מופעל?

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  25. Started by Mighty,

היי אנשים ... אוקי אז ככה.. יש לי ווינדוס 2000 עם sp4 זיכרון אס די רם 256 ומשום מה שאני נכנס לtask manager הוא עושה לי תמיד (בזמן האחרון ) 100 % תחת הכותרת -CPU USAGE- !!!! וגם שאני סוגר את כל התוכנות זה עושה לי את זה : \

• 5 תגובות
    • 992 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.