Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי בעיה בהתקנת וינדוס XP אני מנסה להתקין את מערכת ההפעלה ואז אומר לי שהדיסק הקשיח לא מזוהה במחשב זאת אומרת אני לא מצליח להגיע למצב שבוא אפשר ללחוץ F8 כל הזמן הוא חוזר על אותה הודעה שוינדוס XP לא מזהה דיסק קשיח וזה אותו הדבר גם לגבי וינדוס 2000 מאשי כן אני מצליח להתקין את וינדוס 98 בלי בעיות אבל XP ו 2000 לא הולך אמרו לי שזאת בעית לוח אם , אם כן למה אפשר להתקין את 98 ואת XP לא ? אודה לעזרה .
-
- 30 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכם חברים יקרים, אני משתמש במערכת ההפעלה Windows Vista Ultimate SP1 בעברית. כבר זמן רב, לאחר שימוש משמעותי של חצי שנה במחשב החדש לאחר התקנת המערכת, פעילות הכונן הקשיח בהפעלת המחשב אורכת זמן רב מהרגיל. בחצי שנה הזאת, כמובן התווספו למחשב קבצים, תוכנות, ערכי רישום, קבצים, מנהלי התקנים והרשימה עוד ארוכה. אני נוהג מדי שבוע / חודש לבצע פעולות תחזוקה של המחשב. כגון: איחוי (מתוזמן), ניקוי דיסק, מחיקת קבצים זמניים ועוגיות בדפדפן, הסרת תוכניות לא שימושיות, ניקוי ערכי רישום וקבצי זבל עם VISTA MANAGER. וכמובן אני נמנע מלהתקין תוכנות ריגול, סרגלי כלים שעלולים לייבא וירוסים ותוכזנות זדוניות למחשב. לפי דעתי ולמיטב הבנתי, המחשב שלי נקי מוירוסים, רוגלות, קבצי זבל וכו'. עכשיו אסבי…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מגדיר את החייגן של האינטרנט בויסטה שיכנס אוטומטי בעליה של הווינדוס? לא יודע למה אבל זה עבד לי עד לפני כמה ימים ועכשיו לא... לא נגעתי בהגדרות של האינטרנט, מחובר ב ADSL תודה
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי נייד עם ויסטה ואני רוצה להיכנס דרך היוזר אדמיניסטרטור. איל עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מכר שלי סיפר לי שמכר שלו צרב את הוינדוס על הRAM, ולאחרן מכן אתחול של כל המערכת (עד לwelcome של ויסטה) לוקח בין שניה לשתיים. זיין לי את השכל או שדבר כזה אפשרי בפועל?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נגיד יש איזו תוכנה שהיא ברוסית, אז במהלך ההתקנה הכל רשום או ג'יבריש או "?????????" (סימני שאלה) וגם לקרוא INFO וקבצי READ ME לא יכול ברוסית.. וכן אני חייב שהוינדוס יהיה בעברית, אבל רוצה שיתמוך גם ברוסית חוץ מאנגלית שתומך.. יש פיתרון? תודה מראש! ???
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה המחיצה C אצלי לא נפתחת באופן תקין שאני מנסה לפתוח אותה רשום לי פתיחה באמצעות תוכנה כלשהי איך מבטלים את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האפשרות של לבחור משהו אחר ב-SCREEN SAVER במחשב בעבודה שלי נעולה ויש רק את האפשרות של הלוגו של החברה (הכל כזה באפור ז"א אני לא יכול לשנות ולבחור בתפריט) האם יש אפשרות לשנות את זה ? (XP) תודה.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
ברשת ביתית, פיצלתי מסד של אקסס ל frontend וטבלאות ב backend. כרגע יש שני מחשבים עם win xp pro, כאשר המחשב המשני ניגש עם מסכי ה frontend שלו, אל ה backend של המחשב הראשי שנמצא בכתובת הלוגית: /MainComputer/my documents// כעת אני מעוניין לחבר לשני המחשבים, מחשב משני נוסף (נייד) שיגיע עם מערכת ויסטה OEM המותקנת מראש. השאלה: איזו מערכת ויסטה תתמוך בהתקנת ה access frontend על הנייד ותאפשר גישה ממנו למחשב הראשי באמצעות הכתובת: /MainComputer/my documents// הפתרון הפשוט, אבל יקר, הוא התקנת xp pro על הנייד (תדרוש רכישת מחשב נייד יקר עם vista business שיעבור שנמוך ל xp pro) תודה
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שנמשכת כבר כשנה ופשוט לא היה לי כוח להתעסק איתה. הבעיה היא: הווינדוס לא ממפה ב my computer שום כונן (או התקן אחר) שמחובר דרך usb מבחוץ. הדרך היחידה לגשת לכונן או ההתקן היא דרך ה run ע"י ניחוש האות המוקצת לכונן. ניסיתי לטפל בבעיה בעבר ע"י משחק עם הקצאת אותיות ב manage לא עזר. הבעיה קיימת בשני המחשבים שלי, אחד נייח עם XP השני נייד עם ויסטה. מכאן אני רק יכול להסיק שאולי לא מדובר בבעיה במערכת אלא אולי בוירוס כלשהו. שני המחשבים מעודכנים באופן קבוע בעדכונים של מיקרוסופט ונבדקים באופן קבוע ע"י תוכנות ניקוי ואנטיוירוס שלא מוצאות שום דבר חריג. האם למישהו יש מושג איך לנסות לטפל בבעיה? תודה
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
לאחר חיבור טלפון סקייפ עם USB למחשב עם windows xp pro, אני לא יכול יותר לשמוע אודיו ביציאת האוזניות/רמקול. כיצד ניתן להחזיר את שמיעת האודיו גם ליציאת האוזניות? תודה
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
עשיתי DISK CHECK AND REPAIR ובשלב הרביעי מתוך 5, היתה הפסקת חשמל ועכשיו הטעינה של הווינדוס מעבירה 2 פסים ואז נותנת מסך כחול לחצי שנייה ועושה ריסט.. זה תמיד אחרי 2 פסים, בדיוק באותו זמן.. בהתקנה נקייה אין לי אפשרות REPAIR כמו כל הזמן, הוא אומר "drive is either full or damanged " ונותן לי רק אפשרות לפרמט. נראה לכם שזה הגיוני שDISK CHECK יגרום לזה ? יש מצב שקרה משהו לחומרה לפי התיאור ? או שזה אמור להסתדר אחרי פירמוט ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
קניתי מחשב Dell Studio 1537 הוא מגיע בלי ווינדוס ורציתי להתקין עליו וינדוס ויסטה אולטימייט הכל הולך חלק... המחשב מפעיל את עצמו מחדש, ומגיע לשלב completing installation השארתי אותו ל 40 דקות והוא עדיין היה תקוע באותו מצב (רואים סימני טעינה, אבל אין התקדמות) ניסיתי להתקין מחדש, וזה לא עזר התייאשתי מהויסטה וניסיתי להתקין XP וגם כאן לא הצלחתי ב XP אני מקבל מסך כחול עוד לפני שההתקנה הספיקה לעלות הרצתי MEMTEST כדי לבדוק אם יש בעיה בזיכרון - אבל הכל פיקס מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין ווינדוס, אני עושה Format דרך הביוס מגיע לווינדוס SETUP, ההתקנה ממשיכה בערך כ5 -6 דקות ואז קופץ מסך כחול שאומר BAD_POOL_CALLER ניסיתי לנתק את כל הUSB האפשריים אבל זה לא עזר עזרה בבקשה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. בעקרון בהתחלה חשבתי שהבעיה קשורה לפיירוול, ופרסמתי אותה פה (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=376060.0) ולאור התגובות הרבות שקיבלתי די הדחקתי אותה. אבל לאחרונה עשיתי בדיקה והרצתי את המחשב ללא הפיירוול והבעיה נמשכת. כל הזמן, אחרי 20 דקות, שעה, שעתיים או כל טווח זמן אחר אני כבר לא יכול לגשת לאתרים באינטרנט או ליצור התקשרויות חדשות בכל תוכנה אחרת הקשורה לאינטרנט. לעומת זאת, המסנג'ר יכול להמשיך לפעול למרות שאני לא יכול לגשת לאף אתר, ולפעמים אם הייתי באמצע הורדת טורנט אז ההורדה תמשיך למרות שכל השאר יהיה למעשה חסום. כמו כן איני יכול לגלוש גם לכתובות מקומיות כמו 192.168.1.1. כשהתקלה הזאת קורית האפשרות היחידה שנשארת לי היא לעשות ריבוט למחשב, כיוון שגם אם אני מתנ…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אנשים לפני מספר ימים פירמטתי לאחותי תמחשב אחרי שקנינו וינדוס. והורדתי ב windows update עדכון חומרה לכרטיס מסך שלה gefore 9500gt 1024mb PALIT אחרי התקנת עדכון זה אני לא יכול לשנות רזולוציה ואיכות הצבעים ירודה. גם אם אני מנסה להסיר התקנת הדרייברים ולהתקין מחדש את הישנים הבעיה חוזרת על עצמה. בבקשה מקווה לפתרון כי המחשב של אחותי משמש אותה ללימודים באוניברסיטה ואני לא מצליח לפתור תבעיה תודה רבה אסף
-
- 2 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! פירמטתי לאחרונה את המחשב ובדרך החלטתי שאני מפצל את ההארדיסק לC וD . ההארדיסק הוא 320 ג'יגה: לC הקצאתי 60 ג'יגה ואת השאר לD. אבל משום מה אני רואה רק את C ובגלל זה אני יכול לנצל רק 60 ג'יגה. לדעתי יש איזה שהוא טריק קטן שמסדר את זה וממש לא בראש שלי לפרמט שוב. זה דיי תוקע אותי אז אני אשמח אם מישהו יוכל לפתור לי את הבעיה . תודה !!
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הורדתי קובץ עדכון לאנטי וירוס "קפרסקי 6" , והוא היה כנראה נגוע בוירוס. האנטי וירוס שלי שמותקן (קפרסקי,אבל לא מתעדכן בגלל רישום בבלק ליסט) קפץ והתריע אבל היה מאוחר מידי... עכשיו אני רואה שנדפק הקובץ explorer.exe. כל כמה דקות כל שולחן העבודה קורס,אין שורת משימות, והכל נסגר. כשאני מפעיל מחדש דרך המנהל משימות, קורס אחרי דקה. גלישה באנטרנט- נתקע החלון ונפתחים חלונות... חפרתי ברשת- עשיתי מה שאמרו לעשות-לא עוזר. התקנתי קפרסקי 7 חדש ומעודכן, 4 תוכנות לרוגלות והפעלתי את כולם ב"מצב בטוח". לא עוזר... מה עושים? תודה
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
-
יש לי וינדוס ויסטה וכל הזמן משתנה לי הסגנון של התיקיה מTILES לLIST יש אפשרות שאני יכול להגדיר שזה יהיה כל הזמן TILES ובכל התיקיות ?
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אז ככה, עד עכשיו הכל עבד יפה ופתאום, ההארד דיסק קשיח נייד לא מזוהה, הDOK לא מזוהה והפלאפון לא מזוהה. המקלדת, מדפסת, עכבר ומצלמת אינטרנט עובדים בסדר.. מה קורה פה ? מיותר לציין שהחומרה שלא עובדת תקינה לחלוטין ונבדקה על מחשב אחר.. כשאני אומר לא עובד אני מתכוון שזה מראה שנכנס USB כלשהו לחריץ, אבל כלום לא קורה... האם התקנת REPAIR תעזור ? אילו עוד סיבות יכולות לגרום לזה ? זה ממש מוזר כי הכל עבד חלק ופתאום זה קרה...
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ומה שהייתי רוצה מעבר לדברים הרגילים זה שאני אוכל להתקין עליו דברים (כגון אופיס למשל) ולשנות דברים ושזה יהיה מעיין מחשב away from home. האפשרי? ואם כן, כיצד?
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי מחשב אחתשיש לו WINDOWS XP ומותכן כל העיברית כל ה V בעיברית נגיד שאני בא לירשום בגוגל הוא לא נותן לי הוא רושם גיבריש ב WORD איןבעיה ב פייר פוקס אין בעיה מה יכול להיותהפתרון
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
לאחר התקנה של וינדוס ויסטה WINDOWS VISTA 64 BIT, נתקלתי בהמון ישומים וסרביסים שרק מאטים את המחשב.. יש איזו גירסא שעברה מודינג שנועדה בעיקר לגיימרים? שתהיה מהירה ככל הניתן. או איזו תוכנה שמנטרלת את הכל היישומים והסרביסים הלא רצויים..
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום וברכה אני מחפש לייצר הרשאות למשתמשים אחרים מעבר להרשאות הבסיסיות (read only/hidden) בוינדוס 2000 אני יודע שיש אפשרות לייצר של read, read+execute וכו' לפי קבוצות/משתמשים אשמח לעזרה בהקדם בברכה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-