עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ras81,

שלום כל פעם שאני מאתחל את המחשב משתנה לי הTASK BAR בצורה מאוד לא נוחה, לפעמים הוא שם בלי סיבה (יש בהתחלה) מספר של LANGUE BAR וגם אחרי שאני מסדר אותו, בהפעלה הבאה הוא עוד פעם משנה לצורה לא נוחה ורנדומלית (לפחות לפי מה שראיתי) מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  2. Started by AliceInChains,

לאחרונה המחשב התחיל לעלות לי בקרטוע כאשר בין ה"ברוך הבא" לשולחן עבודה ישנו מסך שחור ורק העכבר בר הזזה. הדבר השני הוא, שהחלפתי את החיבור לאינטרנט בחיבור לרשת אלחוטית ועכשיו עם כל הפעלה של ווינדוז הוא לא זוכר את הסיסמה של הרשת ואני צריך להקליד אותה שוב ושוב ולחזור על ההליך כדי להתחבר לאינטרנט. יש הצעות?

3. Started by shahar07,

התקנתי את הגרסת ניסוי ultimate בעיות שנתקלתי בהם: 1. יש לי בעיות עם הUSB למשל לכונן חיצוני הוא לא נותן לעבוד כמו שצריך ואביזרים אחרים הוא לא מזהה 2. קבצים של אייפון שאני מוריד מגיעים מפורקים 3. אין לי עדיין גישה ל HP שלי (מדפסת פקס סורק) למי שיש פתרונות אשמח לשמוע

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  4. Started by blackcoma,

התקנתי Windows 95 על Virtual PC 2004, אך הוא פועל רק על 16 צבעים, האם יש דרייברים ל - 256 צבעים ? ניסיתי להתקין את הדרייברים של כרטיס המסך שלי ( nVidia Geforce 440 MX 64MB ) שיש להם התקנה שמתאימה ל Windows 95 אך זה אומר לי שהחומרה לא נמצאת במחשב. כנראה ש Virtual PC לא אמורה לזהות רכיבי וידאו שיש לך במחשב.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  5. Started by STRENGTH,

לא מזמן פירמטתי את המחשב ,אבל לפני שבוע בערך התחיל להיות לי בעיה שאני לפעמים פותח סרט עם ה-BSPLAYER או סתם פותח הרבה חלונות ב-FIREFOX ולפעמים אפילו סתם ככה בלי סיבה יש עומס על המעבד בדקתי ב-TASK MANAGER וראיתי ש EXPLORER.EXE לוקח ל-25 עד 30 % כוח עיבוד בלי שום סיבה זה כבר קרה יותר מ- 3 פעמים הדרך היחידה להפסיק את זה היא לעשות RESTART או LOG OFF וזה כמעט תמיד חוזר :-\ וזה עושה גם עוד בעיות שאני חושב שגם קשורות לזה הייתה כבר פעם אחת שה-AERO נסגר לי וגם פעם אחת הייתה קריסה של משהו שנקרא WINDOWS CONTROLLER ואז הייתי חייב לעשות ריסט זה וירוס?? אפשר לתקן את זה בלי פורמט?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Tokadon,

Windows Installer עושה לי בעיות. לא משנה כמה פעמים ניסתי להתקין אותו מחדש או כמה גרסות שלו הורדתי, הוא לא עבד. לא עבד, זאת אומרת, בכל פעם שניסיתי להתקין תוכנה שתוכנית ההתקנה שלה עובדת באמצעותו, היא הציגה הודעה (את תוכן ההודעה אני לא זוכר במדוייק, אבל אפשר להשיג, אם זה הכרחי) ולאחר מכן נסגרה. כרגע, אני לא יכול להתקין שום דבר שעובד איתו, כי פשוט הסרתי אותו מהמחשב, בתקווה שאם אני אתקין אותו אחרי הסרה, הכל יסתדר. התקנתי אותו, וההתקנה אומרת שהיא הסתיימה בהצלחה, אבל בפועל Windows Installer לא מותקן או שהוא פשוט סתם לא עובד. עכשיו, בכל פעם שאני מתקין משהו שעובד עם Windows Installer, הוא פשוט כותב לי הודעה ש-Windows Installer לא מותקן על המחשב. יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  7. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

התוכנה של העידכונים לא עובדת לי, גם האתר לא. באתר אני מקבל הודעה שהמספר הסריאלי שלי לא תקין (הדיסק מקורי) ובתוכנה לא קיבלתי שום הודעת שגיאה, היא אפילו לא נפתחה. נעלמו לי גם כל החייגנים מNETWORK. המערכת היא XP עם SP1. יש למישהו פיתרון לפני שאני פונה למיקרוסופט?

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  8. Started by intel suck,

יש לי המון בעיות עם הפירוואל כנראה או עם הפורטים אני לא ממש יודע אני יכול להתחבר למסנג'ר רק כשאני נכנס למחשב שזה מתחבר אוטומטית אחרי זה אם אני מתנתק אני לא יכול להתחבר מחדש אני לא יכול לשלוח הודעות נגיד אפילו פה הדף נטען הרבה זמן ובסוף אני פשוט מקבל הודעה הדף לא נמצא זה ככה גם עם ה-EXPLORER וגם עם הפירפוקס עכשיו אני משתמש במחשב השני שיש לי בו SP1 ורק ככה אני יכול לשלוח הודעות פה בקשר לשליחת הודעות אני גם לא יכול לעשות חיפוש באתרים אחרים וכו' אז אני מקבל את אותה שגיאה מה אני יכול לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  9. Started by coolspot,

יש לי win98se ויש לי בעיה כל הזמן ההתקנה של האופיס הייתה חלקה אבל עכשיו אני מנסה להקליט ובאמצע המחשב ממשיך הכל רגיל אבל הוא לא מתקדם בהתקנה וניסיתי כמה פעמים וכל פעם אותו דבר מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול ליפתור אותה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Omer_p,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, עד כה השתמשתי בחלונות אקס פי ומעולם לא הייתה לי סיבה של ממש להוריד אתאחת מחבילות העדכונים. כך חחינו אני והמחשב חיים טובים ובלי מריבות שבוע שעבר רכשתי נגן של חברת קריאייטיב שהתקנת הדרייבר שלו דורשת את חבילת העידכונים מס' 2 של אקס פי. התקנתי כדת וכדין אך אחרי שאיתחלתי את המחשב הוא פעל איום ונורא, נתקע ושימוש בו הפך בלתי נסבל. מה שכן הצלחתי להתקין את התוכנה ולהעביר שירים. אתמול הסרתי את חבילת העדכונים והמחשב חזר לעבוד כרגיל. מה עליי לעשות? או אולי מה עשיתי לא נכון?! אני חייב לסדר משהו עם זה כי הנגן עלה לי כסף רב, וללא העדכונים לא אוכל להשתמש בו. מצד שני אני לא יכול לעבוד עם המחשב אחר…

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  11. Started by FatallChill,

יש לי בעיה גדולה מאוד פירמטתי דיסק אחד שהיה עליו windows ועשיתי restart ועכשיו נעלם לי קובץ הBOOT.ini אני נכנס לmsconfig ואין שם את האפשרויות של הboot !! אני לא רוצה לעשות ריסט כי אני חושב שהמחשב לא יעלה מה אני יכול לעשות?

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  12. Started by nore0,

פתאום השגיאה הזאת עולה לי http://img241.imageshack.us/img241/6011/svchostlb7.jpg אחר כך המחשב מתחיל לעבוד בצורה לא טובה וה-svchost לוקח מלא זיכרון http://img151.imageshack.us/img151/5664/svds1.jpg

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  13. יש לי WINDOWS 98SE, וIE6 אני גולש באתרים וחלקם מורידים לי אוטומטים קבצים למחשב שנתקעים שם ומתקינים את עצמם מחדש דרך תיקיית ה-SYSTEM אני יודע איך להיפתר מהקבצים אבל כשאני שוב נכנס לאתרים הם שוב מורדים לי למחשב איך אני משנה את ההגדרות של הדפדפן כדי שיחסום הורדת קבצים אוטומטית?? אני מצטער אם בחרתי בפורום לא נכון, אבל זה יותר קשור לווינדוס מאשר לפורום תוכנה תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  14. Started by ORBIT,

אני מקבל את ההודעה הזאת: MMC לא יפעל עם גירסה הקודמת לאינטרנט אקספלורר 5.5 זה התחיל כשהסרתי לחלוטין את ה-ICQ עם כל מה שנלווה אליו. חיפשתי ברשת ומצאתי פתרון שעשוי לעזור לי אך איני יודע איך ליישם זאת. כאן נמצא הפתרון בשרשור הזה בהודעה הרביעית: http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/quebeccomponentsforum/thread/48a532e3-a061-4e42-829a-a17574874bec תודה

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by EagleX2,

"אפשרות עריכת הרישום בוטלה על ידי מנהל המערכת שלך." זאת ההודעה שאני מקבל כאשר אני מנסה להתקין משהו, או להכנס לעורך הרישום (regedit) זה התחיל לפני כשבועיים בערך... אני משתמש ב Windows XP pro sp 1. אני המשתמש היחידי במחשב ואני גם ה Admin. אשמח לעזרה....

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  16. שלומות לפני שבוע בערך היו לי כמה הפסקות חשמל פתאומיות וכל כונן C שלי נדפק/נמחק. פירמטתי את המחשב, התקנתי את Windows XP SP2 עם כל העידכונים ואיזה אנטיוריוס. מאז יש לי קצת בעיות עם המחשב: למשל בתוכנות CUBASE 3 ו GUITAR RIG 3. בחלק מהתוכנות ההתקנה נתקעת באמצע או שאני מצליח להתקין ואז כשאני מנסה להפעיל את התוכנה אני מקבל הודעת שגיאה כזאת של "send / don't send" . ניסיתי שתי התקנות שונות של הווינדווס, כל התוכנות הותקנו מאותן התקנות שהשתמשתי בהן כדי להתקין את התוכנות לפני מה שקרה למחשב, בנוסף תהליך EXPLORER תקוע כשהווינדווס עולה(סימן שעון חול כשמעבירים את העכבר מעל הTASKBAR( וצריך ללכת למנהל משימות לסגור את התהליך מהתהליכים ולהתחיל אותו מחדש מהשורת פקודה. מה קרה למחשב …

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by TaMiRn2,

שמעו אני מתחרפן.. כשאני מכניס זיכרון נייד ולוחץ על פעמיים במחשב (שלי) מופיע לי החלק הזה של בחר תוכנית מתוך רשימה... וכשאני מכניס משהו שהוא MTP (נגנים) הוא לא נותן לי לצפות בתוכן שלהם (אפשר להכנס אין בחר תוכנית מרשימה...) כשזה זיכרון נייד אני עושה חיפוש ואז *.* והוא מוצא את התוכן של הזיכרון אבל העניין עם ההתקני MTP מחרפן... תודה...

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  18. Started by יניב51,

שלום לכולם. עם המחשב החדש רכשתי ווינדוס 7 פרמיום ( חוקי למהדרין ) אחרי 6 שנים עם XP. כמה בעיות מציקות: א. אני מנסה להחליף קובץ כשלהו בתיקיה של תוכנה, והוא רושם שאני צריך הרשאה ואין לי מושג מה הוא רוצה \: ב. רכשתי כרטיס רשת אלחוטי חדש, בשביל שיתאים לווינדוס 7. http://www.skypc.co.il/pl_product~EW-7711UMn~23~0.htm הכרטיס עובד, אבל עושה טובה שהוא עובד. בהדלקת המחשב הוא לא מתחבר לבד לרשת ( למרות שהגדרתי התחברות אוטומטית ), וגם כשאני מנסה ידנית להתחבר הוא אולי בפעם החמישית מתבר לרשת ( לא היה עם המחשב הקודם... ). הכרטיס מדי פעם מתנתק ( לא רשום שהוא מתנתק, פשוט לא טוען דפים ) וזה דיי מציק. המסנג'ר מתחבר פעם ב 1000 שנה, וגם אחרי יציאה הוא לא מתחבר שוב ( אבל היו פעמים בודדות שהצלח…

• 8 תגובות
    • 989 צפיות
  19. Started by I7210I,

שלום מאז השידרוג לוינדוס 8.1 קרו לי שני דברים (שעד עכשיו עליתי עליהם) 1)גופנים מסויימים לא נראים כמו שהיו פעם אם פעם הם היו בגופן ARIEL למשל אז היום זה בDAVID למשל בפורום רוטר 2)האפליקציות לא עובדות לי הם פשוט נכנסות וישר יוצאות חזרה לדסקטופ תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. קיבלתי מחשב חדש שקניתי. המחשב עצמו הורכב בחנות, אני רק הוספתי הארדיסק קיים שהיה לי. המפרט הוא כזה: core2dou 7400 msi p45 neo 4gb ocz xtc platinum 800mhz asus geforce 9600gt black pearl enermax pro 525 ההארדיסק הישן ששמתי הוא WD 160 ג'יגה, סאטה windows xp home edition sp3 מקורי הבעיה מתבטאת בכך שלוקח לווינדוס הרבה זמן לעלות. אני מדבר על המסך השחור הראשוני, שבו מופיע הקו האופקי שזז משמאל לימין. במשך שניות רבות אין פעילות הארדיסק, זה פשוט נראה קפוא, והאנימציה הזאת ממשיכה לזוז לה. במחשבים הקודמים שלי, כאשר הווינדוס היה "טרי", לקח לזה אולי 10 שניות, בעוד שעכשיו זה לוקח פי כמה יותר. דבר נוסף שהחשיד אותי מאד, זה שהמחשב קפא בזמן התקנה של משחק, כאשר במקביל עשיתי עוד כל מיני דברים,…

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  21. Started by eagleye,

אני לא מצליח לעבור בין שפות קלט למרות שווידאתי שהמקשים למעבר הם אכן אלט פלוס שיפט. שפוט הקלט שמוגדרות בסרגל השפה הן:אנגלית ארצות הברית->לוח מקשים-ארצות הברית, ועברית->לוח מקשים-עברית. בחלק מהתוכנות לגודמא במסמך הכתבן, זה כן עובר לי בין שפות קלט , רק באקספלורר זה לפעמים לא עובר ואני צריך להעביר את זהה ידני דרך סרגל השפה. מישהוא יודע מה הבעיה אולי?

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  22. היי אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלות מסוג זה, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה במחשב נייד מסוג hp, כשאני מפעילה שירים או סרטונים, הם נתקעים ומופיעות לי הודעות שגיאה כמו: "התוסף הבא אינו מגיב" "הפלאגין הבא קרס: shockwave flash" וכשאני נכנסת למערבל העוצמה שבשורת המשימות/לוח הבקרה, הוא נתקע ולא מגיב (לא ניתן להנמיך או להגביר ווליום). לפעמים כשאני עושה הפעלה מחדש, זה איכשהו עוזר אבל הבעיה מופיעה שוב לאחר כמה ימים... יש לי אפס ידע בנושאים האלה (מחשבים..) , אשמח לעזרה!! תודה

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by chenc,

לאחרונה אני נתקל בבעיות איטיות ברשת ובכלל ניהול כללי של המחשב (על ידי מערכת ההפעלה) שגוי. העניין הוא שניסיתי לאתר את בעיית האיטיות בגלישה דרך ספק התשתית (כבלים) ודרך ספקית האינטרנט - ורק באחרונה התגלתה הבעיה של האיטיות, שלא נפתרה - כי הבעיה היא אצלי. הרצתי סריקת וירוסים מעודכנת וכו' וגם סריקת SpyBot וניקיתי וכו' והרצתי שוב - והמחשב נקי (מלבד העובדה שהוא גם הותקן רק לאחרונה מחדש בWin2k Sp4). ללא הFireWall עדיין הגלישה שלי איטית יחסית, וגם איתו הגלישה איטית... הeMule שלי משום-מה "מתחרפן" - לא רק שהוא שואב לי את כל הרשת (ואני מקצה לו 60% ואפילו פחות מרוחב פס הUpload האפשרי שלי - ופעם זה היה סבבה) אלא הוא גם לא מוריד בקצבים נורמליים (פעם היה מוריד ב20 ואפילו 30+, היום אפילו א…

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  24. Started by revach,

התקנתי תוכנה למצלמת logitech דגם quickCam Orbit ,גירסא 8,3,0 זו גירסא שמתאימה גם ל- pro 4000 , הכל עובד תקין, הבעיה היא שבמחשב יש משתמשים עם חשבון מוגבל וכאשר הם נכנסים למחשב מיד מופיע תפריט קטן שמודיע שאין גישה, כמו כן המצלמה חסומה מחשבון מוגבל, אפשר להפעיל את המצלמה רק מחשבון מנהל, מה עושים, איך משחררים את זה? יעקב

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  25. Started by SilverCivic,

שלום חברים, כשאני מנסה לראות סרט בנגן הסרטים של גוגל הוא פשוט לא פועל! יש לכם אולי פתרון לבעיה? תודה מראש! *אם זה לא בפורום המתאים אני מתנצל ואנא להעביר.

• 4 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.