עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ma4351,

קניתי אופיס 2007 אנטפרייז וכתוב עליו 32ביט, רציתי לדעת אם זה יסתדר עם ויסטה 64ביט? ואם יש כזה דבר בכלל גרסה של אופיס ל64ביט?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by tzahi16,

שלום יש לי בעיה כשאני מנסה להריץ התקנה כלשהי מדיסק מופיע לי הודעה ( רשום בתמונה ) והוא לא נותן לי להפעיל את התוכנית מישהו מכיר את זה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  3. Started by adam99,

שלום! רציתי לדעת האם ישנה אפשרות לבטל את אפשרות החיפוש במחשב עם מערכת ווינדוס XP. תודה!

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  4. Started by onadiv,

hi guys , i need help .i bought new pc and installed vista 64 bit i did format today and after few hours, after i installed all the drivers and programs i saw that i cant write in hebrew. i could write in hebrew before the format i think i forgot to put "V" in the option of hebrew or something like this in the install. there is a fix for that or i should format again and install all the stuff again? i just cant write in hebrew.. thats all the problem thank you guys.. waiting for solutions

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני לא יודע איזה מערכת קבצים קיימת בויסטה , אם יש לי קונן של NTFS , אז הקבצים שלו יעבדו אם אני פשוט אחבר אותו למחשב של ויסטה, או שצריך למחוק אותו מחדש?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  6. Started by thebenjamin,

התקנתי ווינדוז מחדש (SP3) ואני לא מצליח לעשות שיתוף קבצים עם מחשב אחר (SP2) 2 המחשבים באותה רשת (אחד חוטי ואחד אלחוטי) מוגדרים על אותה קבוצה בworkgroup אבל המחשב עם הSP3 לא מראה את המחשב השני ב"מחשבים נוספים בקבוצת עבודה" ובמחשב עם הSP2 זה אומר שאני לא יכול להתחבר למחשב השני.. בנוסף במחשב עם הSP3 זה לא נותן לי להתקין net framework 2 זה אומר שאיזה רכיב אינו מוכן או משהו בסגנון

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  7. מודם\פקס אנלוגי מחובר לXP. איך אני חוסם שיחות כך שאי אפשר יהיה להוציא שיחות פקס (רק לקבל פקסים)?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by MoRtZkInG,

שלום, יש לי מחשב ישן שמותקן עליו XP, ואני רוצה לפנות קצת מקום בHD באופן זמני. אני רוצה למחוק כמה קבצים זמניים - ורוצה לדעת מה מומלץ: סבבה, אני אבטל את המצב שינה כדי לשחרר את ה-hiberfil.sys ואצמצם את הזיכרון הוירטואלי (זה יקטין מיידית את ה-pagefile.sys?) אבל מה עוד אפשר לשחרר? יש לי ספריית _restore - איך אני מוחק תא הנקודת שחזור הזו כדי למחוק את זה? ספריית MSOCache - מה זה? יש לי את זה על שתי מחיצות - למה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. הי אני צריך לסגור תכנית מסוימת כל X שעות ולאחר מכן להפעיל אותה מחדש, אוטומטית. איך ניתן "לחסל" פרוסס (תהליך) באמצעות CMD ? ניסיתי כל מיני פקודות לדוגמא על מסמך וורד, זה מה שמצאתי taskkill /im WINWORD.exe אך הבעיה היא שהוא לא "מחסל" את התהליך אלא מנסה לסגור אותו בצורה "יפה", ומה שקורה הוא שאני מתבקש לבחור האם לשמור את המסמך או לא, וכתוצאה מזה המסמך לא נסגר אוטומטית כמו שאני רוצה. מודה מראש על התשובות

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  10. היי ושוב שלום לכולם.. יש לי בעיה חדשה בויסטה שלי.. לאחרונה כשלא היתי בבית היה הפסקת חשמל ארוכה מאד וכשחזרתי הדלקתי את המחשב הכל עולה יפה עד לרגע שיש את צליל הכניסה של ויסטה ואז מופיעה לי הודעה של עידכון 3 מתוך 3 וזה על 0% (כמו אחרי עדכון של ויסטה) ואחר מספר שניות המחשב מאתחל את עצמו בצורה מסודרת וכך זה חוסר על עצמו בלי סוף... ניסיתי להכנס למצב בטוח אבל גם אז הוא מאתחל את עצמו בלי להודיע לי בשלב הטעינה!! נסיתי גם לתקן שגיעות בעזרת כמה תוכנות אחרות וזה לא ממש עזר אפילו חיברתי את הדיסק הקשיח למחשב אחר שיש בו XP וביצעתי סריקת דיסק מלאה של 5 שלבים וכמובן גם זה לא עזר.. יש ל משיהו מושג מה ואיך אפשר לעשות כדי שהמערכת תעבוד שוב היא מעוד חשובה לי ואני לא רוצה להתקין שוב.. …

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  11. התקנתי את גרסת הניסיון של adobe premiere pro cs4. ההתקנה לא עברה כמו שצריך. גם ההסרה לא. האייקון של CS4 נשאר ב add/remove programs והוא מראה שהתוכנה תופסת בערך 100MB. כמובן, התיקייה של CS4 לא נמצאת ב program files. האם קיימת איזו utility להסרה של תוכנות שלא הוסרו כמו שצריך. אגב, עשיתי system restore, לא עובד. אופיר

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  12. Started by shay820,

שלום לכולם מערכת ויסטה עם שני מסכים (שהם בעצם מתפקדים כמסך אחד )האם יש אפשרות שבכול מסך השומר מסך תהייה תמונה אחרת?? קראתי לפני כמה חודשים בגוגל שזה אפשרי ,רק אני לא מוצא את זה שוב! תודה שי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by thebenjamin,

בטעות נגעתי במארז של המחשב ועשיתי ריסט באמצע שהמחשב עשה שחזור... עכשיו המחשב עולה המסך של ווינדוז נטען אבל אז המחשב עושה ריסט... מה אני עושה? אם צריך להתקין את הווינדוז מחדש יש אפשרות לעשות את זה ללא פרמוט של כונן שלם?

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  14. Started by meir3420,

יש לי את גירסת ווינדוס ויסטה SP1 אולטימייט.... עם כל העדכונים המומלצים... קיימת איזה שהיא בעייה שהווינדוס לא "זוכר" את מצב התיקיות והסמלים אותם ערכתי כבר סתם דוגמא בתיקיית פרוגרם פיילס ב C עשיתי לו כבר כמה פעמים שיסדר לי את זה לפי תאריך שינוי מה שנקרא בווינדוס XP השתנה... ובכל פעם הוא מחזיר לי את התצוגה על פי שם... או בתיקייה אחרת רציתי שקבוע הוא יפתח לי את הסמלים בגודל בינוני וכל פעם הוא מחזיר לי את זה לסמלים קטנים לאחר היציאה מהחלון... אשמח אם משהו מכיר את הבעייה ויוכל לייעץ לי על פיתרון... תודה

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  15. Started by emil001,

היי, ערב טוב. אם משהו יכול לעזור לי, אני ישמח מאוד - מתי יוצא הבטא הראשון לwindows 7 ? - מתי צריך לצאת ה-Windows 7 רשמית לפי Microsoft ? - במה הוא שונה מ-Vista לפי הידיעות שעד עכשיו מיקרוסופט הביאו ? תודה רבה לכל חברי הפורום היקרים והעוזרים. אוהב, אמיל .

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אהלן. אני רוצה להטעין את האייפוד דרך המחשב, ועושים את זה ע"י "ניתוק" האייפוד מהמחשב, ואם אני מנתק דרך המחשב שלי- eject, אז הוא כביכול מנתק אותו מהמחשב אבל עדיין מטעין אותו (ככה עושים כל הבעלי האייפודים). כשאני מנסה לנתק את האייפוד מהמחשב ע"י המחשב שלי (מקש ימני במחשב שלי- eject), הוא כותב לי הודעת שגיאה של ה soundmix.exe (מצ"ב תמונה). אז לפעמים אם אני לוחץ על continue ההודעה נסגרת, ואז המחשב נתקע (כפי שקורה רוב הפעמים), או שאני לוחץ על אחד מהכפתורים האחרים (על cancel או try again) ואז ההודעה נסגרת וקופצת שוב אחרי 5 שניות, וחוזר חלילה, ושוב המחשב נתקע. ניסיתי גם להוציא באופן בטוח ע"י האייקון בשורת משימות של חומרה חדשה (האייקון עם החץ הירוק), ואז הוא מוציא את האייפוד כמ…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ToPI,

אני מנסה להתקין את SP1 של ויסטה וזה נותן לי שגיאה: נכנסתי ללינק אבל עדין לא עזר לי מה אני יכול לעשות?

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  18. שלום לכולם, אני קצת מופתע שלא ראיתי את זה פה באיזה שהוא פוסט אבל נתקלתי בבעיה, ואני צריך להכין לעצמי דיסקט בשביל להתקין WINXP על דיסק SATA2 ולא ראיתי הודעה על זה אז אני קצת מופתע. לכן רציתי לדעת מאיפה להוריד את התוכנה שמכינה לי את הדיסק הזה, ואם יש לי פתרון לעשות את זה בלי פלופי כי כרגע יש לי רק מחשב נייד ואין לי איך להכין את הדיסקט. אני מתקין את המחשב מכיוון שהרכבתי משני מחשבים ישנים שלי ושל חבר מחשב אחד ועכשיו הוא מסכים לעלות רק ב SafeMode בנוסף רציתי לדעת איזו מערכת הפעלה עדיף לי להתקין, יש לי כמה מערכות הפעלה אצלי ואני מתלבט בין 3 Xp Pro 32 Bit Xp Pro 64 Bit Vista Ultimate (for upgrade use only) וגם האם להתקין אופיס 2003 או 2007 מפרט המערכת CPU: AMD 3200 Board : Asu…

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  19. Started by 114508534,

היי אני רוצה למחוק איזה משהו מהרגיסטרי בחלונות ויסטה מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך לעשות את זה תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by lm007,

איכשהו עכשיו לא מופיע לי כונן D.ב-disk management מופיע כנפח פנוי כל הנפח שאמור להיות של D. זה קרה אחרי שניסיתי להוריד כמה תוכנות ב- msconfig, כמובן שעכשיו החזרתי את כולם. למישהו יש רעיון איך לתקן את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by thebenjamin,

שדרגתי לSP3 במחשב אחד ברשת.. לפני זה היה לי ברשת שיתוף קבצים ועכשיו אין לי.. בדקתי וזה שינה לי את הקבוצת עבודה אז שיניתי חזרה.. וזה לא מראה שהמחשבים באותה קבוצת עבודה...ואם זה מראה לי שהם באותה קבוצת עבודה כשאני מנסה להתחבר למחשב השני זה אומר לי שהגישה נדחתה.. בעיה נוספת היא שניסיתי לפני שהצלחתי לעדכן להתקין SP3 ממקום אחר אבל היה קובץ חסר ועכשיו כל פעם שהמחשב עושה ריסט יש אפשרות של בחירה בין הווינדוס להתקנה של SP3 למרות שהוא כבר מותקן.. וזה בוחר בהתקנה תוך 3 שניות לבד ואז עושה ריסט כי חסר קובץ.. אני אני מוחק את זה כדי שהווינדוס יעלה לבד בלי בעיות אוטומטית? (בדקתי וזה לא מופיע בboot.ini)

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  22. אני ניסיתי לעדכן את הווינדוס שלי והוא כתב לי שגיאה 80244019 וגם כל פעם שאני מנסה להוריד מהאתר של מיקרוסופט נהיה לי שגיאה בדפדפן !!

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  23. Started by roi2far,

שלום אני חדש פה וזאת ההודעה הראשונה שלי) אז ככה.....) יש לי חבילה של סמלים בשביל הווינדווס ...נו חבילה שאפשר להחליף את הסמל של הסל מיחזור והכל. עכשיו איךך אני עושה את זה?? ד"א אני לא יכול לעשות מהמאפיינים וכל זה ז"א אני כן יכול אבל אין לי את האופציה להחליף את כל! הסמלים ... ניסיתי להכנס לתקייה של הווינדווס אבל אני מפחד להרוס שם או למחוק משהו בטעות ולכן ...רק מי שמבין ויכול שיענה מקווה שתעזרו לי (לא נראה לי שזה כ"כ מסובך פשוט אני לא מבין בזה).. נערך ע"י multicore. עיין בחוקי הפורום לגבי כותרות תיקניות.

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  24. Started by LL@SS,

שלום לכולם! רציתי דעה (מניסיון) לגבי מערכת ההפעלה הזאת....השימושים בה הם דיי ברורים לי ודי נחוצים לי, אני רואה טלוויזיה HOT דרך כרטיס טלוויזיה ,עורך מוזיקה, הקלטות בקיובייס אבל חוטא כמו כולם ומשחק משחקים . רציתי לדעת מה עדיף בשבילי, והאם המערכת תהיה יציבה לכל השימושים הנ"ל כולל תמיכה בדרייברים.? אז.. XP PRO או XP MEDIA CENTER??? תודה לכל העוזרים..

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  25. Started by Boxster,

כותרת.. מה ההבדל בין הSP האלה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים