עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by idan1836,

יש קבצים שאני רוצה לפתוח ומופיעה לי הודעת שגיאה שרשום בה משהו שלא ניתן לפתוח את הקובץ במצב WIN32, מה זה אומר? איך מבטלים אם אפשר?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  2. שלום לכולם, התקנתי וינידוס ויסטה אולימטט X64 עכשיו הקבצים שהיו לי בכוננים הקודמים, שאני בא לפתוח אותם מוציא לי הודעת שגיאה כזאת: The file name, directory name, or volume label syntax is incorrect. עכשיו זה קורה לי רק על קבצי התקנה, תמונות, קבצי סאונד אפשר לפתוח. ואת ההודעת שגיאה ניסיתי על מספר קבצי התקנה ותוכנות שונות ככה שלדעתי אין קשר שהן לא תומכות ב 64 ביט. והשם של הכוננים אחרי ההתקנה לא השתנו. תודה לעוזרים. עריכה: אם אני מעתיק את הקבצים לכונן אחר אז הוא כן מאפשר לי להריץ אותם. אבל אם אני מעתיק אותם חזרה שוב לאותו כונן הוא מוציא לי את ההודעת שגיאה

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  3. Started by THE-MASTER,

יש לי בעיה כאשר אני בא לפתוח קבצים מסוג MS-DOS ...... יש לי ווינדוס אקס פי..שמתי לב שווינדוס אקס פי הורידו את הדוס מהמערכת שלהם ולכן חשבתי שנצטרך להתרגל...אבל פתאום גילית שיש המון אנשים עם ווינדוס אקס פי שמפעילים יישומים של MS-DOS חשבתי לעצמי שזה בגלל שאין לי SP2 ולכן התקנתי אותו במחשב שלי אבל עדיין זה לא עובד לי הנה לכם תמונה שמתארת את המצב שלי.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Lyor,

הורדתי איזה קובץ (משחק) למחשב עם סיומת שלא מוכרת לי: xxxx.daa אין לי מוסג מה daa אומר בעצם (בדקתי שזה לא ווירוס) אז הייתי רוצה לדעת איך לפתוח את ההתקנה של המשחק הזה בבקשה.

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  5. היי! יש לי בעיה. אני עובד עם ווינדוס 2000 ו-XP, וכשאני לוחץ על קיצורי דרך לאתרי אינטרנט שנמצאים על שולחן העבודה הם לא נפתחים בחלון חדש אלא בחלון שכבר פתוח. מישהו יודע כיצד ניתן לפתור בעיה זו?

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  6. Started by iDrA,

אוקי, הרקע לבעיה - היה לי מחשב אנתיקה, עם מערכת הפעלה Xp בעלת שני משתמשים A וb. למשתמש B היתה סיסמא. לפני לא מעט זמן המחשב הפסיק לעבוד וקנינו מחשב חדש. עכשיו, חיברתי את ההארדיסק הישן (שמערכת ההפעלה הישנה מותקנת עליו) (כמובן אחרי שהגדרתי אותו כסלייב) בכדי להעביר את הקבצים הקריטיים למחשב החדש. את הקבצים מהמשתמש A העברתי בלי בעיה, ברוך השם.. אבל - לקבצים שנמצאים על הדסקטופ של המשתמש B אני לא יכול להיכנס, אין גישה פשוט. ניסיתי להגדיר אותה כתקיה שיתוף - לא עובד, ניסיתי להוריד את סמן ה"קריאה בלבד" - לא עובד, ניסיתי לגרום למחשב לעלות ממערכת ההפעלה של ההארדיסק הישן - לא עובד. מה אפשר לעשות בכדי לגבות את הקבצים מהדסקטופ הישן? תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by alfred3,

שלום לכל החברים יש לאחי בעיה ואבקש את עזרתכם האדיבה במתן סיוע . לאחר בעיה של אי התחברות לאינטרנט וכתוצאה של הדרכה שגויה של התמיכה הטכנית של חברת האינטרנט . לא ניתן היה להעלות את וינדוס לאחר כיבוי המחשב נסינו להעלות את המחשב דרך הפעלת הוינדוס מהנקודה האחרונה שפעלה טוב .ואכן המחשב עלה אבל עכשיו לא ניתן לפתוח את המחשב שלי לוח בקרה או כל תיקיה אחרת.ניסינו גם את אופציית הREPAIR אך גם זה לא עזר ומופיעה הודעת שגיאה. appname explorer.exe appver: 6.0.2600.0 modname 62191a.dll modver : 1.2.0.5 offset: 0001e77f אודה לכם על מתן עזרה בהקדם תודה

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  8. Started by lidor_abo,

חברה יש לידידה שלי בעיה בוינדוס לא נפתח לה תמונות במחשב ....תעזרו לי לפתור את הבעיה תודה לעוזרים lidor_abo:)

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  9. Started by finish,

ניסתי לשנות היום כמה איקונים ומאז כל פעם שאני לוחץ על תקיה בC או בD הוא פותח לי את החלון של החיפוש במקום לעשות OPEN מישהו יודע איך לתקן את זה? זה ממש מעצבן ואני לא יכול לעשות שיחזור בדיוק הורדתי משחק ממש גדול ואם אני יחזור אחורה יקח לי עוד יומיים להוריד אותו תודה פיניש

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  10. אהלן.. לאחרונה התחלתי להתעסק קצת עם המערכת הפעלה והאפשרויות תקיה (סוגי קבצים) וכנראה ששיניתי משהו. איכשהו גרמתי לכך שברגע שאני נכנס לתקיה מופיעה לי הודעת שגיאה כמו בתמונה, לכל התקיות. אם אני מבקש לסייר לאותה תקיה אין שום בעיה אבל לפתוח אותה באותו חלון זה פשוט לא אפשרי. מה אוכל לעשות כדי לפתור את הבעיה הזו? http://img220.imageshack.us/my.php?image=90497962.jpg [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  11. Started by crazy in love,

יש לי בעיה בצבעים בווינדוס . יש לי ווידוס 98 והצבעים פתאום השתנו הם נראים כמו שחור לבן מה אפשר לעשות. סיון

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  12. יש לי WINXP PRO. אם אני מסתכל באיזשהוא חלון שיש בו איזה כמה סרטים , או הרבה סרטים , אחרי זמן מסוים (בערך חצי דקה) מופיע לי ה ERROR של XP עם ה "DONT SEND" ו " SEND ERROR REPORT". וכמובן נסגרים לי כל החלונות והדברים ברקע. זה מאוד מעצבן , ואין לי מושג למה זה קורה. וזה קורה קבוע. אבל אם למשל אני יוצא מאותו חלון אחרי איזה 10-15 שניות בלי להסתכל הרבה , זה לא קורה. לעוזרים תודה.

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  13. דוד שלי אוהב לצפות במבזקי חדשות באינטרנט (כמו אלה בMSN וONE) הוא משתמש בIE וכשהוא צופה בקטע וידאו כלשהו דרך הIE הקטע נתקע לאחר כמה שניות ואחרי שזה קורה אי אפשר להמשיך לגלוש לאתר אחר ללא ריסטרט. בנוסף לכך הדפדפן קופא מדי פעם ומאלץ אותי לעשות ctrl+alt+del כדי לסגור אותו. מה שמוזר זה שאחרי שנתקע הוידאו בIE גם בפיירפוקס אי אפשר לגלוש. עשיתי עדכונים, סריקת וירוסים וספייווארים וכלום לא עזר. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by duk4u,

זה דיון שני שאני פותח באותו נושא כי לא קבלתי פיתרון לבעייה. ולעניין, מזה שלושה חודשים שכול סרטון באינטרנט שאני צופה לא זורם באופן חלק, יש קרטועים, סיכרון בין התמונה לקול אינו מושלם. עשיתי גוסט מערכת נקייה, התקנתי פלאש פלייאר עדכני והבעייה לא נפתרה. זה קורה לי באקספלורר וגם בפייאר פוקס, בעת הצגת סרטון המעבד מראה 100 אחוז שימוש במנהל המשימות. אשמח לקבל תמיכה בעניין ואודה לכול מי שיעזור לי למצוא פתרון לבעייה בתודה מראש...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by chudik,

ערב טוב לכם ... יש לי מחשב לא בדיוק מהטובים ביותר אבל דיי מספיק . יש לי כרטיס מסך Nvidia 9600GT 512mb - עד לפני כשלושה חודשים היה לי מערכת הפעלה XP pro sp3 ועבד בצורה מעולה , חבר מהעבודה דיי עניין אותי בהתקנה של Windows Ultimate x86/x64 . בהתחלה התקנתי 32 ביט ונדהמתי לגלות שבעת הפעלת סרט HD התמונה הייתה מאוד איטית (slow motion) , חשבתי שזוהי בעיה בדרייבר של כרטיס המסך והורדתי מחדש אך ללא תוצאה תקינה , דבר הוביל לדבר והתקנתי מחדש 64ביט ואותה תוצאה נתגלתה לפניי . ניסיתי להחזיר מחדש וינדוס XP , ניסיתי להריץ סרט HD ואני מקבל את אותה התוצאה כמו בקודמיו אבל אם תוצאה מאוד מעניינת ... כשאני מזיז את העכבר בעת צפייה בסרט , הסרט רץ בצורה תקינה , אך ברגע שאני עוצר את תזוזת העכבר הסר…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ellell,

לאחרונה שאני צורב תוכנה מתיקיה שבמחשב אל תקליטור עם (Make Data CD ( NERO BURNING ROM א. מעביר לי את הקבצים באותיות גדולות. ב. כשאני מריץ את התקליטור מופיעה... השפה של חבילת ההתקנה זו אינה נתמכת על ידי המערכת שלך מי יודע מה הסיבה לתקלה.

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by shimon23,

כאשר אני לוחץ על כפתור ימני ובוחר בSettings, והולך ל Desktop אני מקבל את הודעת ה error שמצורפת בתמונה. זה די מבאס שאני לא יכול לשחק עם האפשרויות של הרקע, מישהו מכיר את הבעיה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  18. Started by shimronfio,

היי, יש לי בעיה אך ורק עם קבצי MKV, לפעמים חלק מהקבצים פשוט נעולים ולא ניתנים להזזה, להעתקה או לשינוי שם. כבר נסיתי את הLOCK HUNTER, יש עוד אפשרויות?.

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  19. Started by Eviljelly,

כבר די הרבה זמן יש לי בעיה כשאני מריץ קבצי WMV כמו שרואים בתמונה ... עכשיו הבעיה התפשטה גם לחלק מתוכני האינטרנט אז הגיע הזמן לפתור אותה , זה בטח בעיית קודק מישהו יודע איך לשחזר את הקודק ? אין בעיה בצפיה בשאר הפורמטים (AVI , MPEG , MOV וכו ) [attachment deleted by admin]

20. Started by -twelve,

הבעיה היא כמו שמוזכר בכותרת היא רק בקבצי וידיאו,בכל פעם שאני מנסה לפתוח קובץ וידיאו בעזרת המדיה פלייר או הווינאפ או נרו פלייר או כל נגן ווידיאו הסרט נתקע לפני שהתחיל,נסגר וסוגר איתו את התיקיה שבוא הוא נימצא.דבר זה קורה בכל קובץ וידיאו שאני פותח.פעם זה היה קורה לי אך ורק בתיקיה מסוימת והבעיה היתה מסתדרת אחרי ריסטרט,עכשיו היא פשוט לא מסתדרת. אשמח אם תוכלו לעזור לי,תודה! (אני מקווה שזהו הנושא המתאים לפורום)

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  21. Started by Frequency,

יש תיקיה במיקום הזה: C:\Documents and Settings\USERNAME\Local Settings בשם Temporary Internet Files שלשם יורדות כל ההורדות ואח"כ מועתקות למיקום הרצוי ואמורות להימחק לאחר ההעתקה הבעיה היא שזה לא מנקה אצלי את זה גם אחרי ריסטרט ואני גם לא יכול לראות את הקבצים (גם ניסיתי ניקוי דיסק וזה לא עוזר) מה אני עושה כדי למחוק אותם?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  22. Started by the_lighting,

יש לי בעיה, המחשב יוצר לי תקיה לבד, למשל בשולחן עבודה הוא יוצר תיקיה desktop וכשאני נכנס אז הוא מכניס אותי לתיקיה כללית של הwin אותו הדבר בתיקיית שירים נניח בתוך התיקיה יש תיקיה בשם שירים והיא שוב פעם מביאה למקום של הראשון....כל פעם שאני מוחק את זה זה חוזר. מישהו מכיר את זה? ויכול לעזור לי

23. Started by GZA3,

חשבתי שיש לי בעיה בהרד דיסק שהוא ניתקע אבל מצאתי שיש כמה קבצים שתוקעים את האקפלורר (שולחן עבודה לא הדפדפן) אני מנסה לפתוח את הקבצים (פורמט של סרט) והוא ניתקע אני פותח תתיקע האקפלורר ניתקע ואם אני מנסה למחוק או להעביר אותו מקום אז אני מקבל הודעה שמשהו משתמש בו כבר ועלי לסגור את התוכנה שמשתמשת בו וניסיתי לעשות את זה גם במצב בטוח של הוינדוס וזה עדיין רושם לי את זה מישהו יודע מה אפשר לעשות ?

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  24. Started by alonpartuk,

שלום לכולם יש לי וינדאוז XP SP2 בעברית כשאני מנסה להכנס לדרייברים של המדפסת הוינדואז רושם לי את ההודעה הבאה Can't load SmartUI Library (code 126) error הרצתי את השגיאה בגוגל ומצאתי תשובה (אני חושב...) http://www.msfn.org/board/lofiversion/index.php/t67693.html כמו שאפשר לראות הוא אומר שם שמה שצריך לעשות הוא לחליף את גירסת הקובץ wow32.dll מ5.1.2600.2180 לגרסה ישנה יותר אם הבנתי נכון. חיפשתי בגוגל ובאימיול וכל הקבצים שמצאתי הם אותה הגרסה! תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  25. Started by nadavbu,

קניתי את המשחק PES 6, אבל כשאני מפעיל אותו הוינדוס מפעיל לי הודעת שגיאה (אפשרות לשלוח דו"ח שגיאות וכל זה) ובפירוט נכתב שהבעיה נמצאת בקובץ kernel32.dll שנמצא בתיקיית system32 של הוינדוס. התקנתי את ה-XP על מערכת ההפעלה הנוכחית שלי, ואז המשחק עבד. אבל אז היו בעיות אחרות, ונאלצתי לפרמט את הדיסק הקשיח ולהתקין מחדש את הוינדוס - ושוב המשחק לא עובד. איך אפשר לתקן קובץ כזה, בלי להתקין את הוינדוס מחדש?

• 4 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.