עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. לפני זה עדכנתי תלוח אם עם הקול והכרטיס רשת ואחרי זה עדכנתי תכרטיס מסך וחשבתי שזהו... עדכנתי הכל... אבל אז גילתי עוד משהו... לא ברור אתם יודעים אולי מה זה או איך אני יכול לגלות לפחות מה זה...?

• 10 תגובות
    • 741 צפיות
  2. המחשב עושה ריסטרטים ולפעמים גם נכבה לבד וצריך להדליק אותו מחדש זה מה שרשום לי בשגיאות, יש לי ווינדוס XP *המחשב שלך עלול להמצא בסיכון התוכנית TOTAL PROTECTION אינה פעילה (לחץ על בלון זה) *חומת אש - פעילה *עדכונים אוטומטי - פעיל *הגנה מפני וירוסים - פעיל *המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה, נוצר יומן רישום של שגיאה זו נא ספק מידע אודות בעיה זו... *MCSHIELD.EXE נתקל בבעיה ועלול להסגר, אנו מתנצלים על אי הנוחות מה נראה לכם הבעיה? אתם חושבים שאם אני אפשרמט כל הכל יסתדר? או שיש וירוס או משהו... תודה מראש לעוזרים...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי ווינדוס ויסטה עם האקספלורר 6 עכשיו יש אתרים שאני נכנס אליהם ואחרי כמה שניות הוא עושה לי כזאת שגיאה ומנתק אותי מהאתר זה קורה לי באיזה 2 אתרים יש פה תמונה: צריך לשנות משהו בהגדרות? ושאני בודק תבירור של השיגאה זה אומר לעדכן איזה תוכנה ADOBE משו... ועדכנתי אותה וניסיתי כמה פעמים וזה עדיין עושה לי תשיגאות והניתוקים תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  4. יש לי תדיסק של הויסטה ושאני לוחץ על איזה כפתור שיעלה לי תדיסק אחרי הריסטרט דרך הבוט ולא קורה כלום יש לי במחשב רק כונן DVD ככה שבביוס זה מסודר שהDVD (CDROM) ראשון ואחרי זה ה-HARD DRIVE וככה זה נשאר כי אין לי כונן דיסקטים (FLOPPY) מה אני צריך לעשות? כדי שהוא יעלה לי דרך הבוט

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by zaroor,

שלום לכם יש לי XP- PRO בזמן האחרון יש לי בעיות אתרים מסויימים לא ניפתחים בדקתי הגדרות בדפדפן ומצב אשר ניהול הרחבות מופעל ואפילו סימנתי ידנית על אתר לאשר הרחבה לא עזר מדובר באתרים רגילים כמו גוגל,אתר הורדת עידכון מ ASUS וכו' בררת המחדל של האטחה עובדת רגיל ניסיתי לעשות DISABLE לנורטון גם לא עזר ,עשיתי הסרה והתקנה מהלוח בקרה לאקספלורר לא עזר האם משהו מכיר איך לפתור זאת ?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  6. שמעו אחרי שאני מפעיל את המחשב ומתחבר לאינטרנט קופצים לי כל חמש דקות אתר וזה לא pop up אני בטוח זה פשוט אתר קופץ כאילו אני הפעלתי את ה- explorer אני לא יודע מה לעשות כל מי שיכול לעזור לי בבקשה תעזרו זה משגע !! אני שוקל אולי לפרמט את המחשב כי זאת ברירה האחרוננה אבל אני מעדיף לא לפרמט כי זה סתם כאבי ראש להתקין הכל מהתחלה אז בקשה מי שיכול לעזור שיגיב. 10x תודה וובקשה עזרו

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  7. Started by berner,

חברים שלום וחג חרות שמח בצעתי עדכון לחלונות שלי ועדכנתי את הפדפן החדש כאשר אני מנסה להפעילו הוא נפתח ומודיע לי שהוא מתחבר ובזה נגמר הפעולה והחלון תקוע רק ע"י גישה למנהל השולחן והסרה מביצועים אני מצליח להורידו מי נתקל בבעיה בצעתי עדכון מחדש וזה לא עוזר בברכה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  8. Started by nfch11,

שלום! אני לא מצליח להכנס לכונן d דרך"המחשב שלי". אני נאלץ להכנס דרך החלונית של כתובת האנטרנט.אבל זה לא מאפשר לי לשמור מצב זה. המקרה הזה החל "אני חושב" שפעם הפעלתי נגן mp3 עם חיבור usb . מאז לא הצלחתי להכנס לכונן ובנוסף זה גם מראה שפת ג'בריש שאני לוחץ על כפתור ימין של העכבר על הכונן d. אני צרפתי קובץ המכיל 2 תמונות מסך שמראים את שני המקרים. תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  9. יש לי שני פרוססים לא ידועים - CTSVCCDA.EXE ו MsPMSPSv.exe אני משתמש בוינדוס XP PRO ואין לי מושג מה הפרוססים האלה... חיפשתי את המקור שלהם והוא בסיסטם 32 ניסיתי למחוק אותם ולעשות אתחול ולא הייתה שום הודעת שגיאה. אחר כך ניסיתי להפעיל מסמך טקסט חדש והוא לא נפתח (לפני שמחקתי אותם לא ניסיתי) 1) למה המסמך טקסט חדש (txt. ) לא נפתח? 2) מה אלה הפרוססים האלה? (יש לי אותם עדיין בסל מיחזור..)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ayby,

יום טוב. : בזמן האחרון החליט המחשב להתיש אותי בעת הגלישה ולכן השתמש במגוון הודעות שגיאה שסגרו את ה-explorer בערך כל חמש דקות עקב בעיות DLL שונות. והיום הוחלט לשים קץ לדבר. הכונן פורמט ומערכת ההפעלה (win 98)הותקנה מחדש. אבל ההוא (המחשב) לא ויתר והמשיך לשלוח הודעות ולמנוע גלישה רגילה ונינוחה. בכ"ז , גם אני לא ויתרתי מהר והתקנתי explorer 6 בתקווה שדפדפן הדגל של mic יגבר על תעלוליו של זה שלא אומר את שמו (המחשב). אבל סופו של דבר ההוא (המחשב) התעשת בשניות ;D והנה מגוון הודעות השגיאה שקיבלתי בדקות הראשונות לגלישה (ממש עכשיו). 1.שגיאה ב-RUNDLL32 2.שגיאה ב-MSGRV32 והפירוט הודיע על בעיה ב-KRNL386EXE 3.ולפחות פעמיים נזרקתי למסך כחול מרצד ובו הודעה על "OE" כלשהו שלא ניתן לפת…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אהלן. יש לי מחשב חדש, מותקן עליו VISTA ULTIMATE 32bit: Intel Q9400 Corsair 4GB DDR2 kit 800MHz WD 250GB 16mb x 2 Thermaltake 650W ToughPower QFan MSI P45 Platinum nVIDIA GeForce 9500GT 1GB כל הדרייברים מעודכנים. והבעיה..: בהתחלה היו בעיות של DUMP שנגרמו מהגדרות שגויות של ה-RAM בביוס, זה סודר. מאז שההגדרות בביוס סודרו - יש סט אחר, חמור יותר, של בעיות DUMP. הווינדוס לא מצליח לעלות כל עוד יש משהו מחובר אליו ב-USB, ואם הוא מצליח, כדקה לאחר מכן הוא יעשה DUMP גם כן. אם הדלקתי את המחשב בלי חיבורי USB בכלל, ורק לאחר שהווינדוס עלה התחלתי לחבר אותם - הכל יהיה בסדר, עד שאנסה לעשות ריבוט מבלי להוציא את החיבורים. חשוב לציין שקשה לי להאמין שמדובר בבעיה בחומרה - הכל עבד בסדר ועובד בסדר …

