עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי חברים אני מתקין כנראה השבוע ויסטה שוב והפעם אני רוצה לחלק את הכונן, עד עכשיו היה לי 500 שלם ועוד 120 שזה קשיח נוסף, האם 100 גיגה מחיצה יספיקו לכל הצרכים של ויסטה או שכדאי לתת עוד קצת, אני מתקין גם תוכנות על איפה שהויסטה. תודה

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  2. Started by elior021,

שלום לכולם בזמן האחרון יש לי בעיה מוזרה כשאני מפעיל תוכנות או איסקיו התוכנות נסגרות לי ואני מקבל את השגיאה המעצבנת הזאת שהתוכנה שהפעלתי נתקלה בבעיה ועליה להיסגר ויש למטה לשלוח דוח שגיאות או לא לשלוח מה אני צריך לעשות כדי לתקן את הבעיה? תודה מראש אליאור

3. שלום, אני מנסה להתקין דרייברים ל Realtek 1120 על XP 32bit. הכרטיס הוא חלק מלוח האם Asus P5QL-E, וכל הדרייברים שאני מנסה, בין אם אלה שהגיעו עם הדיסק של לוח האם או שהורדו מהאתר של asus או realtel, לא עובדים. ההתקנה מתבצעת באופן תקין לכאורה, אבל לאחר אתחול הכרטיס עדיין לא מזוהה כלל. לפי מה שראיתי באינטרנט הבעיה מוכרת אבל לא מצאתי שום פתרון שעובד. מישהו יודע משהו בנושא? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני מנסה להתקין home xp אבל הוא לא מזהה לי את ההרדיסק זה מחשב נייד lenovo 3000 v100 תודה

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  5. הודה למי שידריך אותי כיצד אני מגדיל את גודל הפונט בווידדוס ככה שהכתב יהיה יותר גדול בתפריטים כמו { קובץ, מעודפים ,כלים ,עזרה ,וכו} תודה רבה למי שידריך אותי ...!

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  6. Started by compman12,

אני מחפש מערכת הפעלה לשרת ביתי. נחוץ - גיבוי מסמכים מ2 מחשבים ברשת אלחוטית חבירו רשת קווית עם מחשב להזרמת תכני HD ואכסונם! זהו, לא משחקים לא כלום, מחשב שרת שפשוט יעבוד רק כרשת ויהיה ניתן לראות את הכוננים ממחשבים אחרים מחשב ללא ציוד הקפי. מארז עם חומרה ומערכת הפעלה עם דרישותי נטו! אז מה כדאי, WHS XP ויסטה או בכלל לינוקס? אם לינוקס או FreeNAS? פירוט ועזרה יתקבלו בבברכה תודה

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  7. Started by KoM,

מה כדאי להתקין לצרכי שרת EXCHANGE בעיקר ? כמו כן למישהו יש עצות להתקנה או דברים מיוחדים לקראת התקנת ה-EXCHANGE ?

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  8. ??? התקנתי אופיס 2003 ויש הודעת שגיאה רק בוורד. לפעמים עובד כמה שניות/דקות ושוב מנסה לשחזר את המסמך הסרתי והתקנתי מחדש התקנתי בתיקייה אחרת בדקתי וירוסים בנוד 32 התקנתי אופיס 2007 והבעיה קיימת למרות הניסיון שלו לתקן אונליין הפעלתי CCLEANER אחרי כל שלב התקנתי וינדוס מחדש - שידרוג מתוך המערכת לאותה גירסא -SP3 מחקתי NORMAL.DOT כמה פעמים רק במצב בטוח עובד יפה, שאר האופיס עובד מצויין.(אציין שהיה לי גם אופיס XP במחשב וגם אותו הסרתי) מה עוד אפשר לעשות? חוץ מלפרמט ושיחזור מערכת תודה רבה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  9. אני חושב אולי להתקין שתי מערכות הפעלה..יש לי שני הארדיסקים של 500 וחשבתי להתקין win xp על 60 ג'יגה ואת כל השאר לתת לויסטה אולטימייט 64ביט, עכשיו השאלה היא כזו- חבר אמר לי שבשביל שלא יהיה בלבול בין המערכות אז כאשר אני מתקין אז כל פעם לנתק הארדיסק אחד כלומר כאשר אני מתקין את הויסטה לנתק אחד ואז לנתק את זה שעליו התקנתי את הויסטה ולחבר את השני (שהיה מנותק לפני כן) ולהתקין את האקספי, השאלה האם זה אכן נצרך ושנית האם כאשר אני מתקין את הויסטה ובעצם בזמן ההתקנה ההארדיסק השני מנותק ואח"כ מחליף בין ההארדיסקים זה לא יצור מצב שהויסטה לא תזהה את ההארדיסק השני שעליו מותקן האקספי (אבל תופס רק 60 ג'גיה) בגלל שהוא לא היה מחובר בזמן ההתקנה? מקווה שהבהרתי את עצמי..תודה רבה..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by tomer74,

הבעיה שלי היא כזאת, אני מדליק את המחשב ואני לא מספיק לעשות כלום והוא נכנס למצב מתנה, וחוזר חלילה. זה התחיל פתאום. מה האפרויות במצב כזה? כרגע אני ב safe mode

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  11. Started by vale,

מקווה שזה הפורום הנכון, אני מעוניין לעבור לחלונות ויסטה בגירסת הום פרימיום 64 ביט ותהיתי מאיפה כדאי לרכוש את המערכת במחיר סביר? האם ניתן ליצור קשר עם מיקרוסופט ולקבל את זה מהם? אצל סקאי פיסי קניית ויסטה מותנת בקניית מחשב חדש לצערי. תודה.

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  12. Started by LRa,

שלום, יש לי שני מחשבים שמחוברים בכבל רשת. ברגע שחיברתי את המחשב המשני, האינטרנט בו עבד מיד. במחשב הראשי יש לי מספר ספריות שהגדרתי אותן כSHARED. שאלתי היא כיצד אני מציג את הספריות במחשב המשני? נ.ב. הספריות מוגנות ע"י סיסמא תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. קיבלתי מחבר מחשב עכשיו שאני בא לפרמט מופיע לי התמונה הבעיה הזאת מה זה יכול להיות איך אני פותר את זה ? עכשיו ברגיל הוינדוס עולה אבל יש בו בעיות ואי אפשר להכנס לשירותים בכלל

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  14. Started by galCool,

שלום, רציתי לדעת אם יש איזה שהן סכנות או דברים שיפריעו לי אם אני אעדכן לservice pack 3 תודה!

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  15. יש לי XP PRO SP1 קנוי מקורי. הוא מותקן על המחשב שלי, ויש לי עוד מחשב שהוא יהווה מחשב שרת. האם אני יכול להתקין עליו גם WIN XP ולעשות רשת בינינו?\ תודה

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. יש לי מתאם BT מחובר למחשב שמותקן עליו ויסטה. התקנתי דרייבר, הכל טוב ויפה. הPAIRING עם האוזניות היה מוצלח, אפילו המקשים על האוזניות שולטות על הiTunes במחשב (לדוגמא להעביר שיר קדימה/אחורה). בתוכנה הקטנה של ויסטה של ההתקני bluetooth האוזניות מופיעות ומוצהר שהן מחוברות... הן באמת מחוברות... רק בעייה אחת: לא שומעים כלום דרכן וכן, בדקתי ובעיקרון בשום מקום הווליום לא מושתק/נמוך מדי... עזרה?

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  17. Started by DrDeath,

יש לי Athlon 64 ועד היום לא ממש ניצלתי אותו כי בזמנו WinXP 64 היה מלא בעיות תאימות וכו'. 1. האם כבר כדאי להתקין את גירסת ה-64bit כיום, אחרי שכבר יצאה SP2 2. האם יש אפשרות לשדרג את XP32 ל-64 (בלי לפרמט ולהתקין הכל מההתחלה)?

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  18. Started by neo690,

הורדתי את ההתקנה של חבילת השפה העברית ל WINDOWS VISTA הפעלתי את ההקנה וזה מה שאני מקבל:

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  19. Started by המפרט,

אני לא יודע למה אני כותב את זה פה, אני מניח שאף אחד לא יוכל להחזיר לי את הכסף שבזבזתי לשווא, אולי כדי שאף אחד אחר לא יעשה את אותה הטעות... קניתי מחשב נייד ללימודים לא ממזמן, במקור הוא מגיע ללא מע' הפעלה. החלטתי ללכת הפעם על חוקיות ולקנות ויסטה (home premium) ביחד עם המחשב. ואכן כך עשיתי. בכל מקרה, חבר הראה לי היום דבר שנקרא msdnaa - זהו בעצם "פרוייקט" אם אפשר לקרוא לזה ככה, שסטודנטים בפקולטות מסוימות יכולים להוריד באופן חוקי תוכנות של מייקרוסופט לצרכי הלימודים. אני שייך לפקולטה ששייכת לפרוייקט ברשימת ההורדות מופיעה לא פחות ולא יותר - vista buisness (גם 32 וגם 64). מה אגיד, הלכו לי ה350 שקל לפח... ועוד לגרסא פחותה יותר... טוב, אולי לפחות אני אוריד גרסא לנייח שלי, נש…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. בעיה שמצאתי בניסיון לעבור את 2.9 זה שאני עובר את הדוס וכאשר הווינדוס עולה עם ויסטה 32 הוא כותב לי שאחד הקבצים בווינדוס פגום או חסר וצריך לתקן עם הדיסק של ויסטה כאשר אני מוריד את הבאס ל- 2.9 הווינדוס עולה ללא בעיה של קבצים הבעיה של קובץ מספרה 0XC000000D ( הספרה היא אפס ) מה זאת השגיעה שכתובה ? איך פותרים זאת ?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  21. Started by roeesnir,

יש לי מחשב שכבר היה עליו XP. מצד החומרה הוא תקין, אבל כשאני מנסה להקין עליו XP, יש איזה קובצ שהוא כותב שהוא לא יכול להעתיק. ושואל אם להתעלם, לצאת מההתקנה, או לנסות שוב. הדיסק של ההתקנה בסדר, כי הוא עובד על מחשבים אחרים. ניסיתי דיסקים שונים, ובכולם אותה בעיה. הוא לא נתקע בשלב ספציפי, כי כל פעם הוא לא מצליח להעתיק קובץ אחר. מה עושים???

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  22. Started by 3pac,

היום התקנתי SP3 במערכת די ישנה (512MB , P4) ,לפני ההתקנה המחשב היה עולה כמו שצריך . אחרי שהתקנתי את SP3 ,כל פעם שאני מדליק את המחשב (כשהוא כבר בXP) הוא חושב איזה 5-7 דקות ,אם אני נוגע בו (סוגר את QUICK או משהו) הוא נתקע לגמרי ולא זז בכלל. הנה תמונה מהתהליכים : http://img296.imageshack.us/img296/8434/dasip6.jpg ושמתי לב שאחרי שהKASPERSKY עולה ,הכל נהיה כרגיל . ממש לא בא לי לפרמט,יש איזה פתרון ? עריכה: בסוף מחקתי והתקנתי את KASPERSKY והבעיה נפתרה .

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  23. הצעתם לי פעם קודמת להתקין את boot live cd אבל היה לי עם זה תקלות זה בטח לא עובד טוב עם ויסטה קיצר איך אני צריך ליצור איזה דיסק BOOT שמפעיל סביבת עבודה דמוית windows שתאפשר לי להעביר קבצים מ C ל D ואז לפרמט את כונן C כרגע, אין לי אפשרות להיכנס ל WINDOWS יש תחליף ל Boot live cd? מה לגבי Windows Vista Bootable Live Cd Portable Edition ?

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  24. Started by onadiv,

שלום, יש לי ויסטה 64 ביט ושאני מנסה לראות סרטים במדיה פלייר הוא מזהה את הכתוביות אבל רואים בג'יבריש. שאני פותח את הכתוביות בNotePad זה גם בג'יבריש, הכתוביות האלה עובדות במחשבים אחרים שבהם בדקתי את הכתוביות, הורדתי עדכונים לעברית דרך העדכונים של הווינדוס וגם קודקים, אבל זה לא עזר. מה לעשות ? הצעות לפתרון יתקבלו בברכה.

• 14 תגובות
    • 12.2k צפיות
  25. בטעות במקום ללחוץ על רוקן עשיתי מחק איך אני מחזיר תסל מיחזור הזה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים