עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by gameplan,

פשוט לא מופיעים שם פתאום,זה קרה לי בעבר וסידרתי,לא זוכר איך מישהו יודע? win xp ד"א אין בעיה בחיבורים,כי כשאני מפעיל משל כונן וירטואלי סגנון deamon tools זה עדיין לא מראה את הכוננים...

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Component,

זה התוכן של הקובץ boot.ini שלי: [boot loader] timeout=30 default=C:\="Microsoft Windows 98" [operating systems] C:\="Microsoft Windows 98" multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINNT="Microsoft Windows 2000" /fastdetect האם תוכלו לערוך אותו כך ש windows 98 יהיה הראשון וה- default

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Holy,

רק עכשיו שמתי לב לזה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  4. Started by Impreza,

התקנתי את קול אוף דיוטי חבילת ההרחבה והיא לא עובדת, שאני לוחת new game זה לא נכנס וגם שאני לוחץ quit אז עשיתי ctrl+alt+delete סגרתי את המשחק וכל המסך נהיה בהיר וגם שורת התפריטים עם כל האפשרויות שאני לוחץ ctrl alt delete נמחקה ועכשיו אני גם לא יכול לצאת מזה אפילו לאחר ריסט מה לעשות?? צירפתי תמונה אבל הקטנתי אותה בגלל שהיא שקלה הרבה אז תנסו להסתכל רק שאין אפשרויות או סרגל כלים או מה שזה לא יהיה שמה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  5. שלום, קיבלתי היום מחשב חדש עם Windows 7 Pro בעברית כפתורי המשימות נעלמים לי משורת המשימות למטה מדי פעם הם מופיעים לי מחדש ( למשל כאשר אני מפעילה את מנהל המשימות ומסמנת "עבור על" עבור אחד היישומים), אבל אחרי פרק זמן מסויים זה נעלם שוב. ניסיתי לבדוק במאפיינים של שורת המשימות, אבל לא מצאתי שום דבר רלוונטי. אם אני עושה איתחול, זה עולה בסדר, אבל לאחר מכן קורה שוב. אשמח לעזרה, אביטל

6. יש לי כרגע xp והוא עושה לי כמה בעיות , שגיאות מוזרות שבאות משום מקום , fifa 2002 לא עולה , cs עושה כמה בעיות , ועוד כמה תוכנות שפשוט לא רוצות לעלות ... שווה לי להתקין את win2k במקום ? האם תהיה בעיה למשתמשים אחרים ברשת הביתית לגלוש מאחר שיש להם winxp ? תודה מראש .

• 25 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. אם אתם נדרשים לשלם עבור תוסף (קודק) לנגן הסרטים המובנה של ווינדוס, תעשו טובה ותעברו לתוכנה חינמית שלא מצריכה התקנת קודקים בנפרד. פנו לעצמכם 2 דקות לצפיה בסרטון הקצר הזה:

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  8. Started by Delux,

קראתי כתבות שאמרו שהווינדוס הכי טוב והכי יציב שמיקרוסופט הוציאה עד היום הייתה WINDWOS 98 SECOND EDITION האם זה נכון? (הוא שזה סתם חירבוש בלבוש)

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. לא ידעתי לאיפה זה שייך בדיוק אז תרגישו חופשי להעביר. אני מעוניין לפתח אפליקציות לWINDOWS PHONE 8.1. בעקרון לפלאפונים וטאבלטים של ווינדוס. בשביל זה הבנתי שאני צריך מחשב עם מערכת הפעלה של WINDOWS 8 לפחות כי אי אפשר לפתח על WINDOWS 7. איזה מחשב זול וקטן(מארז קטן אוליי מיני) אפשר לקנות בשביל לפתח? ואיזה מכשיר פיתוח? סיפרו לי שאפשר לקנות טלפון נוקיה עם WINDOWS 8.1 ב 600 שקל. מצד שני, האם כדאי פשוט לקנות טאבלט PRO של ווינדוס שישמש גם בשביל סביבת הפיתוח וגם בשביל להריץ את האפלקציה? אז מה אתם ממליצים בתור סביבת פיתוח זולה של אפלקציות לוונידוס מוביל?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Moooshe,

לכל מי שעקב לאחרונה אחר השחרורים של גרסאות לא סופיות של המוצר הזה, ולאחר דחיה בשחרור שלו, הוכרז סופסוף שב-9.9 תשוחרר לציבור הרחב גרסה (build) מספר 1106 (שכבר קיימת היום). בין היתר, תהיה אפשרות לשנות את דפדפן האינטרנט (ולהתקין נטסקייפ כמו שצריך... אם יש מישהו שעוד מעוניין לעבוד איתה), להסיר כל מיני שטויות שמיקרוסופט הוסיפו לנו וכו'. כמו- כן, בגרסה זו אמורה להיות כלולה הגרסה האחרונה של java virtual machine של מיקרוסופט (שכל מי שניסה להוריד אותה לאחרונה גילה כי היא לא זמינה באתר של מיקרוסופט). כמובן שכמו בכל גרסה של כל תוכנה, הגרסה הזאת של SP1 הודלפה (leaked) ולמי שממש רוצה אפשר למצוא אותה בלא מעט מקומות באינטרנט.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. במספר משחקים שניסיתי בווינדוס 7 64 ביט' , עם 4GB זכרון, קיבלתי FPS נמוך ממה שהיה לי ב XP עם 2 GB זיכרון. זה מאכזב כי ציפיתי לשיפור בביצועים עם מעבר ל 2GB. מה יכולה להיות הסיבה לירידה בביצועים? הדרייברים מעודכנים.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  12. הי! יש לי WinMe. מידי פעם אני רואה שהקובץ הנ"ל נטען לזיכרון. כשאני מעיף את ה-Task, לא נראה שזה משפיע על משהו. למישהו יש רמז מה הקובץ הזה עושה? בתודה מראש, TheTech. ???

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by adiri86,

שלום רציתי לשאול איך אני יוצר תיקייה משותפת בכונן מסוים על server 2003, שבעצם יופנה לכונן אחר ?.. כלומר בmanage --> shere folders נראה את שם התיקייה אבל בlocation נראה את שם הכונן השני תודה לכולם

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by I7210I,

שלום יש לי כונן שהוא לא של המערכת שבו היו מותקנות כמה תוכנות, לאחר שידרוג ברצוני למחוק אותם כי ההתקנה של הWIN לא נגעה בהם והקובצי UNINSTALL לא בידיוק עובדים בכולם מה אפשר לעשות בכדי להסיר אותם בצורה נורמלית? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. האם יש דרך להשתמש בגרסת עידכון שמקבלים דרך משרד החינוך (במידה ואני אמצא דרך לקנות מהם.) בלי ווינדוז חוקי להשתדרג ממנו? (הם מוכרים רק גרסאות שידרוג) כי כרגע כל מה שמותקן לי על המחשב זה ווינדוז 8.1 לא חוקי. שאלה שנייה - אם אני קונה PRODUCTKEY, איפה אפשר להוריד ISO של הווינדוז להתקנה? בצורה חוקית כמובן, כדי להשתמש בקוד. שאלה שלישית - האם PRODUCTKEY מקורי של ווינדוז בעברית לא יעבוד על גרסה באנגלית? זה בכלל אפשרי להתקין 2 ווינדוסים עם אותו ה-PRODUCTKEY? תודה

16. Started by Oranili,

שלום, אני רוצה להפעיל DIREXT 10 בוויסטה ! שיהיה ליבמשחקים... תודה רבה

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  17. Started by roi2far,

שלום אני חדש פה וזאת ההודעה הראשונה שלי) אז ככה.....) יש לי חבילה של סמלים בשביל הווינדווס ...נו חבילה שאפשר להחליף את הסמל של הסל מיחזור והכל. עכשיו איךך אני עושה את זה?? ד"א אני לא יכול לעשות מהמאפיינים וכל זה ז"א אני כן יכול אבל אין לי את האופציה להחליף את כל! הסמלים ... ניסיתי להכנס לתקייה של הווינדווס אבל אני מפחד להרוס שם או למחוק משהו בטעות ולכן ...רק מי שמבין ויכול שיענה מקווה שתעזרו לי (לא נראה לי שזה כ"כ מסובך פשוט אני לא מבין בזה).. נערך ע"י multicore. עיין בחוקי הפורום לגבי כותרות תיקניות.

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  18. Started by rp555,

שלום איך מתגוננים בפני אנשים שמציצים במחשב שלי? איך מוחקים את ההיסטוריה בלא להשאיר עקבות? בברכה rp555

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  19. Alt+Enter לא פועל. תודה.

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. האם אפשר להתקין עברית בwindows vista home premium באנגלית? הwindows הוא באנגלית, יש דרך שהתוכנה עצמה והמקלדת יתמכו בעיברית?

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  21. Started by ma4351,

1. יש גרסאות 64ביט לנוד32 ול-winrar ? 2. גרסאות 32ביט יעבדו על מערכת 64ביט?

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  22. Started by פבליק,

קניתי מחשב נייד חדש והתקנתי עליו windows xp עכשיו יש לי במחיצה של מערכת ההפעלה קובץ pagefile.sys. כפי שהבנתי זהו קובץ של הזיכרון הוירטואלי. כיון שיש לי2 גיגה ראם אין לי צורך בקובץ כה גדול (גודלו של הקובץ 2 גיגה), לכן נכנסתי להגדרות של המחשב שלי והקטנתי את גודלו. ניסיתי לעשות זאות מספר פעמים ואף לבטל(כמובן שהפעלתי מחדש את המחשב לאחר כול שינוי) אותו אבל הקובץ הספציפי הזה נשאר ולא נעלם (או מוחלף בקובץ בגודל קטן יותר). התאריך שבו נוצר הקובץ נשאר זהה- היום בו התקנתי את מערכת ההפעלה. מה עלי לעשות האם עלי למחוק אותו פשוט או שאיך אני מקטין את גודלו?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  23. שלום לכולם ! התקנתי בעזרת דיסק (שהורדתי ברשת...) את sp2 (יעני עדכנתי את החלונות XP שלי). ההתקנה עברה חלק ללא כל בעיות. לאחר מכן בדקתי אם ישנם עדכונים נוספים דרך הרשת ואכן היו. לאחר סיום התקנת העדכונים נדרשתי לאתחל את המחשב ולאחר האתחול נפתח לי מסך ה Log In עם שמי (מוצג כ user ) ודרישה לסיסמא .... אף פעם לא התעסקתי עם users במחשב הזה ובטח שלא נתתי סיסמא. אז מה כבר ניסיתי לעשות ? ככה : ניסיתי להכנס ב safe mode בתור Admin ,אך גם שם נדרשתי לסיסמא שאיני יודע...(שדה ריק לא עזר). נכנסתי לאתר הנחמד הזה : http://petri.co.il/forgot_administrator_password.htm שהציע מתודות מאוד חביבות שאולי חלקן יעבדו על NTFS , אך כולן לא הועילו על ה FAT 32 שלי. ניסיתי לעשות Uninstall ל Sp2…

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  24. Started by lipa,

יש לי תיקייה ריקה על שולחן העבודה וכל פעם שאני מנסה למחוק אותה ,אני מקבל הודעה "אין אפשרות למצוא את הקובץ שצוין " שאלה שנייה , (בעייה דומה) , בהוספה והסרה של תוכניות , כאשר אני מנסה למחוק תוכנה מסוימת אני מקבל הודעה "פעולה זאת חוקית רק עבור מוצרים המותקנים כעת " בקיצור איך אני מוחק את שני הדברים האלה ?

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  25. שלם לכולם . משום מה יש לי בעיה עם הדיסק הקשיח אחרי שאני מסיים לצרוב קבציים גדוליים ככול הנראה נישארים קבצים זמניים במערכת ואני לא מצליח להסיר אותם . מדובר על כוננים D ו E ההארד דיסק שלי מחולק ל 3 . לא משנה כמה פעמיים אני עושה ניקוי מערכת אחרי סיום של כול צריבה הגודל שנישאר לי קטן עוד ועוד מה עליי לעשות הגעתי למצב שאני רואה שיש לי קבציים בנפח של 7 גיגה מתוך 29 גיגיה אבל המקום הפנוי שישנו הוא רק 1.98 מגה אני נואש עיזרו לי . כרגע הכול גלוי גם קבציים נסתרים . תודה מראש

• 2 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.