Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מסמך מאד חשוב שכתבתי במחשב כף יד.המסמך נכתב בפוקט וורד והועתק למחשב שולחני שם הוא נפתח בוורד רגיל. אבל כאשר הוא ניפתח כל המילים והאותיות הפכו לסימני שאלה ואין לי אפשרות לשחזר אותו. אשמח אם מישהו יעזור לי כי זה מסמך מאד חשוב. עבדתי עליו תקופה ארוכה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, ראיתי שיש את התוכנה WINDOWS MEDIA SENTER ולפי מה שהבנתי אני יכול לחבר את המחשב לטלוויזיה לראות את התוכן שיש לי במחשב יותר מסודר וכל זה... אני יודע... מישהו יכול להסביר לי קצת מה מו מי...?? וגם לפי מה שהבנתי צריך מחשב מיוחד בשביל זה או שאני יכול להשתמש במחשב שלי?? תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי מעבד Athlon Xp 1600 ולוח Gigabye 7VTXH. כשיש שני Users מחוברים למחשב - אחרי שומר מסך או אחרי שעושים Switch Users ולא Log off - ואני נמצא במסך של בחירת המשתמשים, אני מנסה לעשות Turn Off ובמקום זה הוא עושה לי Restart. אחרי זה הוא שואל אותי אם אני רוצה לשלוח את הבעיה ל-Microsoft. בכל מקרה, הוא עושה את זה רק כשיש יותר ממשתמש אחד מחובר למחשב. גיליתי שביום שלמחרת המשחקים לא פועלים. זה קרה לי פעמיים הדבר הזה - גם לפני איזה שבוע וגם עכשיו. ברגע שהחלק הגראפי של המשחק עולה אני מקבל מסך כחול ואז Restart. נראה לי שהפעם זה כבר לא ליום שלם כי יש משחק שפועל עכשיו. אני ינסה אחר כך עוד משחקים. אני ישמח אם תכלו לעזור לי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ביומיים האחרונים אני לא מצליח להוריד שום עדכון קיים מהאתר הזה. פרמטתי והתקנתי חלונות 98, הבעיה התחילה איתו. חשבתי שהבעיה אולי נעוצה במערכת ההפעלה אבל מסתבר שזה לא כך. התופעה מתרחשת גם במילניום ואני משער שתקרה גם עם XP. העדכונים הנחוצים למחשב קיימים, הבעיה מתחילה כאשר חלון ההורדות קופץ ונשאר מקובע על 0 KB. לאחר חצי דקה מתקבלת הודעה באתר שהעדכון לא הותקן עקב "שגיאה לא ידועה". להלן הקובץ... למישהו זה עוד קרה?
-
שלום לכולם! ריציתי לדעת איך אני מתקן את המולטי בוט אם אין לי דיסק של ויסטה כי בהתחלה היה לי ויסטה אחרי זה התקנתי XP והDUALBOOT התבטל ניסיתי לעשות ככה : הויסטה נימצא על PARTION 3 כי ניסיתי את כולם ורק בשלוש הוא נתקע עכשיו הבעיה שהוא נתקע ניסיתי לודיף גם את הFASTDETECT והכל ובכל זאת מה אני צריך לעשות כדי שהויסטה יעלה ? (שוב, אין לי את הדיסק ץאמץ איכשהו התקנתי אותה דרך DAEMON TOOLS כי בהתחלה היה אקס פי ואז ויסטה ואז עוד פעם אקס פי)
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין windows audio controller ולא מצליח .איך אני יודע בין מי למי ההתנגשות?? :s05:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע כבר מה לעשות עזרה בבקשה אני מנסה להתקין פקדים activex אין חלון מקופץ שאומר האם אני מכון להתקין מחקתי את כל אובייקטים וגם לא עזר נכנסתי גם להגדרות אבטחה ולא מצאתי משהו שיגרום לזה אני מדבר לראות סרטים באתרים כמו youtube
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אחי הביא לי את הדיסק של הוינדוס והוא נשרט לי קצת... כאילו אם אני משווה לדיסקים אחרים שלי שהם יותר סרוטים ועובדים זה לא כ"כ גרוע.. אבלגרירה שלו על הרצפה בטעות... אני דיי מודאג כי הוא מקורי והוא לא שלי בעיקרון... יש מצב שהוא יתן ארור באמצע ההתקנה או בהתחלה שלה? מצטער אם זה לא במקום הנכון ואם השאלה מטומטמת... אני פשוט דיי מודאג.
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
מדובר במחשב די חדש, כרטיס קול creative sb x-fi xtreme. כל פעם כשאני שומע מוסיקה ברקע, ופותח חלון של אקספלורר אפילו, הסאונד קופץ או מואט קצת לכמה שניות. אם האימיול פתוח ומוריד דברים, שומעים קפיצות גם אם רק הוא ומדיה פלייר (שמנגן שיר ברקע..) פועלים. המחשב מאוד חזק ולא נראה לי שזה נובע מעומס. WinVista 64bit. הדרייבר של הכרטיס קול עדכני. אם למישהו יש קצה חוט יהיה נחמד, 10x
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מנסיבות שלא צריך לפרט נעלם לי קובץ בשם control.exe במערכת... הקובץ אמור להמצא בתקיית הSYSTEM32 שבתקיית המערכת (בדרך כלל: C:\Windows\System32). אני אשמח אם מישהו פה בפורום ישלח לי את אותו הקובץ המדובר בכל דרך כלשהי... לאחר שהקובץ ישלח אלי אני אשמח אם ינעלו את הדיון כלא היה תודה מראש, רגמן.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הוא עושה? ולמה כשאני חוסם אותו בפיירוואל אני לא מצליח לגלוש?
-
- 4 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי לחצתי על "כיבוי" ואח"כ היה לי את המסך הזה:"מערכת WINDOWS מבצעת כיבוי..." אבל זה לא מתכבה!חיכית 10 דקות והוא עדיין לא התכבה! מה הפתרון?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם. עם המחשב החדש רכשתי ווינדוס 7 פרמיום ( חוקי למהדרין ) אחרי 6 שנים עם XP. כמה בעיות מציקות: א. אני מנסה להחליף קובץ כשלהו בתיקיה של תוכנה, והוא רושם שאני צריך הרשאה ואין לי מושג מה הוא רוצה \: ב. רכשתי כרטיס רשת אלחוטי חדש, בשביל שיתאים לווינדוס 7. http://www.skypc.co.il/pl_product~EW-7711UMn~23~0.htm הכרטיס עובד, אבל עושה טובה שהוא עובד. בהדלקת המחשב הוא לא מתחבר לבד לרשת ( למרות שהגדרתי התחברות אוטומטית ), וגם כשאני מנסה ידנית להתחבר הוא אולי בפעם החמישית מתבר לרשת ( לא היה עם המחשב הקודם... ). הכרטיס מדי פעם מתנתק ( לא רשום שהוא מתנתק, פשוט לא טוען דפים ) וזה דיי מציק. המסנג'ר מתחבר פעם ב 1000 שנה, וגם אחרי יציאה הוא לא מתחבר שוב ( אבל היו פעמים בודדות שהצלח…
-
- 8 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אז ככה, לאחר ששמתי לב שהמודם שלי(PCI Creative) היה צמוד למאורר שעל כרטיס המסך, החלטי להעביר אותו ל Slot אחר. לאחר שעשיתי זאת, התקנתי אותו מחדש ב Win xp וב 98 אבל מה, כשאני מנסה להכנס לאינטרנט ב XP , אני לא מצליח, וכמה פעמים, המחשב נתקע לחלוטין (אפילו העכבר לא זז). בעוד שב 98 הצלחתי להתחבר... יש למישהו רעיון מה לא בסדר??? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה אנטיורוס הכי כדאי להיום? ולא סתם להגיד כי אמרו לכם....לנמק תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
הNORTON לא נותן להתקין כי רושם שגיאה-(הוסבר בעבר וכנראה בגלל זה) רושם שגיע שלא מוצא כונן F: שבכלל לא קיים במחשב תודה
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן מחשב כף יד ipaq של hp. ומותקנת עליו מערכת ההפעלה windows mobile. וישם שמה כמה דברים ממש מעצבנים ולא נוכים שלא הצלחתי לשנות. שהם: המסך הראשי - אם 4 אייקונים של מולטימדיה התפרטי start והשאלה שלי היא האם אפשר לעשות את הדברים הבאים ואיך: המסך הראשי - לעשות כמו במחשב שיהייה לי תמונת רקע כלשהי ואייקונים שאני יגדיר מראש. התפריט start - התפריט מחולק ל-3 חלקים. רשימה של תוכנות שמוגדרת מראש. רשימה של התוכנות האחרונת בהם השתמשתי. והרשימה האחרונה הכוללת את programs ו-settings. האם אפשר בתפריט זה להעיף את את הרשימה של התונכנות האחרונת שהשתמשתי בהן? תודה מראש לכל העזורים.
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שבת שלום אנשים ;D קניתי מחשב חדש ואני לא יודע איזה מערכת הפעלה להתקין עליו???? האם להתקין את ה2000 או הXP Pro sp2 ??? ??? אשמח לקבל תשובה. בתודה מראש אלדד כהן. ;D
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני חדש עם WIN7 ויש לי כמה בעיות א.אני לא מבין איזה גירסא יש לי כי אני התקנתי 64BIT ואני רואה שכתוב שיש לי 4GB וגם שיש לי 64BIT {ב"מאפינים" ב"מחשב שלי"} אבל.. אני רואה שמותקנים כמה דברים שהם 32BIT השאלה אם זה הגיוני או לא ואם צריך להתקין מחדש. ב.אם אני לא נוגע במחשב בערך שעה אז הוא ב"מצב מיוחד" כלומר אני מזיז את העכבר ולא קורה כלום ואי אפשר לצאת מהמצב הזה רק ע"י הפעלת המחשב מחדש.נראה לי שזה מצב שינה או משו כזה-אני חודש שצריך לבטל אותו-איך אני עושה את זה {היה דבר כזה גם בויסטה ועזרו לי פה לטפל בזה.} ג.יש את הדבר הזה שקופץ כל פעם כשאתה מתקין/מוריד/עושה משו חדש למחשב הוא שואל אם אתה בטוח שאת רוצה לעשות את זה איך מבטלים את זה?! תודה רבה!יום טוב!
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
מה הבעייה שלו? השירים עובדים ואני שמעתי בהם, ועכשיו מה הוא רוצה מהחיים שלי??? מיקרוסופט האלו כול היום דיי כבר!!! נמאס! (לינוקס לצערי לא הפתרון בשבילי....... )
-
- 9 תגובות
- 987 צפיות
-
-
המדפסת היא מסוג:hp deskjet 3320 series. היא נמצאת במחשב של אבי, איך אני משתף אותה כדי שגם אני אוכל להדפיס בה מהמחשב שלי (שבו מותקן וינדוס ויסטה) תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
https://www.theverge.com/platform/amp/22715331/how-to-install-windows-11-unsupported-cpu-intel-amd-registry-regedit בהצלחה !
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי הארד דיסק חיצוני עם סיסמה,,,,,הוינדוס זוכר את הסיסמה ופותח גישה להארד דיסק בלי לדרוש סיסמה. איך מבטלים את זה?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי גישה בRDP לHTPC שלי מכל המחשבים ברשת. (לכל מיני צרכים ניהוליים) הבעיה שכשאני נכנס עם בRDP, היוזר במחשב המקומי מן הסתם מתנתק. ואז כשחוזרים לסלון צריך שוב לעשות log-on ולהפעיל את המדיה סנטר. השאלה היא האם אפשר לגרום למחשב המקומי לזהות שהיוזר המרוחק התנתק, ולעשות log-on לבד, ולפתוח את הMedia Center, שנסגר לאחר ההתחברות מרחוק? מדובר על Win 7 ultimate. תודה.
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
חבר'ה אתם יודעים אם ב-XP אפשר לעשות דיסקט הפעלה כמו במילניום ? תודה
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-