עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אממ... אני שיניתי את כל ההגדרות שמצאתי לזה שאני [glow=red,2,300]לא[/glow] ישראלי, ו[glow=red,2,300]לא[/glow]מדבר עברית, הורדתי את התמיכה בעיברית בתוך תוכנות (כמו בשמות של הICQ). עכשיו מאוד נחמד לי בלי עברית כמעט, עד שזה מגיע לרשת... נגיד שאני נכנס לMSN (.com) הוא ישר מעביר אותי לIL, בMESSENGER, השמות של המשחקים בעברית, בפרסומות של lycos תקוע לי עברית (אפילו לזבל ברשת זה נכנס!!). זה ממש רודף אותי, וחשבתי שהשארתי משהו שאליו הדברים האלו הולכים ומגלים את מיקומי. אני לא יודע אם זה הפורום המתאים, כי זה גם בעיית תוכנה, וגם במערכת הפעלה, אבל נראה לי יותר מתאים לפה, סליחה אם טעיתי. טוב, עכשיו לתכלס', איך אני מטשטש כל רמז שיכול לעזור לMSN לדוגמה, [glow=red,2,300]לא[/glow] לדעת מאיפ…

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  2. Started by braveheart24,

היי כולם יש לי בעיה עם המעבר בין האנגלית לעברית ולהפך כאשר אני לוחץ ALT+SHIFT זה לא נותן לי לשנות לעברית או לאנגלית ואני תמיד צריך לבחור עם העכבר את סוג השפה שאני רוצה לכתוב הפעלתי מחשב מחדש וזה לא עוזר מישהו יודע איך פותרים???

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  3. Started by pincher77,

שלום לכולם. יש לי בעיה עם העברית משום מה מאתמול שאני נכנס לאינטרנט בכל פורום, בכל מקום שאני רוצה לרשום בעברית זה כותב לי לא בעברית הנה תמונה שתראו על מה אני מדבר: http://www.2send.us/uploads/11475e6997.JPG תראו בשורת חיפוש ותראו תסימנים האלה זה לא כותב בעיברית ! גם לכתוב פה תהודעה הייתי צריך לרשום בוורד ולהעתיק משם לפה אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו מאוד !!![br]פורסם בתאריך: 11.02.2007 בשעה 13:35:02 ???

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  4. Started by niv0us,

קניתי מחשב חדש ועכשיו התקנתי עליו ווינדוס אקס פי פרו. עכשיו אני מפחד להתחבר לרשת איתו בגלל שאני לא מצליח להוריד את העידכון של ווינדוס, ואני מפחד שיכנסו לי וורמס, וכו'. כשאר אני מנסה להוריד אז הכל הולך כרגיל, אבל כאשר זה מגיע לחלק של ההורדה זה לא זז ואחרי מספר דקות זה מפסיק ומודיע: The following updates failed to be installed successfully: Update for Background Intelligent Transfer Service (BITS) 2.0 and WinHTTP 5.1 (KB842773). אשמח מאוד עם תוכלו לעזור לי. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  5. Started by creek,

סיימתי להתקין מחדש את הווינדוס שלי (באנגלית, xppro) ויש לי קצת בעיות עם העיברית. כשאני כותב כאן זה בסדר, אבל כשאני כותב סתם לדוגמא משהו בעיברית בשורת הכתובות, זה כותב את זה הפוך, וגם כל האתרים עם הכותרות בעיברית כתובות בהפוך, או בכלל בריבועים. ניסיתי לשנות כמה דברים ב-data, time, language and regional options אבל זה לא עוזר יש לי מחר לכתוב עבודה גדולה לבצפר, תעשו טובה תענו לי מהר

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  6. Started by Y.R,

כמו שאתם רואים אני יכול לכתוב בעברית, אבל אם אני מקבל הודעות בעברית בoutlook המחשב מציג את העברית בתור ?????????? יש לי win xp וניסיתי להתקין outlook גירסה 2003 וxp ובשנהם יש את אותה הבעיה ---עריכה--- חחח התכוונתי שבמקום מילים יש סימני שאלה אבל הפורום מציג אותם בתור סמיילים...

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  7. אחרי שעשיתי update ל sp2, ה windows התחיל להתעדכן מעצמו, דבר שמאוד מציק לי כשאני משחק ברשת. אחרי שביטלתי את העידכונים האוטומטיים, הופיע לי סמל ב system tray שאומר לי שהמחשב לא מוגן בלה בלה בלה ושאני "חייב" להפעיל את העדכונים האוטומטיים האלה... למישהו יש מושג איך אני מעיף את הדבר המטריד הזה?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  8. Started by vn19179,

בפתיחת כונן ולחיצה על תקיה כל התקיות שמוצגות נצבעות בכחול ואם אני עושה דבל קליק כל התקיות נפתחות במכה.הוצאתי את המקלדת(חשבתי שאולי הSHIFT או CTRL תקועים) והבעיה נשארה.החלפתי עכבר USB וגם PS2 ונשארה הבעיה יש למשהו רעיון? חשבתי אולי וירוס והרצתי AVG ולא מצא כלום.

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  9. כל פעם שאני רוצה להעלות קובץ מסוים לאתרי האיחסון, ואז לוחץ על "עיון", אז בדיוק אחרי שאני לוחץ על הכפתור "עיון" כדי לסמן את הקובץ, אז הדפדפן קורס לי. בלי שום הודעה או אזהרה. הוא פשוט נסגר. הבעיה היא בשני הדפדפנים שלי- IE ו ff. מה הבעיה ואיך פותרים אותה? יש לציין שבכל אתר איחסון זה קורה, ואפילו אני לא יכול להעלות סירטון ל you tube.

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  10. Started by hichcock,

נראה שבמהלך הלילה היו עידכונים של האפדייט ומשום מה המחשב החליט להתקין ולעשות ריבוט ללא אישורי (כבר הסברתי לו שצריך אישור... לא משנה) עליתי למחשב והופה! למחשב יש מראה של 98. ניסיתי להחליף את הערכת נושא אבל הוא אומר שאין אפשרות?!?!?? מישהו יודע מה אפשר לעשות???? :-(

11. שלום רב, בשבוע שעבר כתבתי לכם על הבעיה שיש לי עם הוינדוס 7 וכונן הפלופי, הבעיה הייתה שכל הזמן האור דלק והכונן לא עבד. עקרונית בסוף הבעיה הסתדרה (הכבל היה מחובר הפוך), מאז הכונן עובד ומזהה את הדיסקטים, ואף מאפשר לי להעתיק קבצים, אבל משום מה נוצרה בעיה נוספת. כאשר אני מנסה להעתיק קבצים מהוינדוס 7 אל הדיסקט, הוא פשוט מוחק את כל התוכן של הדיסקט, רציתי לדעת כיצד ניתן לפתור את זה, המון תודה. תודה רבה על כל העזרה. נ.ב - למחשב יש צורב וגם USB, אבל מאחר ויש עבודה עם פלופי'ס מול מחשבים ישנים (בגלל שימוש בתוכנות דוס), חשוב לי שגם הפלופי יעבוד כראוי.

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  12. שלום לכולם אני מנסה להכנס לאפשריות של הוינדוס XP לאפשריות של הפייר וואל המובנה של הוינדוס וזה נותן לי את הבעה הזו?? יש לי את כול העידכונים עד היום לשעה זו מוזר לא יודע כבר מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  13. Started by Lucifer,

היי, יש לי שלוש בעיות עם המחשב: 1- הפלופי שלי מחליט לעיתים לבדוק אם יש לו משהו בכונן, לפעמים זה סתם מאט לי את המשחקים, ולפעמים זה ממש דופק לי משהו (אם אני מתקין משהו לדוגמא...), איך אני יכול לגרום לו להפסיק? 2- המחשב שלי מסרב לעבור למצב tandby לבד, רק אם אני מחכה שעובר הזמן עד שההגדרות שלו אומרות לו ללכת לישון, רק אז זה פועל, מישהו יודע למה? 3- יש לי על המחשב משהו שנקרא windows, איך אני מוריד אותו, הוא מאיט לי את המחשב?! , סתם, סתם.. תודה

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  14. Started by cganir,

שלוםלום לכולם בעיה קטנה. הפכתי לבעליו החדשים של המפלצת , Enermax FS710B . הכל טוב ויפה, פרט לבעיה אחת - עכשיו , בכל פעם שהביוס מגלה את הכוננים, הוא נתקע על הכונן האחרון מעט יותר משהיה עושה בפעמים אחרות, והדבר הכי קטלני - WIN XP משתהה למשך שתי דקות לפני שהוא מתחיל ת'כלס להעלות את עצמו . בדקתי בביוס הכל תקין. בדקתי את הווינדוס - שום דבר לא השתנה. עשיתי איפוס להתקני ה PNP דרך הביוס - כלום. הגדרתי כוננים לבד במקום לתת לביוס למצוא אותם בכל פעם מחדש - כלום.שום דבר לא עובד. הכוננים כולם זמינים ותקינים, ועובדים בצורה טובה, כך ששללתי תקלה באחד הכוננים, או חיבור הפוך. WIN98 עובד מצוין בקונפיגורציה הזו. ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? הצילו !?מישהו חושב שהוא יכול ל…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by EagleX2,

היי. בזמן האחרון (יומיים..), כאשר אני מנסה להפעיל התקנה מסויימת (max payne 2, via 4 in 1) אני מקבל הודעה מוזרה בקשר ל16 סיביות (או משהו בסגנון...) כמו כן, כאשר אני מנסה לפתוח קובץ .cab מופיעה הודעה שאומרת שהקובץ פגום וכו'... צירפתי תמונה כדי שתוכלו להבין, פחות אות יותר, על מה מדובר... בתודה... יוסף המספר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  16. Started by raorian,

שלום, הדלקתי את המחשב לא מזמן והגאדג'טים שלי (all cpu meter וnetwork meter) הפסיקו לעבוד כראוי. כל הכתוביות והגרפים נעלמו ואפילו, או עלו למעלה בצורה מוזרה והתכווצו). זה נראה כמו מלבן שחור עם פס צבעוני למעלה. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, לפני מספר שבועות דיווחתי על בעיה עם הצגת הג'אדגטים שלי בווידוס 7. מסתבר שיש עוד אנשים שיש להם את אותה בעיה. אתם בד"כ עונים מהר לשאלות... מה קורה? זה יהיה ממש משמח אם תגיבו בקרוב עם תשובה מספקת. אני יודע שאתם לא מייקרוסופט, אבל עדיין.... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480886.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=485241.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480426.0 מה לעשות???

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אהלן, לפני כמה זמן אני רואה שכל האיקונים כמעט ללא הסמל, כלומר שיש להם ריבוע לבן אבל אין להם את הצבע והצורה והכל.. (צירפתי צילום מסך..) וגם למטה בשורת משימות התבלבלו לי כל הסמלים.. (נגיד הסמל של הפיירפוקס עכשיו הוא של ה-ICQ בעצם.. מה עושים? תודה, דניאל. [attachment deleted by admin]

19. יש לי בעיה עם הצגת מדיה של Windows Media Player באינטרנט. אני בטוח שחלק מכם בטח לא בדיוק הבין מה רשמתי אז אני אנסה להסביר קצת. נכון שיש בחלק מהאתרים כל מיני סרטונים שמוצגים במעין נגן Windows Media Player קטן כזה? לדוגמה, בעמוד הזה יש סרטון כזה: http://www.vw.co.il/security/?did=67. אז הבעיה שלי היא שכאשר אני נכנס לעמוד כזה המחשב נתקע לי. אני באמת לא יודע מה לעשות כי כאשר הוא נתקע לי ככה אני חייב לעשות reset למחשב וזה אומר שאני לא יכול להיכנס לעמודים כאלה. חשבתי שזה אולי קשור ל- Windows Media Format 11 runtime ורציתי להסיר ולהתקין מחדש אבל לא הצלחתי. מישהו יכול לעזור לי פה?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  20. יש לי בעיה מוזרה.. מחקתי ארבעה קבצי Bin& Cue של הדיסקים של טוני הוק (מחיקה לצמיתות עם Shift+Delete). לאחר המחיקה ראיתי שהמקום בדיסק הקשיח נותר אותו הדבר (4.30GB או משהו קרוב) מחקתי את המשחק עצמו (הסרה מסודרת) ולמרות שתיקיית ההתקנה שלו שוקלת משהו כמו 3.5GB נוסף לי לכונן ג'יגה וקצת.. =\ עשיתי איחוי עשיתי סריקת דיסק בעלייה של WINDOWS.. לא פתר את הבעיה. עשיתי גם סריקה של רוגלות גם SpyBot S&D ועם Adware-SE Professional וסרקתי וירוסים ולא נמצא כלום (הסריקות בוצעו במצב בטוח למניעת שירותים זדוניים ומציקים) בכל מקרה אודה לתשובתכם. צירפתי תמונות.. תמונה שניה..

