עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by thth,

I opened some (probably) infected files which show me error about explore.exe and teskeng.exe... since then I cant write in hebrow, I checked the layout setting and there already hebrow... in the same time the language toolbar(the one who next to the icons), if I try to press Alt+Shift it just continue to write in english... pls help me! I am using vista ultimate 32 bit

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  2. מדייה סנטר נעלם מוויסטה 32 למה ? מה עושים להחזיר ?

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  3. כל תיקיה שאני פותח מסודרת באופן שונה.... אתם יודעים שאפשר לשנות בכפתור של ה-VIWES אני רוצה שכולם יפתחו ב-LIST... אה ועוד דבר איך מחזירים את הסל מחזור לשולחן העבודה???!!!

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  4. Started by jfkk,

ערב טוב ברגע שאני מפעיל את ה-האקספולור הוא נע בין 60-100% כל האתר לוקח לו פרק זמן עד שהוא נפתח סריקה בוצעה עם תוכנה אנטי וירוס עם מספר רב של תוכנות spy עדיין לא הצלחתי לעלות על הבעיה כל התוכנות נסרקו במצב בטוח כולל ביטול שיחזור מערכת הבעיה השניה היא מילכוד dma HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E96A-E325-11CE-BFC108002BE10318} שם מצא ומחוק את השורה MasterIdDataChecksum או SlaveIdDataChecksum תלוי באיזה ערוץ רוצים לטפל. א"כ סוגרים הכל, מפעילים מחדש את המחשב וזהו ! לבדיקת המצב החדש גש שוב למנהל ההתקנים ותסתכל בשורה CURRENT TRANSFER MODE . הפעלה מחדש זה חוזר לאותו המצב שניהם -גם בעורך הרישום וגם במנהל ההתקנים http://www.zix.co.il/images/z-814…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום לכולם... בוינדוס XP ידעתי איך לפתור את הבעייה בשנייה פשוט בלוח בקרה ואז עוד משהו שטח איחסון ואז לעשות התחל לכונן משהו כזה... אבל אחרי שחבר שלי חזר ל-XP והביא לי את הויסטה אולטימייט 64 ביט שלו ( אבל באנגלית... ) אני לא יודע איך לפתור את הבעייה הזו.... אם אפשר הסבר מדוייק באנגלית איך אני עושה את זה... תודה רבה לכל מי שיכול לעזור לי איך אני מחזיר את המחיצה השנייה ( עם 240 ג'יגה שצריכה להיות... ) אני מאוד יודה לו תודה רבה מראש לכל מי שיעזור לי... נב: חיפשתי בסטיקי ולא מצאתי תשובה לבעייה...

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  6. Started by roeesnir,

כל פעם שאני מתקין XP, אני עושה המון שינויים ברג'סטרי. (אופטימיזציה לעריכת וידאו) איך אפשר ליצור קוצב REG עם כל השינויים הללו, כך שאפעיל אותו - ונגמר הסיפור. זה חוסך המון עבודה. יבורך מי שיודע ויעזור לי. תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Born2Kill,

שלום, אני מעוניין להתקין וינדוס ויסטה אבל אני לא יודע איך זה הולך בידיוק ההתקנה... 1) האם שווה לי להתקין וינדוס ויסטה על המערכת שלי? 2) האם אפשר להתקין את ויסטה בנוסף ל-XP? 3) האם אני מתקין דרך ה-boot (המסך הכחול) כמו ב-XP? אם אפשר הסבר (או לפחות הפנייה לתראד המכיל הסבר על השאלות).

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by avi1231231900,

יש לי מחשב נייד עליו מותקנת VISTA OS לאחרונה כאשר אני רוצה לעבור למצב שינה,כלומר סוגר את המסך(close a lid)אני שומע רעש של מעבר למצב שינה אך לאחר מכן אני שומע רעש נוסף כמו RESTART והמנורה של HDD פועלת הרבה זמן כאשר אני פותח את המכסה במצב הזה מתקבל מסך שחור ולא נותר לי אלא לכבות את המחשב מכפתור המחשב.האם מישהו מכיר בעיה זו ואם כן האם זוהי בעיית חומרה או תוכנה? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  9. הדפדפן דורש adobe flash 64-bit אך חברת ADOBE לא תומכת מאיפה כן ניתן להשיג flash Adobe Flash Player is not supported for playback in a 64-bit browser

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  10. הי השתגעתי מויסטה ולא הסתדרתי עם לינוקס, חזרתי לXP64, הבעיה היא שגם אחי הקטן משתמש במחשב ואין עברית מעבר לקריאה וכתיבה. לכן אני רוצה לדעת אם כדאי להשאיר את הXP64 או למחוק ולהשאר עם 32 ביט, אני מקודד הרבה סרטים בFHD, לכן חשוב לי לדעת את ההבדל בניצול המעבד. דרך אגב, אני לא חושב שזה קרה לי גם בויסטה, אבל כשהתקנתי את הדרייבר של הכ. מסך (gainward 9600GT( הדרייבר של גיינווארד מגדיר את המהירות שעון של הליבה הגראפית, מקבל שגיאה, ריסטרט, ואז מודיע לי על הכשל ושואל אותי אם לנסות שוב, במנדריבה זה לא קרה לי, יש הסבר לזה? תודה מראש, אורי

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  11. היי לפעמים חלונות מאתחל את עצמו סתם בלי שום סיבה. רציתי לדעת האם זו בעיה בחלונות או כשל חומרתי כלשהו. מפרט: Q6600 P43 DS3L A-DATA 2*2GB CROSAIR 1*1GB RADEON 4870 CROSAIR 550W תודה

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  12. Started by Oranl,

הגיע לידי נייד VAIO עם XP. אני לא מסוגל לשנות דברים כמו הגדרות אבטחה או System Restore והן כבויות. זה נובע לפי מה שרשום שם מהגדרות ה-Group Policy. מה זה בדיוק? האם זה קשור ל-Local Secrity Authority Subsystem Service? איך אני מבטל את זה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by vale,

שלום, אני מקווה שזהו הפורום המתאים, ביום חמישי הקרוב אני מחליף לוח אם ל-Gigabyte GA-ep43-ds3l ומעבד ל-E8400 במקום ה-E4500 הנוכחי ורציתי לדעת האם אני צריך להתקין מחדש את חלונות או שאפשר להימנע מזה איכשהו. חלונות נמצאת אצלי במחיצה של 8 ג'יגה בהארד דיסק. תודה.

14. http://community.winsupersite.com/blogs/paul/archive/2008/11/12/get-windows-7-features-on-windows-vista.aspx מדובר על 3 שיפורים: המחשבון ה"אירו שייק" - שגורם לכל החלונות להתמזער כשמנערים חלון וה"אירו סנאפ" - שגורם לחלונות להדבק לצדדים ובכך להציג בקלות 2 חלונות זה לצד זה.

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  15. Started by wow,

יש לי ויסטה 64 ואחרי כל ההתקנות כונן C שוקל 23 ג'יגה. פתאום יש לי כרגע 18 ג'יגה ולא התקנתי שם כלום. ניסיתי גם לנקום עם TuneUp אבל זה לא מצא שום דבר. לאן נעלמו לי כמה ג'יגות ואיך אני מוצא אותם ? (אגב נראה לי שכבר פעם שאלו את זה אז עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי כלום). תודה.

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by FastJack,

שלום. כאשר אני מתקין XP על דיסק קשיח חדש הוא מזהה רק 137 GB מתוך הנפח בגלל שרק מSP2 יש תמיכה בנפחים גדולים יותר. השאלה היא: כאשר אני מפרמט את הדיסק הקשיח במהלך ההתקנה, האם הוא מפרמט את כל הדיסק? או רק את ה137GB? דבר שני, אם הוא מפרמט רק את ה137 GB איך אפשר להשתמש בדיסק לאחר התקנת SP2 (הרי הוא מפורמט רק בחלקו) מנסיון, כאשר עשיתי פרמוט לדיסק 500GB דרך הווינדוס זה לקח כ2.5 שעות וכאשר עשיתי פרמוט דרך ההתקנה של הXP זה לוקח פחות משעה. אשמח לתשובות.

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  17. אוקי ככה.. היום החלטתי להתקין אז הורדתי צרבתי.. קיצר ההתקנה הייתה 25 דק' משו כזה היה ממש קל כמו להתקין תוכנה .. לאחר ההתקנה הווינדוס תפס אך ורק 600 מגה ולא כמו שכולם אומרים ג'יגה וזה כולל הארו והסיידרבאר וכל ה-uac לאחר ההתקנה הופתעתי לגלות שהוא זיהה את כל החומרה החיבור לאינטרנט היה תוך שנייה הוא חיפש עדכונים לווינדוס מצא הרבה הוריד תוך רגע ושעשיתי ריסט למחשב הוא התקין אותם ביעילות ובתוך העדכונים האלה היה עדכונים לדרייברים שלי והכל פועל מעולה,המחשב טס..ביטלתי בסוף את ה-uac כי זה מעצבן כמה אישורים זה יכול לבקש קיצר הורדתי אנטיוירוס אייסי מסנג'ר כמה תוכנות שהכל פועל זה סה"כ 730 מגה מהראם קיצר הכל טס ושטויות שלא יעבדו עליכים הכל פועל טוב ואין באגים לא יוצא האקספלורר.. קיצר הכ…

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  18. Started by Semyon171,

שלום, רציתי לדעת איך אפשר,והאם בכלל אפשר לעשות בוט מדיסק און קי של 8 ג'יגה כדי להתקין ווינדוס ? ( כי הכונן די וי די שלי לא עובד ) ויש לי את האימג' של הויסטה על המחשב . תודה מראש (:

19. Started by ma4351,

יש לי ויסטה אולטימייט 32ביט חוקי ורציתי לדעת איך וכמה זה עולה לעשות עדכון ל64ביט?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. כשרציתי להפעיל את השירות של מזג האויר נרשמה לי הודעה SERVICE NOT AVAILABLE הרשמתי לדוגמא HAIFA והוא נתן לי את ההודעה הזאת ניסיתי עוד ערים אותה ההודעה הוא נתן לי בלי שום סימן של ניסיון התחברות עיינתי קצת באתר של מיקרוסופט ואני חושב שראיתי שהוא משתמש בפורט 80, אני יודע שזה פורט של HTTP ולמרות שאני מצליח לגלוש אני חשבתי לפתוח את הפורט הזה בלי שום קשר לדפדפן. פתחתי את הפורט וזה עדיין לא עובד. אגב יש לי WINDOWS VISTA HOME PREMIUM. אני מוסיף תמונה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  21. אנני מבין את המנהל שכול הזמן סוגר את השאלה ולא נותן למשיש לו את הווינדוס לענות מה מפריע לך השאלה הזאת שאתה מוחק כל פעם את השאלה ושוב אין בשום שירשור מידע לאיך לבטל סיסמה לכניסה לויסטה יש אולי לשינוי סיסמה בווינדוס NT

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. בנוסף חלק מהכותרות מופיעות בגופן אחר, לא "מוחלק" ומודגש. כרטיס מסך GeForce 8400GS עם דרייבר 178.13 ברזולוציה 1152X864 אבל גם בדרייברים ישנים יותר וברזולוציות אחרות זה מופיע. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  23. בזמן האחרון יש לי מסך כחול כל כמה ימים, בהתחלה חשבתי שזה בגלל הOC והעלתי מתחים וכו' אבל הבנתי שזה לא זה, חיפוש קצר בגוגל הראה שזה בעיית דרייברים, לפתוח את הקובץ DUMP אני לא יכול, אז אני מצרף אותו, מקווה שמישהו יכול לעזור לי :'( תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  24. Started by dm10,

איך מבטלים את הסיסמה כניסה לויסטה ? הדבר הזה משגע

25. בוקר טוב! האנטי וירוס זיהה וירוס בתיקיה System Volume Information הבעיה כשאני מנסה להיכנס אליה ידנית הוא רושם לי: "אין גישה אל C:\System Volume Information הגישה נדחתה" מה עושים?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים