Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
הולכת ליהיות כאן מגילה. לפני כמה ימים הווינדוס לא עשה BOOT,אמר שיש איזה DSIK ERROR בסוף עשיתי REPAIR והכל חזר לקדמותו(האמת שעשיתי כמה פעמים REPAIR). טוב הכל טוב ויפה,היום אני עושה ריסטרט למחשב ואותה בעיה צצה,אז ניסיתי את אותו פתרון רק שהפעם הוא לא עובד! אני כל פעם מנסה לעשות REPAIR וכל פעם מחדש הכל עובר בהצלחה אבל במקום שהוא יעלה את ההתקנה עצמה(הגרפית הזאת) הוא חוזר לי למסך הכחול!!! ניסיתי להתקין על מחיצה אחרת,לגבות ואז לפרמט(אין ברירה כנראה) ונחשו מה?!הוא עוד פעם מביא לי את המסך הכחול אחרי שהוא סיים להעתיק את כל הקבצים במקום להעלות את חון ההתקנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 הוא אפילו לא זיהה התקנה חדשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111 מה אני עושה עכשיו??? :…
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי חברה קניתי מחשב חדש עם מפרט סוף הדרך מעבד CORE 2 QUAD Q9550 מארז ANTEC SONATA 3 קיצר הבנתם את הרעיון.. התקנתי WINDOWS 7 ULTIMATE RTM 64 BIT עושה לי מסכים כחולים בלי סוף! על שגיאות כמו IRQL? not less or equal system service error סתם ככה באמצע העבודה עם המחשב צירפתי כמה קבצי דאמפ שקיבלתי מקווה שאתם יודעים לעזור עם הנתונים האלו ממש תודה על כל עזרה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני מספר שבועות פרסמתי שהמחשב שלי נתקע כאשר הוא לא בשימוש של חצי שעה ומעלה, ורק העכבר זז, כל השאר תקוע. אני קראתי בפורום, וחיפשתי פתרונות, לא מצאתי משהו ריאלי, אין לי בעיה בחומרה, בדקתי. עכשיו חבר שלי אומר לי שיש לו את אותה הבעיה בדיוק, האם מדובר במשהו נפוץ ויש תיקון? אני לא רוצה לפרמט. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
-
אהלן. אני מתחבר כרגע מניו יורק. בכדי לצפות בשידורים מחו"ל, ניסיתי לשחק עם הPROXY של האקספלורר (דרך tools/options/connections/lan settings/proxy server) ועכשיו אני לא מצליח להעלות את דף הבית שלי, אתר WALLA. כל שאר האתרים עולים כמו שצריך, וWALLA עובד אצלי בבית במחשבים אחרים. הודעת השגיאה כותבת שInternal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request ו- Apache/1.3.37 Server at now.walla.co.il Port 80 מה עושים? slidead@walla.co.il או avihu_k@walla.co.il
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול קבלתי עדכונים חדשים וסיימו הכול עדכונים אחרי שוב עדכון אוטומטי ליד שעון .תקנתי 2 קובצים עדכונים פתאום שוב אותו 2 קובצים. נסיתי למחוק 2 קובצים קודם לתקן מחדש. כל זמן חוזר אותו 2 קובצים. לא הבנתי מה בעיה שלהם? תמונה זה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מישתמש בחלונות XP PRO אנגלית מקורי. יש לי אופיס 2007 מקורי. אני עידכנתי חלונות XP. אבל לא רואה עידכונים גם אופיס 2007. כנראה חלונות XP ביטל עידכונים. בדקתי בהגדרות XP עידכונים מסומן אוטומטית. איך מחזירים עידכונים אופיס 2007 בחלונות XP? בתודה מראש עומרי
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
- 1 follower
-
-
לא יודע מה קרה, פתאום הגלגלת של העכבר התחילה לשלוט בווליום של המערכת הפעלה כולה, לא חשוב איזה חלון אני נמצא כרגע, גם אם אני יורד למטה עם הגלגלת בדף אינטרנט הווליום מונמך. חיפשתי שעות בגוגל באנגלית ולא מצאתי פתרון נורמלי, אולי פה יש מישהו שיודע?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב לפטופ: נכנסתי ללוח בקרה- POWER OPTIONS - לשונית HIBERNATE .. סימנתי -ENABLE HIBERNATE ועבד יפה כמה ימים. לאחר כמה ימים משום מה כשעשיתי כיבוי--> כיבוי במצב שינה(HIBERNATE).. הפעולה לא נעשתה ומה שקרה זה כאילו השולחן עבודה "עבר" רענון וזהו. מה לעשות כדי שאוכל שוב להשתמש במצב שינה ? ?
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP האתר של ווינדוס אפדייט נתקע ולא זז לאחר התקנה של אופיס 2003 זה קורה במסך שהוא בודק אם קיימים עדכונים חדשים למחשב ואז יש את הסמן הירוק שזז מצד שמאל לימין, והוא ממשיך לזוז כך במשך שעה ולא מתקדם לשום מקום נעשתה התקנה..הסרה..התקנה מגירסה אחרת של אופיס 2003 והסרה..והתקנה עוד פעם וזה קורה כל פעם מחדש אודה לכם אם תוכלו לעזור לי
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
זה מה שקורה כל פעם שאני פותח חלון של אקספלורר (גם לא אינטרנט). רק אחרי שהתקנתי את הSP2 זה התחיל. מישהו יודע מה זה?
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
כשאני מריץ NETSTAT בחלונות אני מקבל תמיד (לא משנה מה אני עושה או מריץ ברשת) את שתי השורות הבאות שלא מוצאות חן בעייני Proto Local Address Foreign Address State PID TCP x-xxxxxxxxxxxxxxx:epmap 123spywar.com:0 LISTENING 1008 TCP x-xxxxxxxxxxxxxxx:microsoft-ds 123spywar.com:0 LISTENING 4 החלפתי את הכתובת שלי בXXX איך אני יכול להפטר מזה? ידוע לי ש123spywar.com הוא לא דבר טוב, העניין הוא שאף שהרצתי תוכנות אנטי וירוס כמו NOD32 וכו' וגם תוכנות SPYWARE כמו ADWARE וכו' עדיין לא מצליח להפטר מן השורות האלו יש למישהו רעיון? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
לחשבון הGmail שלי אני לא מצליח להתחבר דרך אפליקציית הMail(המובנית) בחלונות 8 וכאשר אני מנסה להוסיף את חשבון הGmail שלי(עם הפרטים הנכונים כמובן, אין לי שום טעות) אני מקבל את ההודעה הבאה Unable to connect. Ensure the information you've entered is correct זה מה שאני עושה כדי להוסיף את החשבון(רק שלי זה לא הולך חלק כמו בסרטון :-\ ) ^הבעיה נפתרה הייתי צריך להיכנס ליישום בעזרת סיסמא ספציפיתכניסה באמצעות סיסמאות ספציפיות ליישום - גוגל http://support.google.com/accounts/bin/answer.py?hl=iw&answer=185833 לגבי אפליקציית המוזיקה הבעיה היא כזאת שאני לא מצליח לחזור לחנות הXbox Music דרך האפליקציה ^במחשב אחר של חבר עם חלונות 8 היה לו באותה האפליקצייה חץ לחזור אחורה לחנות…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר ה AERO מופעל אני לא יכול להגדיל סרטוני FLASH לצפייה במסך מלא - סרטונים כמו ב GAMESPOT או ב SOUTH PARK STUDIO ודומים.. הסרט פשוט קופא או שהוא פשוט לא נפתח למסך מלא וסתם נשאר בחלון קטן כזה ונתקע או מקרטע.. (אין שום בעיה לצפות בסרטונים בחלון הקטן). יש לי גם בעיה עם סרטים שאני רואה מהמחשב עצמו וה AERO , אבל את זה עוד אפשר לעקוף בעזרת כך שה BSPLAYER פשוט מכבה את ה AERO כשהוא מפעיל סרט ומחזיר אותו חזרה כשאני סוגר את הסרט.. אבל לא מתאים כל פעם לסגור את ה AERO כשאני רוצה לצפות בסרטים ברשת ולהחזיר אותו ידנית שוב בסיום.. השאלה שלי - ממה נובעת הבעיה בכלל ? יש לזה פתרון כלשהו או פשוט לבטל את ה AERO ולהשאיר את המראה המכוער הקלאסי ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. מאז שיש לי מחשב ועד לפני יומיים הייתי עושה ALT+TAB כדי לעבור בין חלונות של משחקים ללא שום בעיה. (פתוח לי כמה חלונות של EVE ONLINE, WOT ודפדפן כרום) הייתי לוחץ של ALT+TAB כדי לעבור בין חלונות ללא שום בעיה. לפני כיומיים אני לוחץ ALT+TAB וישר קופץ לי לדפדפן וחלון ALT+TAB נעלם. עכשיו זה יוצא לי מהחלון של משחק ואז צריך ללחוץ עוד פעם ALT+TAB כדי לבחור חלון אחר שאליו אני רוצה לעבור. אין בעיה כשאין דפדפן פתוח. ניסיתי כרום ו IE. אין לי אחרים. ניסיתי לפתוח הרבה משחקים במקביל. הבעיה רק כשיש דפדפן פתוח וזה הופיע ממש לפני כיומיים. לא זכור לי שעשיתי עדכונים או שיניתי שמהו. האם יש פיתרון מהיר וקל לבעיה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משום מה האקספלורר שלי הפסיק לפתוח עמודים שמסתיימים ב asp. יכול להיות שזה נהיה אחרי שהתקנתי autopatcher xp של גרסת נובמבר..בכל אופן אי אפשר להחזיר את זה חזרה...ניסיתי reset web settings, restore defaultsומחיקה של כל מיני רכיבים- אבל שום דבר לא עוזר. בפיירפוקס הכל עובד בסדר גמור, כך שהבעיה היא באקספלורר. מישהו יכול לתת לי רעיון של מה אני יכול לעשות עם ה ASP הזה?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון יש לי בעיה עם AUTOCOMPLETE ב - IEXPLORER. הבעיה היא שהוא פשוט לא עובד... וזה למרות שהאפשרויות מסומנות ב"כלים". אין השלמה אוטומטית של שדות, הדפדפן לא זוכר סיסמאות וכו.... ועוד משהו, כשאני נכנס לאתרים שדורשים סיסמה - כשקופצת תיבת הדו שיח שמבקשת שם משתמש וסיסמה - נעלמה לי שם האפשרות לשמור את הסיסמה (הריבוע הקטן בצד שמאל). יש לציין שכל פעם שאני מזין שם משתמש וסיסמה באתר כלשהו קופצת הודעה ושואלת אם אני רוצה לשמור את שם המשתמש והסיסמה ולמרות שאני תמיד מסמן שכן - זה לא עוזר. אני משתמש ב - Norton Internet Security - האם יכול להיות שזה משהו בהגדרות של התוכנה? מערכת ההפעלה שלי היא WINXP PRO SP1 יש לכם רעיון - בבקשה עזרו
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני מצטער אם זה לא קשור כל כך פשוט לא ידעתי עוד איפה לכתוב את זה. אחרי פורמט והתקנת ווינדוס, לא משנה איזה, יש לי מלא מקום ב-C. לאחר שימוש נגיד כמה חודשים אין לי בכלל מקום ב-C אני לא מתקין לשם כלום ובאמת כלום. אני מוחק כל הזמן קבצים זמניים. ממה הדיסק נסתם עד אין מקום ? אני שמתי לב כשאני מוריד דברים לדרייבר D אז קודם זה תופס מקום ב-C ואז עובר ל-D אבל נראה לי שחלק מהדברים נשאר ב-C. בקיצור מישהו יכוטל להסביר לי למה הכונן C נסתם כל הזמן ואני כבר לא יודע מה למחוק כדי שישאר מקום. בוא נגיד התקנתי WIN 7 64BIT והגדרתי 40ג'יגה לכונן C. לאחר חודשים בערך ישלי פנוי רק 2 ג'יגה. מה לעשות אנשים ?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כל כיבוי/ ריסט קופץ לי החלון של END NOW עם הקובץ CCAPP ,שאין לי מושג משהו!!! הדבר קורה מאז הפעם הראשונה שהווינדוס הופעל! מזה הקובץ הזה ולמה הוא קופץ כל הזמן ?
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי בעיה בווינדוס שמאו מתרידה אותי: כל פעם שאני מתקין ווינדוס מחדש אחרי כמה איתחולים מופיע לי חלון שאומר שהמערכת תכבה את עצמה תוך 60 שניות. מה שאני עושה במקרה הזה הוא: אני הולך לSERVICES בלוח בקרה ניגש ל: remote procedure call(rpc) ומשנה מRESTART ל: take no action ולאחר מכן מתחילות כל הבעיות: כמה זמן לאחר שאני מדליק את המחשב(זה לא קורה אחרי זמן מסוים אלא אקראי) פתאום אני לא יכול להזיז אובייקטים כלומר בדסקטופ אני לא יכול להזיז אייקונים, אני עושה COPY אבל כאשר אני עושה כפתור ימני במקום שברצוני להדביק בו את הקובץ אז לא מופיעה שם האופציה PASTE וזה קורה עד שאני לא העשה RESTART. זה נורא מעצבן ואני חי עם זה יותר מ3 חודשים זה פשוט בלתי נסבל... בזמן הזה כבר התקנתי גרסאות שונות…
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
כשאני נכנס למולטיפלייר ומכניס את השם ולאחר מכן לוחץ על "LOG IN" או "REMEMBER PASSWORD" התוכנה קופאת ונסגרת. מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
כשאני מפעיל defragment על קונן c מופיע לי ההודעה הבאה : disk defragmenter has detected that chkdsk scheduled to run on the volume:(c .please run chkdsk /f אשמח לשמוע מה אפשר לעשות בכדי שאפשר יהיה להפעיל - defragment תודה
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום .. יש לי מחשב חדש , אבל בזמן האחרון אני מקבל הרבה פעמים את ההודעת שגיאה של "שלח/אל תשלח" על Dr.Watson Debugger... מישהו מוכן להסביר מה הבעיה ואת הפתרון ?? תודה מראש, דור דדוש
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
עדכנתי התקנתי אבל אני לא מוצא אותו על השולחן עבודה שלי או כשאני לוחץ לחצן ימני על קבצי wmv עשיתי ריסטים הסרתי התקנתי מחדש, מה לא כלום לא עוזר לא מופיעה לי גם כשאני נכנס לשינוי רקע שולחן העבודה אפילו אופציה לבחור. בתוכניות המותקנות הוא נמצא אבל רק שם מישהו יודע מה עושים =\
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי כל הזמן בעיה שחוזרת על עצמה Explorer היא מופיע משום מה שאני פותח בדרך כלל את internet explorer יש חלון עם שיגאה שמופיע וסוגר את החלונות ואת האייקונים שליד השעון. אני משתמש ב windows me בעברית אני תמיד חושב שאני מתקין את התוכנות שלי (עריכה,חיפוש,וכולי...) הבעיה מתחילה אני פשוט לא מבין בזה אבל הבעיות האלה חוזרות התקנתי לפני מספר ימים את Norton Utilities 2002 שהוא בעצם מתקן את המחשב ודווקא נראה שהוא מזיק למחשב כי שהתקנתי אותו בעיות חדשות וחוזורת נפתחו, כך אני חושב לפחות הבעיה החדשה שלפעמים שעושים alt+ctrl+del ונפתח החלון של התוכנות הפעלה שיש על המחשב ושאני לוחץ על סיים משימה המחשב נתקע לי לגמרי ואני חייב להפעיל אותו מחדש וזה אף פעם לא קרה לי. הורדתי גירסות חדשות של הו…
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-