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  12. היי חברה, אחד המחשבים שלי עשה BOOT וכאשר עלה מחדש הוא התחיל לבקש confirmation לסריאל של הווינדוס ומנסה לבדוק אם זו גרסה מקורית. על המחשב הנ"ל מותקנת גרסא לא "תקנית" וכשאני לוחץ על NEXT המערכת מבצעת BOOT וכך חוזר חלילה.. האם יש איזו דרך לעקוף את הבעיה הזאת? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 769 צפיות
  13. Started by eranmor,

שלום לכולם, לאחרונה הנייד שלי התחיל בבעיה מוזרה וחדשה חלק מהSERVICES פשוט הפסיקו לפעול ואי אפשר להפעיל אותם (גם לא ידנית) מדובר למשל בwindows audio וגם בWLAN AutoConfig ועוד תהליכים נוספים כתוצאה מכך אין שמע ואין אפשרות להתחבר לרשת (גם לא קווית) ויש עוד בעיות נוספות כשאני מנסה להפעיל אותם ידנית אני מקבל הודעה Windows could not start the WLAN AutoConfig service on local computer Error 1068: The dependency service or group faild to start. זאת דוגמה לתהליך אחד אך זה קורה גם בתהליכים נוספים מישהו מכיר את הבעיה ויודע מה צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  14. Started by mosheva,

שלום! רכשתי לפטופ חדש ובמסך הראשוני הקשתי יוזר שזה בעצם בעל המחשב. לאחר מכן הכנסתי עוד יוזר שהוא בעצם הראשי... אך משום מה בכל מקום שמבקש הרשאה הוא מבקש הרשאה עלהשם הראשוני... מצורפת תמונה שבה רואים את שני היוזרים אני מעונין לשמור רק אחד מהם ולמחוק אחד... האם הוינדוס יכול לעבוד ללא יוזר בכלל? משתמש אחד בלבד? תודה! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by bennash,

אני סוף כל סוף הצלחתי לשדרג לחלונות 10 אבל התגלתו (מה הנקווה של התגלו והרבות של התגלתה?) בעיות: 3.11) אני לא מצליח לצאת מתוכניות לא פעילות במנהל משימות. 95) אני לא מצליח לתזמן 5 דקות של רקיעי שולחן עבודה מתחלפים. 98) המצביעים מXP לא נמצאים במסך הכניסה. 2000) כל הסמלילים (לוגו) של הקבצים והתיקיות מXP נמחקו. ME) אני לא מוצא איפה אני שם ערכות נושא למחשב. XP) אני לא מצליח לנקד פתאום. Vista) אני לא מצליח לשנות גופן, צבע גופן, צבע פס כותרת... בחלונות. 7) אני לא מצליח לחבר כונן רשת בחיבור USB עם DOK לD--Link VDSL N 6740U לפי הגדרות בחוברת. 8) אני לא מצליח להגן על הדפדפן Edge באמצאות האנטי וירוס שלי. 10) אני לא מצליח להוריד סרטונים ושאר קבצים בדפדפן Edge דרך I…

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  16. יש לי מערכת הפעלה WIN98 ואיך שהיא באה לעלות אז היא ישר יוצאת לדוס למחיצה C במקום להעלות את המערכת!!!! יש בעיה בקיבצי איתחול מה אני עושה שהמערכת ל תיצא לי לדוס אלא תמשיך לטעון את כל קיבצי WINDOWS

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  17. Started by tombraider2003,

הבעיה היא כזאת כשאני מאתחל את המחשב אז הוא ניכנס לי ל כונן C במקום להעלות לי את ווינדוס 98 מה צריך לעשות כדי שהוא יאתחל כמו שצריך חוץ מלהתקין מחדש חברים?????????????

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  18. לילה טוב למומחים בפורום, לאחר שהתקנתי מחדש לאחר פורמט מלא את WINDOWS XP (אוריגינל באנגלית) , הורדתי את כל העדכונים בצורה מסודרת, צצה לי בעיה מוזרה. התקנתי CODEC PACK של KAZAA מאתר אמין ונתקלתי בתופעה חדשה לי. כאשר רציתי להריץ את הסרטים(מהדיסק הקשיח שעבדו בצורה תקינה לפני הפורמט במערכת הפעלה XP אך בעברית) בWINDOWS MEDIA PLAYER 6.4 קיבלתי אוטומאטית אתחול מחדש. זאת אומרת, הסרט נפתח אבל אם אני רוצה להריץ אותו קדימה \אחורה בזמן הוא נותן לי אחרי מס' פעמים שאני עושה זאת REBOOT אוטומאטי. הסרתי את הCODEC PACK הנ"ל והתקנתי CODEC PACK של "CCC" . הבעיה לא נפתרה. התקנתי SERVICE PACK 3 - הבעיה לא נפתרה. * וכעת חל משהו מוזר נוסף, הרצתי DVD במחשב בMEDIA PLAYER 11 אחרי דקה - קיבלתי REBO…

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  19. Started by guy94,

קניתי מחשב חדש לאחרונה, עם לוח אם של GIGABYTE GA7VTX-H מארז ENERMAX S710 ויש לי ווידנוס XP יש לי בעייה בכיבוי אני עושה כיבוי ובמקום כיבוי הוא עושה לי ריסט !!! ושאני מנסה לסמן APM ב POWER OPTIONS, אין לי בכלל אפשרות כזאת (בכלל לא רשום כלום על APM) בעייה נוספת היא כאשר אני מנסה לעשות שלכל ספריה במסמכים שלי יהיה אייקון שונה, אז אני אמור לעשות כפתור ימני על אחת הספריות ואז לעשות CUSTOMISE (לא יודע איך כותבים את זה) וגם זה לא מופיע לי !! מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by zoloboy,

אלהן חברה יש לי בעיה מאד מעצבנת ה homepage שלי כל הזמן משתנה ל blank וכל פעם נוספים לי שתי איקונים מעצבנים על ה desktop אני מוחק אותם ואחרי 10 דקות הם חוזרים מעצמם לשולחן עבודה ניסיתי הכל adware spyhunter spyboot search&destory בדקתי ב startup כלום אני לא מצליח להיפתר מהבעיה הזאת למישהו יש איזה רעיון איך להתגבר על הבעיה או אולי איך למנוע את הבעיה הזאת שזה לא יקרה בעתיד ובלי להשתמש ב firewall תודה לכם אנשים ???

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  21. Started by Sweet_Tooth,

ב XP PRO שלי ה TM נראה ככה וכאשר אני מכבה את המחשב זה לוקח יותר מדי זמן!

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  22. Started by bigbug2004,

בזמן האחרון צצו כמה בעיות.. יש לי ULTIMATE 32BIT הWINDOWS UPDATE לא מאפשר לי לחפש עידכונים חדשים, אני מקבל error code 800B0100 בעיה נוספת זה עם ה INTERNET EXPLORER, הרבה בזמן האחרון הוא פשוט קורס וזה קורה מלא פעמים.. הבנתי שזה לא רק בVISTA אלא בכל הגירסאות של EXPLORER 7 למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיות הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  23. Started by pizzaguy,

שלום.. אני מתהצל אם זה לא המקום להודעה הזאת אבל יש לי תקלה ממש ממש מוזרה: יש קבצים שכשאני מנסה להתקין אותם כותבים לי הודעת שגיאה שאי אפשר להתקין אותם כי WINDOWS INSTALLER לא מותקן כראוי זה לא ככה בכל ההתקנות אלא רק בהתקנות שמשתמשות בו... אין לי מושג מה לעשות בבקשה תעזרו לי מהר רועי

24. Started by yosi-m,

יש לי WIN XP PROFESSIONAL ואין לי עברית בדוס. מה לעשות ??????? וגם איפה אני רואה את מערכת ה ACTIVATION ??

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by fp581,

מה שקורה זה ככה, כל הכוננים שלי בתוך המחשב שלי מופיעים תחת ההגדרה של undentefied או משהו כזה, ולא כמו שצריך להיות מחולקים לקטגוריות כמו hard disck drive, others וכו'... למרות זאת המחשב עובד בסדר גמור רק שהעניין הזה מפריע לי, למישהו יש רעיון מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.