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  21. אז ככה יש לי שתי מערכות הפעלה במחשב, XP ו98, ב98 הדיסקים עובדים, בXP שאני מנסה לפתוח את הכונן מופיע לי ההודעה שמצורפת.. מה לעזזל יכולה להיות הבעיה? ובעיה אחרת יש לי ב98 , בדיסקים שנצרבו עם האפשרות המולטי סיישן שבה אפשר להוסיף אחרי זה קבצים בנרו הוא לא מזהה שזה נצרב עם מולטי... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 486 צפיות
  22. Started by Double_N,

בטעות מחקתי כמה קבצי מערכת ועכשיו הקול לא עובד... ניסיתי להתקין את הדרייבר וזה לא עוזר , ככה שזה קשור למערכת... מישהו יודע איך אפשר לנסות לתקן את זה ? (שחזור מערכת לא עובד)

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  23. שלום לכולם, אני משתמש Windows XP PRO ולא יודע מה קרה היום כל האייקונים שלי בשולחן עבודה השתנו. לדוגמא: האייקון של החייגן לאינטרנט השתנה לאייקון של ארכיון Winrar האייקון של האקספלורר השתנה לאייקון של דף אינטרנט Html האייקון של המסמכים שלי השתנה לאייקון של Counter strike source וכן הלאה.... יש לציין שהאייקונים מתפקדים כראוי, אבל נראים שונה. מה יכולה להיות הסיבה??? יש לציין שאין לי אפשרות לבצע שחזור מערכת כי ביטלתי את אופציה זו. תודה רבה לעוזרים מראש.

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  24. לפני מספר ימים עשיתי פירמוט ו"שידרגתי" מויסטה לווינדוס 7. המחשב שלי מחובר בHDMI לטלוויזה ועכשיו יש בעיה שכל פעם שאני מנגן קובץ וידאו ויש חלק חשוך, זה ממש חשוך או שיש מין קפיצות כאלו מאור לחושך כל הזמן. ניסיתי מספר תוכנות עם מספר קודקים והגעתי למסקנה שלא שם הבעיה מ-2 סיבות:1. לא הייתה לי את הבעיה הזאת עם ווינדוס ויסטה עם בדיוק אותם תוכנון וקודקים. 2. כשאני מנגן את הקבצים על מסך מחשב אין את הבעיה הזאתי. בנוסף ברגע שאני מדליק את הטלוויזיה ושם על האינפוט של המחשב יוצא רעש סטטי מהרמקולים של הטלוויזיה למרות שהם על מיוט. אני מקווה שזה הפורום המתאים כי הבעיות רק התחילו מאז שעברתי לווינדוס 7. תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by dvido,

שלום לכולם. יש לי ווינדוס xp. פעם שמתי תמונה ברקע והיא הייתה אצלי די הרבה זמן. היום באתי להחליף אותה לתמונה אחרת (לא מהתמונות שבאות עם הווינדוס) וזה לא החליף, פשוט לא שינה כלום ללא שום הודעה. עשיתי ללא רקע ואז גם התמונה הזו נעלמה מרשימת התמונות שאפשר לשים ועכשו אפשר לשים רק את התמונות של ווינדוס. למישהו יש מושג מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.