עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי כרגע מחשב נייח עם 2 HDD אחד 40GB שעליו מאוכסנים הWINDOWS ותוכנות כמו NORTON OFFICE וכו' וכונן נוסף 120GB חדש יחסית שעליו מאוכסנים כל הסרטים שירים משחקים קבצים.יש לי בעיה עם הכונן של הWINDOWS 40GB הוא די ישן 6 שנים ואני שוקל להחליף אותו בכונן 320GB השאלה היא כידוע דיסק קשיח חדש לא מגיע מפורמט,אם אני יחליף את כונן 40GB בכונן חדש 320GB (ולהשאיר את ה120GB) האם כאשר אני ירצה להתקין WINDOWS האם המחשב יזהה לי את הדיסק קשיח החדש שאוכל להתקין עליו WINDOWS ?הדיסק קשיח בחיבור IDE תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  2. שלום כולם עדכנתי את הוויסטה שלי 64bit עם ה-SP1 ואני לא רואה שמותקן לי DX10.1 בדקתי דרך שורת ה-RUN, שכחתי מה בדיוק הפקודה שמראה איזה DX מותקן לך על המחשב אבל שם הוא מראה לי שיש לי רק 10 יש למישהו מושג אם זה אמור להיות 10 אפילו כשמותקן 10.1 או שבכלל לא מותקן לי 10.1 כמו שזה אמור להיות ואני צריך לעשות דבר מסויים בכדי שזה יקרה תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  3. Started by Einat,

שלום, על המחשב מותקנות אצלי שתי מערכות הפעלה. שתיהן XP ושתיהן מותקנות על אותה מחיצה (כונן c). מהי הדרך הטובה ביותר להיפטר מהמערכת העודפת? האם מספיק לערוך את boot.ini ולמחוק את קבצי המערכת הלא רצויה או שזה לא יעבוד / יגרום נזק למערכת שתישאר? תודה מראש לעונים.

4. Started by amitey,

קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו ויסטה. נראה לי שהכל בסדר אבל הוא נותן ציון נמוך לגרפיקה : 3.5 ל AERO ו 4 ל GAMING GRAPHICS . כל שאר הציונים מעל 5.5. מה זה ה AERO הזה ובמה זה משפיע עלי? יש לי כרטיס מסך HIS 3450 מושתק ואני מתכוון לראות סרטי BLUE RAY במחשב ולשחק קצת . המחשב מתחבר לLCD HD. מה צריך לעשות? תודה מרראש

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  5. ברצוני להחל על כל התיקיות שיראו בגודל גדול במיוחד ושכל החלונות שיפתחו יפתחו על כל המסך איך אני עושה את זה שזה יחל לי באופן אוטמטי על כל התיקיות והחלונות ? מבלי שאצטרך לעבור כל תיקיה /חלון ולהגדיר זאת ? תודה

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  6. Started by mj23,

היי התקנתי ויסטה 64 ביט וכשאני מדליק כל קובץ שהשם שלו בעברת נגיד שיר אז זה נכנס לוויאנפ ורושם חרטומים ומשמיע תשיר כאילו לא יכול לקרוא תעברית או משו כזה אמרו לי צריך להוסיף שפה או משו ?! מי שיודע איך מסדרים את זה אני ישמח לקבל תשובה בהקדם!!! תודה

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  7. Started by bigbosf,

אז ככה יש מסך שבו בעצם בוחרים אם להתקין את הווינדוס במחיצה הקיימת או לפתוח עוד ראיתי הרבה מדריכים שאם מה שרשום בהתחלה [ c: partition1 [fat32 מופיע ככה הם ישר מוחקים את המחיצה על ידי delete ורק שמופיע ככה unpartitioned space והקיבולת הם נכנסים ומתחילים את ההתקנה השאלה שלי אם זה נחוץ ? זאת אומרת אם נניח במסך הראשוני מופיע לי c: partition1 [fat32 אני חייב למחוק? או שאני יכול להמשיך עם זה? תודה רבה ואני מקווה שהבנתם למה התכוונתי

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  8. Started by bigbosf,

שלום חברים .. היום התקנתי XP על מחשב חדש .. וכנראה אפילו מסתבר שאני חלוד בתחום יצירת מחיצות הדיסק קשיח בגודל 160G . יצרתי מחיצה, הכל עוד בשלב ההתקנה הראשונית של הווינדוס (מסך הכחול) , וציינתי שהגודל שלה יהיה 100G מתוך כוונה שהמחיצה השניה תהיה בגודל היתרה שנשארה.. הווינדוס סיים להתקין , עלה והופ רק כונן C בגודל של 97G והיתר נעלם.. יש אפשרות להחזיר את הנעלם או שחייב שוב לפרמט ולסדר מחדש כמו שצריך? תודה

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  9. Started by psychuil,

צריכה להיות בעיה אם אני הולך להתייחס אליו כמו אל כונן קשיח לכל דבר?

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  10. Started by ehud101,

שלום, 1) קניתי מחשב חדש ואני עומד להתקין עליו windows רציתי לדעת כיצד כדאי לחלק את הדיסק הקשיח (PARTITIONS). הדיסק בגודל 320G 16MB הדיסק ישמש עבור כל התוכנות הבסיסיות (windows, office, antivirus), תכנת שיתוף קבצים ומשחקים כבדים. 2) היכן ניתן לראות את כל ביצועי המחשב (ניצול זיכרון, כרטיס מסך, חום מעבד ורכיבים נוספים וכו') 3) האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג היום win98? תודה

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  11. Started by Sp_RuS,

שלום! כשאני נכנס לMSCONFIG, אני משנה שם דברים שיעלו או לא יעלו כשאני מפעיל את המחשב. כשאני לוחץ APPLY הוא אומר לי שהוא לא יכול לשנות כי אני לא אדמין, אבל אני כן!!!! יותר מזה! הוא משנה! הוא עושה את השינויים שאמרתי לו. הכל בסדר. מפריע לי ההודעה הזאת של "אתה לא אדמין לך מפה". למה זה זה? איך אני מוריד את זה? מוכר למישהוא?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by elada22,

אוקיי בוא נתחיל מהמצב הנוכחי במחשב שלי בכונן C מותקנות 3 עותקים של XP כי 2 בראשונות היו דפוקות ועכשיו באחרונה אני משתמש בה בכונן D מותקנת ויסטה SP1 שאני מעוניין להסיר יש לי עוד כונן שלם של 160 GB (פנוי 6 ג'יגה בערך) אני מעוניין להתקין ווינדוס 7 על D ולהסיר את 2 ההתקנות הראשונות של XP כי הם סתם תופסות לי מקום מיותר על C שאלות: 1. איך ניתן להסיר התקנות של XP בלי לפרמט את הכונן? 2. ישנה אפשרות להסיר את VISTA בלי שיוסרו הקבצים הפרטיים שלי? 3. יש משו מיוחד שאני צריך לדעת לפני התקנת ווינדוס 7? (אני יודע שזה פרה בטא, רק אם יש בעיות מיוחדות או פעולות מיוחדות שצריך לעשות או לבדוק) תודה רבה לכל העוזרים ומביעי הדעה

• 25 תגובות
    • 4.6k צפיות
  13. יש לי ויסטה ullimate 64 bit עם המפרט הבא נמצא בצד והבעיה היא כשאני מתקין משחק זה לוכח לא הרבה זמן וגם כשאני מעתיק מדיסק למחשב אז לוקח לו זמן יותר מהרגיל

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  14. Started by IlanF,

בעיה מוזרה קוראת לי באייקונים בויסטה.. הויסטה מסרבת להציג את האייקונים באיכות גבוהה... תראו הבדלים בין אייקון של 256x256 ואיקון של 48x48 שעשיתי... זה בטוח לא אמור ליהיות ככה... מה שמוזר זה שאת האייקונים הרגילים של ויסטה זה מציג כרגיל באיכות מעולה. (אם הבעיה הזאת קשורה ליכולת שלי ביצירת אייקונים, תעבירו בבקשה את הפוסט הזה לפורום עיצוב וגרפיקה )

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Nihility,

מיקרוסופט הציגו את חלונות 7 ב PDC אבל הגרסה ששוחררה לנוכחים על גבי דיסק קשיח של 160 ג'יגה היא ללא חלק מהיכולות היותר מרשימות של המערכת. בשביל אלה נצטרך לחכות לבטא שיצא בשנה הבאה. או שלא: http://windows7news.com/2008/11/03/enable-new-windows-7-taskbar-in-windows-7-m3-build-6801/ רפאל ריברה מצא דרך להפעיל את התכונות החדשות גם בpre-beta. תהנו. (הפיצ'רים לא נכללו כי הם לא מושלמים, אל תשכחו שזה טרום-בטא ואל תתפלאו אם יהיו בעיות) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  16. אני רוצה להכין קובץ תשובות לויסטה קראתי באיזה מקום שאני צריך להשתמש בכלי שנקרא WINDOWS SIM השאלה היא איפה אני מוצא את הכלי הזה? דבר שני שרציתי לשאול אחרי שאני יוצר קובץ תשובות איך אני מריץ אותו על ההתקנה?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  17. Started by dror_gh,

שלום. אני אחרי פירמוט והתקנה של וינדוס ויסטה. בדיוק אותה התקנה של ויסטה מהפעם הקודמת לפני הפירמוט. כאשר אני פותח את הקובץ התקנה של FIREFOX3 אני מקבל את ההודעה הזו : אני יודע שאני יכול להפעיל את זה בלחצן ימני ב RUN AS ADMNISTRATOR אבל למה זה ככה? היוזר שלי אמור להיות בעל הרשאה להכל לא? ככה זה היה לי בפעם הקודמת. אשמח לעזרה, תודה

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  18. Started by eliya136,

יש לי בעיה מזה מעצבנת יש לי ווינדוס XP וכל הזמן מופיע לי המגן האדום הזה עם האיקס הלבן בתוכו עכשיו הוא אומר לי כל הזמן you have a security problem (יש לך בעיה ביטחונית) עכשיו זה כל הזמן קופץ ומפריע ואם אני לוחץ זה אומר להוריד תוכנת הנה והיא לא בחינם וגם הAVG שלי לא נותן לי להתקין אותה לפחות אז ...מה שאני מבקש אם מישו יכול להגיד איך לבטל את המגן איקס ואני ממש אבל ממש יודה לו נ.ב. עשיתי סריקה מלאה למחשב עם AVG וזה לא מצא כלום אז....

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  19. מישהו מכיר את הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  20. קניתי נייד עם ויסטה 64 ביט.רק עם כונן C יש דרך לפצל ולעשות כונן D ואם כן אז איך?

21. אני מחפש קובץ REG לזה שהויסטה תפסיק לשגע אותי אם ההודעות של אם אני מאשר כל דבר מישהו יכול לעזור בזה אני בטוח שהרבה שאלו כבר אבל לא מצאתי את זה פה

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  22. Started by avivboker,

ליפני כמה ימים נעלם לי חלון המשימות הכחול שנימצא בכל תיקיה ומציג משימות שחיכות איך אני מחזיר אותו?

23. לחבר שלי יש Win XP אך כאשר הוא מנסה להכנס למנהל המשימות (בעזרת CTRL+ALT+DEL) רק כרטסת יישומים מופיעה לו, כלומר לא מופיעים לו שאר הכרטסות (תהליכים,שירותים, ביצועים, עבודה ברשת ומשתמשים). איך מסדרים את זה שכל הכרטסות האלו יחזרו לו ?

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  24. Started by דנדן,

מה קורה חבר'ה? תגידו, במידה ואני משתמש באופציית הגיבוי, ולאחר מכן מוחלף לי הHD, השחזור פועל אחד לאחד, כפי שבוצע או שהוא מתאים את עצמו למערכת מחדש? (כלומר מעתיק דברים בסיסיים, ולא הגדרות פנימיות?) כנ"ל השאלה, במידה ומוחלף לי בנוסף הלוח אם לדגם אחר, זה יכול לגרום לבעיות במהלך השחזור?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by QQQ,

יש לי כרגע 3 דיסקים קשיחים: שניים של SATA: אחד 500GB והשני 80 שניים של IDE: אחד 160GB והשני 80 אני כנראה קונה עוד אחד של SATA 500GB ואני שם אותו במקום ה-80 של הIDE ומעביר אותו לאח שלי. הבעיה היא שהוא מחזיק את המע' הפעלה. אבל אין לי בעיה לוותר על מה שיש בתוך ה80G SATA שיש לי ולהשתמש בו בתור כונן מע' הפעלה. השאלה היא איך אני עושה את זה. עקרונית, אני אמור פשוט להעתיק/להעביר את כל מה שיש בC (הHD שהוא IDE שאני מתכנן להוציא מהמחשב) לF (במקרה שלי ה80G שהוא SATA), ולשנות את האות של הSATA לC, לאחר שכבר נפטרתי מהIDE. איך ניתן לעשות את זה כך שאני יוכל לחזור לעבוד עם המחשב שלי לאחר שהוצאתי את הIDE ללא כל בעייה? תוכנה כלשהי? תודה

• 5 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים