עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by blanco,

שלום הבעיה שלי היא שמהרגע שני מדליק את המחשב לוכח 8 דקות לעלות. גם אחרי שהמחשב עולה יש לי תקיעות קטנות וגדולות כל הזמן!!! המחשב אחרי פירמוט והתקנה חדשה של ווינדוס . בדקתי שכל הדריברים מעודכנים . גם הביוס מעודכן. מה ל ע ש ו ת ? ? ? ? תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  2. Started by ShahafH,

שלום. אני לא חדש בפירמוטים אבל משום מה לא משנה מה אני מגדיר בביוס זה לא מוכן להעלות את הדוס ואת ההתקנה של הווינדוס אבל בווינדוס עצמו כאשר אני נכנס ל"מחשב שלי" אני רואה את הדיסק מופיע ואפשר להפעיל ולהתקין ווינדוס על ווינדוס מה שאני לא מעוניין. איך פותרים את הבעיה? תודה.

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  3. Started by zivbrb,

אני מנסה לפרמט {להתקין את ה win מחדש} אבל לאחר כמה זמן שהוא טוען את הקבצים {דרך הboot} כתוב לי ששהתגלה וירוס והוא לא יכול להמשיך אז ניסיתי תוכנות נגד טרויאנים אנטי וירוסים תיקון של הוינדוס שחזור מערכת אבל עדיין אותו דבר ואני לא יודע מה לעשות בקשה עזרה דחוףףףףף אני מנסה לפרמט בגלל שהcpu שלי כל הזמן ופץ ל 100% והמחשב מתחמם אז אני צריך עזרה דחוףףףף

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  4. Started by ksp69,

אז ככה.. אני מגבה הכל מריץ תדיסק הכל בסדר..ואז יש את השלב שצריך ללחוץ על "d" כדי למחוק את הכונן שמסומן..פה יש את הבעיה.. אני לוחץ על די..והכונן מסומן..הכל בסדר..ואז זה מעביר אותי למסך אחר שהאפשרות היחידה שלי זה אנטר..ושאני לוחץ אנטר זה מחזיר אותי לתפריט של הפרמוט או להתקין תווינדוס במקום הרוצי..הנה התמונה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  5. היי אנשים.. יש לי 2 ארד דיסק הראשון הוא 250GB מותקן עליו ויסטה וכו.. השני 250GB מותקן לXP אתמול עשיתי פורמט לXP והתקנתי מחדש הכל חדש יפה ושניתי בביוס שיהיה מצב בחירה לXP או לויסטה לכמה שנית אתם בטח מכירים שמדלקים מחשב שואל אותך לאיזה אתה רוצה להיכנס ולא פועל לי :-[ אולי עשיתי טעות בביוס אז תגידו לי מה לעשות בביוס איך לשנות למצב בחירה של ויסטה או XP תודה לעוזרים זה די דחוף כי המחשב ישר נכנס לXP ולא שואל אותי באיזה מצב בחירה אני רוצה לבחור ואני חייב להיכנס לויסטה אבל לא יכול .נסיתי בביוס כולם לא קרה

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  6. Started by eli_a2006,

שלום לכולם יש לי בעיה אני לא יכול לשנות רקעים בשולחן העבודה שלי למה? תמונה של המצב: תודה רבה לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 750 צפיות
  7. Started by Greave,

היי, אתמול בלילה החליט ה-XP שלי לא לעלות בשום מצב - לא רגיל, לא ב-Safe Mode וגם לא ב-"Last good known configurations" - התבאסתי לאללה והלכתי לישון. היום בבוקר ניסיתי לפעול בכל מיני שיטות. תחילה נכנסתי ל-Repair Console של XP וניסיתי לתקן את הבוט וגם את המאסטר בוט (fixboot,fixmbr) שניהם לא עזרו. חיפשתי ב-Listsvc דברים חשודים והדבר היחיד שנתקלטי בו היה איזשהו Codec, נזכרתי שהדבר האחרון שעשיתי במחשב לפני שהוא פתאום לא עבד היה התקנה ומחיקה של כל מיני Codecs במטרה להפעיל סרט מסוים. ביטלתי את אותו שירות אבל XP עדיין לא עולה. האמת אני לא יודע מה לעשות ואני מאוד לא רוצה לפרמט. מישהו יודע מה הבעיה? פרטים נוספים: *שאני אומר לא עולה, זה אומר שאפילו הלוגו של XP לא עולה (מה שהוביל אותי…

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  8. Started by Guarding angel,

היי יש לי WIN XP PRO SP2 ובחודש האחרון יש לי כול הזמן ריסטרטים,אין וירוסים ואין כלום... זה קורה גם בזמן גלישה לאנטרנט,הדף נסגר ומדווח על שגיאה ואז גם המחשב עושה ריסט... הדבר "מסתדר" לאחר שאני מפרמט את המחשב (זו הפעם ה5 שאני מפרמט השבוע) מה עושים אני כבר אובד עצות

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  9. אז ככה.. אני עכשיו במחשב של אחותי.. קיצר המחשב שלי חצי שנה לא עבד כי לא היה לי כרטיס מסך.. קיצר קניתי עכשיו כרטיס והכל.. המחשב עבד כרגיל.. עכשיו.. הכנסתי את הדיסק של windows על מנת לפרמט במקום delete עשיתי install על כונן C שכבר קיים בו windows עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב זה נותן לי את השגיאה הבאה http://img108.imagevenue.com/img.php?image=74066_DSC00029_123_955lo.JPG ניסיתי ללחוץ r אבל לא עובד.. ניסיתי גם F8 וגם delete אולי לשנות משהו בביוס אבל כלום לא עובד.. פשוט עושה ריסט עוד פעם ועוד פעם.. מה לעשות? ???

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני מכוון את הרזולציה של המשחקים שלי לפי ההרגלים הישנים שלי והפלא ופלא! המחשב מועך ומעוות את רזולוציית המשחק דהיינו, שאני רואה את המשחק במרובע אפילו שייש לי מסך רחב ונותר לי מהצדדים שיריים שחורים.. אני חייב דחוף עזרה אנשים אני שחקן cod4 pro ואסור שאני יחמיץ את האימון השבועי שלי אנא עזרו ;D

11. Started by FresH-MeaT,

עד לפני איזה חודש היה לי מותקן במחשב framework לא זוכר איזה גירסא.. ניראה לי 3 אח שלי בטימטומו בזמן שהייתי בצבא מחק אותו דרך add and remove programs וקיצר זה עשה בעיות ועכשיו יש לי מותקן גירסא 1 שלו.. ולא נותן לי להתקין גירסא חדשה... עצם זה שאין לי גירסא חדשה שלו יותר זה עושה לי בעיות בכל מיני מקומות יש איזשהו פיתרון שבוא אני אוכל לעדכן את הפריימוורק הזה.. ניסיתי בכל מיני דרכים.. דרך האפדייט של ווינדוס דרך הורדה עצמאית.. זה פשוט לא נותן לי לעדכן

• 8 תגובות
    • 653 צפיות
  12. Started by shimon23,

כשהבעיות באות הן באות בצרורות..... היה לי מותקן אנטי וירוס מקפי וכשהתקנתי את xp הוא לא התאים לה, אז הלכתי ללוח הבקרה להסיר אותו וכל פעם שהייתי מנסה הייתי מקבל את ההודעת שגיאה הבאה fatal error during install - אז פשוט מחקתי את כל הקבצים שלו - ואמרתי שאני ימחוק מהרגיסטרי גם את הערך mcafee (אולי זה יעזור), בקיצור ישר אחרי שמחקתי את הקבצים שלו, כל פעם שאני נכנס ללוח הבקרה או שהווינדוס עולה אני מקבל את הודעת השגיאה שבתמונה ממש לא מתאים לי להתקין עוד פעם ווינדוס, אפשר אולי רק להעתיק את הקבצים האלה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. היום בפעם הראשונה שלי עשיתי שחזור מערכת windows restore של מערכת ההפעלה windows 7 יש לי במחשב אפשרות כזאת כשאני מפעיל את המחשב אני לוחץ על f7 וזה מעביר אותי לעשות שחזור למערכת כשקניתי את המחשב קיבלתי אתו עם windows 7 מותקן בלי דיסק מהם הם אמרו לי שיש בו שחזור והwindows שם תמיד טוב עשיתי בסוף השחזור שלקח לעשות משהו כמו 3 דקות זה אמר לי windows image restore complete וללחוץ אוקיי ואז הופעל המחשב מההתחלה וזהו וישר אני רואה מסך שחור. בלי סמן עכבר בלי כללללום. אני בכלל לא מגיע ש ערכת ההפעלה תעלה והמחשב לא עושה שום חישוב. כשאני מנסה ללחוץ f8 זה לא עושה כלום זה לא מעביר אותך למצב בטוח בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. ניסיתי גם שחזור מערכת אבל זה לא עזר... הוא מראה איזה הודעת שגיאה עם system32.exe ופותח את תקיית ה- system32 ובעקבות כך המחשב פועל לא יציב ותוכנות קורסות מה יכולהלהיות הבעיה? ??? האם אפשר להשיג את הקובץ הזה וע"י כך לתקן את זה? או שבכלל חייבים להתקין מחדש את הווינדוס מחדש? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  15. שלום לכולם וערב טוב....נתקלתי בבעיה מאוד מעצבנת וזה כבר כמה שבועות ככה עד שהחלטתי להתייעץ איתכם... אז ככה אני מנסה להפעיל את ה פיירוולך של המחשב והמחשב עצמו לא נותן לי אני הלכתי ל Control Panel ונכנסתי ל Security Center ניסתי להפעיל משמה את הפיירוול וזה לא נותן לי זה מביא לי את השגיאה הזאתי : סבבה אז הלכתי ל CONTROL PANEL שוב נכנסתי ישר ל Windows FireWall ניסתי להפעיל אותו משם וזה נותן לי את השגיאות האלו : אני לוחץ YES ואז נותן לי את זה : החלטתי להכנס ישר ל Administrative Tools ומשם נכנסתי Services ניסיתי להפעיל את ה Windows Firewall/Internet Conections sharing משם וזה נותן לי את השגיאה הזאתי מה יכולה להיות הבעיה ?!?! ויש לי אנטי וירוס NOD32

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  16. שלום,תשמעו אחרי שהסרתי איזושהי תוכנה התחילו לקפוץ לי מלא אזהרות כאלה! עכשיו עשיתי ריסט ומאז הווינדוס לא עולה יעני הוא טוען את הכל וזה שהוא מגיע לדף הפתיחה יש שחור ויש כמה שגיאות איזה 6 שגיאות אחר כך הוא עושה שגיאה שאני חייב לעשות ריסטרט וזה תמיד ככה כל פעם ! מה עושים הוא אמר לי בסוף משהו עם DLL איפשר לעשות כלום אני מתרחפן הוא אמר לי להכנס ל ADMINSTARTOR משהו כזה אני לא יודע איך נכנסים אפשר בכלל להכנס ?( בבקשה עזרה אני לא מצליח אפילו להכנס לווינדוס אני מדבר מהמחשב של אחי תעזרו לי בבקשה..

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  17. טוב אז מדובר במחשב P2 92SDRAM מעפאן לעללה כ.מסךRIVA TNT2 64 אוקיי אז ניגש לבעייה ברגע שמתקינים עליו ווינדוס 98 [glow=red,2,300]עברית[/glow]!!! האייקונים מתחילים להתבלבל לשנות כיוון (מתהפכים) הופכים להיות שחורים או לפעמים נעלמים גם כן... לדוגמא ניפתח חלון ובראש החלון נימצא האיקס הגדלה/הקטנה ומזעור הם נעלמים לאחר זמן מסויים. עכשיו לצורך העיניין בדקתי איך הווינדוס 98 באנגלית יעבוד והפליו הפלא... עובד מאוד טוב אבל הלקוח שלי לא מעוניין באנגלית... אלה בעברית...אז בכל מקרה אני צריך לאתר את הבעיה לפתור אותה...ניתקלתי בזה בעוד מחשב בעבר ושלחנו אותו לחנות מחשבים והם הצליחו לסדר את הבעיה... תשאלו אותי המחשב הזה

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  18. Started by siin,

לאחר התקנת המערכת כולל SP2 חומת האש של מיקרוסופט אינה מאפשרת לי להתחבר לרשת האינטרנט - לאחר התחברות עם החייגן. ללא שנגעתי בכלום, השארתי הכל כפי שהוא בברירת מחדל. מה הסיבה לכך?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  19. Started by Kopi8,

שלום אנשים... יש לי בעיה רצינית, בבקשה בבקשה תנסו לעזור לי, אם אני לא מצליח אני כנראה אצטרך לפרמט ולאבד את כל הדברים שלי, ואני ממש לא רוצה שזה יקרה.... בכל מקרה, הסיפור עצמו ארוך, והתחיל מבעיה בהעלאת הווינדוס בגלל קובץ פגום. הלכתי לפי השלבים באחד מעמ' התמיכה של מייקרוסופט, אבל באיזשהו שלב טעיתי והגעתי למצב בו אני לא יכול להיכנס לווינדוס בגלל הודעה הקשורה לקובץ lsass.exe (שום קשר לוירוס), הגורמת למחשב לעשות ריסטרט ושוב להעלות את ההודעה. הפעלה במצב בטוח לא עזרה. אז חשבתי שאני פשוט יעשה הכל מההתחלה מהדוס, אבל משום מה, סיסמת האדמין שלי שונתה/אופסה, ואני לא יכול להיכנס למצב הדוס דרך דיסק התקנת ה-XP אם יש איזושהי דרך שאני יכול לעקוף את זה, סיסמה שעובדת תמיד, סיסמה שיכול להיות ש…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by pafi,

התקנתי מערכת הפעלה שנייה הראשונה היא win xp-pro החדשה היא home יש לי sp2 על שני מערכות ההפעלה אחרי שהתקנתי את המערכת השנייה. לא פועלת לי הישנה ויש לי תקייה מאד חשובה והיא לא נפתחת לי כי הייתי אדמיניסטטור במערכת ככה שהיא ננעלה ואני לא מוצא דרך לפתוח אותה ניסיתי לעשות התקנה מחדש לפרופשיונל אבל זה לא הולך האס פי 2 לא נותן לי לעשות התקנה חדשה האם יש דרך אחרת חוץ מהתוכנה erd cummander

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  21. Started by tovtov,

שלום, מה יכולה להיות הסיבה שבמחשב שהותקן בו WIN98 חדש, אחרי שהוא עולה - נשארים רק 75% משאבים פנויים (לעומת 93% במחשב אחר). יש לציין שזה מחשב P4 1.5 עם 256MB זיכרון. תודה, יוסי

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  22. שלום לכולם וחג שמח. יש לי ווינדווס XP PRO עם service pack 2 ומותקנות בו התוכנות הבאות: Ad- aware, spybot- search&destroy, norton anti virus 2003 מעודכן. אתמול,כאשר אני הייתי מחובר לאינטרנט העכבר התחיל לזוז באופן שאני לא שולט עליו ונפתחות לי מלא תוכניות. הורדתי spy sweeper והרצתי לו בדיקה ומחקתי את כל מה שהוא מצא. ליתר ביטחון גם הרצתי בדיקה לכל התוכנות הנ"ל. חשבתי שהבעיה נפתרה. היום, כאשר גלשתי, שוב חזרה הבעיה, העכבר התחיל לזוז ונפתחו מלא תוכניות. לדעתי זה האקר שפרץ לי למחשב. אני כבר לא יודע מה לעשות, בבקשה תעזרו לי. חג שמח לכולם.

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. היום הופיע בעיה חדשה במחשב שלי... יש לי WIN XP PRO SP1 באנגלית ואני לא מצליח לקווץ חלונות... מה שקורה זה שכל פעם שאני מנסה לכווץ תוכנית/חלון/יישום זה במקום להתקווץ ולהופיע בשורת הזאת של ההתחל הוא פשוט נעלם.... מה עושים???

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  24. Started by TomTom,

שלום! :asthanos: הורדתי משחק (SOF) מהאינטרנט. התקנתי אותו והפעלתי את הקובץ sof2.exe והמחשב פתאום הופעל מחדש, ומאז אני לא יכול להפעיל את XP רק את 2000 ואין לי אפשרות בחירה באיזה חלונות לבחור (XP OR 2000) ואני לא רוצה לפרמט את המחשב כי היו לי מלא דברים חשובים ואני לא יכול לגבות דברים ב - 2000 כי הוא לא מזהה את הצורב! אם מישהו יודע שיעזור לי מהר!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by DJO,

אהלן, אני משתמש ב XP SP1. מזה כמה חודשים יש לי בעיה בפתיחת קבצי ZIP, אינני יודע לומר בדיוק לאחר מה הבעיה החלה. כאשר אני נותן לחיצה כפולה או לחיצה ימנית על קובץ ZIP שבדסקטופ או דרך ה EXPLORER שום דבר לא קורה. בנסיון הראשון לאחר הדלקת המחשב, המחשב 'יחשוב' למאית השנייה אך לאחר ניסיון זה פשוט דבר לא יקרה לאחר לחיצה כפולה. אני משתמש ב WINRAR ואם אני פותח את התוכנה ודרכה את הקובץ אז כן יתאפשר לי לעבוד על הקובץ. ניסיתי הרבה דברים, החלפת תוכנת ARCHIVING, לעשות אסוסיאציה מחדש של הקובץ, בדיקת התקינות ב HKEY_CLASSES_ROOT וב- FOLDER OPTIONS -> FILE TYPE. ניסיתי אפילו למחוק לגמרי את הרשומות הללו שמקשרות את ה ZIP אבל גם שהקובץ כביכול אינו מוכר, לחיצה כפולה (או לחיצה ימנית) לא עושים …

• 0 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.