Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני לא כל כך יודע נלאיזה פורום זה שייך אז אני שם את זה פה, מקסימום תעבירו. הבעיה שלי היא כזאת: יש לי מחשב דיי ישן שקיבלתי. p4 2.4GHZ לוח אם ASUS p4sp-mx HDD Samsung 40GB הבעיה שלי היא כזו: בעת פירמוט ל windows xp SP2 הוא נתקע ולא מגיב וכל שנותר הוא לפרמט חזרה ל XP ללא SP. הבעיה איננה הצריבה של הדיסק. השאלה שלי, למה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, מאז שקניתי מחשב עם WIN7 אני לא מצליח להדפיס. הורדתי דרייבר עבור הוינדוס וב-CONTROL PANEL אני אכן רואה את הדרייבר אבל כשאני שולח להדפסה המדפסת לא מגיבה. חשוב לציין שבמחשב השני עם ה-XP הכל עובד מצויין. המדפסת לא מחוברת ברשת מישהו יכול לעזור?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אתם בטח מכירים את פונקצית ה-HIBRENATION שמאפשרת לכבות את המחשב בצורה כזו שכאשר מדליקים אותו מחדש הוא חוזר בדיוק לאותו המצב בו הוא היה בעת הכיבוי. אז שזהו ,אני מחפש תוכנה שתעבוד ברקע כל הזמן, כך שאם וכאשר המחשב יקרוס או יכבה כתוצאה מהפסקת חשמל , אז ברגע ההדלקה מחדש המחשב יחזור בדיוק לאותו המצב ,שנייה לפני הקריסה \ הכיבוי המאולץ . אנא המליצו לי על תוכנה חינמית שכזאת. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן קשיח של 1TB מתוכם 100GB הם כונן C של מערכת ההפעלה ו900 מהם של כונן D. רציתי להוריד מכונן D מאה ג'יגה ולהעביר אותם לכונן C, הצלחתי לכווץ את הגודל שלו ב100GB וכעת יש לי 100 ג'יגה שטח פנוי, אבל כשאני לוחץ מקש ימני על כונן C יש לי אפשרות רק לכווץ אותו ולא להרחיב, לעומת זאת אם אני לוחץ מקש ימני על כונן D(הכונן שממנו נלקח השטח) יש לי אפשרות להרחיב אותו. יש אפשרות להעביר את זה לC?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב P-4 מותקן גם WIN98 וגם XP כשמכבים את המחשב דרך 98 הכל תקין דרך הXP המחשב מגיע להודעה כעת ניתן לכבות את המחשב מה הבעיה שלו!!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
המחשב נכבה בהפסקת חשמל .... , ועכשיו כל פעם שאני פותח דפדפן לא משנה איזה ... לוקח לו כמה שניות להיטען ... ? מה לעשות לפני שבוע וחצי כתבתי את הדיון עזרה הזה ואמרתי אני יפרמט את המחשב ויתקין את כל מה שהתקנתי מקודם לבדוק מה גרם לזה .. , ותנחשו מה ? זה ה tool bar שבא אם האייסקיו 5 .. תראו תמחקו אותו לגמרי .. מהוספה והסרה .... ותראו ההאקספלור יעלה לכם בשניה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא כל כך יודע אם השאלה מתאימה לפה אם לא תעבירו אז ככה...יש פרסומות מסוימות שבמקום הפרסומת אני מקבל את השורה הבאה: \n'); document.write('\n'); //--> ניסיתי עם ובלי ה-NORTON INTERNET SECURITY אין לי מושג למה כל עזרה תתקבל בברכה... תודה
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
יש לי מחשב כזה: GEFORCE 8800GTS 640MB 1GB DDR2 INTEL E6300 1.86GHZ כדאי לי להתקין vista ultimate הכי חדש?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום! חבר שלי ביקש למצוא DRIVER ל XP לכרטיס קול. שם חברת הכרטיס :aztech שם הכרטיס :pci 238 q3d חיפשתי בחברת הכרטיס ואמרו שהם לא עושים ל 2000 ו- XP יש דרך להתקין DRIVER לכרטיס ל XP ? פשוט יעבוד לו ה SOUND וה GAME PORT . תודה.
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בווינדואס פירמטתי את המחשב והיה לי קוד אדמין ששונה אחרי הפירמוט העניין הוא שאני לא מצליח להיכנס להרבה תקיות אלה אם אני לוקח "בעלות" על התיקיה ומוסיף את עצמי לרשמית המורשים וזה לא עובד על סאב פולדרס וזה לוקח ים זמן!חייבת להיות דרך קלה יותר ניסתי אגב גם על ההארד דיסק
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אהלן חבר שלי יש לו מחשב נייד של LG מ2007 עם ויסטה ביסיק שכבר לא עובדת טוב. אני יודע לפרמט מחשב נייד רגיל רק שבנייד יש לי חשש מדבר אחד-דריברים. נגיד שאני מתקין הוא מזהה את המקלדת והטאץ פאד בהתקנה?. אני לא רוצה שהיה לי מצב לא נעים שאני לא מוצא דריברים. מכיוון שבלפטופים יש רכיבים דומים אז יש מצב שנגיד שבב אודיו יזוהה אוטומטי כי הוא קיים במחשבים נוספים?. עוד דבר יש את המאיץ גרפי של אינטל, מספיק לחפש דריבר באתר שלהם במידה והוא לא כלול בהתקנה או צריך דריבר מהאתר של LG?. ונושא נוסף-בטרייה: לא צריך לזה דריבר כדי שיזהה את הזמן והאחוזים? או בדרך כלל זה כלול. כי סך הכל זה מזכיר לי תעניין שאני קונה כרטיס מסך שASUS מדביקה שבב של NVIDIA לא חייבים את הדריברים מהדיסק שמגיע (ובכלל בכרטיסי…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר אני בתוך האקספלורר ולוחץ על הלחצן הימני בעכבר נפתח לי התפריט הסטנדרטי (copy, properties...) אך אין לי אפשרות לסמן אף אפשרות ולבחור. יש לציין שיש לי ויסטה ביסנס (מקורי כמובן).
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שבועיים הייתה אצלי הפסקת חשמל והמחשב פעל בזמן הזה. כשהפעלתי אותו לאחר מכן, הוא עלה, טען את המסך windows starting, ואז הציג לי מסך שחור עם האייקון של העכבר(שאותו אפשר להזיז) אך הוא נשאר במסך זה ולא התקדם למסך בו אני מזין את הקוד. לאחר כל מיני ניסיונות שונים ומשונים(כמו ללחוץ F8 ולבחור repair startup) שלא פעלו בחרתי בlast known configuration והמחשב עבד ומאז כל אתחול הלך חלק. אתמול הבעיה שוב חזרה, אבל הפתרון שלעיל עזר. הבוקר שוב אותה הבעיה, אבל הפתרון לא עוזר. אני ממש סולד מהתקנה מחדש של חלונות. יש לכם רעיון אחר? נ.ב. הסאונד שחלונות עושה כשהוא מסיים לעלות כן נשמע על רקע המסך השחור. תודה
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
-
ניסיתי להתקין ווינדוס XP במחשב חדש עם דיסק מקורי. במהלך ההתקנה, לאחר שההתקנה מעתיקה את הקבצים ומתחיל הקטע הויזואלי בהתקנה מופיע לי מסך כחול עם הודעת השגיאה: "irql not less or equal". בשיטוט בפורום נתקלתי בפתרונות כמו עדכון ביוס/החלפת חלקים - אבל המחשב הזה חדש לחלוטין. האם לדעתם שגיאה זו מעידה על בעיית חומרה כלשהי? מפרט המחשב: מעבד intel d930 ל"א asus p5rd2-vm ו 2 סטיקים של 512 MB זיכרון. ד"א דיסק ההתקנה הוא של הווינדוס הרגיל, ולא של SP כלשהו.
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שינויים בתנאי הסכם השימוש של הגירסה הביתית של חלונות 10 מעידים על כך שבמיקרוסופט מתכננים לספק עדכוני חובה אוטומטיים, ללא אפשרות לביטול מצד המשתמש לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/חלונות-10-תגיע-עם-עדכונים-אוטומטיים-שלא/
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם עד לא מזמן הייתי רץ על גרסה לא חוקית windows 8.1 וכמו כולם קיבלתי הודעה על שדרוג ל windows 10 חינם חוקי למרות שהמערכת שלי הייתי לא חוקית... בכל מקרה שדרגתי והכל טוב ויפה עכשיו אני רוצה להתקין windows נקי וחדש איך אני עושה את זה בחינם כמובן כי הרי מפתח הם לא הביאו לי בזמן השדרוג...
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כאשר אני מדליק או מכבה את המחשב מופיע לי משתמש בשם אדמינסטרטור אני מעוניין שהמחשב יעלה אוטומטית ללא אישורים למיניהם..יש לי WIN XP PRO SP2. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היי כל פעם שאני מדליק את המחשב עולה לי הודעת כלי שירות.....,ניסיתי לסמן בוי -אל תציג הודעה זו ולא עזר וכל פעם מופיעה וכן אין באפשרותי לשנות תוכניות עולות וכל פעם עולות כולן תבדקתי ספייור ווירוסים והכל בסדר,האם יש למשהו הצעה איך לסדר את הדבר המעצבן הזה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
המחשב שלי כמעט לא זז בגלל שCPU USAGE כל הזמן על 47% ומעלה ולא יורד מזה. ואין שום תוכנה שלוקחת את המשאבים האלו ואין לי מושג למה זה... Pentium 4 3.0 Ghz 1024 Mb Ram לא מזמן החלפתי לוח זה קשור? בבקשה תעזרו לי אני לא יכול להשתמש במחשב ככה...
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
הורדתי איזה קובץ (משחק) למחשב עם סיומת שלא מוכרת לי: xxxx.daa אין לי מוסג מה daa אומר בעצם (בדקתי שזה לא ווירוס) אז הייתי רוצה לדעת איך לפתוח את ההתקנה של המשחק הזה בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי vista ואיני מצליח להתקין עדכונים. העדכונים ירדו אבל ההתקנה נכשלה. קוד שגיאה הוא : 80071A90
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
זה עתה חזרתי מפירמוט, התקנתי כרגיל Windows XP ופתאום מופיעה לי הודעה This system is shutting down. Please save all work. This shutdown was initiated by NT AUTHORITY\SYSTEM Windows must now restart because the Remote Procedure Call (RPC) Service terminated unexpectedly ואז יש קאונט-דאון של דקה והמחשב עושה ריסטרט. מה זה?!?! Windows XP Pro
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לאגים בעכבר, כל כמה שניות הוא נתקע קצת כל המחשב יותר איטי בכניסה לתקיות ופתיחה של חלונות כיאלו שהCPU ב100% בדקתי ואין משהו שמעמיס עליו או על הזיכרון תוכנות קורסות לי והsend error report של מייקרוסופט עולה תקלה ביישום .exe, גירסה 0.0.0.0, תקלה במודול .exe, גירסה 0.0.0.0, כתובת התקלה 0x0014fb00. הרצתי Trojan Remover לא מצא כלום עכשיו הNOD רץ
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי, אני עשיתי טעות גולרית והורדתי איזה תוכנה מקאזאא (נגמלתי לפני שעתיים כשהתקנתי מחדש את המחשב). הוירוס עושה שינויים ב scvhost.exe שהוא Process. זוהי כתובת עם מידע על הוירוס... http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.jeefo.html עשיתי Format למחשב והתקנתי הכל מההתחלה. ע"פ הבנתי Format לא תמיד מוריד את כל הוירוסים (למקרה שהם boot virus), ואז צריך Wipe. מצורף צילום של הProcesses אחרי שעשיתי Format למחשב והתקנתי מחדש ולא הורדתי כלום. האם זה נראה לכם שיש לי עדיין וירוס, או שזה נורמלי שיהיה 4 SVCHost פתוחים? אני לא יודע כי אני לא זוכר מה היה לפני הוירוס. אני מריץ Windows XP על המחשב. אשמח אם תעזרו לי... תודה רבה :-\
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-