עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם! נגיד אני רואה סרט עכשיו ... שאני סוגר אותו אני שומע קליק ממש קטן מהרמקולים ! אותו דבר במשחקים.... זה קורה גם סתם ככה לפעמים קליקים ממש קטנים לכמה שניות ומפסיק! מהרמקולים... וגם מהאוזניות... הכרטיס קול מעודכן עם דרייבר אחרון... מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  2. שלום . לפעמים האייקונים פשוט לא מגיבים אני לוחץ ולא קורא כלום רק שאני עושה CTRL+ALT+DELTE ועושה סיים משימה לIEXPLORE הם עובדים חזרה. מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  3. פירמטתי את המחשב שלי לאחר לא מעט בעיות עם איזשהו וירוס או תוכנת רוגלה שפשוט עשתה לי המון בעיות. מפה לשם, מסתבר שגם בכוננים הנוספים שלי (כונני גיבוי ולא הכונן שעליו מותקנת מערכת ההפעלה) נכנסו חלק מהם. בסופו של דבר הם הוסרו אבל נותר לי בעיה מאוד מעצבנת: כשאני רוצה להיכנס לאחד מכונני הגיבוי שלי (לדוגמא כונן D בתיקיית "המחשב שלי") קופץ לי חלון של בחירה בתוכנית שבה אני רוצה להשתמש בכדי לפתוח את "הקובץ" כביכול. ברגע שאני בוחר ב- IE לדפדוף - זה לא נותן לי לשמור את הבחירה. וככה כל פעם. אם לדוגמא אני לוחץ קליק ימני-->סייר: אין שום בעיה ואני נכנס לכונן. אבל ברגע שאני סוגר את החלון - זה שוב מבקש ממני לבחור תכנית. מישהו מכיר בעיה כזו?? מה עושים??

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Swed,

אני לא מצליח לפתוח את מנהל המשימות לא יודע למה !!! הוא פשוט לא נפתח לא משנה מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by _Daniel_,

איך אפשר לבטל פעולות של תיקיות, ז"א כשאני פותח תיקיה איזה פעולה תהיה לי???

6. Started by Black_eagle,

שלום. יש לי בעיה מאוד מאוד מוזרה במחשב.... על יום בין השעות 21:00 - ל 22:00, המחשב קורס ומן הסתם מופיע מסך כחול, כל פעם זה בעיה אחרת לרב זה BAD POOL CALLER. אחרי שאני מאתחל הוא שולח REPORT ושם זה אומר שיש איזה בעיה עם DRIVER או התקן מסויים והוא לא יודע מה זה בדיוק.. מה יכולה ליהיות הבעיה? אני כבר נואש ממנה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. לפני שבוע קניתי מחשב אסוס נייד מסוג של המיני "10" הוא בא עם מערכת הפעלה WIN XP SP 3 בעברית . נוצרת בעיה בהתקנת תוכנות שהשלט הראשון שלהם בהתקנה זוהי תמונה כמו למשל לוגו של החברה , במקרה כזה ,המחשב לא ממשיך את ההתקנה לצעד הבא ,ז"א התמונה לא עפה מהמסך וההתקנה לא ממשיכה הלאה , בכל תוכנה אחרת שבה הסידור הוא שונה נניח שיש תפריט (ולא תמונה ) ההתקנה ממשיכה לרוץ . האם יש איזושהי דרך עקיפה להתקנה ???או בכלל מה עושים ?? יש לי בבית מחשבים אחרים שמערכת ההתקנה היא XP SP2 באנגלית שם זה לא קורה עם אותם תוכנות ,לכן חשדתי במערכת ההפעלה ??? מצפה לעזרה תודה חזי hezihabibi@gmail.com

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  8. Started by netanel38121,

שלום. יש לי בעיה מאוד מעיקה בויסטה. שאני פותח תיקייה ואני לוחץ על אחת מהן לחיצה ימנית בעכבר כדי לקבל את התפריט (נניח בשביל למחוק או לשנות שם וכ'ו) התקייה נתקעת ואיתה כל המחשב. הדבר היחידי שאני יכול לעשות זה רק מנהל המשימות וריסט. יש למישהו עיצה או פיתרון. המערכת מעודכנת עם SP2 . ואין לי בעיות בכלל. רק הבעיה הנ"ל. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  9. שלום, התחדשתי לי ב מחשב נייד מסוג ASUS EEE PC קניתי אותו עם לינוקס כי ככה הוא עולה פחות ולי יש מערכת הפעלה מסוג XP עדיין בנילון. מכיוון שהמחשב מגיע בלי כונן דיסקים את התקנת הוינשוס ניתן לעשות או עם כונן חיצוני או בעזרת דיסק און קיי. אני הלכתי על אופציית דיסק און קיי. ונעזרתי במדריך הנ"ל(אם זה רלוונטי) http://www.eeeguides.com/2007/11/installing-windows-xp-from-usb-thumb.html לאחר שסיימתי את ההתקנה שעברה חלק. תנקלתי בבעיה מעיקה. (בשלב הזה הדיסק און קיי כבר לא מחובר למחשב). כול פעם שאני מבצע איתחול של המחשב לפניי שהוא נכנס לוינדוס אני נתקל בחלון הבאה: Please select the operating system to start Microsoft Windows XP Professional USB Repair NOT to start Microsoft Wi…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. בס"ד אז ככה יצרתי אימ'ג עם נורטון גוסט שעובד מעולה רק הבעיה הקטנה היא שעשיתי את האימ'ג ממחשב עם לוח של ג'יגהבייט והוא יצר במאפיינים מין סמל כזה עם לוגו של החברה ליד בסוג המחשב. וזה נשאר באימ'ג לכל מחשב שאני שופך אותו אפי' אם הלוח של חברה אחרת. כמובן שעשיתי sysprep תודה רבה

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  11. יש לי ויסטה (64BIT אם זה משנה) שיש איתה בעייה קטנה: לעיתים קרובות, כאשר אני פותח תפריט כלשהו שלא מופיע דרך קבע על המסך (נגיד, תפריט הלחצן הימני) ובוחר ממנו את האופציה שאני צריך, ה"לחצן" של אותה אופציה נשאר על המסך בעוד ששאר התפריט נעלם. אותו "לחצן" נשער מעל לכל החלונות הפתוחים, לא מגיב לכלום והדרכים היחידות להפטר ממנו החל מאותו רגע הן חזרה לתפריט בחירת היוזר, שינוי הגדרות התצוגה מאירו לבייסיק או לכל אופציה אחרת באותו התפריט (או להיפך - הבעייה מופיעה ללא קשר לאופציה שבתוקף) או הפעלת משחק כלשהו שדורש מסך מלא ולפיכך משתלט על הDISPLAY DRIVER במלואו. כמו שאתם מבינים - זה מעצבן. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  12. Started by idan1836,

אני אומר שוב שתעבירו אם אתם רוצים לפורום אחר כי פשוט לא ידעתי איפה לשים. אוקיי אז הבעיה שלי היא: זה וירוס ככל הנראה שלא נותן לי לעשות כמעט כלום! הוא לא נותן לי להתקין דברים והמחשב עובד לאט ויש לי תוכניות שפועלות ואי אפשר לסגור אותן. והאנטי וירוס שלי לא נפתח - הוא מושבת לחלוטין ואם מנסים לפתוח אותו אז הוא נסגר אחרי כמה שניות... והבעיה ממש מעצבנת! אני לא יודע מה לעשות ואין לי ממש ממש ממש.... כוח לפרמט את המחשב אבל אם לא תציעו לי פתרונות כמו איזה אתר כמו נורטון שימצא או לפחות ימצא וימחק את הוירוס + סריקה או כל דרך שונה אז אצטרך לפרמט. בבקשה תציעו לי פתרונות!!! :-\ נ.ב. תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  13. דוגמא: אני פותח שני חלונות של IE ושם בכל אחד מהם אתר ונגיד שהאתר בחלון 1 עולה לפני זה שבחלון 2 אז החלון 1 יתפוס את הפוקוס אפילו אם אני בתוכנה אחרת או בחלון השני, הבנתם בערך? וזה ככה עם כל סוגי החלונות, ברגע שמשהו קורא כמו הודעת שגיאה או סיום טעינה וכו' אז הוא תופס את הפוקוס באכזריות, מה שלא קרה כשהיה לי Win2000 רק לפני כמה שעות. מישהו יודע איך לעזור לי?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Holy,

קיצור ב-wellcom screen של הוינדוס כתוב לי כל הזמן 2 unread messanges ופשוט אין לי מושג מה הוא רוצה מהחיים שלי. ב-outlook express קראתי את כל המיילים (הם כבר לא מודגשים) וזה ממש מעצבן אותי. איך אני מעיף את זה?

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  15. Started by Boomer,

הייתה אתמול הפסקת חשמל ומאז יש דבר מוזר ומעצבן מאוד במסך של ה-Switch User. כשאני מעביר את סמן העכבר על השם שלי כתוב שיש לי 8 הודעות שלא נקראו! אז ניסיתי לשלוח לעצמי אי מייל ואז היה פשוט כתוב ש-9 לא נקראו. אין לי שום הודעות שלא נקראו. יש דרך לתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by The Terminator,

מצטער שלא רשמתי את זה בכותרת... אני לא יודע איך להסביר את זה במשפט אחד. הבעיה היא ... לפעמים לא עובדות כמה תוכנות, או שמשהו לא רוצה לעלות, אני סוגר מלא תוכנות בבת אחת. בסוף תמיד מגיע הודעה מציקה ביותר : שואלים אותי אם אני רוצה ליידע את מיקרוסופט בקשר לבעיה... וכל הזמן שואלים אותי את זה... וחיפשתי וניסיתי להסיר את זה אין לי מושג איך!!! בבקשה תעזרו לי להיפטר מהתופעה המעצבנת!!!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by idan90mizrahi,

שלום, הבעיה היא שלא מופיע לי שם המשתמש שלי בWINDOWS במנהל המשימות, וכשאני נכנס לMSCONFIG למשל אין באפשרותי לערוך שינויים - ניתנת הודעת שגיאה שאני לא מורשה. הדבר הזה קרה מייד לאחר שעשיתי סריקה במחשב עם האנטיוירוס הנוכחי Kaspersky 2009. צירפתי 2 תמונות שתבינו את הבעיה, אני מבקש עזרה דחוף זה משגע אותי :s07: תודה לכל העוזרים מראש!

18. Started by Atlon-Xp,

לאחר שהתקנתי Directx 9 משחקים מתחילים לעשות לי בעיות או שלא עובדים כלל... למשל התקנתי Desperados וזה עושה כאלה קווים סגולים והעכבר נעלם לי ! אצל חבר שלי הכול פועל בסדר (כי יש לו מחשב שהכרטיס שלא תומך מספיק טוב בDirectx 9) ולי יש כולה Riva Tnt 2 Model 64 16mb שאני בטוח שאפילו משהו קטן זה לא מעדכן וכשעדכנתי את הDirectx זה לא עשה לי שום בעיה... בבקשה אין שום דרך או משהו למחוק את הDirectx 9 ולהתקין את 8.1 או משהו... ולא משהו כמו Restore Point או איך שקוראים לזה כי פעם אחרונה שעשיתי זאת זה סתם הרס לי... אז בבקשה עם למישהו יש דרך כולשהיא (והדבר האחרון שאני רוצה לשמוע זה פירמוט ) :-\ תודה,

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  19. אני לא יודע איפה לפרסם את זה, אם יש מקום מתאים יותר להעביר. בזמן האחרון המחשב שלי עושה בעיות, כשאני משתמש בתוכנה או משחק במשחק, כל כמה דקות המחשב ממזער עצמאית את המשחק, מה שיכול להרוס את המשחק כשזה און-לין וגורם למשחקים מסוימים אפילו לקרוס. הבעיה הזו מחרפנת אותי, אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד. אני משתמש בVista 64bit.

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  20. Started by dante123,

hi. היום ניסיתי ליצור תיקיה חדשה בכונן D ולא הצלחתי.היה כתוב:Unable to create the folder 'New Folder' Access is denied. הדבר המוזר הוא שבכונן C אני יכול ובכונן D אני לא יכול.אני מוגדר כAdministrator.למה לעזאזל זה קורה???עזרה בבקשה :-\ תודה. אגב,ניסיתי גם ליצור קובץ וורד\כל קובץ שאפשר שלוחצים קליק ימני-> New.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. לעפמים שאני גולש אז מופיעה לי הודעה שאני לא בדיוק זוכר מה היא אומרת , יש לי בחירה בין no ל yes , אם אני עושה yes אז נפתחת לי תוכנה אחרת , שאני סוגר אותה החלון של האקספלורר נסגר לי , שאני עושה no לא קורה שום דבר מה זאת הבעיה הזאת? איך אפשר להפתר ממנה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. לפני כחודש וחצי קניתי מחשב חדש, התקנתי עליו ווינדוס וכו'.... אבל זמן קצר אחר כך התחילה להופיע הודעה מעצבנת במחשב שלי. ההודעה היא שתהליך כלשהו צריך להיסגר והיא מופיעה זמן מה אחרי שאני מאתחל את המחשב. הנה הפרינט סקרין של ההודעה (ההודעות שלמטה זה מה נפתח כשלוחצים על click here). מה שמעצבן זה שאחרי שאני לוחץ על לסגור, כל תוכנה חדשה שאני פותח (לא משנה מה- פיירפוקס, ווינאמפ וכו'), לא נותנת לי להשמיע סאונד. אם התכנה הייתה פתוחה כשהופיעה השגיאה אז היא כן נותנת להשמיע סאונד. כשאני מנסה להשמיע סאונד, למשל בווינאמפ, זה נותן לי את השגיאה הבאה: למרות שהדרייבר מותקן. אשמח אם תוכלו לעזור לי, כי זה כבר ממש עולה לי על העצבים.

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  23. יש לי ויסטה, ולפני כמה ימים הוא עשה לי איזה בעיה שכשאני לוחץ לחצן ימיני על איזושהי תיקיה או שאני עושה העתק הדבק הוא מראה לי את ההודעה הזאת איזה 4 פעמים: אני לוחץ איגנור איזה 4 פעמים ואז הוא פותח לי את מה שרציתי... יש איזושהי דרך לבטל את זה?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  24. Started by kovar,

התקנתי ויסטה אולטימייט 64 ביט SP1 הכל פועל בסדר חוץ מדבר אחד מעצבן כאילו יש כמה דברים שלא זזים חלק לדוגמה שיש כמה חלונות פתוחים והם מופיעים בשורה למטה ואני סוגר אחד אז הם מצטמצמים לא חלק כאילו בשלבים. מישהו יודע מה זה (אם הוא הבין)?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.