עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by alex28,

שלום רב לכולם אני רוצה לדעת מה הבדל בין SP3 לSP2 ועוד דבר אם אני מתקין את SP3 יהיה בעיות עם התקנת דריבריים?? בקיצר האם שווה בכלל להקין את SP3??

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  2. Started by gilp123,

שלום לכולם ושנה טובה, יש לי דיסק נייד של WD עם קיבול 250GB, אני רוצה להתקין עליו מערכת הפעלה. האם אני יכול? אם כן איך אני יכול לבצע את ההתקנה? אני יודע שיש להגדיר משהו ב bios,אבל לא יודע מה. אשמח לקבל עזרה . תודה ושנה טובה וחג שמח. גיל

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  3. Started by BloodFist,

יש לי בעיה מאז שפירמטתי את המחשב, לא יודע בדיוק איך להגדיר את הבעיה ומה היא לדעתי... אבל המחשב עולה לאט, במסך טעינה השחור הוא שם בסביבות החצי דקה (פעם אולי 5 שניות) ברגע שיש עומס הכי קטן הוא פשוט קרוב לקריסה, וכל זה לא היה פעם... למישהו יש רעיון מה הבעיה פה? (מקווה שזה הפורום המתאים) תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  4. Started by dattias,

שלום: יש לי בעיה בהתקנת תוכנות למחשב כל הזמן הוא מראה לי הודעת שגיאה שקשורה לSAFEMODE אבל אני לא במצב בטוח... מצורפת דוגמא להודעה אני מקווה שיש מישהו שמכיר את הבעיה תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  5. Started by boss,

משתמש XP ספ3 אני מנסה לשנות מצב הפעלה או אוטומטי... services.msc לא נתת לשנות מצב הפעלה הנה תמונה גם ליד שעון מצב אבטחה שגיאה בגלל עדכון לא טוב אני מנסה לפתור ועוד [attachment deleted by admin]

6. שלום יש לי בעיה עם הורדת קבצים מהאתר של מיקרוסופט.. לאחר שאני בוחר את הקובץ אותו אני רוצה להוריד.. אני לוחץ על "הורד" ואז זה מציג לי פשוט דף שגיאה של אינטרנט שאומר שאין גישה לשרת בלה בלה בלה.. פשוט דף שגיאה רגיל של אינטרנט... עכשיו אמרתי אולי זה בעיה קטנה.. אתחלתי את המחשב ועדיין אותו דבר.. חבר אמר לי תנסה לעדכן את המחשב... נכנסתי ללוח בקרה כדי להפעיל את העידכונים שלעולם לא עבדו אצלי מאז התקנת הוינדוס... בקיצור הפעלתי אותם... והעידכונים לעולם לא נפתחו...... כבר עבר שבוע מאז שהפעלתי ובשביל מחשב שלא עידכן מאז ההתקנה של הונדוס (יותר משנה) זה אמור למצוא עדכונים.. אבל זה לא ניסתי את האפשרות השניה לעדכן דרך האתר של מיקרוסופט אבל משום מה שאני נכנס לwindows update באתר של מיקר…

7. Started by yohai,

שלום לכולם ..... לאחרונה התקנתי את SP3 והכל טוב ויפה עד שרציתי לפתוח תיקייה נסתרת .... כאשר ב SP2 הייתי מגיע לאופצייה הזאת דרך כלים ----> אפשרויות תיקייה ... או דרך לוח בקרה . כיום כאשר אני נכנס לכלים יש לי רק 3 אופציות ושלושתם לא קשורית לתצוגת התיקיות . גם דרך לוח הבקרה אני לא רואה אפשרויות תיקייה . יש למישהו איך אני מציג שוב את התיקייה הנסתרת הזאת (או קובץ נסתר לאותו עניין) .. שיהיה חג שמח ושנה טובה ולא נסתרת

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  8. Started by kfir_dnd,

אהלן, לא מזמן פרמטתי את המחשב והבעיות רק ממשיכות להצטבר נראה שיש לי בעיה עם האינטרנט. לא משנה באיזה דפדפן אני משתמש העמודים נטענים באיטיות בלתי נסבלת אבל כשאני רוצה להוריד קבצים המהירות היא סבירה לחלוטין... חיפשתי מה יכול לגרום לזה ונתקלתי בדרך במשהו מוזר בחומת האש של windows. חומת האש מבוטלת ואני לא יכול להפעיל אותה (צירפתי תמונה) אני ממש צריך עזררה עם זה כי האינטרנט זה השימוש העיקרי שלי במחשב תודה מראש, כפיר [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  9. 1. בחברות איך הם משיכים את הדומין לחברה? (איך הם קונים את הדומין ומגדירים אותו שיעבוד מהDNS שלהם?) אני למשל לקחתי דומיין קיים ובחברת הוסטינג שלי הגדרתי את הIP שלי בתור הHOST. 2. בשביל OWA ב exchange 2007 וoutlook anywhere צריך אישור SSL איך אני משייך אותו לדומיין. 3. ב AD איך אני מגדיר הרשאות לכל USER בנפרד כי הצלחתי בינתיים להגדיר הרשאות למחשב ולכל המשתמשים תודה לכל העונים ושנה טובה ;D

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  10. אמנם היה קצת בלאגן בהתקנות של המחשב אבל עכשיו יש רק התקנה אחת בכונן C אבל כל פעם המחשב מציג לי מסך שמשבקש לבחור בין 2 התקנות ורק אז מעלה את המחשב אם לא אמרתי אז מדובר בוינדוז XP

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  11. Started by BloodyW,

היי, בטעות לחצתי על מצב שינה בויסטה וכשאני רוצה להדליק את המחשב, המסך נשאר כבוי. אין לי דבר לעשות חוץ מלכבות אותו שוב ע"י לחיצה ארוכה בכפתור הכבוי, ועדיין הויסטה פשוט לא עולה. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  12. Started by braudeg,

שלום לכולם. יש לי ווינדווז XP ואני מוריד סרטים מיוטורנט. אחרי שהם ירדו לתיקייה מסויימת רציתי להעביר אותם לתיקייה אחרת, בטעות העברתי לתיקייה של ווינדווז בשם "D:\b0554fc2f69ae74d95f47ee0ee3e7914" בכל מקרה אחרי שניסיתי להוציא אותם משמה הם נתקעו. התיקיות שהועברו נראות ריקות ולא ניתנות למחיקה או העברה והקבצי וידאו לא פועלים וגם הם לא ניתנים לשינוי בטענת של קובץ בשימוש. דבר כזה כבר קרה לי במחשב ויש לי תיקייה ריקה תקועה בו כבר כמה חודשים. ברצוני לדעת אם יש לי אפשרות להחזיר אליי את הסרטים האהובים. תודה

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  13. Started by talsa,

צריך את זה כדי להחליף ביוס לכרטיס מסך תודה ושנה טובה

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  14. שלום רב, ב Vista אני מעוניין לנהל את התוכניות שעולות בהפעלת המחשב עבור כל משתמש.. כלומר שלכל משתמש יעלו תוכניות אחרות.. איך עושים זאת? תודה, גיל

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  15. רכשתי מחשב חדש לפני שבועיים. מזה מספר ימים XP קורס כל פעם. פרמטתי את HD וכאשר אני מתקין XP (חוקי לחלוטין) במהלך ההתקנה כל פעם מופיעה לי ההודעה ש NTLDR IS MISSING. הצלחתי להתקין בסופו של דבר אך המחשב ממשיך לקרוס ש XP עולה. יש לי 2 HD בגודל של 160 (עליו אני מנסה להתקין XP) ו 500. הסתכלתי בהודעות ישנות שקשורות לנושא אך לא הצלחתי לפתור את התקלה. ניסיתי להריץ פקודת FIXBOOT לאחר כניסה ל REPAIR בדיסק התקנה אך הוא כל הזמן אומר לי UNRECOGNIZED. צריך את עזרתכם חברה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by kfir_dnd,

אהלן, לא מזמן פרמטתי ועכשיו כשאני נכנס לwindows update אני מקבל את השגיאה 0x80072EFF. חיפשתי בגוגל פתרון אבל לא מצאתי משהו באמת פתר את הבעיה. אני משתמש בXP וניסיתי להוריד את העדכונים עם IE7 תודה מראש, כפיר

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by zvika.e,

תודה..

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  18. שלום. אתמול החלפתי מעבד. אם זה משנה אז היה לי CORE 2 DOU E6600 ובמקומו שמתי את המעבד CORE 2 QUAD Q9450 מאז שעשיתי זאת, תמיד יש לי את ההודעה Digital cable device registration application has stopped working יש לי 2 אפשרויות : CLOSE CHECK ONLINE FOR SOLUTION - מיותר לציין שזה לא באמת עוזר מה זה הבעיה הזו ואיך אני פותר אותה? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  19. Started by raya,

ערב טוב! אני נתקלת בבעיה שאי אפשר להוריד את העדכון הזה. לדעתי זה גורם גם לעדכונים אחרת לא לרדת, ועלי לעשות עדכון ידני. מצורפת תמונת מסך של מה שמתקבל באתר העדכונים של מייקרוסופט. מחפשת רעיון איך לגרום לעדכון הסרבן לרדת או להעלים אותו. תודה, רעיה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  20. Started by RKK,

אני רוצה להתקין ויסטה ורציתי לשאול מה עדיף: 1) לעשות פורמט ל C..ולא לגעת ב D ו E 2) לעשות פורמט לכל המחשב אני מעדיף לעשות רק ל C אבל שמעתי שזה יכול לעשות בעיות..זה נכון?

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  21. Started by eladh16,

שלום תסלחו לי אם זה לא המקום הנכון לרשום בו את הפוסט הזה, כי זה קשור לחלונות. התקנתי עכשיו roller coaster 3 ושיחקתי בו. אחרי זה הלכתי להגדרות גרפיקה והרזלוציה השתנתה לי ל1280/1024. ועכשיו כל פעם שאני נכנס למשחק אז המסך במצב שינה והוא רושם "לנסות רזלוציה אחרת". מסך 17 אינץ. הבעיה עכשיו היא שאני לא יכול לשנות את הרזלוציה בחזרה ל 1024/768, כי כל פעם שאני נכנס למשחק אין לי מסך. ניסתי ללחוץ על קובץ ה exe של המשחק קליק ימני-properties- ואז compatibility ולסמן את האפשרות להפעיל את המשחק על רזלוציה נמכוה. אבל משום מה הוא לא מפעיל אותו על רזלוציה נמוכה והמסך עדיין נכבה ומבקש לשנות רזלוציה לקטנה יותר. מה עוד אפשר לעשות כדי לשנות רזלוציה מחוץ למשחק? תודה

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  22. Started by 1900GT,

שלום, יש לי ווינדוס VISTA 64BIT עם שני מחיצות (C ו D). הווינדוס מותכן על C ואני רוצה להגדיל את C כי הוא ממש גבולי.. (על D יש לי די הרבה מקום פנוי ).. איך אפשר לעשות זאת בלי פירמוט?

• 9 תגובות
    • 786 צפיות
  23. Started by מר מקלדת,

...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by g1zey,

אני לא מוצא את הצייר .. האם יש אפשרות להוסיף בדרך כלשהי את הצייר לווינדואז יש לי XP Pro 64bit SP2 בנוסף אין לי אייקון של האינטרנט על השולחן עבודה והפקודה msconfig לא עובדת .. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיות הללו (פקודה זהה לmsconfig ואיך לשים צייר ואייקון של אקספלורר)

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  25. Started by djvibe,

היי יש לי להכין פרוייקט בנוגע לסרבר אז אני ארשום פה כמה שאלות כל תשובה תתקבל בברכה וארני אומר מראש תודה לכם!!!!!!!!!!!!! 1.איפה אני מגדיר שמשתמשים לא יוכלו לשמור דברים על הדסקטופ שלהם ? 2.אם ננעל לאיזה יוזר החשבון איך אני כאדמין מאתר את זה וישר משחרר לו את הסיסמא? 3.איך אני מגדיר שאצל היוזרים שאני יוצר יותקן אוטומטית ה ADMINPACK וה GPMC.MSI שוב תודה רבה !!!

• 7 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים