עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by good__one,

הלך לי המחשב (לא נורא, הוא היה בן 5 - הגיע זמנו). לאחר שקניתי מחשב חדש עם XP, חיברתי את ה-HD הישן על-מנת למשוך את כל המידע שהיה עליו למחשב החדש. לצערי, המחשב החדש עם ה-XP לא מזהה אותו, ולא נותן לקרוא לו בשם (כלומר, הוא רואה אותו אבל אי-אפשר לתת לו שם של כונן D/E/F וכו'). אני יודע שכונן תקין כי כשאני מעלה את המחשב עם UBUNTO, הוא מזהה את אותו ואת הקבצים שעליו. הבעיה היא שאובונטו לא נותן לי אפשרות להעתיק את הקבצים ל-HD החדש. למישהו יש פיתרון? זה קשור לכך שה-HD הישן הוא NTFS? בתודה מראש...

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by shloogy,

הי בכמה ראם תומך WIN SERVER 2003 32BIT? האם הוא תומך ב 8 גיגה? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  3. שלום רב, יש לי רשת בת שני מחשבים. המחשב השני כנראה השתגע. אבא שלי משתמש בו ולא אני ולכן אני לא יודע מה גרם לבעיה ולא יודע איך להתמודד איתה לכן אני פונה לעזרתכם. המצב הוא כזה כול פעם שאני מנסה להריץ את המחשב המסך השחור של הווינדוס ששואל אותי באיזה מצב להריץ את הווינדוס. Safe mode Safe mode with networking Safe mode with... ניסיתי כל אפשרות הרצה וכל פעם קבילתי מסך שחור ובו מורצים קבצים מתקייה של Windows/system32 לאחר שהוא מסיים להריץ אותם לכמה שניות הוא עושה ריסט אוטמטי ומראה את המפרט של המחשב בהתחלה ( MSI אצלי) וכך חוזר חלילה בלי סוף. שבחרתי באפשרות הרגילה זה פשוט לא הראה את הקבציחם בתקייה של הווינדוס. הווינדוס לא מגיע לשלב שאחרי הבחירה באיזה מצב להכניס למערכת ועושה ריסט …

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by elior021,

שבוע טוב יש לי בעיה מוזרה כשאני לוחץ על כונן c מקש ימני בעכבר רשום לי למעלה פתיחה אוטומטית ורק מתחתיו רשום פתח. שזה אומר לפתוח באופן רגיל אם אני לוחץ פעמיים על כונן c מופיע לי הודעה של פתיחה באמצעות תוכנה כל שהי ואני רוצה לדעת איך מוחקים את הפתיחה האוטומטית הזאת? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by elior021,

שלום לכולם ושבוע טוב. יש לי שאלה והיא הולכת ככה אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לגבות את הקבצים שלי בהרדיסק אחרי שהוינדוס קורס

• 8 תגובות
    • 672 צפיות
  6. אי אפשר להגדיר את זה כתקלה אבל זה בעיה מציקה! בעליית המחשב נעשה לי CHECK DISC של כונן D , ניתן לבטל את זה בלחיצה על מקש כלשהו אבל אני מעוניין שזה לא יופיע כלל בעליית המחשב, אז אם מישהו יכול לעזור לי באפשרות כלשהי לביטול הפעלה אוטומטית של זה אני ישמח!

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  7. ביזמנו קראתי משהו כזה...שתנאי הרישיון מאפשרים לך עבור עותק תוכנה אחד של מערכת ויסטה להישתמש בו גם במחשב נוסף...לדוגמא המחשב הנייח במיקרה שהעותק הראשון מותקן במחשב נייד האם זה חוקי? ואפשרי ?

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  8. קראתי פעם שאם אני מעוניין לשדרג את הויסטה שלי לגירסת 64 סיביות - אז יש לי אפשרות חינמית בהנחה שרכשתי את הגירסה הראשונה במיקרה שלי זה היגיע עם המחשב הנייד שרכשתי אז האם אפשרי להוריד ממיקרוסופט גירסת תקליטור ( מה עוד שלא קיבלתי אחת...כשררכשתי את המחשב) ו64 ביט ? THX

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by מרטון,

שלום בקרוב אקנה למחשב 4 GB ראם עם המעבד E5200 עכשיו אני מתלבט באיזו מערכת הפעלה להשתמש VISTA או XP וגם איזו גרסה 32 או 64 לא יודע אם זה חשוב אבל השימושים שלי הם הרבה אינטרנט והרבה משחקים

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  10. יש לי Windows Vista Ultimate x64 וכרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR-150. כמעט בכל פעם שהWindows מתקין עדכונים חדשים, המדיה סנטר שלי מתחיל לגמגם (תמונה וסאונד קופאים/קופצים), ואני צריך להתקין את הדרייבר של הכרטיס טלוויזיה מחדש ולאתחל, כד שזה יסתדר. למה זה?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  11. כל המחשבים אצלנו במשרד מרושתים יחד ועובדים עם XP. לאחרונה קנינו לפטופ אותו אנחנו מעוניינים לחבר אלחוטית לרשת המשרדית, ונשארה השאלה איזה ויסטה לקנות, כי נאמר לנו שהHOME EDITION אולי לא יעבוד. האם זה נכון, ואם צריך את הPRO אז אודה אם גם תלוו את התשובה בהסברי התקנה, כדי שלא נקנה לשווא.

• 12 תגובות
    • 997 צפיות
  12. Started by RevBlue,

שלום לכולם, אני חדש פה בפורום, נכנסתי בשביל לקבל ייעוץ לבעיה חוזרת שיש לי. אני מקווה שזה המקום הנכון לרשום בכל מקרה זה ככה: המקרה התחיל לפני כמה ימים, המחשב עבד מעולה ואף פעם לא הייתה לי איתו בעיה כשפתאום הוא התחיל להתנהג מוזר, ממש איטי, לפעמים לא מגיב לכמה שניות וכל זה- חשבתי שהוא צריך ריסט פשוט וזהו. הבעיה היא אחרי הריסט הווינדוס לא עולה ואני מקבל שגיאה על קובץ מערכת חסר או פגום(ntoskrnl.exe( עכשיו רציתי להשתמש בקונסולת תיקון דרך הדיסק של הווינדוס הבעיה היא שהמקלדת משום מה לא הגיבה לי בכלל אז לא יכולתי להכנס ל- BIOS כדי שיעשה בוט מהדיסק, בכל מקרה מה שעשיתי היה לקחת את ה- HDD שלי ולחבר למחשב של ההורים שלי בתור כונן משני, העתקתי את הקובץ הנ"ל מהווינדוס שלהם לשלי והעניין נ…

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  13. Started by maor6,

ערב טוב.. עכשיו לי ווינדוס XP מי שמכיר יש בלוח בקרה של "לוח משתמשים" שאני בוחר את מנהל המחשב ועושה סיסמה עכשיו אני רוצה לדעת במידה ואני לא זוכר את הסיסמה איך אני מבטל את זה?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  14. Started by rimonu,

ה-windows explorer (לא אינטרנט אקספלורר) לעתים קרובות נתקע ומחייב סגירה שלו דרך ה-TASK MANAGER. זה קורה כאשר אני מנסה ליצור ספרייה חדשה או להעתיק קבצים מכונן נשלף או כונן CD להארדיסק. לא תמיד הוא נתקע על הפעולות האלו, אבל לעתים קרובות מאד. זו בעיה שקיימת כבר זמן רב, למיטב זכרוני כבר לפחות שנה-שנתיים, כך שעוד מלפני ה-Service Pack 3 הנוכחי המותקן. פרטי המערכת: WINDOWS XP PRO SP3 PENTIUM 4 3.0 GHZ 1.5 GB RAM במידת האפשר אני מעדיף לא לפרמט ולהתקין מחדש את החלונות - מסיבות מובנות (מידע, תמונות, התקנת תוכנות מחדש וכו'). אשמח לקבל רעיונות לפיתרון. תודה, אורי

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  15. Started by lazaros,

שלום אני מפרמט את המחשב שלי ורציתי לדעת האם כדאי לי להתקין windows xp 64 bit בגדול אני טכנאי מחשבים אבל לא ממש למדנו את הנושא וכל המאמרים שמצאתי ברשת הם מלפני כמה שנים לכן לא רשום שום דבר על תאימות לתוכנות משחקים וכדומה בגדול אני עכשיו לומד אנימצית תלת מימד ומשתמש בתוכנות של אדובי (אפטר,פרמייר,פוטושופ,פלאש) וכמובן אם נשאר זמן אני משחק בכל מיני משחקים מה הבעיות שאני עלול להתקע או אם מישהו מבין בזה טוב אני שאשמח לתשובות או למידע עדכני בנושא תודה

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  16. Started by lazaros,

שלום אני מפרמט את המחשב שלי ורציתי לדעת האם כדאי לי להתקין windows xp 64 bit בגדול אני טכנאי מחשבים אבל לא ממש למדנו את הנושא וכל המאמרים שמצאתי ברשת הם מלפני כמה שנים לכן לא רשום שום דבר על תאימות לתוכנות משחקים וכדומה בגדול אני עכשיו לומד אנימצית תלת מימד ומשתמש בתוכנות של אדובי (אפטר,פרמייר,פוטושופ,פלאש) וכמובן אם נשאר זמן אני משחק בכל מיני משחקים מה הבעיות שאני עלול להתקע או אם מישהו מבין בזה טוב אני שאשמח לתשובות או למידע עדכני בנושא תודה

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  17. Started by lazaros,

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  18. Started by Lupos,

שלום! אני קונה מחשב חדש ומעוניין להתקין עליו Vista 64bit. בהנחה שאין לי מגבלת תקציב, האם שווה להשקיע ב-8GB זיכרון או שמספיק 4GB. המחשב ישמש בעיקר למשחקים כבדים... תודה

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  19. Started by xTz,

בטעות סימנתי את האופציה inherit permission מהתקיה למעלה וגם את האופציה השניה שהייתה שם, כמו מטומטם לחצתי כנראה על משהו שלא צריך וזה דפק את כל ההרשאות לתיקיה אפילו אדמיניסטרטור לא יכול להכנס לא לראות כלום! גם האופציה של take ownership לא עובדת.. מה אפשר לעשות? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Kitzony,

בgadjets יש אחד שנקראה wehater סבבה.... אז איך אני עושה שיראו את הטמפרטורה בישראל תל אביב ?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  21. מצאתי תיקייה בשם INSTALLER בתוך הספריה של ווינדווס ששוקלת 10.5 ג'יגה בייט ובתוכה יש קבצי התקנה שאין לי מושג למה הם שייכים. האם אפשר למחוק את התיקייה, למישהו יש מושג למה היא נועדה?

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  22. Started by kudish,

זה רושם לי שחסר או נהרס הקובץ: C//:WINDOWS/SYSTEM32/CONFING/SYSTEM מה לעשות חוץ מלפרמת?

23. Started by sisa36,

בעיה רצינית ודחופה.. שיחקתי בטעות עם ההגדרות של התקיות ומחקתי בלי כוונה את פקודת הopen האוטומטית של התיקיות. עכשיו אני לא יכולה לפתוח תיקיות.. רק באמצעות הפקודה explore . יש דרך לאתחל את ההגדרות של הwindows בלבד? בלי למחוק את התוכנה כולה? מתחננת לעזרה!!!

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  24. בעבר הייתה לי תוכנה שיודעת לזהות את מפתח המוצר של מוצרי MICROSOFT,אך אינני זוכר את שמה.

25. שלום לכולם. יש לי שני הארד דיסקים במחשב, אחד של 80GB ואחד של 40GB. על ה80GB מותקן Win XP. היום התקנתי על ההארד דיסק של ה40GB וינדוס 2000PRO. לתומי חשבתי שאם אני אגדיר לעשות BOOT מהHD של ה80GB יעלה לי הXP, ואם אגדיר מה40GB יעלה ה2000 (עשיתי את זה עם ויסטה וזה עבד). הבעיה היא כזו: אם אני מגדיר למחשב לעלות מה40GB יש בעיה והוא רושם לי NTDLR is missing, אם אני רושם לו לעלות מה80GB (איפה שמותקן הXP), דווקא ה2000 עולה. זה ממש מוזר ובכלל לא מובן. זה יוצר מצב שאני לא יודע איך להעלות את הXP. שאני הגדרתי BOOT לאחד ההארד דיסקים הגדרתי רק אותם ובשאר עשיתי Disabled. איפסתי ביוס וזה גם לא עזר. מה אפשר לעשות? תודה. עריכה: שכחתי לציין שניסיתי לנתק את ההארד דיסק של ה40GB, אבל אז המחשב מר…

• 6 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים