עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ronf6,

כותרת. תגיבו סקר פתוח כמובן.

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  2. חיפשתי שרשורים קודמים ולא מצאתי, מקווה שלא מחזרתי שאלה ישנה.... בכל אופן, האם ניתן לעשות דבר כזה? התקנה של 2 מערכות בלא שיתנגשו ומעיין תפריט שבוחר כל פעם שמדליקים איזו תעלה? אני רוצה לעבוד עם 8GB זיכרון פנימי אבל בגלל שאני קורא את כל הבעיות הללו של דרייברים ואומרים לי שהמערכת עדיין חדשה ועוד לא נטמעה יותר מדי אז אני חושש. אני מרכיב מחשב חדש לחלוטין ומתלבט.... המטרה היא עיצוב גרפי דו מימדי ולכן צריך הרבה זיכרון תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Curse,

צריך דחוץ!!!!

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  4. Started by Charybdis,

אני לא כל כך יודע נלאיזה פורום זה שייך אז אני שם את זה פה, מקסימום תעבירו. הבעיה שלי היא כזאת: יש לי מחשב דיי ישן שקיבלתי. p4 2.4GHZ לוח אם ASUS p4sp-mx HDD Samsung 40GB הבעיה שלי היא כזו: בעת פירמוט ל windows xp SP2 הוא נתקע ולא מגיב וכל שנותר הוא לפרמט חזרה ל XP ללא SP. הבעיה איננה הצריבה של הדיסק. השאלה שלי, למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  5. Started by cvtt.z88,

ממה הבעיה הנה הDUMP [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש לי ערך מסויים שתפריט קליק ימיני שאין לי מושג איך הגיע לשם ומה הוא עושה. (בתמונה למטה, CMD SHELL) ככל הנראה זה שאריות מוירוס שקפץ לבקר את המחשב שלי. כמובן שנפתרתי ממנו בהקדם. מישהו יודע איך מסירים את הערך הזה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  7. החזרתי לערכת נושא של הAero ונשארו כביכול 'שאריות' מהSKIN בחלק מהתיקיות. איך אני מעיף את זה? ניסיתי לשנות בתיקייה מסויימת כמו שאתם רואים בתמונה להחזיר את הברירת מחדל וזה לא שינה. יש לציין שזה לא בכל התיקיות אלא בחלקן. התמונה תסביר... [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  8. איך אני גורם לתוכנה כמו EVEREST לעלות אוטו' עם העלאת הווינדוס ?

9. Started by zohar678,

בכול פעם שאני מנסה להתקין את הדפדפן של EXPLORER 7 אני מקבל הודעה שהתקנה זאת אינה תומכת בשפה הנוכחית של מערכת ההפעלה שלך. כיצד אני פותר בעיה זאת? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 896 צפיות
  10. היי, אני כבר כמה ימים עם וויסטה אבל אני לא מצליח להכניס את המחשב למצב המתנה/שינה. כאשר אני לוחץ על Sleep הוא עושה בעצם Restart... אני פשוט חייב לעשות כיבוי... תודה.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  11. Started by idDFdd,

אני לא מוצא אותו בעזרים, כאילו הוא נמחק או משהו ואני חייב לשחזר את המחשב ניסיתי לשחזר עם הדיסק של וינדוס לא עזר לי מה אפשר לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  12. היי יש לי תוכנה מסויימת שאני עובד איתה והיא דורשת תמיד הרשאת אדמיניסטרטור(אני) אפשר לעשות איכשהו שהיא תיפתח קבוע כאדמיניסטרטור? תודה

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  13. מישהו יודע מה הבעייה שאתה נכנס למחשב שלי בווינדוס XP כמובן לוחץ למשל על כונן D והוא נותן לך תפריט של פתיחה באמצעות במקום שייפתח את הכונן... מישהו יודע איך מסדרים את זה? על ידי איזה פקודה? ועוד שאלה ברשותכם בווינדוס XP היו לי מלא משתמשים לפחות 5 בעת הכניסה שלי למחשב אני רוצה למחוק את כולם ולעשות אחד אדמיניסטרטור עם סיסמא... איך אני עושה את זה... בחשבונות משתמשים אין אפשרות למחוק משתמש??? בתודה מראש..

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  14. Started by N0mad,

מעונין לדעת אם יש תוכנה או פקודה או תהליך דרת חלונות עצמה, שמאפשר לשנות בבת אחת את האייקון הצהוב של כל התיקיות לאיקון 1 שאגדיר מראש. בתודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  15. אורח ShanyA
    Started by אורח ShanyA,

אהלן :] אמממ... אתמול המחשב שלי חזר מתיקון, מחשב מסדרת HP Pavilion ... כמובן מפורמט והכל עם מ"ה Windown Vista והבעיה עם השורת משימות ממש מוזרה :s05: כשאני ממזערת את כל החלונות ככה שרואים את השולחן עבודה, היא פתאום רועדת\רוקדת ! ורק היא האייקונים על השולחן עבודה או הגאדג'טים בסדר גמור ...

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  16. שלום לכולם מדובר במחשב של אחי ויתכן ואינני מדייק , מקווה שתוכלו לעזור מערכת ההפעלה לא עולה פתאום ( מדובר במחשב פנטיום 4 ) הוא מקבל הודעה על כך שצריך להכניס את הדיסק של מערכת ההפעלה על מנת שהיא תעלה משם זה מחשב ישן שהוא קיבל במתנה והוא לא קיבל איתו את מערכת ההפעלה על דיסק מה ניתן לעשות ? כיצד ניתן להציל את החומר הקיים בדיסק הקשיח האם צריך לפרמט ? האם דיסק של המחשב שלי שבו יש מערכת הפעלה יפתור את העניין ? תודה וכול טוב ערן

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם.. אני משתמש בהרדיסק HITACHI 320GB.. הכל תקין . קניתי הרדיסק היום של W.D 500GB.. פירמטתי אותו כמובן לNTFS ע"י PARTITION MAGIC 8 רואים את הכוננים בבווינדוס..אפילו העברתי קבצים הכל תקין. בקיצור אני רוצה להעיף את ההיטאצי.. ולהתקין את המחשב מחדש ואת הווינדוס על ההרדיסק החדש. אז חיברתי רק את ההרדיסק החדש W.D... עושה רסטרט..בוט מהסידירום..אני מגיע להתקנת ווינדוס אקס פי... בוחר את הכונן C להתקין לצורך העניין.. והוא רושם לי שאין קבצי מערכת מתאימים כדי להתקין את מערכת ההפעלה.. מאיפה ההודעה הזאת באה? אני לא יכול להתקין עכשיו שום מערכת הפעלה עליו... למה זה ככה? מה עשיתי בצורה שגויה? תודה רבה...

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  18. זה המפרט: Intel Dual Core E4300 @ 3.0Ghz OC BFG 8800GTS 320MB OC2 Gigabyte 965P-DS3 2GB Ram 800Mhz מה אתם אומרים שווה לשדרג לוויסטה?.. קראתי כמה וכמה מאמרים, אבל אנלא יודע איך המחשב שלי יחזיק בזה.. אני הרוב עובד עם תוכנות כגון: Cubase, Photoshop,Premiere. ופחות משחק בזמן האחרון...

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  19. Started by Frequency,

מה ההבדל העיקרי בין גרסאת הprofessional לבין הhome? מה ההבדל בין משתמש שהוא אדמין לבין משתמש רגיל? תודה (:

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  20. Started by avi333,

שלום. אני מנסה לפרמט מחשב ולהתקין לו וינדוס ויסטה (למחשב יש את כל הנתונים הטכניים לכך..) אז נכנסתי לביוס של המחשב ועשיתי שהבוט הראשון יהיה מהCD במקום מהתקליטון (פלופי) אבל אני לא מצליח להעלות משם את הבוט של הוינדוס,חשבתי אולי זאת בעיה בוינדוס אז הבאתי וינדוס אקספי וגם ממנו אני לא מצליח להעלות את הבוט ,מה אפשר לעשות? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by alord,

יש לי שאלה האם רק ויסטה יודע לנצל 4G של זיכרון ? או ש XP ידע לנצל אותו גם? ובכלל האם להתקין ויסטה על מחשב חדש או XP?

• 9 תגובות
    • 794 צפיות
  22. Started by JohnnyBravo,

ישנה בעייה במנהל ההתקנים גבי ההתקן "6to4 adapter". הבנתי שזה משהו הקשור להתקני רשת וזו מסתבר בעייה די נפוצה בוויסטה למשהו יש פתרון?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  23. Started by arie2006,

שלום, ברשותי מחשב של חב' HP עם ל"א Asus p5lp-le , זכרון של 1 ג'יגה. לאחר חיבור דיסק 160gb SATA חדש אני מנסה להתקין מ- CD את מע' ההפעלה win_xp . התהליך מתחיל בצורה תקינה . במעבר לשלב הגדרת חלוקת הדיסק (windows is starting) המחשב מוציא מסך כחול עם הודעה : stop: 0x0000007b . מישהו יכול עזור ולהסביר את הסיבה וכיצד מתגברים על התקלה. בהסבר שמצאתי ב- google לתקלה מדובר על וירוס. מאחר והדיסק הינו חדש ודיסק ההפעלה הינו מקורי - אינני מבין את ההודעה. תודה על התשובות

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  24. Started by jackhammer,

התקנתי היום ויסטה (כן כן חרא אבל מה לעשות......XP לא עובד עם 8GB) בקיצור עשיתי BOOT מהDVD ובמסך הראשון שהוא נותן להכניס נתונים הוא שאל על ה KEYBOARD INPUT אז שמתי עברית עכשיו כל פעם שאני נכנס לחשבון משתמש שלי (LOGG IN) בשדה של הסיסמה השפה היא עברית כברירת מחדל איך אני משנה את זה שיהיה DEFAULT באנגלית?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  25. Started by kondor,

שלום רב, קניתי לפטופ LG R520, שהגיע עם ויסטה הום בייסיק. התקנתי עליו XP PRO + SP3, לפני ההתקנה הגדרתי בביוס שהSATA יהיה IDE. כעת כדי להחזיר בביוס ל AHCI - הורדתי את intel matrix storage manager, אך בכל פעם שאני מנסה להתקין - אני מקבל את ההודעה שהמחשב לא עומד בדרישות המינימום... אודה לעזרה בנושא...

• 5 תגובות
    • 996 צפיות

דיונים חדשים בפורומים