עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הקיצר אני רוצה פירמוט למערכת הזאת, ואני רוצה להתקין עותק נקי וחדש. הבעיה היא שהפכתי את המערכת קבצים לNTFS ואני לא יכול מדוס להשמיד אותה, ותמיד שאני מנסה להתקין מערכת חדשה אין פירמוט, יש רק בחירת מחיצה. אם מישהו מכיר דרך שבה אוכל להסיר את 2000 לחלוטין, אנא שיעזור לי. בתודה אחיי לפלפי המחשב.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by vitali02,

היום התקנתי וינדוס 7 יש לי שתי מחיצו C ו D ב C היה את הXP ובטעות לא שמתים לב התקנתי ב D ועכשיו מתי שאני מדליק את המחשב אז יש שתי אפשרויות להיכנס לוינדוס החדש או לXP הישן.. אני רוצה למחוק את את הוינדוס החדש מדיסק D ולהתקין מחדש בC איך למחוק? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  3. Started by QQQ,

לא יודע למה, אבל תמיד הייתה לי בעיה עם הדרייבר של הכרטיס מסך. מדי פעם (לא תמיד) שאני שם את המחשב על מצב שינה, הוא מתכבה בסדר, ואז שאני מדליק הוא עושה את הזה עם ה RESUMING WINDOWS ואחריי זה הוא עושה לעצמו ריסט ומדליק את עצמו עוד פעם. ואז מופיע הודעה של ווינדוס "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה" משהו כזה ואז יש את האפשרות לשלוח דו"ח שגיאות. שלחתי את הדו"ח שגיאות וזה הוביל אותי לכאן: http://oca.microsoft.com/en/response.aspx?SGD=87696da1-4aca-44b4-9049-a5639d2ff378&SID=10 בקשר לדרייבר שהתקנתי, לא מזמן מחקתי את הדרייבר שבא עם הכרטיס מסך (יש לי GF 6600 AGP) והורדתי אחד מהאתר שלהם והתקנתי (בדקתי שהוא מתאים לכ. מסך שלי ולמערכת הפעלה) וקוראים לדרייבר 91.47 FORCEWARE טוב אז השאל…

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  4. הוינדוס הותקן בהצלחה על הארד דיסק חדש. אבל בהארד דיסק הישן (איפה שהיה מותקן הווינדוס הקודם) היו לי קבצים חשובים על שולחן העבודה עכשיו אני מנסה להכנס לתיקיה F:\Documents and Settings\Administrator אבל הוא לא נותן לי... איך אני מגיע לקבצים שהיו לי על השולחן עבודה

5. Started by KillerGuy,

אני כבר בערך חודש משתמש בוויסטה ולאחרונה נתקלתי בבעיה. הבעיה: לאחר חקר מעמיק, גיליתי שהשירות "Windows Installer" לא עובד. כשניסיתי להפעיל את השירות, קיבלתי הודעת שגיאה נוספת: חבר שלי אמר לי שהקובץ של השירות הזה נמחק לי מהמחשב :-\ שאלתי את אחי והוא אמר לי להוריד חבילת התקנה בשם Windows Installer 3.1 Redistributable הורדתי אותה.. אך כשניסיתי להתקין, קפצה לי עוד הודעת שגיאה (ממש בתחילת ההתקנה): כבר התייאשתי ואין לי מושג מה לעשות בשלב זה :s05: למישהו יש פיתרון? שיהיה המשך שבוע טוב!

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  6. יש לי 2 הארדיסקים בכל אחד מהם מותקן ווינדווס. בהארדיסק מספר 1 כדי להכנס לווידנוס צריך סיסמא . בהארדיסק מספר 2 לא צריך. כאשר אני עושה BOOT דרך הארדיסק מספר 2 ואני רוצה להכנס לקבצים ב- documents and setting של הארדיסק 1 , הוא כותב לי שהגישה נדחית - בטח בגלל שכדי להכנס לווידנווס שם צריך סיסמא. אני יודע את הסיסמא... אז איך אני נכנס לקבצים האלו דרך הארדיסק 2 ?....

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  7. Started by Xstyle,

אני חושב אבל לא בטוח שהבעיה קשורה לגווה סקריפט כי כל מה שאני לוחץ למשל לראות פרטיים של מישהו באי סי קיו או תמונה שהיא בעצם לינק באתרים זה לא מפנה אותי אף פעם אנמ לוחץ וזה לא עושה כלום אפילו כשאני שולח הודעה בפורום פה יש למעלה את כל הסמליים ההלו אני לוחץ הוסף תמונה זה לא עושה ליי כלום צירפתי תמונה לדוגמא: http://www.zix.co.il/images/z-811441448.GIF עריכה: ב rapidshare.com בימקום השניות הוא רושם לי ERROR: Please enable JavaScript.

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  8. טוב שמעו אנשים.... אני לא יודע אם זה קשור לכאן :-\ אבל תראו... יש לי במחשב זיכרון 512MB DDR...כרגע רק האנטי וירוס עובד ( ס'תומרת ה - Auto Protect ) והאייסיקיו...והפורום.... זהוווו.... וזה מראה לי ש - 200 מגה מהזיכרון שלי תפוסים....ורק 312 פנוי....איך יכול להיות ?! כמעט ושום תוכנה לא פועלת ברקע... ???

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  9. הבנתי שזה קשור לWINDOWS XP..שעושה בעיות כשמדובר בכרטיס רשת מובנה מישהו פה יודע איזה FIX פותר את זה?

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  10. Started by ORrrr,

שלום המחשבים שלי ושל אח שלי מחוברים ברשת דרך האב. כשאני מנסה להכנס לתקיה משותפת במחשב שלי דרך המחשב שלו זה אומר לי Incorrect password or unknown user name// ונותן לי שתי אפשרויות Connect as: password עכשיו זה אותו דבר מן המחשב שלי... איך אני מסדר את זה? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. תמיד אחרי שאני מפרמט,יש לי איטיות בגלילה של דף אינטרנט למשל, או בהגדלה,הקטנה והזזה של תיקיה מסויימת. תמיד זה היה עובר לי לבד,ועכשיו שוב פירמטתי ואני מעוניין לדעת מה עושים כדאי לתקן בעיה זאת. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  12. Started by dj shay 30010,

ניסית להתקין ויסטה ויש לי XP יש בעיה בהתקנה ואני נמצע במצב שאם אני לא לוחת מהר על החצים כדי לזוז אני לא יכול להכנס לוינדוס יש תפרית לפני ה BOOT.ini מישהו יודע איפה זה יושב מה להסיר סידרתי את זה יש 3 קבצים שצריך למחוק GRLDR BOOTMGR BOOTTSECT לא רואים אותם צריך תוכנה צד שלישי כדי לראות אותם ולהוריד להם את קבצי המערכת והקריאה בלבד

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  13. Started by tomerco,

מה עושים? הוא רושם לי שהוא לא מוצא את הקובץ שביקשתי למחוק עשיתי רג'יסטרי סקאן וזה לא עוזר

• 9 תגובות
    • 691 צפיות
  14. Started by rangerman,

המערכת היא XP Pro והדפדפן הוא אקספלורר 6 (שניהם בלי SP1). כל החלונות פשוט נעלמים ברגע. מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך אפשר לפתור אותה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. כל האייקונים מובלטים בכחול, למה זה ואיך אני מחזיר אותם למצב רגיל? תודה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  16. Started by Mercenary51,

שלום לכולם! כשאני מפעיל קובץ מדיה כלשהו האקפלורר מודיע על קריסה ומפעיל את עצמו מחדש. לאחר מכן כשאני מנסה להכנס שוב לקובץ הוא פועל טוב. מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  17. הייי. קודם כל כמו שאתם רואים אני חדש בפורום אז אם אני שואל את השאלה במקום הלא נכון אז סליחה. טוב אז נתחיל.... כבר הרבה זמן שאני סוחב את הבעייה הזו אבל זהו כבר אין לי כוח. לפעמים אחרי כל מני פעולות שאני עושה במחשב זה עושה לי את זה. למשל הפיכה של google chrome לדפדפן ברירת מחדל ועוד.... (זה לא נותן לי להפוך אותו לדפדפן ברירת המחדל שלי- דבר שמקשה עלי מאוד) ד"א ביום שהתחילה התקלה אני הורדתי את IE 9 BETA ואת IDM 6 BETA אז יכול ליהיות שזה קשור (אבל כבר מחקתי את שניהם) תמונה- http://www.fastup.co.il/v.php?file=24024715.png איך אני מסדר את זה? אהה ועוד דבר קטן- יש את האתר של אפל שיש בו את האפליקציות (כמו itunes רק בדפדפן) ושם יש אופציה view on itunes אבל כשאנ…

• 6 תגובות
    • 5.9k צפיות
  18. שלום, ברשותי ווינודס 7 ולפתע לא מזמן הוא החל לקרוא חלק מהעברית במחשב לריבועים או פשוט לא רושם כלום .. לדוגמא: מה הפתרון ??

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  19. שלום יש לי בעיה, וינ7 אינו סוגר את התוכנות לאחר שסיימתי לעבוד איתן, והן ממשיכות לרוץ ברקע וגוזלות משאבי מחשב רבים. פירושו של דבר שגם אם פתחתי כמה פעמים את תכנת וינרר/פוטושופ/כרום או כל תוכנה אחרת, היא תופיע פעמים ושלוש ב"מנהל המשימות > תהליכים" ויש לסגור אותן באופן פיזי ע"י 'סיום עץ תהליכים' דרך מנהל המשימות. אשמח לשמוע על פתרון לבאג הזה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by wrecker,

אין לי מושג מאיפה זה הגיע..מצטער אם זה ארוך היו לי מלא בעיות, כל פעם שנכנס לאנטרנט קופצות לי פרסומות, אחרי זה המחשב התחיל לעשות פריזים.. הורדתי אנטי וירוס AVG חינמי ועוד כמה, מצאו דברים אבל לא פתרו את הבעיה.. פתאום היום התחילו מסכים כחולים! הווינדוס עולה אחרי כמה שניות מסך כחול ועושה ריסטארט SAFE MODE לא עובד.. הכנסתי דיסק שלWIN7 עשיתי ממנו שיחזור מערכת הכל חזר לעבוד WINDOS DEFENDER פתאום מצא אצלי תולעת WIN32 ואז הבנתי שנדבקתי וזה עושה לי צרות.. עשה סריקה מחק את זה הכל טוב ויפה..אבל שוב איכשהו הפיירוול היה מכובה הפעלתי אותו שוב ובנתיים אני תקוע עם החולונות הקופצים האלה שמשגעים אותי! אני רק עכשיו התחלתי לעבוד עם WIN7 ואין לי כח לפרמט.. 3 ימים בסה"כ וכבר התחלה רע…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Ramboli,

שלום לכם, אני משתמש במערכת Windows Vista Ultimate SP1 32bit בעברית. כשיצא העדכון SP2 בגרסאת הבטא, התקנתי אותו והפעלתי את המחשב מחדש לאחר ההתקנה. רגע לפני עליית המערכת, הופיע מסך כחול. הפעלתי שוב את המחשב ושוב הופיע המסך הכחול. הפעלתי את המחשב במצב בטוח, הWINDOWS זיהתה שהSP2 לא הותקן כראוי והיא הלה בתהליך הסרה וחזרה לSP1. לאחר התלהיך הייתי יכול להשתמש במחשב במצב רגיל והמסך הכחול לא מנע ממני להשתמש במחשב. לאחר זמן מה, שוב הופיע המסך הכחול, למרות הסרת העדכון. רק שהוא לא מופיע באופן תמידי אלא לעיתים. אם הוא מופיע, זה בדרך כלל כמה שניות לאחר עליית המחשב, העכבר נתקע ומופיע המסך הכחול. (כמובן שזה אותו אחד כמו שהיה בSP2). תמונה של המסך הכחול מצורפת להודעה. אני מצרף לכם גם את קוב…

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  22. Started by michael9090,

שלום לכם, יש לי בעיה במחשב עם המסכים הכחולים האלה. זה עושה את הבעיה הזו: stop: 0x00000050 (0xFFFFFE28, 0x00000000, 0x80701427, 0x00000000 ) אם למישהו יש מושג מזה, אז אני אשמח לדעת. תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 31.08.2009 בשעה 21:41:49 בדקתי את הקבצים בminidump1- Probably caused by : memory_corruptio זה אז בזיכרון כנראה.. 2- Probably caused by : rdbss.sys ( rdbss!RxCancelRoutine+28 ) וזה אין לי מושג מזה, מישהו יודע מזה במקרה? תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. הורדתי קובץ עדכון לאנטי וירוס "קפרסקי 6" , והוא היה כנראה נגוע בוירוס. האנטי וירוס שלי שמותקן (קפרסקי,אבל לא מתעדכן בגלל רישום בבלק ליסט) קפץ והתריע אבל היה מאוחר מידי... עכשיו אני רואה שנדפק הקובץ explorer.exe. כל כמה דקות כל שולחן העבודה קורס,אין שורת משימות, והכל נסגר. כשאני מפעיל מחדש דרך המנהל משימות, קורס אחרי דקה. גלישה באנטרנט- נתקע החלון ונפתחים חלונות... חפרתי ברשת- עשיתי מה שאמרו לעשות-לא עוזר. התקנתי קפרסקי 7 חדש ומעודכן, 4 תוכנות לרוגלות והפעלתי את כולם ב"מצב בטוח". לא עוזר... מה עושים? תודה

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  24. אהלן. לפני שבוע+ התקנתי על מחשב ישן windows7. בחרתי ערכת נושא מהמובנות ומשום מה רק היום שמתי לב שהם לא מתחפות. יש בעיה חמורה יותר אי אפשר לשנות רקעים. רק רקעים שמגדירים מהדפדפן. חיפשתי בגוגל והבנתי שהבעיה היא גם בXP והפיתרונות לא עזרו (או שלא הבנתי אותם כי זה התעשקות ברגיסטרי). וגם שמעו, למחשב יש gefurce mx4000 והוא לא תומך AERO. מה שמבאס זה שהערכת נושא התכלת אי אפשר לפחות לשנות את הצבע שלה למישהוא יש פתרון?. כי לפחות בויסטה זה לא היה נורא כי לא היו שמים לב לזה. (אני מדבר על פיתרון שלשנות את הצבע לא להפעיל AERO). אגב גם התפריט של הגאדג'טים לא נפתח. יש לי פיתרון אחד-לפתוח משתמש חדש. אבל אז לגבי האוטלוק אני יודע רק להעביר את הקובץ נתונים אבל אני יצתרך לסדר מחדש את התיקיות נ…

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  25. פתאום,המחשב של האחיות שלי החל לקרוס תכופות עד שהוא נתקע בטעינה של windows והוא עובד רק במצב בטוח. עכשיו פתאום הופיע לי מסך כחול 0*000007a-מה הוא אומר? מה עלי לעשות? לא בוצע שום שינוי במחשב במהלך הזמן האחרון-מה זה יכול להיות? כרגע אני מריץ memtest ואין שום שגיאה כך שזה לא הזיכרון. משהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.