עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by HellBoY,

שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה : כשאני מתחבר ממשתמש מנהל מחשב ומנסה להתקין לו תוכנה כל שהיא הוא כותב לי את הארור הזה:Please rerun installation from the administrator אבל המשתמש אמור להיות עם הרשאות של אדמין כי הוא מנהל מחשב. התוכנה היא ICQ וגם בשאר התוכנות הוא כתב לי שאין לי גישה ל HKEY_CURRENT_USER מה לעשות?רק אתמול פירמטטי.אני עובד בלי עידכונים ביכלל..

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  2. Started by URON,

השדרוג של ווינדוס 10 השתחל לי כהורדה שאני חייב להוריד ברגע שאני מכבה את המחשב (כרגיל בהתחל - כבוי ..) על המסך מופיעה לי הודעה אל תכבה את המחשב עד לסיום העדכון והוא מתחיל להוריד לי את הווינדוס 10 ואני לא מעוניין לשדרג בנתיים, מה אני יכול לעשות כדי לבטל את החיבור בין כבוי המחשב לשדרוג האוטומטי? (כרגע אני מכבה את המחשב על ידי לחיצה על מתג הכבוי החשמלי למשך 7 שניות).

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by jackhammer,

קראתי מסמך של WORD ורציתי להעתיק תמונה לשולחן עבודה אז עשיתי העתק ושבאתי להדביק אותה בשולחן עבודה הוא שאל אותי משהו על ACTIVE DESKTOP או משהו כזה אז אמרתי לו כן ופתאום כל האיקונים על השולחן עבודה נהייו אפורים (כאילו כולם מסומנים) מישהו יודע איך אני מבטל את זה? תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  4. Started by AmL1,

לא מזמן הוספתי זיכרון למחשב ומאז כשאני בודק את רמת השימוש בCPU יש כזה חלק אדום וחלק ירוק [ראו תמונה]. לא יודע אם זה קשור לזיכרון...מה זה אומר? תודה... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  5. ערב טוב תקנתי לפני כמה שעות מע' חדשה על הישנה שהייתה לי (שהתקלקלה - לא היה באפשרוית לפרמט) נניח ששם היוזר של במחשב היה פעם BOBY - אז כשהתקנתי מחדש תווינדוס אזהוא אומר בסוף ההתקנה לבחור שמות פרופילים ובחרתי תשם שלי כמו שהיה פעם (כמו שאני אוהב) - BOBY. בגלל שהיתה כבר קיימת התקיה הזאת הוא יצר אותה כ BOBY.BOBY ולדוגמא את ה"All Users" שהיה גם פעם יצר כ"All Users.WINDOWS" - באסה שתי שאלות: האם אני יכול למחוק בבטחה את הALL USERS הישן ואת הBOBY הישן ? שאלה שניה ויותר חשובה לי היא אם אני יכול לשנות את השם של הBOBY.BOBY לBOBY מבלי ליצור פרופיל חדש ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  6. Started by T-Flash,

שלום יש לי בעיה מעצבנת בשעון, שאני לא יכול לסדר כבר המון המון זמן... השעה מוצגת בשיטת 12 שעות במקום 24... כלומר השעה עכשיו 22:09 - אצלי זה מציג 10:09 PM... ועוד משהו... עם המעבר לשעון קיץ, השעון אצלי במחשב מציג שעה 1 לפני... אם אני משנה, אחרי הדלקה חדשה של המחשב השעון חוזר להראות שעה 1 לפני... תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  7. Started by t0mEsh,

פתאום, בלי שום סיבה ברורה משהו קרה לשפות במחשב שלי. המחשב נתקע על אותה שפה שאיתה הוא נדלק, ואי אפשר לשנות. לא עם ALT+SHIFT ואפילו כשלוחצים בסרגל שפה על שפה אחרת לא קורה כלום. אני יכול לכתוב רק באנגלית, המקום היחידי שאפשר לרשום בעברית זה בחלון של ה ICQ...(ועד כמה שזה מצחיק אני עכשיו רושם את ההודעה הזאת בתוך חלון כזה) בכל מקרה כשכבר לא הצלחתי לחשוב על שום פיתרון אחר ואחרי שכבר שיחקתי עם ההגדרות של הסרגל שפה והוא פשוט לא הגיב, עשיתי שיחזור למערכת. ופתאום הכל חזר לקדמותו וההחלפת שפות עבדה בצורה מושלמת....עד הפעם הבאה שהדלקתי את המחשב - אותו דבר בדיוק! ושוב....שיחזור...ושוב חוזר לקדמותו. מה שכבר הספקתי להבין מאז שהבעיה התחילה שהבעיה קשורה כנראה לקובץ הזה ctfmon.exe שמופעל עם…

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  8. Started by edenbd,

שלום, חלק מהשפה שלי במחשב נהפכה פתאום לאנגלית וחלק נשאר עברית, שמעתי שיצא איזה שהוא עידכון של מייקרוסופט שעושה את המחשב באנגלית, כנראה זה התקין לי אותו לבד שכיביתי את המחשב. מישהו יודע אם זה באמת זה, ואם כה הוא יכול להגיד לי מה שם העידכון המדויק שאני ידע להסיר אותו מהוספה\הסרה של תוכניות. ואם לא, אם יש איזה שהוא פיתרון אחר.. תודה.

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  9. Started by asaf16,

אז ככה, כמו שאתם רואים אני מקליד בעברית בלי בעיה ואני משתמש בווינדוס אקספי פרו מקורי באנגלית. הוספתי את השפה העברית לבד ועכשיו אני יכול לראות אתרים בעברית והכל למעשה חוץ מבעיה אחת, בתוכנות שאמורות לתמוך בעברית כמו אימיול ואייסיקיו אני רואה או ג'יבריש או סימני שאלה במקום עברית וזה מעצבן. באייסיקיו לדוגמא אני רואה את השמות של האנשים במלבן למעלה בסימני שאלה אבל בחלון שאלה איפה שמקלידים אני רואה את השם רגיל. אני גם לא יכול לכתוב בעברית בחיפוש אבל כן יכול להקליד הודעות בעברית. לגבי אימיול כל מה שקשור בעברית זה סימן שאלה. לא יכול לחפש בעברית לא יכול לראות עברית על בפאנל עצמו וכו'. אודה לכם אם תקדישו מזמנכם היקר.

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  10. Started by valleyzz,

התקנתי win 8.1 pro באנגלית ושיניתי את השפה לעברית דרך לוח הבקרה וכעת שאני מפעי סרט עם כתוביות בעברית במקום עברית יש לי ג'יבריש תעזרו לי לפתור את הבעיה.. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. יש לי שני מחשבים עם 8.1 (מקורי) וקורה לי המון שהאייקון של השפה נעלם, וכשאני לוחץ alt+shift כדי להחליף שפה לא קורה כלום... כשלוחצים caps lock זה עובר לאנגלית כתב גדול. כשאני יוצא מהמערכת וחוזר זה לפעמים מסתדר לפעמים לא. מישהו יודע איך פותרים א הבעיה הזאת? למה זה קורה? תודה רבה!

12. Started by SpiritKnight,

שלום. בשבוע שעבר עשיתי וינדוס אפדייט, וסימנתי לו להוריד הכל. בין הקבצים שהוא עדכן היו קבצי שפות. הבעיה שאלו שפות:סינית, יפנית, קוראינית וכל השפות שאינן לטיניות. עכשיו, כל פעם שאני לוחץ אלט+שיפט הוא מחליף לי לשפות האלו, וצריך איזה 5-7 לחיצות על שמגיעים בין עברית\אנגלית. בדקתי במאפיינים של השפות, אבל הן לא רשומות כשפות פעילות כמו עברית ואנגלית, אבל עדיין הן מופיעות. אני צריך עזרה איך אני יכול למחוק אותן. בתודה, צריך עזרה דחוף!!!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. יש לי בעיה עם השפות אני לא יודע למה זה כותב לי ככה כמו בתמונה העברית והכל בסדר בדקתי בשפות והכל מותקן כמו שצריך וגם באקסל זה כותב לי עברית ראי. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

14. שלום! לאחר פירמוט המחשב, הגדרתי את השפות כפי שצריך, אבל יש שתי בעיות: 1. אם אני רוצה להחליף שפות כתיבה אני יכול, אבל הסמן נשאר תמיד אנגלית, וכמו כן גם הסימן למטה שאומר EN וHE תמיד על EN או שהסמן שמשנה צדדים כל פעם שמשנים שפה הפוך זה אומר שאני כותב בעברית אז הוא בצד של האנגלית ולהפך 2.במשחקים שאומרים לי ללחוץ על אות מסויימת אז במקום האות מופיע לי סימן שאלה. 3. בICQ שאני כותב בעברית אז מופיע לי בג'יבריש. מה אני צריך להגדיר שהבעיות יפתרו? תודה אריאל

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  15. שלום לכולם אני נכנס לבדוק אימלים דרך האתר של GMAIL ומופיעה כול הזמן הודעה מוזרה ??? ראו תמונה!! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  16. ניסיתי להקליט בתוכנה Camtasia Studio וידאו ולא הצלחתי כלומר אחרי שסיים להקליט פשוט זה לא הקליט את ההסרטון הזה מהאינטרנט זה הקליט שחור...... מן מסך כזה שחור למישהו יש מושג איך מסדתרים את זה?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  17. Started by dyn,

אז ככה התקנתי את התוכנה כדי להשתמש בבוט ל-2 מערכות הפעלה מ-2 הארד דיסקים שונים. התוכנה פועלת והכל עובד, אבל עכשיו אני רוצה למחוק אותה... ניסיתי לעשות לה uninstall אבל עדיין אני מקבל את הצג שאומר לי לבחור בין 2 מערכות.. אני רוצה לעשות את זה כי אין לי כבר את ה ההארד דיסק הקודם שעליו היה XP (בנוכחי יש לי ויסטה).. יש למשהו רעיון אין אני מבטל את החלון שמציג 2 מערכות כדי שהמחשב יריץ ישר את ה VISTA מההארד דיסק הנוכחי?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by slider,

אז ככה, לאחר ששמתי לב שהמודם שלי(PCI Creative) היה צמוד למאורר שעל כרטיס המסך, החלטי להעביר אותו ל Slot אחר. לאחר שעשיתי זאת, התקנתי אותו מחדש ב Win xp וב 98 אבל מה, כשאני מנסה להכנס לאינטרנט ב XP , אני לא מצליח, וכמה פעמים, המחשב נתקע לחלוטין (אפילו העכבר לא זז). בעוד שב 98 הצלחתי להתחבר... יש למישהו רעיון מה לא בסדר??? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by idofr,

היייי ייש לי בעיה מאוד מוזרה אז ככה שפותחים משימה אז היא מופיע בשורת משימות למטה עכשיו אם אני לוחץ על אחת המשימות עם הכפתור הימני של העכבר אמור להופיע תפריט אבל הבעיה היא שהוא לא מופיע =\ אני יודע שזה כניראה ערך ברג' אבל אין לי מושג מי ולמה למישו יש מושג?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  20. שלום, יש לי בעיה אחת גדולה אחרי התקנה של windows 7 - אין לי קול במחשב. בשורת המשימות למטה זה מראה לי רמקום ועליו איקס, ואומר שלא מחוברים רמקולים או אוזניות. זה אומר לי שאין התקני השמעה פעילים. לוח אם: ALiveSATA2-GLAN. בווינדוס XP לא היתה בעיה, השתמשתי בדרייברים של Realtek. אני זוכר שתמיד ראיתי בתור התקן קול משהו של Realtek High Definition, אבל כרגע במידע מערכת, ב"התקן קול" זה מראה לי ATI High definition audio device, וזה אומר שיש לו את ההתקן הכי מעודכן. כשאני נכנס למידע מערכת זה מראה לי ב"התקנים בעיתיים" את ההתקן High Definition Audio Device ניסיתי להתקין דרייברים של Realtek, מותאים לווינדוס 7 - זה מתקין, עושה הפעלה מחדש למחשב ואז לא קורה כלום. ניסיתי להתקין כמה פעמים…

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. Started by Alexkmr,

אני פועל על פי המדריך הבא: http://www.winmatrix.com/forums/index.php?/topic/22459-windows-media-player-11-for-windows-7/ לקחתי בעלות על הקבצים שאמרו שם, אבל כאשר אני מנסה להתקין הוא נותן לי שגיאה: http://i47.tinypic.com/359bd78.jpg [br]פורסם בתאריך: 28.11.2009 בשעה 16:11:09 מצאתי סקריפט שמתקין הכל אוטומטי.מי שרוצה יכול למצוא אותו כאן: http://www.joejoe.org/forum/index.php?showtopic=18633&st=0

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  22. Started by puuma,

שלום יש לי בעיה בהתקנת sp2 . באמצע ההתקנהמופיע לי שגיאה ורשום שם שגיאת נתונים (בדיקת יתירות מחזורית). למה זה רושם לי ככה ואך אפשר לסדר את זה תודה

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  23. Started by dids22,

בחלק שבו מידע מהדיסק מועתק למחשב (אחרי שבוחרים באיזה מחיצה יותקן הwin), מופיעה לי שגיאה: מה הבעיה שלו? 1.אם זה משנה מקודם היה מותקן על המחשב הזה לינוקס. 2.זה לא תמיד אותו קובץ, לפעמים השגיאה מופיעה על קובץ אחר. 3. לפעמים מופיעה לי שגיאה אחרת שאומרת משהו על ביטול ה cache והפלאש של הביוס. תודה!!

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by eliXir,

אני מנסה להתקין את הווינדוס 7, אבל משום מה לוקח להתקנה משהו כמו 10 דקות לעלות.. כלומר, כשאני עושה ריסטרט למחשב ונכנס למצב של ההתקנה עם הדיסק, זה מעלה את ההתקנה, מגיע לחלון כזה כחול עם ציפורים וכל מיני ציורים כאלה, נתקע על החלון הזה במשך 10 דקות ורק אז מופיע החלון של התחלת ההתקנה - וכשאני לוחץ על הבארים בשביל לבחור שפה וכו' אז הכל עולה בקרטוע.. דיברתי עם חבר שהתקין לא ממזמן את הווינדוס, והוא אמר שההתקנה עלתה לו מיד. לצורך העניין, המחשב שלי לא אמור להוות בעיה.. Intel Core2Duo 6420 (2.13ghz) 2GB Ram 320GB WD gforce 8800gts וואו הרבה זמן לא רשמתי את המפרט של המחשב שלי.. נראה לי שאלה הדברים המשמעותיים תודה מראש לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by RayZ,

יש לי הרד דיסק של IBM שהיה מותקן עליו בעבר ווינדוס 98 SE. עכשיו,הווינדוס הזה דפוק ואי אפשר להשתמש בו. (העכבר שם לא מופיע,חסרים קבצים,וכו') עכשיו,עשיתי לאותו ההרד דיסק פורמט מלא. של שתי הכוננים. עכשיו,אני רוצה להתקין עליו 98 מחדש. אחרי ההתקנה,כשהוא מתכונן להפעלת הווינדוס מחדש,אני רואה שפתאום יש לו את ה "עיצוב" של הווינדוס הקודם! כאילו,אותו גופן דפוק שהתקנתי פעם,עם אותם הצבעים. (ואין עכבר..) וזה עוד אחרי שעשיתי פורמט! עזרה בבקשה..

• 4 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.