Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני משתמש ב windows xp home edition sp2. גרסה אנגלית. כבר פעמיים קרה לי שבזמן עבודה מע' ההפעלה קורסת בצורה פתאומית - המסך הופך שחור, ההארד דיסק מכבה את עצמו והמחשב עושה restart. כש windows עולה שוב אני מקבל: the system has recovered from a serious error Error Signature: BCCode : 7f BCP1 : 00000000 BCP2 : 00000000 BCP3 : 00000000 BCP4 : 00000000 OSVer : 5_1_2600 SP : 0_0 Product : 768_1 מה הבעיה?? ???
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מאז שהתחלתי להשתמש במחשב החדש שלי מג'ון ברייס, העברתי אליו את 2 ההארד דיסקים של 500GB IDE כל אחד (אלה שהיו לי במחשב הקודם). אני מנסה להתקין את ה- xp על ה- primary master והמחשב מפרמט את המחיצה, מגיע לשלב של copying files ואח"כ נותן לי את ההודעה הזו: http://support.microsoft.com/kb/314477 ניסיתי לעשות את הפתרון בשיטה מספר 2 ובשיטה מספר 4 וזה לא עוזר. אני מדבר על זה שהוא נותן לי את ההערה הזו אחרי שהוא מסיים את החלק של ה- copying files (חלק לא גרפי) ולפי שהוא ממשיך ל- preparing installation (חלק גרפי). מה עושים? הלוח אם של המחשב שלי מג'ון ברייס הוא biostar 945gc m7-te כבר קראתי ת'רד בנושא הזה שפורסםבזון, אבל זה לא היה באמצע ההתקנה של הוינדוס!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בזיהוי מדפסתת והגדרתה. בזמן שאני מנסה לדפיס אין שום תגובה. נכנסתי ללוח הבקרה ומשם לניהול וישומים וראיתי ש print spooler לא מופעל. כשניסיתי להפעיל אותו הוא רשם לי הודעת שגיאה - שגיאה 2 ולא עבר למצב הפעל. האם מישהו נתקל בבעיה זו ויכול לעזור לי לפתור אותה??? תודה, גיל
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני עושה BOOT עם דיסק ווינדוס ונכנס להתחלת ההתקנה, בוחר בכונן וזה מתקין עד הסוף שהוא מבקש להפעיל את המחשב מחדש, ואז אחרי הBOOT הוא לא ממשיך את ההתקנה אני נכנס לווינדוס בכונן אחר ואני רואה שיש קבצי WINDOWS על הכונן אבל אי אפשר להיכנס דרכו הכונן הוא Hitachi HCS721616PLAT80 שם מוזר הכונן היה בממיר yes max ועשיתי בדיקה באינטרנט עליו ובכל האתרים שבדקתי רשום את זה HCS721616PLAT80 Hitachi CinemaStar 7K160 160 GB Hard Drive Data Recovery האם זה אומר שהכונן הוא רק לגיבויים בלי אפשרות למערכת הפעלה עליו?? מה יכולה ליהיות הבעיה???????
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, האם ישנו הבדל בין מערכת הפעלה XP 64bit למערכת הפעלה 32 ביט? האם זה קשור לחומרה של המחשב??? יש לי מחשב עם מעבד 4 ליבות זיכרון 4 ג'יגה . האם עקב החומרה אני צריך 64 ביט על מנת לנצל את המירב מהחומרה??? אשמח לקבל תשובה. גיל
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
כמה שאלות למומחים במערכת הפעלה X32 דבר ראשון, בכל מקום אני קורא מערכתהפעלה של X32 תזהה עד 3 גיגה וכבר ממזמן ישנן מערכות X32 win2003 Datacenter Edition אשר תומכת עד 128 גיגה של זכרון אחרי חפירה הבנתי שזה בגלל ה PAE Physical Address Extension (אותו xhpur למה מערכות הפעלה כמו LINUX, BSD, osx וכו יכולות לעבוד עם יותר מ 4 גיגה זיכרון )ה תוכנית בודד יכולה להשתמש עד 2 גיגה מזיכרון ישנה אפשרות לשנות זאת ל 3 גיגה על ידי פעולות מסוימות (אם יהיה ביקוש אני יפרסם מדריך בעברית עם תמונות ) ועכשיו לסיכומו של נושא אם מערכת הפעלה שלי(x32) תזהה 4 גיגה של זכרון אוכל להגדיר לו PAE ל 4 גיגה ? בתקווה שכל האשכול קריא וקל להבנה אם ישנה בעייה אני ינסח שוב תודה ויום טוב נ.ב האם כמות זיכרו…
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם מע' הפעלה XP. בוקר אחד כשפתחתי את המחשב אירע הדבר המוזר הבא: כאשר אני ממזער חלון כלשהו שפתוח (ולא משנה עם זה חלון של פיירפוקס, אקספלורר, או סתם תיקייה של קבצים) - החלונות הממוזערים אינם מופיעים לי ב- Taskbar כמו שזה אמור להיות בד"כ, אלא פשוט נעלמות. החלונות הממוזערים אינם נעלמים כי אני יכול להיכנס אליהם אם אני עושה Alt+Tab, אבל אני פשוט לא רואה אותם ב-Taskbar וזה סופר-לא-נוח. עשיתי Restart מספר פעמים, ניסיתי לשחק עם ה- Properties של ה Taskbar, ללא הועיל. פרט מעניין - אם אני נכנס ל-User אחר על המחשב (יש לי 2 יוזרים, שלי ושל אורחים) התקלה לא מתרחשת. אשמח לכל מי שיכול לעזור... שבת שלום. חוזליטו.
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
קראתי נושאים רבים ברשת והבנתי מאותם נושאים שתוכנית בודד מבערכת הפעלה אשר עובדת על x32 לא יכולה לגשת ליותר מ 2 גיגה זיכרון (ועקב כך קורסת ) השאלה ההשארה הזו אמת ואם כן אם אני מתקין מערכת הפעלה X64 ובה משתמש בתוכנית של X32 האם התוכנית הנל תוכל להשתמש יותר מ 2 גיגה זיכרון (ישנןם תוכנות רבות אשר דורשות זאת ואינן יצאו בגירסת X64) תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
נגיד ואני קונה ווינדוס ומאבד את הדיסק יש אפשרות דרך מייקרוסופט לקבל דיסק חדש? (אם אני מוכיח להם קניתי) כי לא נראה לי שהדיסק שווה יותר מכמה שקלים כל הקטע זה הרישיון.. למישהו יש ניסיון בנושא?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
היי יש לי וינדוס קודם על המערכת והתקנה שלא צלחה של וינדוס אחר.. אני מעוניין בפירמוט הכונן C בכדי לפנות עוד מקום אך להשאיר את WINDOWS 7 מותקנת, למיטב ידיעתי אין דרך כזו, האם ניתן איכשהו לבצע זאת? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מהם הדרישות המינימליות של מערכת ההפעלה WINDOWS 7? כותרת נערכה ע"י multicore
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי תוכנת הורדה (utorrent) עושה לי בעיות (נותנת הודעה - access is denied), ומחיפוש ברשת הבנתי שזה כנראה קשור לעניין הread only של התקייה אליה התוכנה מורידה את הקבצים. ניסיתי לבטל את הread only הזה, אבל לא מצליח לי. האם הכיוון הזה בכלל נכון או שזה משהו אחר ? אם כן, אז איך בדיוק צריך לעשות את זה ? תודה מראש למגיבים
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אהלן כולם אני צריך להעביר 3 קבצים מסויימים לsystem32 במהלך הboot ואני לא ממש מצליח לעשות זאת, או שאני לא חושב על דרך נכונה. מה שעלה לי לראש זה לחפש תוכנה כזאת שתיצור דיסק אתחול עם הקבצים המדוברים, ואף תוסיף תפריט/ממשק מזערי שברגע שהמשתמש יילחץ לחצן כלשהו, הקבצים יועתקו לתיקייה. ואכן מצאתי תוכנה שמתאימה לדרישותיי והיא http://www.ezbsystems.com/easyboot/, אך אני לא מצליח ליצור קובץ iso טוב, כזה שעובד =/. אני מקווה שהגדרתי טוב את המצב והבעייה, ואבקש עזרה לגבי התוכנה/תוכנה אחרת/שיטה אחרת לחלוטין...בטוח יש משהו פשוט יותר תודה רבה! :}[br]פורסם בתאריך: 22.01.2009 בשעה 19:53:55 אוקיי הצלחתי בסוף להסתדר, בטעות שמתי את loader.bin שהתוכנה מכינה לא בתיקייה המתאימה.תודה רבה בכל…
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום כולם אני לא יודע אם זה קשור לכאן או לפורום תוכנה במידה ולא שייך לכאן אשמח אם המנהל יוכל להעביר את הפוסט למקום הנכון ולשאלה שלי אני משתמש בוויסטה 64 ביט משתמש בכרטיס מסך של ATI מפרט מלא בצד אם צריך עם הזמן כל דרייבר וכל משחק וכל תוכנה שהתקנתי והסרתי השאירו בלאגן בתפריט ה-Uninstall שלי רציתי לדעת מה מבין התוכנות שהשארתי שם גלויות אפשר להסיר? יש שם הרבה כפילויות או שזה לא כפילויות וכל הרשימות שם הכרחיות? אשמח לעזרה תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי חבר שפתאום המחשב שלו כאילו עשה לעצמו מצב של נעילה והוא לא יכול לעשות כמעט כלום. ז"א הוא לא יכול לשנות קבצים מDOK או למחוק אותם וכו', גם בוורד הוא לא יכול להשתמש כל הלחצנים שם הם במצב לחוץ (אפורים) ואין שום אפשרות להשתמש בהם. המחשב כולו כאילו מישהו חסם את הגישה לשימוש בו. איך מסדרים את זה? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
http://i.gizmodo.com/5134755/win-7-tip-wordpad-opens-word-2007-docs סוף סוף נוכל לשמור בפורמט הזה במקום לבחור כל פעם בשמירה בתור doc בלבד ;D
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
היה לי קפיצות בחלקים של המסך , בהתחלה בחלק התחתון ואז ביטלתי את ה AERO וזה הפסיק לגמרי-היה לי את הבעיה חודש אחרי שקניתי את המחשב וזה החמיר עם הזמן. לא שאני מת על ה AERO וזה סתם ביזבוז אבל מוזר , מישהו קרה לו גם?
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי adobe CS4 על vista64bit. ראיתי כי התוכנה והתקנתי אותה בספריה program files x86 המיועדת לאפליקציות 32bit. למיטב ידיעתי cs4 אמור לעבוד עם 64bit. האם עצם ההתקנה בספרייה הנ"ל מגביל את היכולת של cs4 או שזה לנוחיות בלבד? כלומר אם הייתי מתקין על program files הרגיל הייתי מקבל שיפור ביצועים? אשמח לתגובתכם המהירה
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אהלן, יש לי XP רגיל עם רשיון חוקי ואני מחליף את המחשב במחשב חדש עם 4 גיגה זכרון. האם אני צריך לקנות רשיון חדש? האם אני יכול להתקין את XP64 עם הרשיון הקודם (ברור שרק על המחשב החדש - לא על שניהם בו זמנית)? מה בדיוק הפרוצדורה בנושא? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי אקספי (32) על מערכת שהיתה בה כבר windows vista 64bit אחרי סיום ההתקנה אין לי אפשרות לבחור בהתחלה איזה מערכת אני רוצה לטעון ניסיתי לבחור בהתחל הפעלה MSCONFIG אבל אין לי שם אופציה יש הצעות או שזהו הלכה הויסטה ? והאם הטעות שעשיתי היא בגלל התקנה של מערכת הפעלה 32ביט כשיש 64ביט במערכת ?
-
- 10 תגובות
- 812 צפיות
-
-
קניתי ספק חשמלי חדש למחשב. חיברתי אותו כפי שהספק הקודם היה מחובר. משהו מוזר קרה: בהפעלה ראשונית, עוד לפני שעלתה מערכת ההפעלה, קפץ מסך כחול בו היה איזכור ל-BIOS. לא הספקתי לקרוא מה בתוכן המסך. בהפעלה השנייה ה-windows עלה כרגיל. בהפעלה שלישית (ואחרונה), קפץ שוב מסך כחול ובו היה רשום driver iqrl not less or equal ולא יותר מדי. היה אזכור לחומרה חדשה שהותקנה עוד תוכנה חדשה - בכל אופן אין לי מושג. בכל ההפעלות לפני שעלתה מערכת ההפעלה קפצה לי השורה הבאה: Windows Could Not Start Because the Following File Is Missing or Corrupt: SYSTEM32/drivers/ntfs.sys מה ניתן לעשות? איך לא התקנתי נכונה את ספק החשמל, אם המחשב אכן נדלק? אשמח לתשובה. תודה-רבה.
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולכם! החלטתי לפתוח סקר לגביי מערכות ההפעלה החדישות ביותר כיום! יש מקום לתגובות מילוליות בכל עת
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם לקנות Windows XP 64-Bit? או שהיא יותר כבדה מהXP הרגיל?
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה ,החץ שליד השעון (זה שמסתיר וחוסף את האייקונים של התוכנות שעולות באיתחול) נעלם . כל האייקונים פרוסים, בזה אחר זה,בלי היכולת להסתיר אותם . איך מחזירים את החץ הזה ? תודה למשיבים
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
יש לי ווינדווס vista home premium בעברית ואני רוצה להפוך אותו לאנגלית. האם יש אפשרות כזו? תודה רן
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-