עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Tamirb,

אהלן. בזמן האחרון שמתי לב שיש לי נזילת זכרון עצבנית בויסטה באופן קבוע מבלי שקיימת תוכנה פועלת שתגרום לדבר. בכלים שהווינדוס עצמו מציע לי, אני לא רואה שום הצדקה לתפיסה הזאת של הזכרון (רוב הזמן קרוב ל700 מגה תפוסים!), הרצתי גם מן בדיקה כזאת של הויסטה לנזילות בזכרון ולא נמצאה בעיה. כמובן שבמצב כזה לשחק במשחקים זה בלתי אפשרי ועוד פעולות קידוד דומות. הנה כמה שוטים:

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by avi2014,

כל התוכנות והמשחקים הקיימים ימחקו?? או שהאם אפשר/כדאי להתקין את הויסטה במחיצה אחרת?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by דובי770,

היי שמעתי שב WINDOWS 8 יהיה אפשרי לשחק במולטיפלייר בין שחקני ה PC לשחקני ה XBOX, האם יש בזה מן האמת? אני מקווה שכך, אם יש למישהו איזה מידע על כך, אשמח לשמוע/לקרוא. שבוע טוב, דובי.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by fire15,

אני לא מצליח לישמוע קבצי MIDI ב- WIN XP וב-WIN 98 כן למה? ומה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה ב-WIN XP?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. היי חבר'ה!! יש לי שני מחשבים אחד PC ואחד לפטופ. אני מגבה מסמכים חשובים של הלימודים בלפטופ למקרה חירום הבעיה היא, שהתיקייה המקורית נמצאת בPC והמזוודה נמצאת בנייד, אבל אם אני עובדת על הקובץ בנייד ואז רוצה לעדכן את התיקייה בPC הוא לא נותן לי הוא אומר שישנם קבצים שהם לקריאה בלבד למרות שביטלתי את זה. האם באמת אפשר לסנכרן רק מכיוון אחד? רק מתיקייה למזוודה ולא להפך? כי זה ממש מעיק! אם אני עושה שינויים מהקבצים במזוודה בנייד אני אהיה חייבת להעתיק אותם רגיל לתיקייה בPC ורק אחר כך להכניס אותם שוב למזוודה... מישהו מכיר פיתרון לזה? תודה רבה!! מורן

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by redead,

במחשב הנייד של אחי מבוסס VISTA מנסה לעדכן לו את הווינדואס והעידכונים נכשלים מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Echo,

שלום לכולם בזמן האחרון בעיה ישנה חזרה להופיע... באמצע העבודה עם עם המחשב הוא "קופא", אלא שחלק מהדברים ממשיכים לעבוד - למשל ה-WINAMP ממשיך לנגן, סרטוני פלאש וסרטים במדיה פלייר ממשיכים לרוץ וכו', אבל העכבר והמקלדת לא מגיבים. לפעמים זה נמשך כמה שניות ולפעמים צריך להפעיל מחדש. לפני כחודש החלפתי לוח אם בגלל שהמחשב היה נתקע בצורה דומה, אלא שאז הופיעו גם מסכים כחולים והודעות שגיאה. ניסיתי לפרמט, להחליף זיכרון ובסוף רק החלפת לוח האם פתרה את הבעיה... אבל עכשיו זה נראה שזה קורה שוב [למרות שבלי הודעות השגיאה]. ניסיתי לחפש שגיאות בכונן, לאחות, לסגור את כל התוכנות שפועלות ברקע... כלום לא עזר. המוזר הוא שהמחשב יכול להיתקע חמש דקות אחרי הפעלה מחדש או כמה שעות אחר כך, זה קורה פתאום :-\ …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by roeesnir,

לאחר עדכון אנטיוירוס (AVG) כשאני מדליק את המחשב, הוא נכנס למערכת ההפעלה (XP), התמונה של השולחן עבודה מופיעה, ולא יותר מזה ! אי אפשר לעשות קליק ימני בעכבר או משהו אחר. CTRL+ALT+DEL עובד, וכשאני מנסה להפעיל את ה- Explorer, הוא אומר לי שהוא לא מוצא כזה קובץ. גם כשאני מנווט אליו ידנית. יש לציין שאני כן מצליח להפעיל RegEdit או MSconfig. מה עושים? האם אין מנוס מלפרמט? אין לי כח להיכנס לזה, ויש לי המון תוכנות מותקנות. תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by mafyoner,

יש לי ויסטה 64 BIT המפרט בצד כדי לעדכן לדירקס החדש 10?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by bionics,

או. קי, אם כבר היתה תשובה בעבר לבעיה הזו אשמח לקבל את הקישור... מותקן אצלי XP ולפני שבוע כשהדלקתי את המחשב הופיעה על המסך השחור הודעה שאחד הקבצים החיוניים לווינדוס נעלם או נהרס (משהו כמוC:/windows/config32/windows bla bla..., אני לא זוכר בדיוק). אני לא רוצה כל כך לתקן אלא לנצל את ההזדמנות ולפרמט את הכונן. הבעיה היא שיש לי דברים חשובים על אותו כונן אז אני רוצה לדעת איך לתקן זמנית את הבעיה כדי שאוכל לגבות את הכונן או לדעת איך להעתיק דרך הדוס (אני יודע איך "לגלות" את כונן C: בדוס גם בNTFS) תיקיות שלמות כמו MY DOCUMENTS לכונן אחר (נייד) ולא קובץ קובץ עם פעולת COPY. מישהו??? תודה יניב

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by i-kramba,

כל הדרייברים הישנים שאני מנסה להתקין המערכת רושמת לי "נכשל להתקין"

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. יש לי לפ טופ עם רשיון.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by n_aviv1,

האם הוא יצא כבר? או שיצאה רק גירסת בטא/ גרסה ניסיונית לזמן מוגבל? אם הוא עוד לא יצא יש כבר תאריך יציאה? אם כן מתי בערך הוא יוצא?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by I21I21,

לא בטוח שזה קשור לפורום הזה אני בwin11 ויש לי בעיה עם notepad שאני פותח מסמך טקסט הטקסט נמצא בצד שמאל אני רוצה שהוא יהיה בצד ימין לחצתי לחצן ימני בעכבר ,right to left reading order והטקסט עובר לצד ימין ,אבל שאני יוצא ונכנס זה שוב פעם חוזר לצד שמאל זה לא נשמר

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. וכושלאימאשל מי במייקרוסופט החליט לתקוע את הלחצן הרחק מהאחרים לפעמים יש להם את הכישרון המדהים להרוס משהו שעבד מושלם בגרסה קודמת

16. אני מנקה וירוסים במחשב של לקוח, שככל הנראה מקבל את המחשב העמוס ביותר (בוירוסים) שאי פעם טיפלתי בו. הספקתי לנקות משהו כמו 10 טורויאנים ואז אחרי ריסטרט הוא פתאום מגיע לי למסך Log In (המסך שצריכים לבחור משתמש, מה שלא היה קודם בכלל) וכשאני לוחץ על ה-Admin (שזו האופציה היחידה) הוא כאילו לשניה מתחבר ואז מתנתק שוב ומגיע לי לאותו מסך. ניסיתי להכנס ב-Safe Mode ואותו הדבר קורה. רעיונות?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by NetSpider,

מותקן לי WindowsXP Pro ... הסיפור הוא כזה , יש לי בכונן D: סרט עם סיומת "avi" ... שאני מנסה להעביר אותו לאינשהו או למחוק הוא רושם לי את זה ... עכשיו אין לי שום User's אחרים , ושום תוכנה לא מריצה את הקובץ הזה .. חיפשתי ב Registry ,אולי זה תחת שימוש או ממשהו ... לא מצאתי כלום . וזה כל קובץ avi שמעותק לשם יעשה את אותו הדבר ... דבר שני אני רוצה לשאול זה ,איך תמיד להיות מחובר לWindows תחת Admin .. עכשיו אני מחובר דרך היוזר שאני עשיתי לעצמי ואני לא צריך את זה מכיוון שרק אני על המחשב .. אני רוצה להיות מחובר דרך הADMIN כדי לקבל שליטה מלאה . ועוד אולי מישהו ימליץ על ביטול כמה Service's לא נחוצים ...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. בגירסה של ווינדוס XP?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. היי היו לי 2 מערכות הפעלה על פרטישנים נפרדים ובכל הפעלה כמובן שקיבלתי את האופציה לבחור באיזו מערכת הפעלה לבחור. כעת העפתי את אחת המערכות וממש פירמטתי את הפרטישן עליה ישבה המערכת הפעלה הזו אך אני עדיין מקבל אופציה לבחור בין 2 מערכות למרות שקיימת בפועל רק אחת. ה BOOT.INI שלי לא מראה לי שיש לי 2 מערכות , הנה הוא : ; ;Warning: Boot.ini is used on Windows XP and earlier operating systems. ;Warning: Use BCDEDIT.exe to modify Windows Vista boot options. ; [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS לא נראה על פניו שיש עוד מערכת אך למרות זאת אני תמיד מקבל בעת האיתחול 2 אופציות לבחירה …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by noodle,

שלום לכם, רוב התוכנות שלי מותקנות על מחיצה D ולפי מספר שבועות פירמטתי את מחיצת הוינדוס C. הרבה תוכנות לא עבדו והציגו כל מיני שגיאות, הנחתי שבגלל שנמחק לי הפרופיל וכל המידע של התוכנות שנשמר בתיקיית המשתמש שלי נמחק, לרוב מה שביצעתי זה התקנה מחדש באותו המיקום מה שדרס את התוכנה הישנה אך עם זאת צצה בעיה: הרבה תוכנות כבר לא הופיעו בהסרת התוכנות, גם לא בתוכנה Revo uninstaller שאני משתמש בה ולא לא היה ניתן להסיר אותן בדרך שיגרתית. שאלתי היא כיצד בכל זאת ניתן להסיר את התוכנה בצורה הנקייה ביותר כך שגם כל השאריות של התוכנה ימחקו? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by wrecker,

יש לי 4 GB זכרון ואני עם WIN7 X64 בכל פעם שאני מתקין משהו, בעיקר משחקים הזכרון עולה ומגיע עד ל90-95% !! מיותר לציין שאני לא יכול כמעט לעשות שום פעולה אחרת בזמן התקנה וגם אחרי שהיא מסתיימת הוא יורד בקצת ונשאר בד"כ באזור ה70-80%. במצב נורמלי המחשב שלי צורך בין 20-30% זכרון.. רציתי לדעת איך אפשר לפתור את הבעיה הזו?? אם גם לכם יש את זה? פעם הייתי עושה כל פעם REST אבל עכשיו יש לי תוכנה MEMORY CLEAN שעוזרת לי בנתיים... תודה לעונים!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. השאלה בכותרת.. מישו יודע?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ptyahoo,

יש לי תיקייה אחת במחשב שהיא גם התיקייה של האימיול שלפני איזה חודש פתאום סירבה להפתח. שאני לוחץ עליה האקספלורר ניתקע, וזאת התיקייה היחידה שזה קורה בה. מפרט שלי אם זה משנה... AMD 64bit 3000+ S754 DFI UT LanParty Nforce 3 A-DATA 512X2 MSI 9800pro תודה על כל עזרה שהיא...

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by zoyaniv,

הוא פועל אצלי תחת המשתמש שלי ולוקח אחוזים גבועים מאוד מהשימוש במעבד בין 50 ל 80 ואפילו 100 אחוז לפעמים מישהו יודע על מה הוא אחראי ואיך אפשר להסירו?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אני בטוח שה'בעיה' הנ"ל מוכרת לכם. אפשר לקבל הסברים בבקשה? האם ניתן להחזיר אותו? אםכן, אז איך? אני משתגע בלעדיו, יוחזר ה-Launcher עכשיו ומיד, ויפה שעה אחת קודם!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים