Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום, מחר בבוקר אני עובר לויסטה פרימיום 64 ביט אחרי שאני אקח את המערכת שהגיעה אלי בדואר ורציתי לדעת אם יש דברים מסויימים שצריכים להגדיר בביוס או כל דבר אחר כדי שלא יהיו בעיות כבר אחרי שאני מתקין את המערכת, כרגע אני עם XP 32 ביט. ועוד דבר, אני רוצה שויסטה תהיה מותקנת במחיצה נפרדת בגודל 40 ג'יגה בכונן קשיח חדש מדגם WD6400AAK שכרגע יש עליו רק קבצי מוזיקה ווידיאו בלי מחיצות בכלל אבל אני לא מוצא איך עושים את זה, כמו כן אני מעדיף למחוק את XP שמותקנת אצלי במחיצה של 800 מגה בית בהארד דיסק הישן יותר ואשמח אם תגידו לי איך אני מרוקן את המחשב מכל שריד של חלונות לפני המעבר לויסטה , תודה.
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
(לא יצא לי כותרת יותר מעניינת, אם יש למשהו לכותרת יותר מעניינת - אשנה). אהלן חבר'ה, כמו שכולם יודעים, אחרי פורמט (לא משנה כמעט בחדישות המחשב) המחשב עובד בצורה ממש ממש מהירה. לא יודע מה ולמה, אבל לאחר תקופה לא קבועה, המחשב מגיע למצב "כבד; עייף; עדיש". אילו פעולות אני אמור לעשות (מצידי יום-יומיות), על מנת לשמש את המחשב שלי (מערכת הפעלה) שתעבוד חלקה בצורה רציפה. פעולות אשר אני מקפיד לעשות הם: אנטי וירוס מעודכן תמיד הכולל סריקת וירוסים כוללת פעם בחודש לכל הפחות (NOD32). שימוש בכלים של TuneUp 2009. הכולל One Click, איחוי רג'יסטרי, ניקיון קבצים זמנים, ועוד. (אם יש איזה אופציה שאתם ממש ממליצים, אשמח לשמוע עליה. שימוש ב-SUPERAntiSpyware למחיקת רוגלות. (פעם ב-30 יום) אחרי כל הפע…
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם וחג שמח! לאחרונה המחשב שלי מסכים לפתוח תוכניות רק עם "פתיחה באמצעות".זה קורה כל הפעלה ואם אני רוצה לפתוח לדוגמא סרטים,אז אני צריך להפעיל את המדיה פלייר עם ה"פתיחה באמצעות" ואז לגשת אל התיקייה של הסרט וללחוץ על הקובץ. זה כבר משו כמו שבועיים וזה כבר מחרפן אותי,אשמח אם תעזרו לי. נ.ב. לגבי שחזור מערכת קורה אותו דבר בדיוק ועליי לעשות פתיחה באמצעות,אבל אין לי מושג באיזו תיקייה של הווינדוס התוכנית הזאת נמצאת תודה
-
- 8 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
יש לי תחושה שהבעיות באיכות צפייה מהכרטיס טלויזיה באות מהתוכנה עצמה(הMedia Center) האם אפשר למחוק אותה ולהתקין מחדש?אם כן אז איך?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
התקנתי מכונה וירטואלית הגדרתי לה כרטיס רשת נתתי למכונה כתובת IP וכאשר אני בא להכניס את המכונה לDOMAIN המערכת לא מאפשרת לי זו היא טוענת שאין דומין כזה יש לי פינג בין המכונה לשרת עצמו והפינג נעשה בIPV6 משום מה בעוד שנתתי לו כתובת רגילה של IPV4 אין לי פינג למחשב חיצוני שבאותו תווך כתובות מישהו שיוכל לעזור לי בנושא למה אין לי תקשורת תקינה?
-
- 16 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי בעיות: 1. כשאני מנסה לכבות מחשב ברשת בעזרת הפקודה Shutdown -s -t 10 -m \\COMPUTERNAME כאשר 10 מסמל זמן כיבוי ו COMPUTERNAME את שם המחשב, אני מקבל הודעה כזו: Access is denied. למה זה קורה? ניסיתי גם בבית וגם בבית הספר, ואני מקבל אותה הודעה בשני המקרים. מה הבעיה? 2. אני מחפש מדריך ל Remote Desktop, שאוכל להתחבר מן הבית למחשב במקום אחר ולהפך ולהבין איך כל העסק הזה פועל, או הסבר פה. תודה מראש!! =]
-
- 23 תגובות
- 25.5k צפיות
-
-
שלוםם ישלי VISTA 64BIT ולדוגמא שאני רואה סרט ומפעיל איתו את התירגום הוא מופיע לי בג'יבריש התרגום וגם בעוד מיקרים לפעמיים באיסיקיו ששולחיים הודעה היא כתובה בגיבריש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המחשב הזה נייד MSI EX400 עם מעבד T5800 וכרטיס מסך ATI Radeon HD3450 הבעייה או לא הבעייה היא שאני לא אוהב כול כך את ויסטה ואני רוצה להתקין עליו את XP עכשיו.. הבנתי שיהיה לי בעיתיות להתקין עליו את XP הן בשלב ההתקנה של הוינדוס עצמו והתקננת דריברים מסימים שהוא לא יזהה לי והן התפעול איתו האם זה נכון???.. יש דרך לפתור את זה ולעקוף?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
אהלן כולם קניתי לאחרונה מחשב חדש והתקנתי עליו (כמו שהכותרת אומרת) XP 64 Bit. עד היום השתמשתי בXP Pro רגיל (32) והכל היה טוב. לאחר השימוש בXP נתקלתי במספר בעיות קטנות (אך משגעות), אני מקווה שיהיה לכם סבלנות לקרוא ולראות אולי אתם יכולים להצביע על מקור התקלות. הבעיות להלן: מאז ומעולם נהגתי להשתמש בשלושת תוכנות הכיווץ במקביל (ace, zip & rar), כל אחת שתפתח את הקבצים שלה. וכידוע לאחר שמתקינים תוכנה כזאתי, לאחר לחיצה על לחצן ימני בעכבר מתקבלות מספר אופציות של התוכנה של extract או add. כיום בגירסת 64 (לאחר התקנת התוכנות הנ"ל) לא מופיעה לי שום אופציה שקשורה לאחת התוכנות הללו. אופציה של סריקת אנטי וירוס על קובץ\תקייה גם לא קיימת. (מספר תוכנות מסויימות אחרות כן מופיעות שם). בעיה…
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה Windows Doctor. לאחר שהפעלתי את התוכנה ועשיתי אופטומיזציה של המערכת, אנני רואה את השירותים כמו אנטי וירוס, שפה, סקייפ ועוד. באיתחול דרך MSCONFIG זה מה שמופיע לי ואני לא יודע אם השרותים האלה מופעלים, למרות שאוירה אנטי וירוס מתעדכן עם עלית המערכת. כיצד אני מחזיר הכול לקדמותו ?. בתודה מראש לכל המגיבים...
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
כדאי להתקין? אמרו שזה גורם הרבה בעיות למרות שכביכול זה אמור לתקן באגים? יש בעיה עם החיבור לאינטרנט או עם תוכנות שלא עולות עליו? חשוב לי מאוד לדעת , תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
http://www.jup.co.il/files/db58485b2a.jpg למה הסמלים שלי ככה קטנים? נסיתי לשנות רוזלוציה וגם את סיביות הצבע, וגם לא רואים את סמלים של החלונות בסרגל למטה של ההתחל וגם כשאני רוצה לגרור תמונה או קובת לתייקיה זה לא נותן לי, מה ניתן לעשות?!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוא מתחיל להתקין מגיע לסוף העידכון ואומר שאי אפשר להתקין וצריך לחזור אחורה, תודה
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לאחר פירמוט הקבצי CAB לא נפתחים, המערכת אומרת שהיא לא מזהה את הקובץ ולכן אי אפשר לפתוח אותוץ איך פותחים את הקובץ? אריאל
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום! לאחר פירמוט המחשב, הגדרתי את השפות כפי שצריך, אבל יש שתי בעיות: 1. אם אני רוצה להחליף שפות כתיבה אני יכול, אבל הסמן נשאר תמיד אנגלית, וכמו כן גם הסימן למטה שאומר EN וHE תמיד על EN או שהסמן שמשנה צדדים כל פעם שמשנים שפה הפוך זה אומר שאני כותב בעברית אז הוא בצד של האנגלית ולהפך 2.במשחקים שאומרים לי ללחוץ על אות מסויימת אז במקום האות מופיע לי סימן שאלה. 3. בICQ שאני כותב בעברית אז מופיע לי בג'יבריש. מה אני צריך להגדיר שהבעיות יפתרו? תודה אריאל
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
עד כמה כבידה התוספת של MUI על המחשב? אני מדבר על MUI לעברית בשביל ווינדוז XP.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
זה קורה כאשר אני מנתק את ההארד דיקס המשני שלי. יש לי ווסטרן דיגיטל 160 גיגה שקצת נדפק והוא תוקע לי תמחשב, ואני מנסה לנתק אותו אבל המחשב לא עולה בלעדיו....ואני מקבל b0 error. הווינדוס מותקן על הHD השני של סיגייט. מה עושים??? תודה
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני מאוד מקווה שזה הפורום הנכון, אני פשוט לא יודע למה זה שייך בדיוק. היה לי את זה פעם ועשיתי מליון ואחת דברים עד שזה עבר, מישהו יכול להסביר לי אחת ולתמיד איך נפתרים מזה? כשאני מפעיל את המחשב בלי דיסק ווינדוס בכונן CD אז הוא רושם לי את זה, כשהדיסק בפנים אז ממשיך להעלות את הווינדוס רגיל. התקנה נוספת של ווינדוס תפתור את הבעיה?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מכניס את המחשב למצב שינה(נדמה לי שהוא מעביר זיכרון מההארד דיסק לזיכרונות אני לא בטוח) הכל כבה המאווררים האורות והכל... ואז פתאום בלילה אני קולט שהוא דולק...(מאווררים ואורות) אבל העכבר והמקלדת לא דולקים וכשאני מדליק את המסך אין כלום...בקיצור אני מאתחל את המחשב...(ובדרך כלל הOC נופל) והמחשב כאילו עבר קריסה... פתרונות מישו?
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
לפי התמונה הבאה בתוכנה EVEREST האם המחשב שלי תומך ב64 ביט?
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני פותח פתאום את חלון המשימות בwindows ומגלה כמה פעילויות שאני כמעט בטוח שלא היו שם קודם. הנה תמונה:
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום גברים, יש לי 512 מ"ב ראם. אני יודע, שכאשר זה נגמר, משתמש המחשב בזכרון מהדיסק הקשיח כזיכרון זמני. במחשבי 2 כוננים קשיחים, אחד עליו מותקנים חלונות והשני לאכסון. רציתי לדעת האם אפשר איכשהו לגרום למחשב להשתמש גם בזיכרון של הכונן השני (בחלק קטן ממנו) כזיכרון זמני. גודלו 750 ג"ב. בתודה, רועי.
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום הורדתי עידכון מהאתר של וינדוס שהעידכון כנראה פגע בכרטיס הקול שלי וכרגע אני שומע רק קולות מלוח האם מה עושים בכדי לסדר את זה? הכרטיס שלי זה הAC97 תודה ???
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום :] יש לי בעיה שחוזרת על עצמה בויסטה (גם בגרסת 32 ביט וגם ב64 ביט). אני מתקין את מערכת ההפעלה (לא מקורית כמובן) באנגלית, לאחר מכן מוריד את חבילת העברית דרך הWindows Update ומתקין אותה, לעומת פעמים קודמות שהמעבר לעברית היה חלק לגמרי מכל הבחינות, כרגע המערכת עוברת לממשק עברי אך כאילו שוכחת להעביר חלק מהסרגלים, הוספתי תמונה כדי להמחיש את הבעיה, מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
האם יעשה בעיות כאשר מותקן על שני מחשבים ?בעיות תאימות ?עידכונים וכו ? תודה
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-