Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אהלן לחבר שלי ישנה בעייה טורדנית במחשב, טיפה ישן, ניחא.. sempron 2800 ASUS M2NPV-VM ספק מ JSP, אולי 300/400 וואט לא זוכר כרגע...והוא חשוב להמשך הסיפור העניין הוא שכאשר מדליקים את המחשב הדקסטופ מופיע, אך ריק לחלוטין..ללא שורת משימות וללא אייקונים. לא ניתן להעלות את מנהל המשימות, והדבר היחידי שאפשר לעשות זה ללחוץ לחצן ימני ולהתפעל מהתפריט שנפתח..שגם הוא לא עוזר :-\ החשש שעומד מאחורי הסיפור, ואולי ייתבדה לאור תגובתכם בעניין , זה הספק..ולמה? לפני אותה בעייה , הגנרטור שמספק חשמל לאיזור החליט להיות לארג' והזרים עוד כמה מאות וואטים מיותרים. מזגנים ושאר מכשירי אלקטרוניקה שפעלו באותה עת הפסיקו לעבוד .. המחשב לא היה דלוק, אך הוא היה מחובר לחשמל. ----------------------…
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
בחלון איתחול יש פריטי איתחול אשר הורדו ולא מסומנים יותר ב-V , ואני מעוניין לדעת איך אפשר למחוק אותם בכלל מהחלון. תודה
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק אבל כשאני מפעיל אותו העכבר נעלם ולא רואים ואי אפשר לשחק ככה!!! מה דעתכם? נורא מוזר ועוד דבר יכול להיות שהוא זורק אותי החוצה בXP התקנתי אותו וכשאני מפעיל הוא זורק אותי החוצה!!!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נמאס לי מהעיצוב המשעמם של הוינדוס ובא לי להתקין style xp עכשיו הקטע שכל פעם שהתעסקתי עם התוכנות האלה של הthemes וכל אלה זה תמיד איכשהו דפק לי את הוינדוס או גרם לבאגים מוזרים נגיד הדרייברים של הכרטיס מסך פתאום תפסו לי 90% מהמעבד ועוד כל מיני שטויות...מה אתם אומרים כדאי? בגרסאות החדשות אין באגים כאלה? זה לא יעשה לי בעיות עם omega drivers?
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שני משחקים שאני ממש אוהב ואין לי מושג איך להפעיל אותם על אקס פי master of orion and master of magic ניסיתי עם אשף תאימות תוכניות באקס פי את כל האופציות לא עובד :-\
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אהלן, היום פתאום המחשב שלי החליט לתמוך ביוונית ובמקום שיהיה לי רק אנגלית ועברית במערכת ואני פתאום יכול לכתוב אותיות יווניות, זה ממש מעצבן ואני חושב שאני כותב באנגלית ופתאום אני רואה יוונית על המסך. כאשר אני לוחץ מקש ימני על language bar ונכנס לאפשרויות אני רואה רק אנגלית ועברית ואין לי מושג איך למחוק את היוונית מישהו יכול לעזור? תודה מראש, אדם
-
- 4 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
אוקי אז ככה יש לי בעיה במחשב לאחרונה שאני לא רואה את הכונן DVD שלי בשום מקום חוץ מה-TASK MANAGER וזה לא רק שהמחשב לא מראה אותו שם גם עם אני מכניס דיסק לכונן הוא לא קורא אותו. מישהו יודע מה הבעיה ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום, כמו שנכתב בכותרת. יש לי את קובץ ההתקנה של הSP1 וכרגע הוא מותקן על ויסטה 32 ביט. בקרוב אני עובר ל64 ביט ורציתי לדעת אם הוא יתאים גם ל64 ביט. רק כדי להבהיר , ידוע לי שדרך הUPDATE הוא כבר יוריד לי אותו אבל אני מעדיף להוריד עכשיו את כל העידכונים ולחסוך זמן בהורדות מיותרות בזמן ההתקנות. דרך אגב , האם זה אותו הדבר עבור אופיס 2007?
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום רב, המחשב תקוע בכללי אין עכבר אין סידי רום רק המקלדת מאפשרת פעולה,לא מאפשר כניסה לאינטרנט,עשיתי סריקת וירוסים, כלום לא עוזר,בנוסף נסיתי לפרמט אותו אך הוא לא מקבל את דיסקט האיתחול ואו דיסק הפעלה של xp . אודה למומחה שיפתור לי בעיה זו
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני ממש לא מצליח לעשות את זה.!. אני מתקין ואני שאני מוציא את הדיסק של ההתקנה הוא אומר לי שאין דיסק מערכת.! (כמובן שאני מוציא את הדיסק אחרי ההתקנה)
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום שאני מעדכן את ה window אחרי זה אני לא מעונין לעשות restart אבל כל 20 דקות ההודעה שוב קופצת איך למנוע ממנה לקפוץ?
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
for some strange reason when i try to write a threadafter kliking a few letters my hebrew turns to gibrish can anybody help me? this is realy annoying
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני משתמשת ב וינדוס xp pro. אני מעוניינת לדעת האם עדיף xp, ומדוע... ומהם "הבעיות הרבות" שיש לשניהם שעליהם מתלוננים כולם? :DJsmile:
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אם יש לי תוכנה שרשום שהיא עובדת רק ב 32 ביט, היא בהכרח תעבוד בכל וינדוס שהוא 32 ביט (לדוגמא גם ב win7 גם ב vista וגם ב XP)? כנל לגבי 64 ביט, היא תעבוד בכל מערכת הפעלה של וינדוס שהיא 64 ביט? והאם 64 ביט תמיד יעבוד גם ב 32 או ההפך? (שמעתי על זה משהו) אשמח לסדר בנושא תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי windows xp sp3 ואני רוצה לבדוק האם המחשב יריץ לי windows 7 ללא בעיה. הורדתי מהאתר של מיקרוסופט את הכלי windows 7 upgrade advisor ובזמן ההתקנה לא היתה לי שום בעיה אבל כשאני מנסה להריץ אותו אני מקבל הודעת שגיעה: "windows 7 upgrade advisor נתקל בשגיאה לא צפויה. התקן מחדש את windows 7 upgrade advisor ונסה שוב" ניסיתי מספר פעמים להסיר ולהתקין וניסיתי גם להוריד מספר פעמים מהאתר של מיקרוסופט וכלום לא עזר מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אתמול בא אלי חבר וישבנו על המחשב. בקיצור,אני הלכתי להביא לו דברים (כיבוד וכו') והמדבח למטה. כשחזרתי הוא מראה לי דברים מגעילים במחשב. הוא הקיש דברים מגעילים בגוגל וזה נשמר בכל פעם שמקישים משהו. אבא שלי גולש כל יום בערב על המחשב והוא מחפש המון (אבל המון!) בגוגל. הוא יכול לשים לב לזה ולחשוב שאני מחפש דברים שהם ___. איך אני יכול להוריד את השמירה של השמות? יש איזו הגדרה או איפוס בדפדפן?
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
בוקר טוב , כשאני נכנס לכלים->אפשרויות תיקייה->תצוגה ומסמן ב-"וי" את אפצ' "הצג קבצים ותיקיות מוסתרים" ..ומבצע אישור..זה לא נשמר ולא ניתן לראות את הקבצים שהסתרתי בתיקייה מסויימת...כשאני חוזר לאפשרות ..אני רואה שה-"וי" חזר אוט' ל- "אל תציג"... כביכול לא שמרק את הבחירה שלי.. מישהו יודע מה מקור הבעיה ? * ניסיתי להתקין שוב את הווינדוס מחשש אולי לוירוס קיים (אפילו גירסה אחרת עם SP3 ) ועדיין אותה בעיה .. נ.ב: היוזר שלי מוגדר כ-ADMINISTRATOR במחשב. תודה למי שעוזר ..
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי XP PRO והעניין הוא שהיא אצלי בערך מאז שהיא יצאה (נדמה לי 2002) עכשיו חבר שלי אמר לי שיש לו גירסא יותר חדשה..משהו שהוא קיבל לא מזמן... שימו לב שאני מדבר על אותו דבר..XP PRO..ואני לא מדבר על השוני בגירסאות כשלאחת יש SP1 ולשניה SP2.. .אני מדבר על הווינדוס עצמו בלי תוספות... אז יש לי טעם לשרד לגרסא חדשה של ווידווס? יש הבדלים? איך אני יכול לדעת איזה גרסא יש לי? נ.ב גיליתי איזה גירסא יש לי...הינה היא בתמונה המצורפת..עדיין השאלה נישארה..יש גירסא חדשה יותר? (אני לא מדבר על חבילות הרחבה) והאם כדאי לי לשדרג לכזו בהנחה שאני יכול לקבל גירסא חדשה יותר בחינם.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
במחשב החדש שלי (השני שלי) יש ווינדוס אקס פי וקניתי אותו בערך לפני חודש ועכשיו עולה לי הולדה שאומרת: "יש להפעיל עותק זה של windows באמצאות microsoft לפני שתוכל להיכנס למערכת. האם ברצונך להפעיל את ווינדוס כעת? כן/לא" אם אני לוחץ על כן ועל לא הווינדוס לא פועל.....מה אני יכול לעשות?????
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום רה יש לי בעיה מדי פעם צצה לי ההודעה השגיאה על המסך נעשה סריקה עם Malwarebytes+ nod32 +SUPER ANTY SPY מקווה שזה הפורום תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
איזו מערכת הפעלה עלי לקנות? XP, VISTA 32 או VISTA 64? מעבד: ההתלבטות שלי בין ה-E4300 ל-E6600, כשהשיקול הוא מחיר לעומת ביצועים. (אבל אחד מהשתיים בטוח) לוח אם: Asus P5B Deluxe זכרון 2GB - עוד לא החלטתי איזה. מה אתם ממליצים? אני צריך את המחשב כדי להריץ DB של אורקל, כלי פיתוח, אופיס ואינטרנט.
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי Windows Vista Ultimate 64-bit. הרצתי קובץ התקנה של Winamp 5.35 Pro, וקיבלתי הודעה בזו הלשון: This program has known compatibility issues מישהו יכול לאשש או להפריך את הטענה הזאת של Program Compatibility Assistant, לגבי התוכנה הזאת בכלל ולגבי הגירסה הספיציפית שציינתי בפרט?
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
התחדשתי לי ביוגה 3 כדאי לשדרג לווינדוס 10? זה אומר שאם אני משדרג אז ה-10 יהיה לי חוקי? כשאומרים שאפשר לשדרג עד שנה זאת אומרת שגם עוד חודשיים אם אני אחליט לשדרג אז זה יהיה חינם? תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי שני מחשבים ניידים בבית הגולשים על אותה רשת אלחוטית (ראוטר שלי) והייתי מעוניין לפעמים להעביר קבצים ביניהם. מה הדרך הכי פשוטה ליצור אפשרות להעברת קבצים? יש תכונה מסויימת/כלי עזר שמדלגת על כל שלב הקנפוג? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הותקן אצלי אובייקט אקטיבX מאיזה אתר בC:\WINDOWS\Downloaded Program Files איך אני פותח אותו ומסתכל בתוך הקבצים שהוא מאגד?
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-