עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. זאת בגדול הבעיה בTASK MANAGER אני רואה שאחוז השימוש בCPU גבוה במיוחד כל הזמן מנגד, לא נראה שיש איזשהו תהליך שמנצל את המעבד כלכך מישהו אולי יכול להסביר מאיפה הבעיה יכולה לנבוע?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Danix60,

יש לי מחשב עם מערכת הפעלה XP, כל התיקיות שעל שולחן העבודה + תיקיות הSYSTEM הפכו להיות נסתרות.. גם אחרי פרמוט ושחזור זה נשאר ככה, יש אפשרות לתקן את זה ? ועוד משהו חלק מהקבצים הפכו להיות "קיצורי דרך" שהם לא באמת קיצורי דרך. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by digixd,

שלום אני מנסה להפעיל דיסק די ישן עם דרשת מערכת מאוד ישנות והוא לא עולה כניראה בגלל שהמערכת שלי היא וונדוס 7 מתקדמת יותר ממה שהיה פעם יש דרך להפעיל את זה למרות שדרישות המערכת שלי חדש ואני באמת אומר הדרשת מערכת לדיסק מאוד ישנה ויש לי הודעת שגיאה כזו תמונה= http://www.fastup.co.il/images/1563927.png יש דרך להפעיל ? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by eliXir,

אני מנסה להתקין את הווינדוס 7, אבל משום מה לוקח להתקנה משהו כמו 10 דקות לעלות.. כלומר, כשאני עושה ריסטרט למחשב ונכנס למצב של ההתקנה עם הדיסק, זה מעלה את ההתקנה, מגיע לחלון כזה כחול עם ציפורים וכל מיני ציורים כאלה, נתקע על החלון הזה במשך 10 דקות ורק אז מופיע החלון של התחלת ההתקנה - וכשאני לוחץ על הבארים בשביל לבחור שפה וכו' אז הכל עולה בקרטוע.. דיברתי עם חבר שהתקין לא ממזמן את הווינדוס, והוא אמר שההתקנה עלתה לו מיד. לצורך העניין, המחשב שלי לא אמור להוות בעיה.. Intel Core2Duo 6420 (2.13ghz) 2GB Ram 320GB WD gforce 8800gts וואו הרבה זמן לא רשמתי את המפרט של המחשב שלי.. נראה לי שאלה הדברים המשמעותיים תודה מראש לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by I7210I,

שלום אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה בעת העידכון, אני לא יודע מה לחפש אין לי קוד שגיאה, יש רעיון? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by sxsxservo,

התקנתי וינדוס xp גרסה באנגלית אבל תומך עברית, כותב בעברית , אבל יש מקרים שקבצים נכתבים בג'בריש כמו במדיה פלייר שאני מריץ שיר אז את שם השיר הוא כותב בג'בריש וגם קבצים של טקסט בלבד שאני מוריד מהאנטרנט ( ניסיתי את כל האפשרויות בencoding ב View אבל זה לא עזר) בעבר היה לי מקרה דומה אבל לאחר כמה זמן החלונות התעדכן לבד. יש לי סרויס פק 1

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by AmitDanan,

היום אני מסתכל בתהלכים בלי שאף תוכנה רצה ברקע יש לי 59 תהליכים מה שלא היה לי מעולם, ממש עכשיו ירד לי ל58, הדבר היחיד שהתקנתי היה AVG אנטי וירוס האים זה טבעי כי מעולם לא עברתי את 45 תהליכים? (חוץ מיזה הזיכרון קפץ לי באיזה 300, עכשיו שמתי לב שזה לא רק אנטי וירוס יש שם גם אנטי ספאם אנטי ספיוואר, פיירוול ועוד מישהו יכול להעלות לי רק את האנטי וירוס שAVG?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by tecore,

יש לי מערכת חלונות 8. אני מחובר למשתמש שהוא אדמין לפחות לפי ה-User accounts בלוח בקרה. אך אין לי Full control על כונן C והתיקיות הנגזרות ממנו. אני לא מצליח להפוך את ההרשאות. מה ניתן לעשות? איך מסדרים זאת? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by law89,

אם אני רוכש סיריאל של אופיס, האם יש חובה להיות מחובר לחשבון של מיקרוסופט? במידה וכן, האם אחרי ההתקנה ניתן לבטל אותו / להתנתק ממנו?

10. ההודעה הזו מופיעה כל פעם שאני מדליק את המחשב מה זה .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי בעיה קטנה עם המצב שינה ב-WIN 7. לפעמים אני משאיר הורדות פתוחות שנמשכות שעות ארוכות. המערכת עובר למצב שינה לאחר 30 דקות שזה דווקא נחמד. הבעיה היא שהחיבור לאינטרנט אינו פעיל במצב שינה (כרטיס רשת לייתר דיוק) וההורדות מפסיקות. אפשר להגדיר למערכת להשאיר את הכרטיס רשת פעיל או משהו בסיגנון? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by SupeRnovA,

המחשב שלי מסרב לעלות והוא רושם לי שחסר לי קובץ או קובץ פגוע עכשיו הוא אומר לי להשתמש ב-windows repair console אז אמרתי בסדר נשתמש בו. אי מגיע לתפריט, לוחץ r ( לתקן ) ואז הוא מגיע לי למסך שחור ששם אני אמור לרשום משהו מה לעזאזל אני אמור לרשום שם? לחצתי על פתור ה-helph כדי לראות איזה פקודות קיימות ובתקווה למצוא פקודת repair אבל לא היה שם במקום זה היה שם שתי פקודות תיקון שהם fixboot ו- fixmbr לא יודע מה הם עושות. מישהו יכול בבקשה לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת? ולהסביר לי איך לעשות את ה-repair הזה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by lokorn,

היום בזמן ששיחקתי במחשב הנייד שלי פתאום התחלתי לקבל הודעות מהאנטיוירוס שהוא לא מצליח לסרוק כל מיני קבצים כי הם מושחתים. עשיתי ריסטרט ואחרי הריסטרט פתאום כל קבצי ההפעלה וקיצורי הדרך הפכו לאייקונים של קבצים שלא מוגדר איזו תוכנה פותחת אותם. כשאני מנסה לפתוח אותם נפתחת תוכנה שנקראת mediainfo. מישהו יודע איך מסדרים את זה? אני נואש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by t_eliran,

שלום, יש לי Windows 764bit רץ על מחשב נייד של HP היום בצעתי כמה עדכונים למערכת באמצעות תוכנה שנקראת: Auslogics BoostSpeed תוכנה יחיסת פשוטה שהתנסתי בה כמה פעמים ללא כל בעיה ותמיד עשתה את העבודה. לאחר שאני מפעיל מחדש את המחשב היום אני מקבל הודעה " IHQPL is compressed press ctrl +alt + delete" הכנסתי דיסק גיבוי של HIREN והעלתי miniXP והחלפתי את הקובץ IHQPL המגובה שהיה לי לתיקייה בC עשיתי ביטול לכל הפעולות שבוצעו בתוכנה שהשתמשתי בה. הפעלתי את שחזור מערכת על המחשב לתאריך מלפני יומיים כל הדברים האלו לא עזרו ובבוט מHD אני עדיין מקבל את ההודעה הנ"ל - אני מצליח להעלות את הWINDOWS רק עם דיסק שחזור. בגוגל אין שום מידע על הקובץ IHQPL . אני כבר…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by finish,

יש אתר שאני אוהב והוא פתאום הפסיק לעלות לי והוא עולה בכל מחשב אחר שניסיתי לעלות אותו ורק אצלי זה לא עולה איך אני מעלה אותו וניסיתי הכל!! האתר הוא: www.wwe.com תודה פיניש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by michael1232,

שלום יש לי win 7 uitimate 32 ביט עם 3 גיגה זיכרון ddr-2. בעת הפעלת המחשב כמות הזכרון הנצרכת על פי מנהל המשימות היא לא יותר מ1 גיגה אבל אחרי הפעלת משחקים ותכונות חילוץ כמו winrar והפעלת מספר טאבים בדפדפן כמות הזיכרון עולה לכ-2 גיגה. הבעיה היא שכאשר אני סוגר את התכנויות האלו וגם עושה להם סיום תהליך הזיכרון לא משתחרר ונשאר גובה על כמעט 2 גיגה על מנת לשחרר את הזיכרון צריך לבצע הפעלה מחדש או להשתמש בתוכנה לשחרור זיכרון. האם יש פתרון לבעיה? תודה לעוזרים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת אם יש דרך בעזרת תוכנה או דרך אחרת ליצור מסך מפוצל במערכת הפעלה של ווינדוז? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by KingYes,

שלום, אני יודע שזה נושא נדוש, אבל באמת שעשיתי חיפושים בפורומים-גוגל-מאמרים ולא בדיוק סיפקו אותי המידע שמה. תכלס, נכון להיום. עדכון ה-SP3 הוא תומך 100 אחוז במעבדי AMD ? עוד דבר - עד כמה מומלץ להתקין את העדכון הזה? האם זה משפר בביצועי המחשב? האם זה גם מומלץ למחשבים יחסית ישנים? (AMD אלטון 3200+) ? תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by desert,

אם אני רוצה לשלוט על מחשב דרך Remote Desktop Connection , אני חייב שעל שני המחשבים יהיו XP?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי, קניתי מחשב חדש ואמרו לי שהוא 250GB.. אז התקנתי XP (ללא שום SP בהתחלה..) ואז הוא זיהה רק 127GB ואמרו לי מהחנות שזה בגלל שרק SP1 או SP2 יכולים לזהות 250GB בכונן\מחיצה אחת. אז התקנתי SP3 והמחשב התקין אותו כמו שצריך ועדיין הוא לא מזהה 250GB... איך מתקנים את זה שהמחשב יזהה את כל ה-250GB ??? נ.ב... ניסיתי לפרמט את המחשב ולעשות את זה עוד פעם וזה עדיין נשאר אותו דבר... תודה, דניאל.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by yisdeyo,

כל פעם שאני מחבה את המחשב חלונות עושה עידכון של אותם 4 כדכונים כל פעם איך אני מטפל בבעיה ומהי?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by _Amaterasu_,

אני רוצה להתקין skype אך לא במצב של אפלקיציה כי אין שם את כל אפשרויות וכל האפשריות שיש בו הן שטחיות מאוד , יש אפשרות להתקין את הskype באופן הרגיל ? לדעתי חלונות 8 הוא יריה של רובה צייד ברגלה של מיקרוסופט , עם הקיצורים במטרו עוד (כאשר זה קיצור דרך או גאדג'ט) אפשר להתרגל אך "לאפליקציות" ממש לא, את הסבל הזה היה צריך להיות שמור למשתמשים הניידים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Menymen,

אהלן, שאלה לי אל המומחים, המפרט של המחשב שלי הוא לוח P43-DS4 Gigabyte זכרון 4G 2*2 Hyper x 1066 מעבד Q6600 כ.מסך Gigabyte 4850 512M שימושי מגוונים, משחקים סרטים וכד', תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. בעדכונים האוטומטים אני נשאל שוב ושוב אם ברצוני להוריד את Service Pack 3 ולמרות שאני מאשר להוריד לאחר כמה ימים/שבועות אני נשאל שוב. מה עושים? (אני לא רוצה להוריד דרך האתר של מייקרוסופט מכיון שהאתר מחייב להוריד תוכנות נוספות שאייני מעוניין בהם....) תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by roisg,

רכשתי את WIN 7 ULTIMATE 32BIT UPGRADE, גרסה אנגלית יש לי במחשב 2 מערכות הפעלה במקביל - XP PRO + VISTA ULTIMATE. אני רוצה להתקין את WIN7 מחדש, כאילו על מחשב נקי. האם צריך לפרמט אותו ואז להתקין שוב את אחת המערכות הישנות ולשדרג משם או שאפשר שיהיה פירמוט כבר בהתקנה? מה הכוונה בהתקנה נקייה - שהמערכת מפורמטת? תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.