עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by hosham,

שלומות לכם. לא מזמן קניתי כרטיס 56K לשימוש כפקס למחשב. הכרטיס מותקן ואין שום בעיה ב-DEVICE MANAGER מבחינת דרייברים. כאשר אני נכנס למדפסות ופקסים ומנסה ל"הקים" פקס ההתקנה מתחילה ונסגרת אחרי 5 שניות בלי שום הודעת שגיאה. מקווה שתוכלו לפתור לי את הבעיה. תודה, אהוד.

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  2. Started by eSLC,

בזמן האחרון נתקלתי בבעיה שמאטה את המחשב בצורה דיי דרסטית, אם נתקלתם, היתנסתם או פתרתם אתם מוזמנים להגיב... הוספתי תמונה וכמו שאומרים תמונה אחת שווה אלף מילים... תודה מראש, CrAzY SuMo.

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  3. איך מסדרים את זה? עד עכשיו היה לי איסיקיו בעיברית ועוד כמה תוכנות שראו עיברית עכשיו אני רואה רק גיבריש מוזררר

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  4. באמצע התקנה לקראת הסוף פשוט המחשב נפל ועשה ריסטארט , זה אומר בעיה בספק כוח או מעבד ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by naory159,

יש לי במחשב 2 חשבונות משתמשים, אחד מנהל המחשב והאחר חשבון מוגבל. אני התקנתי משחק בחשבון של המנהל, ואני לא יכול לשחק בו בחשבון המוגבל. מה אני צריך לעשות כדי שאני יוכל לשחק בחשבון המוגבל?? אותה בעיה יש לי עם תוכנה שהתקנתי בחשבון של המנהל והיא מופעלת אוטומטית בהפעלת המחשב, ובחשבון המוגבל אני לא יכול להיכנס לתוכנה והיא לא מופעלת אוטומטית בהפעלת המחשב... מה אפשר לעשות כדי שהיא תופעל אוטומטית כשאני נכנס לחשבון המוגבל? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by Semyon171,

שלום,אני מנסה להתקין מחדש את הווינדווס ומופיע לי השגיאה הבאה אחרי ה Press any button to boot from cd\dvd : Windows failed to start.A recent hardware of software change might be the cause. To Fix the problem: 1.Insert you Windows installation disc and reatart you computer 2.Choose you language settings ,and then click "next". 3.Click "Repair your Computer" If you do not have this disc,contact you system administrator or computer manufacturer for assistance File: \Boot\BCD Status: 0xc000000f Info: An error occurred while attempting to red the boot configuration data מה עושים? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום, בזמן האחרון יש לי בעיה מוזרה בווינדוס בזמן שאני מבצע סריקות עם Malwarebytes ולעיתים כשאני עושה ניקוי עם CCleaner. יש לי ווינדוס 10, 32 RAM , וAMD Rayzen 1700x. כשאני עושה סריקה רגילה עם Malwarebytes הכול בסדר, אבל אם אני עושה סריקה מעמיקה דרך custom כדי לאתר rootkit לכל הכוננים שלי הסריקה תוקעת את הכול. פתאום הווינדוס קופא ואני לא יכול לעשות כלום, העכבר זז, אבל המקלדת קפואה והדרך היחידה לעצור את הסריקה זה ריסטרט מהכפתור. זה לא קרה לי בעבר, זה משהו שקורה לאחרונה. דבר דומה קורה עם ניקוי של קלינר, אבל לא תמיד. שלשום עשיתי ניקוי והכול נתקע, אבל הצלחתי לעצור עם Task Maneger, ואחרי זה הניקוי עבר חלק. לפי מה שאני רואה, שום דבר אחר לא גורם לתקיעות.…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by digitalic,

איך?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Echo,

בניגוד לאנשים מסוימים אני לא נוהג לפרמט כל שני חמישי... בעצם לא עשיתי את זה אף פעם... ;D אבל מסתבר שפשוט אי אפשר להתחמק מזה. סוף סוף קרה המקרה וחלונות פתח בשביתה [על הרדיסק שסחב שלוש שנים ושני מחשבים, כמה לא מפתיע] - אני צריך עזרה בהליך פרמוט והתקנת ווינדוס 98 מחדש. יש לי דיסקט אתחול של PM 7. בנוסף הטכנאי ה'חכם' מהחנות [ז"ל] התקין לי את חלונות ב FAT 16, מה שאומר שיש לי 5 מחיצות של 2 ג'יגה. אחרי הפרמוט תהיה בעיה לאחד חלק מהן? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי וינדוס ויסטה וכל הזמן משתנה לי הסגנון של התיקיה מTILES לLIST יש אפשרות שאני יכול להגדיר שזה יהיה כל הזמן TILES ובכל התיקיות ?

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  11. Started by vlad2k,

היי שלום לכולם,כפי שאתם רואים אני דיי חדש פה.. יש לי שאלה לאחרונה קניתי מחשב חדש ,עם כרטיס גרפי אשר תומך בDX10 אבל המחשב רץ על XP ,בשעות הערב אני עובר לוינדוס 7 . האם המערכת הנ'ל מתקינה את הDX10 אוטומטית? ואיך אפשר לדעת שהמשחקים רצים על DX10 או לא. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני פירמטתי את המחשב התקנתי כמו שאני תמיד מתקין את הדרייברים של לוח אבל אין סאונד בדקתי אם זה מזוהה במנהל התקנים וכן זה מזוהה עדכנתי את הווינדאוס אבל זה גם לא עזר מדובר ב WinXp Pro הכרטיס כל הוא מובנה בלוח הלוח מדגם Gigabyte GA-K8N51GMF-9 חשוב לציין כי פירמטתי את המחשב כבר פעמים רבות ב3 השנים שיש לי את המחשב ואף פעם לא ניקלתי בבעיה עריכה: פתרתי את הבעייה אפשר לנעול.

