Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
טוב אז הבעיה היא ככה: ביום שבת הסרתי את הדרייבר, שקיבלתי כשהתנקתי אינטרנט כבלים לפני כשבוע, של המודם כבלים שלי (Motorola SurfBoard USB) והתקנתי מחדש את הדרייברים החדשים ביותר, מהאתר של מוטורולה. אני רק מציין את זה כי אולי יש לזה השפעה בהמשך, אני לא חושב אבל אולי כן. אחר כך, התקנתי Zone Alarm Pro 3 וגם Winamp 3 (כמובן שלפני שניהם, הסרתי את הגירסאות הקודמות, שבשני המקרים היו 2 נקודה 6 או 7 אני חושב). אחרי זה, התחילה לי הבעיה הבאה: יש לי Windows XP Pro, ואני פשוט לא יכול לעשות 'ניתוק' למשתמש שבו אני נמצא (ולא משנה איזה משתמש זה, זה בכולם אותה בעיה), ולכן גם לא יכול להפעיל מחדש או לכבות את המחשב בצורה נורמלית. כל פעם שאני מנסה לצאת ממשתמש כלשהו, המחשב נתקע איפשהו באמצע של תהל…
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
למשהו הWIN קבע שהסאונד יוצא דרך חיבור דיגיטלי. והוא לא. ולמשהו הרמקולים לא מזוהים זה אומר שזה פשוט לא מחובר. מה עושים יש לציין שאם אני יחבר מקדימה, הכל עובד. :s07:
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
האח הקטן שלי הכניס סיסמה בעיברית (תנך) ואכשיו כשמדליקים את המחשב ורוצים להיכנס ל-windows זה לא משנה את הכתב לעיברית. ניסית לשנות דרך bios ו-dos מישהוא יכול לתת לי פטרון אחר חוץ מפירמות
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה עם העברית ברוב התוכנות הכול בסדר אבל יש תוכנות שבהן במקום עברית אני רואה ג'יבריש כמו: notepad++ , מדיה פלייר , מדיה סנטר ועוד... התקנתי את חבילת העברית והכול מוגדר בלוח בקרה ל"עברית" או "ישראל".... מה עושים? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. עד לא מזמן היה לי win2k שהתקנתי מדיסק שקניתי בארץ, למרות שהתקנתי את הגירסה באנגלית לא היום שום בעיות עם השפה. לאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי windows מדיסק שלא קניתי בארץ.. ז"א הכל באנגלית. כמובן שלאחר ההתקנה דאגתי להתקין תמיכה בעברית ואת כל הפונטים העיבריים שמצאתי ובאמת רוב הזמן אין תקלות. כלומר אני יכול לקרוא בעברית ולכתוב ובעברית אבל בכל זאת למחשב יש בעיות מדי פעם. למשל שירים בוינאמפ הוא קורא אבל לא כותב בעברית את השמות, הודעות אווי באיסיקיו ופרטים של אנשים אני לא יכול לקורא, (במקום עברית רואים קישקושים כאלה)ף אבל לשלוח ולקבל הודעות אני יכול ... מישהו נתקל גם בבעיה או יודע איך לתקן את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
היי התקנתי ויסטה 64 ביט. אני יכול לראות עברית באתרים ולכתוב בעברית בתוכנות אופיס אבל: 1. ישנם אתרים שמציגים פרסומות או באנרים (לא פלאש) ורואים רק ריבועים במקום עברית. 2. תוכנות כמו ווינאמפ לא מציגות עברית בכלל. רק ג'יבריש. בעידכונים של ויסטה, ישנה אופציה להוריד עברית. ההורדה מסתיימת אך באמצע ההתקנה של העידכון, המערכת מפסיקה ומודיעה שהיא נכשלה להתקין את העברית. הורדתי את הקובץ EXE של העברית לויסטה ודאבל קליק על הקובץ ושום דבר לא קורה. האם מישהו נתקל בדבר דומה? ישנם הגדרות לא נכונות אצלי שאני לא מודע להם? יש פיתרון בכלל? אשמח לכל עזרה, גיל.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, החלפתי מערכת הפעלה לXP לפני יומיים ומאז יש לי בעיות (בעיקר דרייברים) , בין היתר יש לי בעייה עם הפעלה של קבצי setup כאשר אני מנסה לפתוח קובץ כזה המחשב מראה שעון חול למספר שניות ואז מפסיק ולא אומר או עושה דבר... מישהו אולי יודע מה יכולה להיות הבעייה? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה קטנה (גדולה). אחרי שאני עושה DEFRAG דרך WINDOWS 98 SECOND EDITION יוצא שכול הקבצים במחשב שהיה להם שם בעברית, משתנים ל- ע##$~ ואין לי מושג למה. זה כבר הפעם השנייה שאני עושה DEFRAG וזה קורה ואני רוצה לדעת: א. איך אפשר למנוע את זה. ב. להחזיר את השמות של כול הקבצים לקדמותם. תודה רבה, עמית
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי בעיית פונטים. היא החלה אחרי שהתקנתי תוכנה בשם The Logo Creator. עשיתי לה uninstall, לא עזר, reinstall לא עזר, שוב uninstall לא עזר... (u got the point). הבעיה היא עם הפונט Arial שמאד נפוץ בתוכנות ובאינטרנט. הבעיה היא עם צורתו של הפונט כאשר הוא במצב Bold. כאשר אני רואה כתב אריאל מודגש אז אני רואה מודגש+נטוי. ועוד, בפונט הרגיל של הפורום, כאשר כתב עברי מודגש הוא נראה כמו Tahoma מודגש! עם האנגלית בסדר. הרי הדגמה: בלי לשנות גופן ברירת מחדל: כתב עברי רגיל. כתב מודגש Normal English. Bold English. וב Arial: כתב עברי רגיל. כתב מודגש Normal English. Bold English. זה מה שאתם רואים, ומה שאני רואה: help! :-\ עריכה: אגב ניסיתי למחוק את כל הפונטים בתיקיית Fonts ולה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש משהו שמשגע אותי כל שניה קופצים לי אתרים למסך גם אם אני גולש וגם אם אני לא זה מעצבןןןןן...אפילו אם סתם אני רק מתכתב באיסי קיו ואפילו לא באתר של אינטרנט זה קופץ אין לי מושג איך להפטר..ניסיתי אד אוור, וינדוס וושר, אנטיוירוס וכלוםםם.... ועוד בעיה זה גם שאני לוחץ על הריבוע של האתר האינטרנט כדי לפרוש את האתר על כל המסך הוא נותן לי חצי מסך, זתומרת הוא לא מגדיל אותו עד הסוף הנה למשל אני יביא תמונה. אני אודה מאוד לכל העוזרים...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי הרבה דברים אבל לא הולך לי כמו שאמרתי מקודם : NTFS מקווה למושיע ;D
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי, ניקיתי וירוסים ו-spyware מה שגרם לבעיות הבאות : 1. desktop properties נותן 3 טאבים מתוך חמישה (ראיתי שנתנה תשובה לנושא זה בעבר, מצטער, לה הבנתי ממנה איך לפעול) 2. תקועה לי תמונה עם אינפורמציה מעצבנת בדסקטפ שאני לא יכול לשנות כתוצאה מ- (1.) 3. האינטרנט אקספלורר לא מאפשר לי להתקין active x או פלאש או כל דבר אחר 4. הייתה גם בעיית ctrl alt del אך איתה הסתדרתי תודות לתשובה בפורום אני מתנצל אם השאלה חוזרת על עצה, לא הצלחתי ליישם את הפתרונות שנתנו בתשובות קודמות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם צצה לי בעיה מאוד מאוד חמורה!!!! יותר נכון כמה בעיות חמורות אני אפרט 1)אני מצליח להיכנס לאתר של ווינדוס אפדייט אבל שאני לוחץ "סרוק לעידכונים" האקפלורר שלי ניתקע כליל ואז צצה לי הודעת שגיאה ("האינטרנט אקפלורר ניתקע...אנא שלח תקלה ל...בלה בלה בלה") 2)נכון שאתם רוצים להעלות תמונות לאינטרנט אז יש לכם אתר שמאכסן תמונות ובכן גם לי יש (PICTOR) עכשיו כשאתה ניכנס בפעם הראשונה הוא מתקין לך מין תוכנה כזאת שבעזרתה אתה מעלה את התמונות לאתר, תמיד זה עבד אחלה פיתאום זה לא עובד התוכנה הזאת ניתקעת לי בתחילת ההעלאה של התמונה ושוב צצה לי הודעת שגיאה(כמו בסעיף הקודם) מתי שאני מנסה לסגור את האקפלורר 3)אני לא מצליח לישלוח כלום (קבצים) במסנג'ר או באיסיקיו וליפעמים אני כותב למישהוא בא…
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם! אבקש את עזרתכם בבעייה חמורה שנוצרה לי : אני משתמש באאוטלוק אקספרס 6 בעברית כבר המון זמן . היום אחרי שמשיהו מהמשפחה שלי נגע באאוטלוק עלה לו חלון שאומר שהתיבה מלאה וצריך לדחוס את הקבצים , הוא רשם O.K והמחשב דחס את הקבצים . הגעתי הביתה וראיתי שקיבלתי את המכתבים של היום אבל אין בתיבת דואר נכנס את המכתבים של 4 החודשים האחרונים . הם לא נמצאים גם בפריטים שנמחקו וגם לא בתיקיית גיבוי שלי . בדקתי וראיתי שגודל התיבה עכשיו הוא רק 84 מגה בייט . אני ממש חייב את המכתבים הללו לעבודה , איפה אני מוצא אותם ? לאיפה המחשב המקולל דחס אותם ? באיזה תיקייה ? איפה? איפה?! איפה?!?!?! עוד נתון על המחשב, אין כל כך הרבה מקום על ההארד דיסק אז כל שבוע מגיעה הודעה שאומרת שצריך לדחוס קבצים…
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. ניתקלתי כאן(במחשב של בן-דוד),שיש לו מלא רוגלות טרויינים ומה לא. לא מתאפשר להתקין אצלו תוכנות אנטי-ספאיוור שונות,וחלק מקבצי מערת ההפעלה שלו פגומים אני זוכר שראיתי איפהשהוא שאפשר להריץ שורת פקודה ווהווינדוס מריץ תוכנה שמשחזרת קיבצי מערכת פגומים.אז מי שמכיר וזוכר ש"יעלה מולי". דבר שני בניסיון התקנה של כמעט כל תוכנה קופצת הודעת שגיאה-"MSIEXEC.EXE נתקל בבעיה ועליו להיסגר"-אני חושב שיש לו בעיה בWINDOWS INSTELLER או בNET FRAMEWORK,הבעייה שאפילו את התוכנות האלה אי אפשר להתקין או לעדכן..(בהתקנות של אווירה,ואנטי-ספיוואר) מין הסתם נתצטרך בסוף לפרמט,אבל אני רוצה לראות אם אני יצליח גם בלי.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום לפני שלשום באתי להפעיל את המחשב וכאשר הוא עלה השולחן עבודה נמחק ולא הראה כלום חוץ ממסך שחור...{יכול מאד להיות עקב שינוי שעשתה לי תוכנת התחזוקה} בכל אופן ניסיתי להכנס במצב בטוח ובכל המצבים ולא יכולתי בשום אופן ושוב הווינדוס עולה אבל רק מסך שחור {עם עכבר}... ניסיתי לעשות תיקון אך גם זה לא הצליח בשום אופן ניסיתי לחזור קצת בזמן זה לא נתן לי עד שבסוף החזרתי לגיבוי הכי ראשון שהיה לי... הווינדוס עלה אבל כל התוכונות נמחקו ושולחן עבודה חדש... השפה חזרה לאנגלית... עשיתי עידכונים לווינדוס אנטי וירוס ועוד כמה דברים...הורדתי שוב שפה בעיברית...אחרי שהווינדוס התקין הכל ועשה ריסט השפה לא השתנתה...ואין דרך לשנות אותה {גם מהלוח בקרה...הוא מציין שאני לא יכול לעשות זאת בתור אורח למרות …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מאז שקניתי את המחשב החדש והתקנתי עליו WIN7 UNLIMITED המחשב לא מכבה את עצמו. הוא עשה את זה כמה פעמים אבל זה נדיר. נכון להיום הוא מכבה את המסך בלבד. אני רוצה שהוא יכבה את הכול כולל הכול. כמובן שבלוח הבקרה בחרתי במצב המתאים אבל אולי פספסתי משהו? תודה על כל עזרה...
-
- 6 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום,ברשותי מחשב נייד של חברת dellמדגם vostro 1510 ,התקנתי windows 7 ומשום מה הכפתורי מגע של כיוון עוצמת הקול לא עובדים.אשמח אם מישהו מכם שמכיר את הבעייה יתייחס אליה,ויוסיף קישור לאיזה דרייבר שצריך להתקין.תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
מחיפוש בגוגל ראיתי שזה בעוד כל מיני דגמים אבל לי יש את הדגם 720C הבעיה היא בוודאות בעיה עם ויסטה כי ב XP היא עבדה בסדר, המדפסת מדפיסה דפים ריקים לא משנה מאיפה אני שולח. לא מצאתי פתרון בגוגל אשמח אם תעזרו
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני מספר חודשים העלתי את הנושא הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=202781.0 התקנתי מחדש את ווינדוס לפני מספר ימים ואחרי שהתקנו העידכונים חזרה גם המסגרת מסביב למוצגי פלאש... העידכונים שאמרו לי להסיר בנושא הקודם אינם מופיעים ברשימה הפעם ואני תוהה את מי מהם אני צריך להסיר כדי להיפתר מהבעיה הזו! דרך אגב, למי עוד מופיעה המסגרת הזו?? כי לא ראיתי אותה אצל אחרים וגם לא שמעתי אחרים מתלוננים עליה... וגם האם יש דרך אחרת להיפתר מהבעיה הזו שלא דרך ווינדוס?? אולי לעדכן את תוכנת הפלאש או משהו...
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אתמול בלילה התקנתי ווינדוס 7 בהתחלה רוב הדברים עבדו בסדר אבל פתאום דברים התחילו להתנהג מוזר. כל מיני דברים קטנים ומעצבנים שגורמים לי לשחזר את המערכת אחורה לויסטה וזהו....... התצוגה המקדימה של החלונות בTASK BAR פתאום מופיעה לי בשורות ולא בחלונות (צירפתי תמונה) יש לי AERO (אינדסק של 5.9) ווידאתי שב GPEDIT האופציה של "ביטול התצוגת המקדימה" מבוטלת (לפי האתר הבא) http://www.blogsdna.com/2056/how-to-enable-or-disable-taskbar-thumbnails-preview-in-windows-7.htm עדכנתי את הדריבר לכרטיס מסך דרך ה עדכונים של הווינדוס לעוד מישהו זה קרה? מישהו מכיר פתרון? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היה לי ווינדוס 7 יחסית לתקופה ארוכה ולא היו לי בעיות תקשורת כלל. לאחר שהחלפתי מודם כדי לעבור לרשת NGN עם מהירות 10 מגה יש לי ים בעיות התחברות. אין את הבעיות האלה במחשבים האחרים רק אצלי על המחשב. ווינדוס 7 מערבב בין 2 רשתות אין לי מושג אילו אחת ציבורית אחת ביתית מה שקורה שבדר"כ אחרי כיבוי והפעלה של המחשב מופיעות לי 2 רשתות במקום אחת ועליי להתנתק ולהתחבר. בנוסף לבעיה הזאת לפעמים יש לי התנתקויות פתאומיות מהרשת ללא כל סיבה וגם אז עליי להתנתק ולהתחבר. בעיקרון אין לי בעיה להתנתק ולהתחבר כל פעם אבל בלילה שאני משאיר הורדות פתוחות זה לא משהו שאפשר לעשות וזה מציק לקום בבוקר ולגלות שהאינטרנט שוב התנתק מעצמו. מישהו יודע איך לטפל בבעיה ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי וירוס על המחשב שמחק לי את התהליך WINLOGON.EXE אז החלטתי לפרמט את המחשב הכנסתי את הדיסק של XP והופיע הודאה שהיא אפשר להתקין כיוון שאין דרייברים לכונן הקשיח האם יש משהו שפיספסתי?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
ראיתי שנשאלה שאלה דומה, אך לא ניתן שם פתרון אפיון הבעייה: בויסטה 32 home עם sp1 - אחרי חודשיים של עבודה מוצלחת עם המחשב הנייד, נעלם ה language bar, פתאום. - אינני מצליח להחזירו. לא דרך toolbar, שם כלל אינו מופיע, ולא דרך regional and language options - כל שינוי שאני מבצע ב regional and language options איננו משפיע כלל. זה כולל דוקינג/פלואוטינג של task bar, הסרת שפות, שינוי סדר שפות, התקנה מחדש של שפות וכו'. אין כל השפעה - Alt + Shift כמובן לא משפיע על כלום - כמובן שאת ההודעה הזו אני כותב ממחשב אחר.... יתכן ש recovery של המחשב ל boot קודם יעזור, אבל זהו צעד אחרון (ורע) ואני מפסיד כל מיני עניינים מה עושים??
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב נכנס למצב שינה (לא בטוח אם זה hibernation או standby) מבלי שאני שואל אותו. כמו כן כל פעם שאני מנסה לצאת ממצב שינה הוא נכנס שוב אוטומטית. פספסתי משהו בהגדרות? בתודה מראש לכל מי שיעזור
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-