Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
-
האם המחשב ממשיך לתפקד שאני אני ב Switch User ? למשל אני מוריד משהו... זה ימשיך להוריד... ואם אני במצב שינה?
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי לוח טיפה ישן וHD שעובד ב SATA. הלוח לא מזהה את ה HD בביוס, אבל כאשר אני מתקין ווידנוס אז הווינדוס כן מזהה אותו. עושה פורמט והתקנה כפי שמופיע בהוראות ואז כאשר נדרש לבצע ריסט, הוא שוב לא מזהה את הHD ואז חוזר חזרה להתקנת שוב של הווינדוס. אשמח לעזרה.
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני מנסה לעדכן משחקים (דרך התוכנה של המשחק) שרכשתי אך מתקבלת שגיאה. השגיאה: המשחקים הם: Lord of the Rings: Battle for Middle Earth II The Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth The Lord of the Rings The Rise of the Witch-king הערות: יש לי Vista Ultimate בעברית. יש לי רק חשבון משתמש אחד והוא מנהל בלי סיסמה.
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל ת נמחשב אני מגיע לשולחן העבודה וכל מה שהיה בו איננו נישאר רק הרקע אולם אני מצליח להפעיל אותו דרך מהל המשימות בטענת c: מה עלי לעשות
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
בזמן האחרון קורה לי שהמחשב מראה לי דרך ה task manager שהשימוש ב cpu עומד על 100 אחוז,דבר שממש מאיט את המחשב... זה קורה במיוח שאני גולש באינטרנט תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חברה היום כאשר ניכנסתי לאתר lsdiods וניסיתי לקנות היה כתוב לי cookies not eanabld תם מבינים מה קרה ויכולים להסביר לי מה קרה?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי, לא הצלחתי למצוא תשובות בדיון הרשמי, כי נראה לי שהבעיה ספציפית מדי לחברה שאני עומד לדבר עליה. יש לי שני מוצרים של סמסונג שאני לא מצליח למצוא להם דרייברים לXP64: מסך 721S, ועכבר PLEOMAX. לעכבר לא התקנתי דרייברים...והוא די עוש בעיות...יעני עכבר אופטי, והוא מקפצץ על המסך ולא תמיד הולך לכיוון שהוא אמור ללכת אליו (אני מקווה שזו באמת בעיה של דרייברים )) ניסיתי למצוא דרייברים דרך גוגל ואין כלום אולי מישהו מכיר מקום שבו כן יש דרייברים, אפילו בטא (כמו של HP)?
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
-
עד כה השתמשתי בווינדוס xp pro sp2. לאחרונה הווינדוס פשוט נדפק ואני רוצה להעביר את כל התוכן שיש על ההארד הקיים להארד דיסק אחר. אז חיברתי את ההארד השני (סוג של הארד דיסק גיבוי) בתור המסטר, ואת ההארד עם הווינדוס התקול בתור הסלייב, וכך אני יכול להעביר בין שני ההארד דיסק בלי שום בעיה. רק בעיה אחת צפה. אני לא יכול לגשת ל my documents - הוא רושם לי ארור שאין לי גישה לתיקייה הזאת. זה הדבר היחיד שמונע ממני כרגע לפרמט את הווינדוס ולהתקין מחדש. יש למישהו רעיונות איך לגשת למידע הזה? יש שם המון תמונות ומסמכים שחבל לי לאבד.... המון תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
הממ אוקיי אני משתמש ב windows xp ורציתי לברר איך אני מכניס עברית לדוס?
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
איך אני מעביר שפב ב-XP צריך דיסק של התוכנה שוב או שאפשר פשוט דרך המחשב?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם וויסטה אולטימייט תעבוד על תצורת מחשב כזו : Intel P-IV Prescott 3.0 Ghz Kingstone 1024 MB DDR ATI YUAN RADEON 256 MB W.D. 7200 rpm 160GB ההגדרה שלי ל"תעבוד" היא שתאפשר להריץ משחקים,תוכנות ועובדה מסודרת עם המחשב,בלי שהמערכת תתקע... תודה למשיבים
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה xp pro איך אני מוחק את הכתובת שמופיעה מתחת לסמן כשאני מצביא על איקון פשוט לפעמים יש כתובות גדולות שמסתירות לי את המסך תודה לכל מי שיענה לי :-*
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר יש לי מחשב XP שאליו מחוברת מדפסת Lexmark E232, המדפסת משותפת ברשת - עד פה הכל טוב ויפה. יש לי מחשב אחר עם WIN7 שמזהה את המדפסת ברשת, אבל המ"ה לא מוכנה להתקין - דורשת דרייברים. הורדתי דרייברים מהאתר מהצ'וקמק של Lexmark, אין דרייבר יעודיי עבור 7 אלא משהו שנקרא: Lexmark Universal Driver - Microsoft Windows 2000 and Microsoft WHQL Certified Windows XP / Server 2003 / Vista / Server 2008 / Windows 7 PCL XL Emulation driver וה-WIN לא מזהה את הדרייברים כמובן מישהו מכיר או נתקל בתקלה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאני מנסה לכבות אותו הוא פשוט מפסיק להגיב ואני חייב לכבות אותו ידני . זה פתאום התחיל ואני לא מבין למה אבל הוא כן עושה ריסטרט. איך פותרים את זה ???
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי הארד דיסק של 160GB בפירמוט הגדרתי ש C (הכונן שעליו התקנתי את הוינדוס) יהיה מחיצה ראשונה בגודל של 80 GB אחרי שהוינדוס הותקן , התקנתי עליו גם SP1 ושאני עושה לו Disk Management הוא מאפשר לי לקבוע את המחיצה השנייה בגודל של 50 GB במקום 80 יוצא שאני מאבד 30 GB. מה אני צריך לעשות כדי שהוא יתן לי להשתמש בכל ה 80GB ? תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם! כן כן, הדלקתי את המחשב ו"סתם בלי סיבה" כל קיצורי הדרך לא עובדים, סתומרת שהווינדוס פתאום לא מבין מה זה לעזאזל סיומת .lnk. *הבעיה היא עם כל קיצורי הדרך בלי יוצא מן הכלל. *בדקתי את הנתיבים של כמה מקיצורי הדרך וכולם בסדר. אז מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משום מה המחשב "אומר" לי להתקין WINDOWS XLIVE UPDATE...מה זה הדבר הזה ומאיפה מורידים אותו????
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה הופיעו לי אייקונים מוזרים שאי אפשר למחוק או לעשות שום דבר אחר איתם, מצורפת תמונה. מה אפשר לעשות איתם? בדקתי לתכונות ריגול ומחקתי את כולם זה עדיין נשאר. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום. פרמטתי את המחשב והתקנתי XP HOME על אותו כונן שהיא הייתה מותקנת קודם. לאחר הפרמוט על האותיות השתבשו וכונן המערכת הוא לא הכונן הראשון. יותר מזה - כונן אחר, שאינו קשור כלל למערכת מוגדר כ"כונן מערכת" (תחת ניהול דיסקים) ואיני יכול לשנות את האות שלו. האם אפשר לשנות אות לכונן מערכת מבלי לפרמט ? האם אפשר לשנות אות לכונן שמוגדר ע"י המערכת ככונן מערכת למרות שהוא לא כזה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מישהו שמע על הווינדווס הזה? אני יודע שהוא מיועד לשרתים גדולים.. אבל מה ההבדל בינו לבין 2000 סרבר?
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
קיבלתי היום מחשב נייד של dell (תודה) המחשב הגיע עם מערכת הפעלה שנקראת אובנטו, בכל אופן כאשר אני מנסה להתקין את ה win 7 אני מקבל הודעה אשר מבקשת ממני לשנות את הארד דיסק ל ntfs ובנוסף ישנם 4 מחיצות משום מה, מה אני אמור לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
במחשב שלי מותקנת מערכת הפעלה xp pro sp3. רציתי לנסות את ויסטה, והתקנתי אותה על מחיצה נפרדת. לאחר הדלקת המחשב היה עולה מסך ה - boot manager ונותן לי לבחור במערכת הפעלה הרצויה, והכל עבד מצויין. הסרתי את ויסטה (העלתי את ה - xp ועשיתי פורמט למחיצה של ויסטה). כעת בעת הדלקת המחשב, עדיין עולה ה - boot manager למרות שויסטה כבר לא פעילה. אני רוצה להגיע למצב שבו אחרי הדלקה של המחשב xp ישר נטענת מבלי המסך המקדים הזה. יש לי דרך לסדר את זה מבלי להתקין שוב את הויסטה?
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום יש לי וינדוס 7 אולטימייט באנגלית ואני רוצה להפוך אותו לעברית דרך העידכונים אני ניגש ל windows update לוחץ על check update אבל ה extras update לא מופיע לי בכלל ואין לי אופציה להתקין את הMUI של העברית. מישהו יודע אולי איך מחזירים את ה extras update ? תודה מראש אליאור
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-