Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום, היה לי על המחשב שתי מערכות הפעלה של windows xp.. אחת בכל כונן.. וכשפתחתי את המחשב תמיד היה לי אפשרות לבחור בין השתיים.. היום פירמטתי כונן אחד וכשהפעלתי מחדש את המחשב עדיין היה לי את התפריט בחירה בין המערכות אלא שהפעם שאני בוחר במערכת שמחקתי זה אומר שחסר קובץ.. השאלה שלי היא איך אני מוריד את התפריט הזה בהתחלה..
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
כשאני עובד על קבצי AVI or MOV ב WinXP ולאחר מכן מנסה למחוק אותם, מערכת ההפעלה מסרבת וטוענת שהקבצים בשימוש ואין אפשרות למחוק אותם, ואני יכול למחוק אותם רק לאחר Restart... מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כמה דקות ניסיתי לפתוח את מנהל המשימות ולא הצלחתי הוא לא מגיב מה קרה?אין שום שגיע אני עובד בויסטה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כאשר אני לוחץ CTRL ALT DEL לא ניפתח לי מנהל המשימות ומופיעה ההודעה הבא: מנהל המשימות הוגדר כלא זמין ע"י המערכת שלך אני מבין לפי ההודעה זו בעיה בהגדרות אז אפו אני מסדר את זה או אך אני מסדר את זה תודה
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ווינדוס אקס פי פרופשיונל עם SP2 חוקי לגמריי והיום חבר הביא לי תוכנה שנקראת ETKA זו תוכנה של חלקי חילוף של אודי פולוסווגן וסיאט אפשר לראות את החלקים של הרכבים ועוד כמה דברים בקיצר ניסיתי להתקין אותה זה לא הצליח אחריי זה ויתרתי על ההתקנה אבל עכשיו אין לי מנהל משימות שאני עושה CTRL ALT DELETE הוא רושם שמנהל המערכת קבע שהוא לא זמין שאני מנסה לעשות קליק ימני בשולחן עבודה ועל עוד דברים זה לא נותן לי גם שאני עושה מועדפים הוא רושם לי שמנהל המערכת נעל את זה ואני מנהל המערכת איך פותרים את הבעיה תודה רבה לעוזרים?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום. משום מה נעלם לי המסך הזה. לא רואים כלום כאשר המחשב עולה, והדבר הראשון שכן רואים זה המסך של ה LOGIN לביחרת המשתמשים ! ניסיתי גם להחליף את סכימת ה BOOT (קובץ אחר) אולם הבעיה עדיין קיימת ! האם למישהו יש מושג לאן זה נעלם ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב כל הזמן נופל לי ומופיע מסך כחול עם המספרים האלה: 0x00000050 (0xf4al089, 0x00000000, 0x805d0c8c, 0x00000002 מישהו אולי יכול לעזור? תודה
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכם, אני לא מפסיק לקבל מסכים כחולים מערכת הפעלה Windows Server 2003 Enterprise R2 הורדתי והתקנתי את כל העידכונים! הוא כותב לי TCPIP.SYS השגיאה: 0x0000008e (0xc0000005, 0xf65cbad4, 0xf51cb898, 0x00000000) מצרץ קבצי DMP הורדתי והתקנתי Windows Driver Kit Version 7.1.0 ואין לי מוסג מה לעשות תודה לעונים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אתמול הפעלתי Ad Aware אצל חבר לאחר שראיתי שהמחשב לא זז עם המון רוגלה וCPU על 100. הוא מצא 550 ומחק אותם. לאחר מכן עשיתי ריסטרט וכשהווינוז הגיע למסך בחירת משתמש ( יש רק משתמש אחד ) הוא התחבר והתנתק אוטומטית. עם כל לחיצה על ה-USER לשם כניסה, הוא מתחיל להכנס ומייד יוצא חזרה למסך בחירת משתמש. עשיתי ריסטרט ואז הוא נתקע שעות על הבוט עוד ריסטרט, והמחשב אומר ( ברגע שהוא מגיע לקריאה מכונן קשיח ) :" operation system failure " וכך הוא נשאר. מה גורם לכך? פירמוט ניתן לביצוע, אך הקבצים בכונן חשובים, האם הם ניזוקו והאם יש דרך להציל אותם ( על ידי תיקון ווינדוס מהדיסק או משהו בסגנון ) ? תודה מראש, בן.
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מבטלים את המצב שינה בווינדוס 7 ?
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום רב! קניתי מחשב חדש עם WinXP, ניסיתי להתקין את המצלמה שלי (sony DSC-T1) כשהיא הייתה מחוברת בעזרת USB למחשב מסתבר שהיה כתוב שזה עלול לגרום לתקה אם מתקינים תוך כדי שהמצלמה מחוברת. עכשיו כל פעם שאני מנסה לחבר את המצלמה המחשב מודיע לי שהייתה תקלה בהתקנה והמצלמה לא תפעל כראוי. התוכנות לא מגיבות אליה. ניסיתי כבר עשרות פעם להסיר את המצלמה ואת הדרייברים ולהתקין מחדש ודבר לא עזר. היו כמה פעמים שמנהל ההתקנים פעל או אשף הוספת חומרה פעל שכן הצלחתי לבצע העברת נתונים אך פרט לזה אני אבוד. אני מודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
כל משחק שאני מתקין לא עובד, כשאני לוחץ עליו, הוא עושה מסך שחור, וחוזר חזרה למסך הקודם ואז מציג שגיאה: לדוגמא: "nfs.exe has stopped working" אחרי זה רשום שאין פתרון לבעיה.. =עידכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך =עידכנתי DirectX מה עוד אני צריך לעשות בשביל לתקן את הבעיה הדפוקה הזאת? יש לי וויסטה x64 מקורית..
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, פתחתי משתמש מוגבל לאח שלי ויש בעיה. הוא לא מפעיל את המשחק קאונטר סטרייק. כאשר מפעילים את המשחק הוא מתחיל לעלות ואז יוצא אוטונטית . מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לאחרונה בנוסף לבעיות אחרות שיש לי במחשב ועם מערכת ההפעלה, כגון : איטיות בפתיחת המחשב, לוקח הרבה יותר זמן לכל התוכנות לעלות, ואפילו זה מחמיר כל יום (עד 5 דקות לפעמים) שפעם זה לקח דקה. עכשיו יש לי בעיה עם סגירת המחשב, דרך הפעל....הוא פשוט מסרב להסגר, סוגר את התוכניות אבל לא את המחשב, המחשב נשאר פתוח. לגבי אתחול זה כן עושה לי. מישהו יודע מה הבעיה שלי, האם אפשר לעזור?
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. הבעיה שלי היא שהמחשב לא מסיים את התהליכים של התוכנות לדוגמא: אם אני יפעיל את EMULE ואז יסיים לעבוד עם התוכנה התהליך ימשיך לפעול ב TASK MANAGER ואז מה שקורה שאם אני ירצה שוב להפעיל את EMULE התוכנה לא תעבוד עד שאני יבצע הפעלה מחדש. את האמת אין לי מושג מה מקור הבעיה ואני מקווה שתוכלו לפתור לי אותה. עוד דבר ששכחתי לציין, את התהליכים אני לא יכול לסיים גם דרך ה TASK MANAGER. בזמן שחיפשתי כל מיני בעיות במחשב מצאתי בעיה אחת ב"מנהל ההתקנים" (תמונה) הייתי שמח אם תוכלו להסביר לי מה בדיוק הבעיה גם כאן ואיך לטפל בה. בתקווה שתפתרו את בעיותיי... תודה גדולה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס שהסידיקי כבר נכנס אוטומטי ואין אפשרות לשנות הגדרות בזמן ההתקנה ויש לי בעיה אני לא יודע מה הסיסמא של ADMINISTRATOR.
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז ככה, אח שלי הוא קרצייה מדרגה ראשונה, אני שמתי סיסמא למחשב דרך הווינדוס (ויסטה), כל בוקר אני רואה שהוא מצליח להכנס לי לחשבון ולפתוח משתמש חדש. אני כבר על סף ייאוש, הוא מתקין לי שטויות על המחשב ואין לי דעה בעניין, אני משנה סיסמא, ומוחק את החשבון שהוא יצר, וכל בוקר זה חוזר על עצמו. האם יש דרך לעשות סיסמא אפילו לפני הווינדוס בלי הסיסמת ביוס שצריך לאפס את הביוס עם הסוללה ? אני על סף ייאוש, בבקשה !
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שמתי סיסמה לווינדוס ואחרי שהפעלתי מחדש הוא לא נותן לי להיכנס עם הסיסמה. אך אפשר לבטל את הסיסמה תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום רב , התקנתי וינדוז 7 לאחר פירמוט ועשיתי את כל מה שדרוש לשם הקמת הרשת הביתית שלי , הרשת מורכבת משני מחשבים בעלי שני שמות שונים , אני הוא "מנהל המערכת" , וכשבאתי להיכנס למחשב השני של הבית לשם משיכת קבצים ועיון בהם למחשב הראשי אז הוא דרש ממני סיסמה של הרשת , הקשתי לו את הסיסמה של הרשת והוא כותב לי כמה וכמה פעמים שזו לא הסיסמה , ניסיתי את כל הצירופים האפשריים ולשווא - הוא לא נתן לי להיכנס למחשב השני . מצד שני שניסיתי להיכנס למחשב הראשי דרך המחשב השני של הבית אז הוא לא דרש ממני שום סיסמה ונתן לי להיכנס , איך זה? ניסיתי את כל הדרכים בכדי לדעת כיצד לעקוף את הסיסמה או לבטלה ולא הצלחתי . מה עושים במקרה כזה? לפרמט שוב את המחשב? אני חייב לומר בנקודה זו שהסיסמה של הרשת הביתית יד…
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום! יש לי ווינדוס 7 בשני המחשבים בהם אני רוצה לשתף קבצים. המחשב הראשון הוא נייח והשני נייד. במחשב הנייח יש לי קבצים אותם אני רוצה לסנכן באמצעות מזוודה שתמוקם במחשב הנייד - אחרי שאני יוצרת את המזוודה על המחשב הנייד ומעבירה אליה את הקבצים מהמחשב הנייח - דבר ראשון שקורה הוא מעתיק את השם של התיקיות בג'יבריש ואת התוכן בפנים בסדר. שם התיקייה למשל שהוא העתיק במקום "שנה ב" - "8c6f~1" - מה קשור???? ולכאורה התיקיות שבתוך התקייה הזאת כתובות בעברית.... מוזר אם אני יוצאת מהמזוודה ומנסה להיכנס שוב - הוא נותן לי שגיאה שאי אפשר להיכנס למזוודה, אין מספר שגיאה אלא רק אומר שיש בעיה לא ידועה ואי אפשר להיכנס לתוך המזוודה סנכון קבצים מתנהל מצויין כשהקבצים בנייד והמזוודה בנייח. למה…
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה DesktopX : www.desktopx.net התוכנה אמורה לשנות את המעטפת של המחשב (את העיצוב של הוינדוס) בכל מקרה הכל הלך טוב ולא ממש התלהבתי אז הסרתי וההתקנה ביקשה הפעלה מחדש, ביצעתי הפעלה מחדש ואז תיראו מה קרה , שאני מגדיל יישום אז זה מסתיר את סרגל הכלים של ההתחל כמו בתמונה הזו : אבל נגיד שלא מגדילים שום יישום זה בסדר גמור כמו בתמונה הזו : בבקשה עזרהה!!!!
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום... 2 דברים 1. כשאני לוחץ shift+alt זה לא משתנה לי מעברית לאנגלית אוטומטי אני צריך להחליף ידני 2. אני מוריד את ה וי בסרגלי כלים - סרגל השפה בישביל שזה לא יופיע לי בשורה של המחשב אבל שאני מפעיל מחדש תמחשב זה שוב מופיע אשמח לפיתרון תודה.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
יש תופעה שאני לא מצליח להבין ובטח לא לתקן אותה. פתאום מופיע לי בסרגל משימות על תוכנה פעמיים.. ראו תמונה מצורפת.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן... כשאני מסה להפעיל סרט בתוכנה Mv2Player אז מופיעה לי הודעה שגיאה...(מצורפת תמונה) מישהו יודע ממה זה נובע? מישהו מכיר תוכנה טובה שעושה את אותה העבודה זאת אומרת שאני יוכל להפעיל סרט ולהוסיף לו את התרגום שלו שזה שני קבצים בודדים.. אגב הסרט שאני מנסה להפעיל פועל לי רגיל בתוכנה media player classic תודה מראש.. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
בעיקרון אני רואה עברית אבל אם לדוג' אני רוצה לצרוב משהו אז כשאני מחפש אותו דרך נרו אז אי אפשר לראות עברית... גם בתוכנות אחרות אי אפשר לראות עברית! מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-