עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. פרמטתי היום,עדיף על VISTA לדעתי,עכשיו הוא מזהה רק 3.25 גי'גה זכרון מתוך 4 שיש לי. אמרו לי שרק ב64 ביט או ויסטה זה מזהה מעל 3 ג'יגה,מישהו יודע אולי יש משהו שאני יכול לעשות בשביל שזה יקרא את ה4? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  2. Started by adam2008,

שלום... windows תופס לי נפח של 3.9 גיגה הגיוני?? אגב זה וינדוס xp

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  3. Started by EAD,

היי אני מקבל מסך כחול מידי פעם. בעיקר שאני משתמש בFOOBAR2000 (או סרטים) אין שום עומס על המעבד, OC לא רציני ואין בכלל שימוש במחשב פרט למוסיקה. קורה לרוב שמריץ טיפונת קדימה או אחורה(אם סתם נותן לנגן בלי הפסקה, אין בעיה לרוב, לפחות ככה שמתי לב) המסך כחול נותן הודעה של driver_irql_not_less_or_equal ואחרי כל המספרים וכו' אומר שכנראה בעיה עם cmudaxp.sys שזה קשור לCMEDIA (הצ'יפ של ASUS D2X בין היתר) מה אפשר לעשות? סה"כ יש לי DRIVER הכי אחרון שהיה שם (אם כי הוא בטה) ויש לי חלונות VISTA 64 ביט.

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  4. Started by אבשה,

אז ככה אני הולך לקנות מחשב חדש עוד כמה ימים ורציתי לדעת אם 64BIT Vista לא יהיה מעיה לשים עליו וגם רציתי לדעת אם יש דברים שלא עובדים ב-64BIT זה המפרט שלי: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤825 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤508 מארז: Coolermaster Centurion 590 Black כמות: 1 - מחיר: ¤365 ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤340 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤387 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤344 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤894…

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  5. Started by ac1240,

המערכת כבר מותקנת איך אני מחלקת כוננים? חיפשתי ולא מצאתי תודה

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  6. Started by Agono1ze^,

שלום לכולם ותודה שנכנסתם. נתקלתי בבעיה ואני לא מצלייח לפתור אותה ומקווה שהידע שלכם יותר מורחב ותצליחו לעזור לי. הבעיה היא כזאת: לא מזמן עדכנתי את המחשב שלי והתקנתי מערכת הפעלה וונדווס XP SP3 מקורי. אך כאשר אני מנסה שלחק במשחק ששחקתי בו לפני הרבה מאוד זמן אני מגלה שהוא לא עובד על XP. בכל מיקרה עדיין יש לי אפשרות להתקין עוד מערכת הפעלה על הרדיסד נפרד כך שאוכל לשחק במשחק זה. (וכן אני מוכן ללכת כלכך רחוק רק בשביל המשחק הזה). המפרט שלי: Intel Pentium D 805 @ 3.66 GIGABYTE GA-8i945P-G-RH Supertalent 2x1GB DDR2-733 4-4-4-10 Sapphire ATI Radeon HD4850 Toxic WD 80GB SAMSUNG 40GB HITACHI 500GB וכאן נתקלתי בבעיה: אני לא מצלייח למצא דריברים של הכ.מסך ל98. יש הצעות?

• 10 תגובות
    • 851 צפיות
  7. חברה התקנתי לאחרונה ויסטה אולטימייט 32 ביט עכשיו היא עובדת מצויין עם רישיון והכל קורה לי לעיתים כאשר אני מדליק את המחשב פתאום אני מקבל מסך כחול ל3 שניות בערך וכתוב בו כל מיני שטויות ואז זה עושה ריסט למחשב ורק אז עולה לי הווינדוס... עכשיו אם זה היה חד פעמי לא הייתי שואל פה אבל זה כבר קרה לי איזה 3 פעמים.... מה עושים?

• 54 תגובות
    • 4.8k צפיות
  8. Started by J S Bach,

היי, אני הורדתי BOOT אחד ואני לא מצליח למחוק אותו, ועכשיו כל פעם שאני מדליק/עושה ריסטרט למחשב מופיעות לי שתי אופציות שמהן אני צריך לבחור את הבוט... אני רוצה להעלים את האפשרויות ככה שיחזור לעליה חלקה ללא הקטע בו אתה בוחר בוט. דבר נוסף בתיקיית c:/windows/resources/boot יש לי BOOT אחד, האם הוא צריך להיות שם או שאני יכול למחוק אותו בתקווה שכך הבעיה תיפתר? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  9. Started by rjjb7,

האם כשמתקינים דרך העדכונים האוטומטיים של WinXP את העדכון Service Pack 3 נבדקת גם בדיקת חוקיות הוינדוס Windows Genuine Advantage??? ובאופן כללי, האם ישנה דרך לדעת לגבי כל עדכון האם הוא יבצע WGA או לא? כמובן שלא דרך הסתמכות על הפירוט שניתן בAutomatic Updates וגם לא דרך חיפוש בגוגל בכל פעם שצץ עדכון חדש, אלא משהו יותר יעיל...

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by ski_farm,

אם יש דבר כזה אז שמעתי שיש מערכת הפעלה ל disk on key איך זה הולך ואיפה ניתן להוריד מערכת הפעלה כזאת (בחינם ) תודה רבה מראש

11. Started by אבי11,

שלום אני עומד לבצע התקנה חדשה של XP . לאחר ההתקנה יש להתקין את SP3. האם יש צורך להתקין את SP2 לפני ההתקנה של SP3 או שניתן להתקין את SP3 ישר לאחר התקנת הXP? תודה

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  12. אפשר עזרה? אני צריך את זה לילדים...

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  13. Started by mafyoner,

יש לי ויסטה 64 BIT המפרט בצד כדי לעדכן לדירקס החדש 10?

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  14. שאני רוצה לפתןח מנהל משימות זה רושם שזה בוטל על ידי מנהל המערכת. אז הורדתי את הקובץ מפה בסקיטי ושהפעלתי אותו זה רושם "אפשרות עריכת הרישום בוטלה על ידי מנהל המערכת" מה אני יכול לעשות? ואין וירוסים במחשב בדקתי. כל מה שעשיתי זה שהתקנתי את הדרייבים של NVIDIA ואז זה הגיעה.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by gimdy,

המחשב לא מזהה לי כניסת USB של עכברים כל כניסות USB תקינות כולל הכניסות של המפצל USBאך המחשב לא מזהה לי עכברים ניסיתי לשים 3 עככברים . מה עושים ?

• 10 תגובות
    • 9.7k צפיות
  16. היי טוב הנושא השתנה לא שם OC ולא בטיח, ומקבל שגיאות כאלו: ובכלל זה קורה לי דווקא שאין שום עומס על המעבד כמעט! אני רואה סרטים (בBSPLAYER) תחת חלונות VISTA 64 ביט שברשותי (גרסת אולטימיט אם זה משנה משהו) מפרט החומרה שלי - בצד למי שמעוניין וזה יעזור לפתירת הבעיה. ולא יודע בדיוק מתי זה קורה ולמה, אבל קורה ממש לעיתים קרובות! אני מקבל הודעהirql_not_less_or_equal ולמטה אחרי כל הקשוקשים של לפנות לADMIN וכו' מקבל את זה: stop:0x0000000A(0x0000000000000008,0x0000000000000002,0x0000000000000001,0xFFFFF800022A618F) זה לפחות מה שקיבלתי בפעם האחרונה שקרתה התקלה. עכשו, יכול להיות שזה משהו תקול, או DRIVER או מה? אשמח לעזרה אם מישהו יודע ויכול לעזור בבקשה. יש לציין שגם פעם אח…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. קיבלתי נייד עם ויסטה מובנה. במחשב שתי מחיצות. ברצוני להתקין xp בנוסף לויסטה עקב בעיות התאימות הרבות של ויסטה ועקב הצרכים שלי בווינדוס xp. כמובן שאין בעייה להתקין במחיצה השנייה את האקספי ולהגדיר בטיימאאוט את הוינדוס שיהווה ברירת מחדל. הבעייה היא שהבנתי (מפורומים וכד') שתיכנתו את ויסטה כך שבעת ההתקנה של אקספי היא עושה בעיות במהלך ההתקנה כדי להקשות על המשתמש להתקין אקספי. האם זה נכון או שאפשר להריץ על המחיצה השנייה אקספי בשיטה הישנה והטובה? אשמח לקבל תגובה במיוחד מאחד שניסה זאת ולא מתוך שמועות או ספקולציות (את השלב הזה כבר עשיתי בעצמי)..

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. אני רוצה לקבוע שעה מסודרת ביום שבה המערכת תגובה ולקבוע גם כמה מקום להקצות לשחזור?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  19. Started by jackok111,

הי, אני מנסה לעשות עדכון לויסטה והעדכון הרלוונטי אלי הוא SP1. כאשר הויסטה מנסה להוריד את העדכון - היא נתקעת על 0% ואז הוא נותן שגיאה שאין באפשרותו להמשיך בתהליך. אציין שעד כה לא היתה לי שום בעייה עם שאר העדכונים.

20. Started by thebenjamin,

בגלל התקנה וחילוק מחיצות לא נכון יצא שהתקנתי WINDOWS פעמיים פעם אחת בF: ופעם אחת בD: המחשב פועל על המערכת שבכונן F: כל פעם בהדלקת המחשב יש הודעה שנותנת לבחור באיזה מערכת להשתמש כשבוחרים בF: הכל טוב כשבוחרים בD: זה אומר שחסרים קבצי מערכת... גם כשאני מנסה למחוק ידנית את הWINDOWS שבכונן D: זה לא מוחק אותו... יש דרך להיפטר מהכפילות וההודעה המעצבנת הזאת בלי לפרמט?

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  21. Started by מאור247,

מותקנת לי על המחשב מערכת הפעלה ויסטה אבל לא הייתי מרוצה ממנה...לכן רציתי לפרמט חזרה ל XP אבל מתי שאני מנסה לפרמט (דרך ה BOOT) המחשב לא נותן לי לפרמט..... מישהו יודע אולי איך אפשר למחוק ת'ויסטה????

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  22. Started by Moti123,

כל פעם שאני מפעיל את ניקוי הדיסק אחרי כמה שניות קופצת לי הודעה שגיאה - "cleanmgr.exe נתקל בבעיה ועליו להיסגר. אנו מתנצלים על אי-הנוחות" ושאני לוחץ על מנת למצוא יותר פרטים זה מה שאני מקבל: איך אפשר לפתור את הבעיה הזו ?

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  23. Started by neeto,

זה ישמע טיפשי, אבל מחקתי בטעות את הrecycle bin icon שעל הdesktop. גם בחיפוש זה לא מוצא לי אותו עכשיו. מה עושים?

24. Started by xTz,

יש לי 4 ג'יגה זיכרון ויסטה X64 זאת בעיית חומרה? או דרייבר? מה ניתן לעשות? תודה(:

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים