עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by vali13,

שלום לכולם כאשר אני מנסה לפתוח את אחד הכוננים דרך "המחשב שלי" נפתח לי החלון של "פתיחה באמצעות" ומראה לי את כל התוכנות איך מבטלים את זה ?

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  2. Started by Ewingum,

במהלך כל מיני נסיונות במסגרת בעיונת שנתקלתי בה (מי שמסתובב בתמיכה טכנית יודע ) קרסה לי מחיצה מסויימת. במהלך הנסיונות השתמשתי הרבה בpartition magic 8 (גרסת דוס) ועכשיו המחיצה הזו (שבעצם היא הארדדיסק של 10 ג'יגה, פשוט כולו מחיצה אחת) מופיעה לי בווינדוס (היא הופיע ככה גם בME וגם בXP כרגע אני על XP) אך כשאני מנסה להכנס אליה מופיעה הודעת שגיאה: "G:\ is not accessible The parameter is incorrect" ובפרטישן מג'יק מופיע bad בפס המייצג את הפרטישן הזה. הפרטישן הינו מסוג fat32 איך לשחזר אותו? אני מחפש דרכים ראשוניים כמו שחזור אולי של איזה חלק בסיסי בלבד, כמו שtomb הציע פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=43787;start=0

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by POD,

אהלן, אני משתמש ב-XP SP2, יש לי דונגל BT גנרי תוצרת סין ואני לא מצליח להתקין עבורו דרייברים. ניסיתי BlueSoil- לא עבד. ניסיתי Widcomm- עובד רק בהתחלה, אבל כשאני מכבה את המחשב אני מקבל מסך כחול, יש בעיה עם ה- btwusb.sys. לבסוף התקנתי אותו עם הדרייברים הגנרים של XP, אבל במנהל ההתקנים הוא מופיע עם סימן קריאה צהוב ובמאפיינים כתוב שהדרייברים לא מותקנים . מישהו מכיר דרייברים אחרים שאני אוכל להשתמש בהם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם , כשאני פותח חלון ראשון של דפדפן אינטרנט אקסלורר , החלון נפתח תקין על כל המסך , אבל כשני פותח חלון נוסף , הוא נפתח רק על כחצי מהמסך ואז אני צריך ללחוץ MAXIMIZE כדי שיפתח על כל המסך. בעבר לא הייתה לי הבעייה הזו (שקצת מציקה הייתי אומר) . באוונט ובפיירפוקס כמובן שאין את הבעייה הזו כי שם זה נפתח ע"פ לשוניות בטאבים . למישהו יש פתרון לזה ?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  5. לאחרונה התקנתי ויסטה ומאז אני מנסה להתקין דריבר לכרטיס מסך שלי (9600GT), אבל כל פעם שאני מתקין צריך לעשות ריסטרט, ואיך שהמחשב עולה המחשב רק מציג צג שחור (ואני יודע שהוא עובד כי אני שומע את הצליל של העליה של הוינדוס), והדרך היחידה שלי לראות משהו היא או להיכנס במצב בטוח או לעשות שיחזור מערכת ללפני ההתקנה ניסיתי להוריד מהאתר שלהם דריבר ולהשתמש בדיסק שקיבלתי עם הכרטיס וכלום לא עובד למישהו יש פיתרון?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  6. Started by shaibend,

בפורום תוכנה אף אחד לא ידע לענות לי אז אני מעלה את הבעיה גם פה. אחותי זרה מהמזרח עם דיסק און קי מלא וירוסים והעבירה אותם למחשב החדש שלי. האנטי וירוס כביכול "ריפא" את הקבצים הנגועים ועכשיו כשמריצים סריקה לא מגלים כלום (AVG) כרגע הויסטה (ULTIMATE) מתחילה לעלות ואז מופיע מסך שחור.. בבקשה עזרה

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  7. הורדתי דרייבר וההתקנה הסתיימה ללא הודעות שגיאה אלא שהמדפסת מסומנת עם סימן קריאה צהוב ומופיע שדרייבר לא מותקן. איך פותרים בעייה כזאת??

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by idang,

שלום, תופעה שנתקלתי בה: כשאני מנסה לגשת ל-REGEDIT המערכת הפעלה (אקספלורר) מבצעת לעצמה מהן איתחול קל, כלומר מעלימה את שולחן העבודה לכמה שניות ואז חוזרת להציג את האיקונים ושאר הדברים. גם במצב בטוח לא ניתן לגשת לתוכנה. כל ניסיון לתקן את הרג'יסטרי על ידי השתלת קובץ REG קורה את אותה תופעה של האתחול. שמתי לב שמדובר במשתמש ספציפי במחשב שלא יכול לגשת לתוכנה. השאלה היא איך אני מתקן את המצב הזה עבור המשתמש הזה ? ? ?

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  9. Started by SAARKL,

שלום רב לאחרונה התקנתי WIN 7 בצירוף KLITE BASIC ואיני מצליח לראות סרטי DVD במדיה סנטר כמו שצריך - המסך מקרטע ויש המון הפרעות אציין בנוסף כי זה קרה גם ללא המקודדים מישהו יודע מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  10. Started by netanel1234,

שלום, אני רוצה לפרמט את המחשב נייד שלי HP שבא עם סריאל של WIN 7 HOME איך אני מפרמט ומשתמש שוב בסריאל? איך אני מגיע למצב התחלה כמו שקניתי את המחשב? תודה!

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  11. המפרט של המחשב לוח אינטל DP45SQ מעבד QUARD 9550 זיכרון 4G 1333 המערכת מותקנת על 2 דיסקים 500גיגה (ב- raid 0) אחד WD והשני סיגייט. ספק OCZ 500WATT כרטיס מסך ATI HD4500 לפני התקנת ווינדוס 7 64 ביט היתה מותקנת 7 32 ביט והכל עבד בסדר ללא ריסטרטים כשנה בערך ( ללא RAID 0). הביוס עודכן וכך כל הדרייברים מיד לאחר ההתקנה. אתמול היה ריסט ראשון ( קריסה, כמו הפסקת חשמל והדלקה מחודשת) והיום שוב. בהודעות מערכת יש שתי הודעות על בעיה קריטית עם הזמנים של הקריסות הנ"ל. event id 41 - karnel- power אשמח לעזרה בענין

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by yonib5,

שלום! יש לי 2 דיסקים קשיחים ואחד מהם הייתי רוצה לפצל ל-3 ג'יגה בלבד שעליו תותקן חלונות רציתי לדעת איך עוושים זאת? והאם יש אפשרות לעשות זאת ללא מחיקה של קבצים בדיסק קשיח..? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אז אני מבין המאמצים הראשונים של ווינדוס 8, ישר הורדתי את הרליס פריוויו וקניתי את הגרסא המלאה מספר ימים אחרי השחרור ושדרגתי מווינדוס 7. הבעיה שלי היא שאני לא מצליח למחוק את התיקייה ווינדוס.OLD מהסיבה שפשוט אין לי הרשאה לכן (אני אדמין). האם ווינדוס 8 משתמשת בקובצי מערכת מווינדוס 7? כי אין בתיקייה הזו כלום חוץ מתיקיית ווינדוס ופרוגרם פיילס (שריקים, חוץ מדברים של מיקרוסופט) כל התיקייה תופסת נפח עצום של 18 גיגה (!) וזה המווון על SSD של 120GB... יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by dor123,

שלום. בזמן התקנת עדכונים ב-Windows 7, הופיע לי מסך כחול. למרבה הצער, הקובץ Memory.dmp שנוצר, שוקל 362,868KB, כך שאינני יכול להעלות אותו לאתר. מה הסיבה לשגיאה? ואיך אני יכול להראות לכם את פרטי השגיאה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by STRENGTH,

הפעלתי את האופציה הזאת וזה התחיל לעצבן אותי תמיד לפני התקנת משחק או פתיחת קובץ זה עוצר את הכל ושואל אותי אם לאשר או לא. ראיתי ב-TROUBLE SHOOTING של הווינדוס שמומלץ להדליק את זה בשביל יותר יציבות ובטיחות של המערכת ,אבל אני לא מבין מה זה בדיוק עושה חוץ מלהקפיץ חלון ולעצור את מה שאני עושה על כמעט כל דבר שאני עושה. זה באמת יכול לעזור לי בקטע של האבטחה של המערכת? מומלץ להדליק את זה או לכבות כי בנתיים זה לא כזה נוח עם זה. :-[

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by ski_farm,

כשאני מתקין xp sp3 על מחשב 1.8g ההתקנה מתחילה כרגיל ואז מופיעה הודעה הבאה: STOP: 0x000000A5 (Parameter1, Parameter2, Parameter3, Parameter4) The ACPI Bios in this system is not fully compliant to the specification. Please read the Readme.txt for possible workarounds, or contact your system vendor for an updated bios. The bios in this system is not fully ACPI compliant. Please contact your system vendor for an updated bios. If you are unable to obtain an updated bios or the latest bios supplied by your vendor is not ACPI compliant, you can turn off ACPI mode during text mode setup. To do this, simply press the F7 key when you are prompted to install stor…

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  17. Started by elad-k1,

יש לי בעיה בתיקיות מסוימות במחשב שאני ניכנס אליהם זה ישר יוצא לי מהתקייה?? מה עושים ? תודה

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  18. Started by yossie17,

שלום לכולם!! יש לי מחשב שצריך להתקין עליו מערכת הפעלה, הבעיה שאין לו סי די! נסיתי להתקין דרך USB בלא הצלחה. אני יודע שייש אפשרות להתקין וונוס ממחיצה,למשל בהרבה מחשבים ניידים חדשים זה כך. השאלה של היא איזה וונדוס אני צריך בשביל זה? או שאפשר להפוך וונוס רגיל לכזה?? בתדה מראש!!

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  19. שלום מתי שהתקנתי את הWIN ונכנסתי ללשונית ביצועים במנהל המשימות הגרף של הזיכרון לא היה לו אפילו קיו אחד(עד 250 הערך רק היה קיו אחד) ועכשיו אפילו ב160 יש לו קיו (ברור שהגודל של החלון נשאר אותו גודל!) אח שלי נגע במשהו ומאז זה התחיל להיות ככה ואני לא יודע במה משהו יכול להגיד לי למה זה? אך אני מסדר את זה? נ.ב יש לי 1024 זיכרון

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  20. Started by ombrz,

היום נתקלתיבבעיה שכשניסיתי להדליק את המחשב היה לי מסך שחור ברגע שהיה אמור לעלות הווינדווז והיה רק הסמן של העכבר ברקע בסופו של דבר הסתדר הדבר בעזרת startupfix אבל המחשב טוען שזה בגלל שהתקנתי משהו הדבר היחיד שהתקנתי זה האקספלורר החדש והservicepack החדש שיצא (vista) בנוסף על כך מאז שהתקנתי את האקספלורר המחשב ממש ממש זוחל ונתקע מדי פעם מה עושים?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  21. שלום לכם, הכנסתי את ההארד-דיסק החיצוני שלי, ואני קולט שכל התיקיות שמה מוגנות כתיקיות של מערכת.. ככה שאי אפשר לראות אותם, וצריך דרך ה"אפשרויות תיקיה" להציג קבצי מערכת. יש דרך לבטל את הדבר הזה מהתיקיות האלו? זה אולי קרה בגלל שהכונן הזה נכנס לכמה מחשבים, שאולי לא כאלו "מוגנים" עם אנטי-וירוס. תודה רבה לכם.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום לכולם יש לי מחשב נייד ישן של LENOVO עם מעבד כפול ליבה ישן יחסית 1.83 גה"ז בערך. שדרגתי לו את הזיכרון מ 1 ג"ב ל- 4 ג"ב זיכרון. כרגע מותקנת מערכת הפעלה חלונות 7 32 ביט וכמובן שרק 3 ג"ב נמצאים בשימוש, האם כדאי להתקין במקומה מערכת הפעלה חלונות 7 64 ביט כדי לנצל את כל הזיכרון או שהמחשב יעבוד לי יותר לאט בסופו של דבר? רצוי לציין שהכרטיס מסך הוא של ATI (ישן) ובעל זיכרון משלו ואינו לוקח זיכרון מהזיכרון הראשי.

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  23. Started by omrialon,

שלום לכולם! יש לי ווינדוס xp sp3 ולוח אם gigabyte ep43-ud3l ואני רוצה להכנס למצב בטוח בשביל להסיר את מה שנשאר מהדרייבר הישן של הכרטיס מסך. אני מאתחל את המחשב ולפני שהחלונות עולים אני לוחץ על f8 ולא קורה כלום והמחשב מתחיל כרגיל, אז איך כן להכנס למצב בטוח?? תודה ויום טוב!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by holly man,

שלום לכולם איך משנים את האייקונים של תוכנת הדואר אאוטלוק אקספרס? אני רוצה שהתקיות של תיבת הדואר הנכנס היוצא וכו יהיו סמלים שאני אבחר? תודה

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  25. Started by 111111,

שלום לפני כמה ימים ניסיתי להתקין וינודוס במחשב שיועד לפירמוט בקיצור הכנסתי תתיסק עשיתי ממנו בוט הכל עבד חלק במהלך הפירמוט והעתקת הקבצים אל הדיסק הקשיח לאחר מכן המחשב עושה ריסט לעצמו וניכנס לתפריט של וינדוס (התפריט שבצד שמאל רשום לך כמה זמן נשאר) במצב הזה ההתקנה פועלת כבר מהדיסק הקשיח לאחר כמה דקות הוא נתקע ורושם לי הודעת שגיאה בקשר לקובץ אני לא יודע מה לעשות הדיסק חוקי ובמצב מצויין כנ"ל לגבי המצב הבראותי של המחשב בנוסף ניסיתי עוד שני דיסקים שונים וגם להם הבעיה חזרה בנוסף ניסיתי שני כוננים שונים דבר שלא פתר את הבעיה האם אתם יודעים מה הבעיה והאם אני יכול לסדר את זה לבד?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.