עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. התקנתי גרסת XP מופשטת לאחרונה, והמערכת עובדת כמו טיל לעומת מערכת רגילה ומלאה. הבעיה היא, שחסרות לי כמה אופציות עכשיו, כשהכי מציקה היא חוסר האפשרות לעשות switch user! אפשרי לבצע רק log off. דרך לוח הבקרה-->משתמשים, ניסיתי להפעיל את האופציה (סימנתי אותה ב-V), אבל אחרי שלוחצים על אישור ה-V פשוט נעלם. רוב הסיכויים שחסרים כמה יישומים ב-XP הנוכחי שהחלפת משתמשים מהירה תלויה בהם. למישהו יש מושג איזה יישומים אלה ואיך מתקינים אותם בחזרה? אני יודע שהתקנת XP רגיל מהתחלה תפתור את הבעיה הזאת, אבל שבועיים שאני עובד על הנוכחית והכל מסודר כמו שצריך...לא בא לי לבזבז עוד 5 שעות בלסדר את הכל (עם המשחקים שאני מתקין זה באמת לוקח 5 שעות).

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by djvibe,

היי אני לא יודע אם זה הכי קשור לפה אבל אני אנסה... אני רוצה להתקין לחבר שלי XP התקנה חדשה ושאני מעלה אותו מהדיסק הוא טוען את כל קבצי ההתקנה ואז שאני נותן לו ENTER הוא אומר שלא נמצאו הארד דיסקים וצריך שיהיה הארד דיסק וזה נותן לי רק אפשרות של יציאה אבל אחרי זה אם אני ממשיך נגיד להעלות את המחשב רגיל אז הכל בסדר זה הארד דיסק של סמסונג SATA יחיד ויש עוד סידירום במחשב שהוא IDE אין ג"אמפרים לא על ההארד דיסק ולא על הסידירום מה אני צריך לעשות כדי שהתקנה של ווינדווז תזהה הכל רגיל ואני אתן לו להמשיך....!?? אני חושב אולי אחרי התהליך זה מעלה משהו שקשור ללוח אם שמעלה את ההארד דיסק לא בטוח .....או שזה בטוח משהו ב BIOS אבל מה זה יכול להיות!?! תודה רבה על העזרה

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  3. משום מה כשאני עושה ALT+SHIFT במסמך טקסט זה עובד לי מצויין אבל באינטרנט זה משום מה לא מחליף לי ואני צריך לעשות ידני מלמטה לבחור את השפה.. למה זה קורה? תודה.

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  4. Started by Mozeliko,

כשאני מכבה או מאתחל (את הווינדוס אקספי על המחשב החדש ) המחשב פשוט נתקע על המסך יציאה מווינדוס (הכחול) עם הכיתוב saving changes למה זה קורה ? האם זה יכול להיות קשור גם לחומרה ?

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  5. Started by Trippled,

שלום, אז בלי שיותר מדי התעניינתי שמעתי שלויסטה שלל תקלות ובעיות ואף פעם לא בחשתי בנושא עד עכשיו, כי עוד המעט יגיע המחשב ואני צריך לבחור מערכת הפעלה. ממה ששמעתי הXP תעבוד בסדר גמור אבל הבנתי שהויסטה בנויה יותר טוב לניצול 4 הליבות, האם זה נכון ואם כן במה זה מתבטא? על איזה מערכת הפעלה הייתם ממליצים בכללי למחשב עם קוואד קור? תודה, דניאל.

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  6. טוב זאת כבר ממש תעלומה, המחשב מתכבה לי כשאני לא נמצא עליו זה בטוח במאה אחוז לא בגלל בעיות חום אז חשבתי שאולי הויסטה מתכבה לבד, האם יש כזאת אפשרות ? ואם כן איפה אני מבטל אותה ? אני עובד על vista ultimate 64bit תודה !

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  7. בוא נגיד המחשב מגיע אם מערכת הפעלה Linux ואני מעוניין להתקין מערכת הפעלה Windows Xp מה עליי לעשות?! תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  8. Started by KavKazoon,

היי יש לי בעיה עשיתי ריסט למחשב ומשום מה שהוינסוד עולה יש תטע הזה של העידכון של הווינדוס בויסטה שאומר 1מ 3 ו 2 מ 3 וכו..... אז הוא כל פעם העושה לי את זה ואז מכבה תמשחב כל הזמן ואני לא יכול להיכנס לוינדוס כרגע אני בוינדוס משני של אקס פי מה אני עושה לעזעזעל מאיפה זה בא?!

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  9. Started by nondos,

שלום, האם ישנה אפשרות בחלונות XP לקבוע משתמש קבוע ויחיד שהמערכת תעלה איתו באופן אוטומטי כל פעם ולא תעלה לי את ה Welcome Screen ובמידה ואני ארצה משתמש אחר אני אעשה Log Off ואחליף משתמש תודה

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  10. כאשר אני גולש באתר שתומך בהצגת וידיו וקול בעזרת WMP אז אני מקבל וידיו מצויין ללא קול. מה עושים חיפשתי בכל הפורומים ברשת התקנתי קודקים הסרתי והתקנתי מחדש את WMP התקנתי מחדש אתIE7 מה עוד יכול להיות? מצפה לעזרתכם תודה. נ.ב. רציתי לציין שה- WMP מנגן מצוין כאשר הוא לא קשור לאתר כלשהו וכך גם תוכנות אחרות והמחשב בכלל!!!

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  11. Started by zeevkat,

אך להגיע ל DOS כאשר יש VISTA?.. אני מנסה למצוא דרך להיכנס לDOS ואני לא מצליח אני יודע שיש דיסקט אתחול שיש בו אפשרות להיכנס אבל כיום כמעט אין לאף אחד כונן דיסקטים אז אך אפשר להיכנס לDOS?.. ותודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. נתקלתי במהלך חיפושי באינטרנט, שמערכת ההפעלה XP Home Edition אינה מנצלת (באופן חלקי או מלא) מעבד כפול ליבה. האם זו יכולה להיות הסיבה שהקיובייס שלי נתקע ברגע שאני מעלה דרכו מספר פלאגינים (VSTi) ? האם עקב סיבה זו אני חייב ללכת ולקנות עכשיו את גרסאת ה Professional (למרות שהבנתי שלא מוכרים יותר XP (?), אולי יש עדיין במלאי זרוק בחנות של חבר), או שכבר עליי לשדרג לויסטה ? הרבה שאלות והרבה סימני שאלה, אודה לכל עונה! תודה. סטס. נ.ב המפרט שלי הוא: intel E6300 1.8GHz gigabyte 945P-S3 2GB ram

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Dark Tetris,

CTF Loader has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience מה זה הבעיה הזאת הוא עושה לי אותה על כל פעולה קטנה שאני מוציא מהמחשב אם זה לפתוח מסנג'ר ואם זה לפתוח בראוזר איך אני פותר אותה?

14. Started by LevyVista,

מה קורה חברים? התקנתי לחבר שלי וינדואס XP באנגלית, עכשיו התקנתי MUI עברית, ולא כל התפריטים במחשב השתנו, כשזה קורה, אני יודע שאמורים למחוק את העידכון "KB943460" הלכתי להוספה והסרה, סימנתי בוי שיציג את העידכונים, והעידכון לא נמצא =/.. מה עושים? תודה מראש, רון.

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  15. Started by Trippled,

שלום לכולם, אני חדש בפורום וקניתי מחשב חדש שיגיע בקרוב, הינה המפרט: מעבד core 2 quad q6600 2.4 Ghz 8Mb לוח אם Asus p5kpl - CM כונן דיוידי Lg GH22NS דיסק קשיח Samaung spinpoint T 320gb 7200rpm 16mb sata 2 זיכרונות Kingston valueram 4Gb DDR2 800 ספק ThermalTake TR2 430W אני אשמח לקבל תגובות על המפרט, יכול להיות שאני אוכל לשנות אם תמליצו כך. אני קניתי את המחשב הזה לעבודה עם קיובייס פלאגינים והמטרה הייתה מחשב שיריץ את התוכנות האלה בלי מאמץ,תקיעות ובעיות. אני מתלבט כרגע איזה מערכת הפעלה לשים עליו, XP היא סבבה אבל קצת נמאס, חשבתי לכיוון הVISTA ואז חשבתי שיהיה הכי מגניב להתקין עליו את הלפרד שתמיד התלהבתי מימנה ומאוד אהבתי אותה. אני אשמח לשמוע את דעתכם, לגבי האם זה אפשרי, האם המ…

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  16. Started by DJ_Yaniv,

רציתי לשאול אם המחשב שלי יעבוד בסדר על Microsoft Windows Vista Ultimate 64Bit (המחשב בחתימה) וגם האם המשחקים יעבוד בסדר ללא תקיעות? כי שמעתי יש בעיות בויסטה 64BIT תודה מראש לעוזרים..

17. שלום, במחשב חדש ASUS P5E-VM HDMI עם כרטיס רשת מובנה יש תופעה משונה כאשר משתמש שאינו ADMIN מנסה להתחבר ראשון אין חיבור לאינטרנט!?! כאשר ADMIN מתחבר אין שום בעיה. אם ADMIN מחובר, NON ADMIN שמתחבר במקביל (SWITCH USER) אין בעיה. מדובר ב XP SP 3 עם כל העידכונים נראה לי שזו בעיית חומרה כיוון שבמחשבים אחרים בבית אין שום בעייה כזאת :s05: מישהו נתקל בתופעה? תודה מראש.

18. Started by נחשון,

פתחתי את המשתמש כדי שתעזרו לי אני חושב שיש פה אנשיים רציניים... אז ככה.. עשיתי פירמוט למחשב ואחרי שהתקנתי את הדרייבר לכרטיס מסך ולעוד כמה שהגעתי לדרייבר של הקול וכל זה אז זה לא התקין לי אבל הוא גם ביקש בדיוק הפעלה מחדש על התקנה אחרת שעשיתי... בסדר ניסיתי בינתיים להוריד משהו שיעבוד שישמעו קול ולא עבד אז עשיתי הפעלה מחדש. ברגע שחזרתי מההפעלה מחדש יותר אי אפשר להזיז את העכבר והמקלדת לא מגיבה. מה שעוד יותר מפתיע זה שניסיתי לחבר עכבר אופטי רגיל עם חוט וגם כן הוא לא עבד... מה שמוריד את האופציה שהבעיה היא בעכבר והמיקלדת מישהו יודע מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  19. Started by viper_sb,

יש ברשותי נגן של IAUDIO עם 60 G מה הפקודה להפוך אותו מFAT32 לNTFS ? תודה.

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  20. מחשב נייד אייסר שהגיע עם ויסטה עובד תקין אבל מה לעשות לא רוצה ויסטה . מנסה להתקין על אותו מחשב XP והקשיח לא מזוהה בביוס הוא מזוהה. אפילו בדוס מזוהה

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  21. Started by Ruya,

יש לי Windows Vista כרגע ואני רוצה לדעת איך אני מוחק אותו כדי שאני יוכל להתקין Windows אחר ? רויה.

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  22. Started by LastForOne,

1. כל שניה ויסטה מציג לי חלון שמופיע בו Allow/Not Allow בנוגע לכל מיני תוכנות שרוצות לרוץ... הבעיה שהוא לא שואל פעם אחת, הוא שואל כל פעם שאני מדליק את המחשב וזה מחרפן.. יש דרך להפסיק את זה? 2. הכפתור כיבוי בתפריט התחלה לא באמת מכבה את המחשב, הוא רק מכניס אותו למצב שינה... אפשר לשנות את זה שהכפתור הזה יכבה אותו לגמרי? [אני יודע שיש תפריט קטן כזה ששם יש שאט-דאון.]

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  23. היי יש לי VMC בסלון ואני מדיליק ומכבה בעזרת השלט שיש לי.. זה לא בדיוק כיבוי וזה גם לא HIBERNATION אני פשוט לוחץ על כפתר הOFF והמחשב נכבה יש אחרי מספר שניות וכמובן נדלק מאותו מצב בו כיביתי! הבעיה היא כשהמחשב נדלק בגלל פעולות שאני תזמנתי במיוחד הוא נשאר דלוק בזמן שאני לא בבית ואני רוצה שהוא יכבה אחרי שהוא מסיים או אחרי זמן מה שהפעולה כבר הסתיימה.. סימנתי שהוא יכנס למצב שינה במתזמן מסימות! אבל הוא נכנס למצב שינה רק לא מלא כמו שצינתי לפני כן איך עושים את זה? יש לי ויסטה... תודה לעונים!!

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  24. Started by aharon_bos1,

שלום יש לי מחשב בן חצי שנה. dell 1525 מותקן עליו מערכת ויסטה וולטימט. אני היום ניכנס למחשב ורואה שהרבה מקום תפוס בכונן C שבו מתקנת המערכת הפעלה.. עשיתי מאיפינים ותפוס איזה 50 ג'גה.. ואין סרטים או אימיול ודברים כאלה.. אז ניכנסתי לתוך C אפשריות תקייה>>הצג קבצים מוסתרים. סימנתי את כל מה שבכונן והכל היה ביחד איזה 21 ג'יגה.... איך זה יכול להיות????!! תודה רבה לכולם.. הנה תמונה http://www.zix.co.il/viewer.php?id=1257146239.jpg תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  25. Started by bronco,

האם צריך לוחות אם מיוחדים כדי לעבוד עם windows xp 64 bit

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים