עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by wooper,

שלום יש ברשותי דיסק boot של וינדוס 7 בדקתי אותו במחשב אחד והוא תקין במחשב הנוכחי שאני מנסה להתקין ווינדוס הוא טוען את הדיסק ופשוט נתקע במסך starting windows רגע לפני שאמור להופיע התקנה של וינדוס 7 החלפתי כבל sata ואין שינוי תודה

• 4 תגובות
    • 3.8k צפיות
  2. תודה.... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  3. Started by tomer92,

פירמטתי את המחשב ושפתחתי אותו היה ערכת נושא של windows classic ושניסיתי להחליף אז היה כתוב:לא היתה אפשרות להחליף את ערכת הנושא מכייון ששירות זה אינו פועל ניתן להפעיל את השירות בכלי ניהול המחשב בלוח הבקרה

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  4. איזה מערכת קבצים יש לי על המחשב ואם תגידו לי תכנס למאפיינים של המחשב שלי אז ניסיתי ולא הצלחתי אז תנו לי דרך אחרת לדעת איזה מערכת קבצים יש לי עכשיו על המחשב תודה מראש

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  5. היי. האם יש דרך להסיר לחלוטין את החומת האש של ווינדוס XP SP2 ? היא משגעתי אותי,מדי פעם היא מופעלת ויש לי כבר firewall. תודה מראש

6. כאשר אני מפעיל תוכנה/משחק, כמו למשל דוסבוקס (להפעלת משחקים ישנים), Windig (המשחק דיגר רימסטרייד לחלונות) וכן דום 95, הם מוצגים במקוטן במרכז המסך ולא על כולו (או על כל החלק היחסי במסך בעת הפעלת המסך במצב של התאמה אוטומטית של התצוגה לרזולוצייה). התופעה קורית במחשב של אבא שלי בלבד, בו מותקן חלונות 7 SP1. היא לא קורית במחשב שלי בו גם מותקן חלונות 7 SP1. מה הבעייה?

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  7. Started by DontTouch,

שלום לכולם, לפני כמה יימים התחיל לי הבעיה.. אני פותח את המחשב (נייד מיני ACER ASPIRE ONE) ניכנס לגוגל ופיתאום רואה שאם אני לוחץ על האות F זה משתגע ומתחיל לכתוב אותה הרבה פעמים.כאילו אם אני כותב Fuck Milfs זה יכתוב כךך fffucffkf milfffffssff זה ימשיך רק עם ה F , זה עוצר בין כמה פעמים אבל אחרי זה זה שוב מתחיל , וכשזה מתחיל אני לא יכול להזיז תעכבר לכמה שניות עד שהוא מפסיק או שאם זה מתחיל להשתגע וזה כותב הרבה פעמים F אז אני לוחץ על Ctrl + Alt + Delete (משימות) זה מפסיק ואני יכול להזיז תעכשיו.. חייב עזרה בבקשה. ד"א : זה לא תקוע פיזי כי אני פירקתי תמיקלדת טוב טוב ראיתי , פירקתי תמקש * אולי זה קשור אבל לפני שהבחנתי בבעיה הזאת והכל היה טוב , הייתי עם המחשב אצל חברים וניגמר לו הבט…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by aviadt,

אני פירמטתי את המחשב אתמול (נייד-IBM ThinkPad) ועכשיו האפשרות של "השלמה אוטומטית" לא עובדת לי בשום אתר אינטרנט, למרות שבאפשרויות אינטרנט סימנתי את האפשרות של "השלמה אוטומטית". יש לציין, שבשורת הכתובת של האקספלורר האפשרות כן עובדת. אני ישמח אם תעזרו לי להתגבר על זה, כי זה ממש מציק לכתוב כל פעם מחדש כל דבר.. תודה, אביעד

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  9. Started by chmmr,

שלום, לאחרונה ישנה אצלי בעיה שתוך כדי עבודה מופיע החלון הבא : לחיצה על NO (גם לחיצה על Yes לא תעזור), תעביר לחלון הבא : ולאתחול המחשב. עדכוני ה Windows XP הם עדכניים, בדקתי וירוסים ו spywares. הרצתי memtest86 למשך זמן רב ולא נמצאו בעיות. מה הבעיה ? ויותר חשוב, איך אני פותר אותה ? תודה.

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  10. היי חברים, נתקלתי בדילמה מסויימת. כרגע מותקנת על המחשב שלי חלונות XP, ואני מעוניין לפרמט לגמרי את המחשב ולהתקין עליו את Windows 7 בהתקנה נקייה. בנוסף לכך אני מעוניין לגבות מספר תיקיות, שמשקלן הוא יותר מ-50 ג'יגה (מוסיקה, סרטים וכו'). השאלה שלי היא האם יש דרך קלה יותר לגבות כמות כזאת של קבצים משאר הדרך הקלאסית של לצרוב את הקבצים על המוני dvd's... האם ישנה אפשרות/תוכנה לפרמט את המחשב לגמרי, חוץ מאשר תיקיות מסוימות? סליחה על הבורות הרבה בנושא תודה רבה דרך אגב - הפורום לא קורא נכון את הדפדפן שלי, אני משתמש ב-Chrome

• 4 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. היה לי Vista 64 Ultimate וביצעתי שדרוג לWIN7 64 Ultimate הכל עובד בסדר פרט לשני דברים: 1. הוא לא מזהה לי אחד מההארד-דיסקים (בעיה שלא קשורה לפורום הזה) 2. הכרטיס רשת פשוט לא מצליח למצוא רשת. זה כרטיס מובנה על הלוח אם 965p-ds3. הורדתי מהאתר של Marvell דרייבר תומך WIN7 64 והתקנתי אותו, ועדיין הוא לא מזהה את הרשת. מבקש את עזרכתם!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by rbu99fm,

שלום, ישנן שתי מערכות הפעלה אצלי: בכונן אחד Win XP, בכונן אחר Win7... רציתי לפרמט את הכונן בו נמצא ה- Win XP ונתקלתי בבעיות של הרשאות (פתחתי נושא בנפרד)... ניסיתי למחוק קבצים בצורה ידנית בכונן בו מותקן ה- XP.. לאחר שעשיתי restart... נתקלץי בהודעה: BOOTMGR is missing Press Alt-Ctrl-Delete מה עושים? האם אפשר לתקן מבלי לפרמט שוב? אני מעוניין להשאיר רק את Win 7

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. (לא יצא לי כותרת יותר מעניינת, אם יש למשהו לכותרת יותר מעניינת - אשנה). אהלן חבר'ה, כמו שכולם יודעים, אחרי פורמט (לא משנה כמעט בחדישות המחשב) המחשב עובד בצורה ממש ממש מהירה. לא יודע מה ולמה, אבל לאחר תקופה לא קבועה, המחשב מגיע למצב "כבד; עייף; עדיש". אילו פעולות אני אמור לעשות (מצידי יום-יומיות), על מנת לשמש את המחשב שלי (מערכת הפעלה) שתעבוד חלקה בצורה רציפה. פעולות אשר אני מקפיד לעשות הם: אנטי וירוס מעודכן תמיד הכולל סריקת וירוסים כוללת פעם בחודש לכל הפחות (NOD32). שימוש בכלים של TuneUp 2009. הכולל One Click, איחוי רג'יסטרי, ניקיון קבצים זמנים, ועוד. (אם יש איזה אופציה שאתם ממש ממליצים, אשמח לשמוע עליה. שימוש ב-SUPERAntiSpyware למחיקת רוגלות. (פעם ב-30 יום) אחרי כל הפע…

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  14. Started by israelf,

כיצד ניתן לבצע שיחזור במערכת הפעלה win 2000 . תודה

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  15. ישנה בירשותי ווינדוס ויסטה איך אני בודק שזה אכן 64 ביט ושזה אוליטמיוט אני מתכוון לקובץ התקנה עצמו לפני שמתקינים תודה שמואל

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  16. Started by itsik11,

הי חברים, לפני שבועיים רכשתי דיסק WD 500GB Sata2. התקנתי עליו XP SP2 Pro והכל עבד באופן מצוין עד לפני שבוע, פתאומית קיבלתי מסך שחור, הכונן הקשיח נכבה (המארז עדיין עבד). כיביתי והדלקתי את המחשב ולאחר login קיבלתי הודעה שקרה משהו חריג והוא נרשם ב-System Log (קובץ מצורף). לא מצאתי באינטרנט פיתרון לשגיאה. הבעיה רק החמירה, לאט לאט הוינדוס התחיל לקרוס לעיתים תכופות יותר, כמו כן הוא נהיה כבד ותהליכים כמו iexplore.exe ו\או explorer.exe התחילו לטחון את הCPU שלי. אני עובד עם לוח של Asus מדגם P4-P800-VM, ומעבד של אינטל 3.0GHz Presscot HT. עד היום עבדתי עם כוננים קשיחים עם חיבור לממשק IDE ולא נתקלתי בשום תקלה. זהו לוח יחסית ישן ויש בו 2 יציאות SATA (אני מניח שמדובר ב-Sata1). שאלתי הי…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by bluemail,

כי אני חושב לקנות 1

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  18. Started by anox,

שלום לכולם, רכשתי זה עתה מכשיר PDA עם מע' ההפעלה שבנושא אבל ללא עברית, ולכן אני לא יכול לקרוא SMS ודפי INTERNET בעברית מישהו יודע איך אני להתקין ומאיפה אני משיג פונטים בעברית כדי לסדר את הענין??? תודה רבה, ANOX

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  19. מסיבה שלא ברורה לי, כשאני נכנס לתיקיית הסרטים שלי, קבצי AVI, ולוחץ עליהם פעם אחת (לפעמים גם בלי ללחוץ עליהם) - הExplorer.exe שלי מודיע על התרסקותו ומתחיל מחדש. זה קורה שוב ושוב בכל פעם שאני נכנס לתיקיית הסרטים. למה זה? מה עושים? זה לא תמיד היה ככה.... מתחנן לעזרתכם, ניר.

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  20. Started by דנינו,

שמעתי לאחרונה שמיקרוספט הוציאו עידכון אבטחה כושל. התקנתי תעידכונים של החודש האחרון והמחשב קרס לי אחרי כמה ימים פירמטתי ואני מפחד עכשיו להתקין עידכונים קריטים.אז מה להתקין ? ומה לא ?

21. Started by assman,

I WANTED TO INSTALL ON MY COMMPUTER WINDOWS 2000. I WAS READY TO INSTALL THE SP2 VERSION BUT THEN SOMEONE TOLD ME THAT THIS VERSION HAS PROBLEMS WITHE HEBREW SO I STOPED THE INSTALLATION. NOW I AM WAITING FOR SOME ANSWEARS FROM U GUYS 10X.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. המחשב עובד במשך זמן לדוגמא יום או יומיים ופתאום באמצע עבודה איתו או משהו הוא סוגר את הווינדאוס וכותב מתכונן לכיבוי ופשוט נכבה. זה קורה כבר כמה פעמים מזה יכול להיות??? אשמח לקבל ממכם תשובה בהקדם תודה רבה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  23. Started by cheat-it,

יש לי 2 כוננים קשיחים אחד של 160 GB ואחד של 250. אני רוצה לפרמט את המחשב ותהיתי איך הכי נכון לחלק את המחיצות במחשב ובאיזה מהם כדאי להתקין את הווינדוס 7?

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  24. איך להגדיר חיבור אוטומטי ישיר לאינטרנט בהפעלת המחשב ? פעם עשיתי זאת ב WIN XP אבל לא מצליח לבצע זאת ב WIN7 מערכת WIN7 החיבור לאינטרנט ADSL לא כבלים. החייגן tnn -aztech 600 לא אלחוטי וללא רשת בבית אלא מחשב 1 בלבד. מישהו יודע כיצד להגדיר ? תודה

• 4 תגובות
    • 4.2k צפיות
  25. Started by Ace-of-spade,

שלום לכולם. יש לי WIN 7 64 ביט גרסאת הבטא. עד שמצאתי תוכנה שמאפשרת צפייה בסרטים עם תרגום,גיליתי שכל תרגום שאני מוריד נהפך לג'יבריש. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.