Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני אומר שוב שתעבירו אם אתם רוצים לפורום אחר כי פשוט לא ידעתי איפה לשים. אוקיי אז הבעיה שלי היא: זה וירוס ככל הנראה שלא נותן לי לעשות כמעט כלום! הוא לא נותן לי להתקין דברים והמחשב עובד לאט ויש לי תוכניות שפועלות ואי אפשר לסגור אותן. והאנטי וירוס שלי לא נפתח - הוא מושבת לחלוטין ואם מנסים לפתוח אותו אז הוא נסגר אחרי כמה שניות... והבעיה ממש מעצבנת! אני לא יודע מה לעשות ואין לי ממש ממש ממש.... כוח לפרמט את המחשב אבל אם לא תציעו לי פתרונות כמו איזה אתר כמו נורטון שימצא או לפחות ימצא וימחק את הוירוס + סריקה או כל דרך שונה אז אצטרך לפרמט. בבקשה תציעו לי פתרונות!!! :-\ נ.ב. תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
דבר ראשון: אני די בטוח שהאשכול הזה נפתח בפורום הלא נכון, התלבטתי בין "אינטרנט" ל"תוכנה" ושניהם נראו לי לא מתאמים. מצטער אם אני עושה בלגן אל תשנאו אותי... אז כך-פרמטתי אתמול את המחשב, התקנתי ווינדוס XP PRO בחזרה, הלכתי טיפה מכות עם הדרייברים ובסוף נצחתי (מצד שני הם השאירו כמה חבורות כאבות מאוד, אבל אני ילד גדול... אני אחיה) האינטרנט פועל מהיר כמו שהוא היה לפני הפירמוט, אני מוריד באותו קצב והכול בעצם אותו דבר, חוץ מזה שכאשר אני מדפדף למעלה\למטה בדפי אינטרנט הם "נתקעים", הם כן עולים ויורדים, אבל ממש ממש לאט. ניסיתי בInternet Explorer ובFire Fox והתוצאה זהה בשניהם. יש למשהו רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני יכול להכנס לאדמין ע"י מתקן זיהוי ט.אצבע שיש לי, אבל משום מה הסיסמא לא עובדת לי? אני דיי בטוח שאני זוכר אותה
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
נתקלתי באתר שכביכול מוכר סריאלים חוקיים לווינדוס http://www.pay4keys.com/ אבל המכירים נראים לי די זולים לא? ווינדוס 7 אולטימייט ב30 דולר.... מישהו מכיר את האתר הזה? הוא אמין? הקודים האלה בכלל אמיתיים, חוקיים, לא חסומים? תודה מראש על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי win98se. הדלקתי את מחשב היום ופתאום קיבלתי הודעה בשלב האתחול: the following file is missing or corrupted: c:\windows\himem.sys c:\windows\dblbuff.sys c:\windows\ifhlp.sys type the name of the command interpreter (e.g.,C:\windows/command.com) ניסיתי להעתיק בדוס את הקבצים האלה (לקחתי אותם ממחשב אחר) ולאחר שאתחלתי, שוב קיבלתי את ההודעה. מה עושים במצב הזה? ניסיתי להפעיל עם דיסקט אתחול ואני לא מצליח לצאת ל-WIN. כשאני מוציא את הדיסקט, אני מקבל שוב את ההודעה הזאת.
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
או קיי אז ככה זה לא בידיוק בעיה אלה יותר משהו מציק.. ההתקנה עוברת בסדר הבעיה היא שהיא איטית להחריד! לוקח לי 4 שעות להתקין VISTA (בלי הגזמה) בהתחלה חשבתי שזה צורב הDVD שלי כי קצת דפוק אבל לא (בדקתי עם כונן חדש אחר שקניתי) ועדיין ההתקנה מאוד איטית... יש לציין שכאשר ניסיתי להקין את הBETA של וויסטה ההתקנה ערכה לא יותר משעה מקסימום. מישהו יש איזה רעיון?
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
כשנכנסתי לאתר של רשות השידור ורציתי לצפות בשידורים לייב נדרשתי לשדרג את הסילברלייט. לפני שאני עושה זאת רציתי לדעת אם למישהו יש משהו נגד השידרוג הזה (בעיות ידועות, התנגשויות וכו) או שזה בסדר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
ואיך האפשרות הזאת נקראת כי אני לא מוצא אותה (יש לי WIN XP PRO)?
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אם הדיסק הקשיח שלי הוא NTFS אז לא אוכל להפעיל את המחשב דרך דיסקט הפעלה של WIN98?? אם לא - אז איך מתחילים להפעיל מחשב עם דיסק קשיח NTFS מפורמט?
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום רב לכולם! לאחרונה התקנתי ווינדווז XP PRO (שוב) אך הפעם, כשהמערכת עולה ישנו תהליך אחד (שרואים בTASK MANAGER) שנקרא "תהליך לא פעיל של המערכת" תחת ה"משתמש" SYSTEM ומשתמש ב 99 CPU. התהליך לא מאפשר לפתוח אף חלון ולא ניתן לסגירה ונעלם לאחר כ15 שניות ורק אז אפשר להמשיך ולעבוד עם המחשב....התהליך לא חוזר שוב עד הפעלה מחודשת של המחשב. יש למישהו רעיון איך נפתרים מדבר שכזה? 10x דולב
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום המחשב שלי הגיע עם ווינדוס 10 פרו ללא רישיון לכן ברצוני לקנות מפתח למוצר דרך האינטרנט האם זה חוקי ואפשרי? מישהו המליץ לי לקנות מהאתר הזה אבל זה פעם ראשונה שאני קונה רישון של ווינדוס בנפרד לכן אני אשמח לשמוע חוות דעת ולקבל אתרים מומלצים נוספים לקניית רישיון לוינדוס 10 פרו https://software-codes.com/collections/operating-system/products/windows-10-pro המחיר של הKEY באתר הזה רק3.90יורו שזה יוצא בערך 10ש"ח האם זה הגיוני? והאם האתר הזה מאובטח ואמין? עוד שאלה בנושא: מה הבילד האחרון שיצא למערכת הפעלה ווינדוס 10 פרו כי הבנתי שמערכת הפעלה בילד 10240 היא גירסה 1507 - משנת 2015 ומערכת זו אינה נתמכת יותר ע"י מיקרוסופט. …
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הוא רושם שקובץ hal.dll חסר ואני לא מצליח להעתיק אותו למחשב. ניסיתי לחבר אותו עם עוד הארד דיסק שכן עובד, והוא לא עבד, הוא רשם שאין גישה לD (הכונן שהקובץ חסר בו) יש לי הארד דיסק נייד וניסיתי לחבר לשם את ההארד דיסק שבו הווינדוס לא עובד, המחשב מתחיל לעבוד לאט מאוד ולא מזהה את ההארד דיסק. שמתי להארד דיסק (200GB) הגבלה ל-32GB וחיברתי למחשב, עכשיו הוא כן מזהה אותו אבל אומר שצריך לפרמט אותו. יש לי עליו דברים חשובים אז לפרמט לא מתאים לי. כשניסיתי להפעיל את הRECOVERY דרך הדיסק של הווינדוס, ההתקנה לא עלתה (WIN XP). בבקשה תעזרו זה חשוב ??? :s05:
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
המחשב שלי מפעיל את עצמו ליפעמים מחדש. אני חושב שזה הכרטיס מסך. (GEFORCE 4) לא מופיע מסך כחול, אלה הוא מפעיל ריסטארט. וליפעמים זה באמצע דברים חשובים! אנא עיזרו לי,זה כבר נמאס!
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
http://www.flickr.com/photos/63373715@N00/2265297144/ פתחתי עכשיו windows update (יש שמועות שאמור לצאת SP1 השבוע) ומצאתי שמיקרוסופט מנסים לדחוף לי איזה 7 תוכנות שטותיות ומיותרות שלהם. עוד מישהו קיבל את הקשקוש הזה?
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני לא מדבר על קבצים זמניים שהדפדפן מייצר, אלא קבצים זמניים שה-Windows מותיר... אני יודע שיש הרבה תוכנות צד שלישי שעושות את זה (הדיון של "מי יותר טובה" הוא חסר תחתית ואינו המטרה שלי כאן). האם מבחינת "בטיחותית" עדיף לעשות זאת ע"י תוכנת צד שלישי, או ידנית (ע"י מחיקת הקבצים מתיקיית C:\windows\temp ו-C:\windows\system32\temp). יש תוכנות צד שלישי שמוחקות, יחד עם הקבצים הזמניים, את הקבצים ש-Windows שומרת כגיבוי למקרה של שיחזור המערכת, האם אוכל לעשות זאת ידנית? מה הסיכונים הכרוכים במחיקת קבצים זמניים מהמערכת, אם בכלל...? תודה מראש למייעצים!
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, אתם בוודאי מכירים את התוכנה שמשלימה ריבועים, אז רציתי לדעת מה בעצם היא עושה ? תודה *TaZoK החדש!
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב שלי היום ובאתי להתקין את XP . הגדרתי בביוס ב First Disk : Cd rom הכנסתי את הדיסק של XP עשיתי ריסט ( אחרי ששמרתי את ההגדרות ) ושהמחשב עלה הוא נתן לי הודעה : Invalid system disk Replace the disk , and then press any key Disk boot Failure , insert system disk and press enter אני לוחץ אנטר וזה נותן את אותה הודעה מה יכולה להיות הבעיה ? בדיסק ? ניסתי עם כמה דיסקים וזה עדיין לא עובד לי
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אהלן, יש לי וינדוס 7, מותקן בו עברית, כל ההגדרות בלוח הבקרה מוגדרות לישראל ולעברית אך עדיין הרבה או אפילו כל קבצי הזיפ שנמצאים בהם קבצים בעברית מופיעים כג'יבריש או סתם קווים במקום העברית איך אני מתקן את זה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם נתקלתי בתופעה מוזרה, למחשב שלי התווסף כונן לוגי עם האות Z, בנפח של 100 מגה כאשר מתוכו תפוס רק כ 30 מגה. אציין שהוא לא מופיע ב disk management ניתן לראות אותו רק בסייר, ואין לי גישה לתוכו, אני לא יכול למחוק אותו או לפרמט אותו. שאני עושה עליו לחיצה ימנית של העכבר ומגיע למאפיינים אני רואה שהוא FAT 32, גם הלשונית של security לא מופיעה בלחיצה ימנית של העכבר סרקתי את המחשב מבחינת וירוסים ואין. משהו נתקל בתקלה כזאת או יכול לחשוב על עוד משהו שניתן למחוק את הכונן הזה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הפקידה שענתה לי טוענת שיש שם עידכונים לויסטה אבל הרי ויסטה זו מערכת הפעלה שונה אז לא יהיה צריך להוריד אותה מחדש ואז להתקין ?
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולכם! יש לי אליכם ואם תוכלו לעזור לי ,אני אשמח מאוד ואם זה לא יקרה אצטרך להמשיך בחיפושיי אחר התשובה על שאלה! :hanged: בקיצור ניגש לעניין עצמו! השאלה היא : למה טוב קובץ smartdrive.exe? ??? עווד שאלה : האם יש קובץ שיכול לזרז את התקנת מערכות הפעלה כמו Windows NT או Win XP??? ??? תודה רבה מראש על תשובתכם!!! ;D
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פירמטתי והתקנתי מחדש WINDOWS 7 X64 עם 4GB זיכרון ובSYSTEM הוא מזהה את ה-4 אבל בסוגריים רשום שרק 3 מהם שמישים. זה לא קרה לי במחשב ההנוכחי אלא במחשב השני שלי: Intel Core 2 Duo E7200 2x2GB DDR2 800MHz 3Dclub GeForce 9500GT 512MB ASUS P5KPL-C/1600 יש לציין שלפני הפירמוט היה מותקן ויסטה 64 והבעיה לא הופיעה. הצעות? :s05:
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אם אני רוצה מחר לפרמט את המחשב איך אני מגבה את כל הדברים החשובים? סיסמאות, כתובות דואר, המועדפים, סיסמאות שהזנתי באתרים, אי סי קיו, וכו............. מה הייתם ממליצים לגבות? ואיך? ראיתי שיש במערכת אפשרות גיבוי File and Settings Transfer Wizard האם הוא טוב? איך משתמשים איתו? יש תוכנות אחרות לבצע את הגיבוי? כמה שאלות אני שואל אה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי Windows 7 64bit. מבחינת ההגדרות הכל נראה תקין, אני לא מדבר על מצב שינה של המחשב. אני פשוט מדבר שהמסך נכבה עד שמזיזים את העכבר כדי "להעיר" אותו. כולכם מכירים את זה. בכל מקרה המסך לא נכנס למצב הזה גם או מוגדר שהוא כן יכנס. מה עושים? הבנתי שזה יכול להיות קשור משהו ליציאות של הUSB. איכשהו, כי היה לי את זה במחשב הישן. זה קשור? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-