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  13. Started by ShOw-Time,

התקנתי לחבר שלי WIN7 חדש על מחשב גרסת 64 ביט הצלחתי להתקין כמה דרייברים ותוכנות למחשב,אבל רוב הדברים לא מצליחים פשוט זאת אמרת בהתקנות אני מקבל ERRORS מזורים, בכל התקנה משהו אחר אפילו בהתקנות סתם של וינאפ לדומגא או של BSPLAYER הבעיה שזה קורה גם בהתקנות של דרייברים של לוח אם לדוגמה אולי חסר איזו תוספת לוידנוס או משהו כזה? כאליו הוא מסתבך עם תוכנות של התקנה או משהו כזה מה כבר יכולה להיות הבעיה? תודה...

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  14. בוקר טוב חבריה, xp home מצב- מסך כחול ללא אייקונים ורק שורת המשימות התחל מופיעה. נסיתי את כל האופציות של,שיחזור בריירת מחדל,כניסה לשולחן עבודה ממאיפנים, כלום לא עזר יש פתרון כלשהו נוסף.? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום! מהרגע שקיבלתי את המחשב החדש היו קורים לי פה ושם מיקרים מעצבנים... המחשב פשוט לא נידלק מהפעם הראשונה! הוא עובר את הבוט סקרין וזהו... מסך שחור או ריסט... כשלבסוף המחשב נידלק יש הודעה על כך שWINDOWS ביצע שגיאה וקוד השגיאה הוא BCCode : 7f BCP1 : 00000000 BCP2 : 00000000 BCP3 : 00000000 BCP4 : 00000000 OSVer : 5_1_2600 SP : 3_0 Product : 256_1 מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  16. Started by naoriko,

אוקיי אז ככה.. התקנתי WINDOWS XP עכשיו שאני פותח את האנטרנט אקספלורר אחריי 2 דקות הוא נסגר לי לבד..! ובהתחלה הויינאמפ והמדיה פלייר פעלו טוב ועכשיו גם הם התחילו להיסגר לי לבד מזה?

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  17. Started by chaim_f,

יש אפשרות לחבר טאבלט לרשת ביתית? א"כ אפשר לקבל לינק למדריך?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by tepez,

יש לי Windows XP מקורי. אם אתקין אותו על עוד מחשב (למשל על מכונה וירטואלית), אקבל כשל בבדיקת המקוריות?

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  19. התקנתי ווינדאוס XP PRO באנגלית, אחרי זה הורדתי קובץ שהפך את כל שפת המערכת לעברית. הלכתי לווינדאוס UPDATE וראיתי שם שמופיעה לי SP2 ברשימה. זאת אומרת שאני אוכל להתקין SP2 עליו? רק תזכרו שהווינדאוס הוא בעצם באנגלית, אני רק הורדתי קובץ שהפך אותו לעברית.

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  20. Started by x-pac,

רציתי לדעת מה זה ולמה זה לוקח כל כך הרבה מאמץ מהמעבד [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  21. Started by HELPMAN,

שלום אני חדש יש לי שאלה בקשר לוינדוס אקספי כשאני נכנס למנהל המשימות-> לתהליכים יש לי כל מיני תהליכים ואאני יכול לבחור להם הגדרות עדיפות למשל בנמוכה אבל אני רוצה שתמיד שאני יתפח את התוכנית הזו אז ההגדרות העדיפות שלה יהיו בנמוכה. איך אני עושה את זה תודה מראש אם את זה ספציפי אי אפשר לעשות אז איך אני ממהר תוכנית כלומר גורם לה לפעול מהר יותר מהרגיל תודה מראש וחג שמח ! ;D

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Aviram,

התקנתי Windows XP Proffesional, ובניתי משתמש אחד, מנהל המחשב. עכשיו, כשאני רוצה לשנות את שם המשתמש, בלוח הבקרה, אני יכול רק לשנות את השם איך שהוא נראה בכניסה, ובתקייה של המחשב שלי, אבל לא בתקייה של Documents and Settings. ניסיתי וניסיתי, ואני לא מצליח לשנות! זה בכלל אפשרי? תודה.

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  23. Started by FORMAT1,

מה זה FAT 32/NTFS ? תירשמו מה זה כול אחד תירשמו מה האבדל.. ומה יותר מומלץ? 2-מה זה להתחל-->הפעלה-->Chkdsk מה זה?CHKDSK?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by nim901,

שלום, אתמול נגמרו לי הבטריות בעכבר (והוא אצלי שבועיים :-X) בכל מקרה חשבתי שזו תוכנה שמאיטה לי את הסמן או קליטה לא טובה ולחצי על השילוש הקדוש \: (ctrl + alt + del) וכנראה שלחצתי על משהו ותראו מה קרה איך ניתן לתקן את זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  25. Started by SHAY951,

אני רוצה לשנות את ה-BOOT SCREEN ב WIN XP , ויש לי תוכנה שאמורה לעשות את זה. עכשיו, שאני נכנס לחלק בתכנה שבו אמורים לשנות את ה BOOT SCREEN יש איזו אזהרה כזו, משהו על גיבוי הקבצים של ה-WINDOWS. עכשיו רציתי לדעת האם זה מסוכן להחליף את ה BOOT SCREEN גם אם אני עושה את זה בעזרת התכנה ? (כי אני יודע שלבד זה די מסוכן) יכול להגרם מזה איזשהו נזק לוינדוס? (או שהוא יכול לא לעלות בכלל?) תודה.

• 4 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.