עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Evilized,

שלום התחילה לי היום בעיה שאני לא מוצא פיתרון אליה ,במחשב שאני מדליק אותו עולה עד שולחן העבודה ופשוט קופא העכבר זז אבל אי אפשר להיכנס לשום דבר ניסיתי גם במצב בטוח גם אותה בעיה. כל החומרה עובדת המאוורים עובדים המחשב כאילו עובד אבל תקוע. יש לי ווינדוס ויסטה 64BIT עם 4GB זכרון של G.SKILL מעבד E8400 כרטיס מסך PALIT 4850HD 512 דיסק קשיח של WD 500 ספק 500W של SEASONIC ולוחם אם של GIGABYTE מה אפשר לעשות האם הפתרון היחיד הוא לפרמט?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. משום מה דלוק אצלי יותר מדי SVCHOST......למה זה לעזעזל?!?!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היום התקנתי WIN7 על הSSD החדש וכשהחזרתי את ההגדרה בביוס שהBOOT יהיה מההארד דיסק/כשהוצאתי את הדיסק מהכונן, הופיע לי bootmgr is missing.. חיפשתי קצת בגוגל, ניסיתי לעשות תיקון לstartup של הווינדוז (לא עזר) ואז ניסיתי לשים בביוס את ההגדרות של ברירת המחדל, ופתאום הצליח לעלות לי בלי הדיסק. מה בדיוק הבעיה? אילו הגדרות בביוס כניראה גרמו לזה? ולמה דווקא עכשיו עם הSSD?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Yakim Peled,

לאחרונה גיליתי משהו מוזר. כשאני מכבה את המחשב דרך כפתור ה"התחל" הוא לא נכבה ונשאר תמידית במצב של logging off. אין שום בעיה עם הפעלה מחדש, שינה או כיבוי דרך הכפתור הפיסי. ניסיתי לחפש אך לא מצאתי שום פוסט שמתאים בדיוק לזה. חוץ מזה, האנגלית שלי די טובה אבל כשנכנסים לנושאים טכניים מדי אני מאבד את הצפון. אז תגובות בעברית קלה ומנוקדת בבקשה. OT: אם אחליף 7 ל-8 אני ארוויח משהו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי, ב-xp כשאני מריץ שירים ב-mp3 אני שומע את המוזיקה מכל ארבעת הרמקולים, בויסטה מכוון ש-mp3 זה סטריאו אז היא מוציאה את הסאונד רק מהזוג הקדמי. איך אני יכול לגרום לויסטה להשמיע כמו ב-xp ? כרטיס קול מובנה בלוח של רילטק (ac97) ו4 רמקולים שמחוברים ב2 יציאות לכרטיס קול (ירוק+שחור). תודה רבה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by prager,

כשאני לוחץ על ctrl+alt+delete זה לא נכנס לי לכלום. איך פותרים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני מתכוון לקנות את הנייד HP PAVILION 6515 שמצויד ב VISTA. אני מראש יודע שאני ארצה XP, רק שהבנתי שלא ניתן להתקין אותו בנייד באופן פשוט. אם כן, מה צריך כדי להתקין XP על הנייד ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by קייזרמן,

שלום לכולם קניתי לפ טופ חדש עם XP פרו חוקי ומחמד. הבעיה היא שהוא לא מכיר בשפה העברית. בדקתי בקונטרול פאנל ומופיעות שם המון שפות נוספות לאנגלית, אך עברית- אין. על המקלדת חרוטה עברית (המחשב נקנה בארץ.) כשמעתיקים אליו קבצים בעברית- האותיות משנות את הסדר מהסוף להתחלה. מה עושים? אליעזר בן יהודה מתהפך בקברו... תודה לעונים...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי את WINXP SP2 HEB אני לא מצליח להפוך את ההתקנה הזאת להתקנה אוטומטית (UNATENDED) (אם במקרה אתם לא יודעים מה זה אז התקנה אוטומטית זאת התקנה ללא צורך לגעת במחשב. נעשה קובץ תשובות אוטומטית כך שבמהלך ההתקנה אין צורך לרשום שם מחשב, מספר סריאלי וכל השאר) אני חייב שההתקנה תהיה אוטומטית אחרת אין לי צורך בווינדוס הזה. צרבתי כבר 4 דיסקים, כל פעם בצורה אחרת, פעם עם תוכנה בשם NLITE שמבצעת את התשובות. ופעם באופן ידני על ידי יצירת קובץ תשובות WINNT.SIF והוספתו לספרייה I386 בדיסק. אבל הדבר היחיד שאני רואה כל פעם בהתקנה זה שיש את התשובות אבל בכל זאת הם לא אוטומטיות וההתקנה מחכה שאני אלחץ כל פעם על NEXT. כשאני מבצע את הפעולות האלה על גרסאות אנגלית של WINDOWS הם כ…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום שאלה די פשוטה אני רוצה לפרמט את הדיסק הקשיח שלי ולהתקין מחדש WIN. יש לי מערכת WIN 98ENA. ואיזה דריברים אני צריך להתקין מחדש. תודה alice in chains

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by udi,

יש לי בעיה קטנה המספר הסידורי של הWINDWOS לא תקין אז צריך להחליף יש באתר של מיקרוסופט דרך להחליף את המספר למספר אחר הם נותנים שני דרכים הדרך הראשונה היא דרך הREGEDIT ניסיתי אותה וכאשר הם רשמו לרשום את הפקודה %systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a ב- RUN התוכנה שאמורה לעלות לא עלתה וגם ניסיתי בדרך השניה והאי אומרת שחסר לי קובץ 0*81 מה לעשות עכשיו כל פעם שאני מנסה לעלות את WINDWOS הוא מודיע לי על הודעה האם אני רוצה להפוך את הWINDWOS לפעיל מה עושים ? איך משנים את המספר במצב נוכחי שלי ומתקינים את SP1 ? או לפחות מתקנים אתה ה REGEDTI כי הקובץ שהם אומרים לשנות בו משהוא נעלם לי הוא לא קיים יותר תודה מראש האתר של מיקרוסופט הוא http://support.microsoft.com/default.aspx?scid…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by eliXir,

אני מקווה שזה קשור לפורום הזה ולא לתמיכה טכנית. אני רוצה לפרמט את המחשב שלי מכיוון שהוא מפוצץ ווירוסים. יש לי מערכת הפעלה WinXP Pro וזאת תהיה הפעם ה-3 שפירמטתי את הווינדוס הזה, ובחיים לא הייתה לי בעיה שכזו: אני אף פעם לא זוכר אם אני מפרמט עם דיסק איתחול או לא, אך אני כמעט בטוח שכן. אני מכין דיסק איתחול, מכבה את המחשב זה מגיע לדוס וכותב משהו כמו wrong syntax DISPLAY.sys משהו באזור, ואז שאני עושה "FORMAT C:" זה עושה לי Bad command. אני חשבתי שאולי זה בגלל שהכנתי את הדיסק איתחול מהמחשב שלי עם כל הווירוסים, אז הבאתי דיסק מחבר וגם זה לא עבד. יש הצעות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. למשהו יש מושג מה פירוש XP

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by holly man,

התקנתי את xp עם ה 98 שאני מדליק את המחשב יש לי אפשרות לבחור בין ה 98 ל xp!! אני רוצה להסיר את ה xp ולהשאר רק עם ה 98!! אין אני עושה את זה?? תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by nissim_y,

למרות כל נסיונתי about:blank הופך תמיד לדף הבית הפעלתי spybot למחיקת תוכנות ריגול,בדקתי באנטיוירוס שאין וירוסים, מחקתי קבצי tmp וקבצים לא מקוונים והכל ללא הועיל הצילו !!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by DeaglinG,

שלום, התקנתי התקנה חדשה של XP. עשיתי את ה- tweaking של http://www.tweaktown.com/document.php?dType=review&dId=324&dPage=1 ומעכשיו חלק מהאתרים פשוט לא עולים, זה אומר כאילו אין כזה אתר.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי שני פרוססים לא ידועים - CTSVCCDA.EXE ו MsPMSPSv.exe אני משתמש בוינדוס XP PRO ואין לי מושג מה הפרוססים האלה... חיפשתי את המקור שלהם והוא בסיסטם 32 ניסיתי למחוק אותם ולעשות אתחול ולא הייתה שום הודעת שגיאה. אחר כך ניסיתי להפעיל מסמך טקסט חדש והוא לא נפתח (לפני שמחקתי אותם לא ניסיתי) 1) למה המסמך טקסט חדש (txt. ) לא נפתח? 2) מה אלה הפרוססים האלה? (יש לי אותם עדיין בסל מיחזור..)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. המחשב בקושי זז אני משחק ZOO TYCOON והוא בקושי זז למרות שהוא אמור לעבוד יופי עם המערכת (ראו מפרט) אגב יש לי XP

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by finish,

יש אתר שאני אוהב והוא פתאום הפסיק לעלות לי והוא עולה בכל מחשב אחר שניסיתי לעלות אותו ורק אצלי זה לא עולה איך אני מעלה אותו וניסיתי הכל!! האתר הוא: www.wwe.com תודה פיניש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. זאת בגדול הבעיה בTASK MANAGER אני רואה שאחוז השימוש בCPU גבוה במיוחד כל הזמן מנגד, לא נראה שיש איזשהו תהליך שמנצל את המעבד כלכך מישהו אולי יכול להסביר מאיפה הבעיה יכולה לנבוע?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by roeesnir,

על המחשב מותקנת התוכנה Deep Freeze. (חדר מחשבים בבית ספר). מיד פעם פותחים את הDF ונותנים למחשב להתקין עדכונים. באחד המחשבים, הפעילו את הDF לפני הפעלה מחדש של המחשב, מה שגרם לכך שהמחשב עולה, ומגיע ל "שלב אחד" שלאחריו הוא עושה ריסטארט ואמור להגיע לשלב 2. העניין הוא שבגלל הDF הוא מתחיל כל פעם מחדש משלב 1. ככה, בלופ אין סופי... ניסיתי לעשות שחזור מערכת לשלב יותר מוקדם (זה עזר לי פעם) אבל משום מה הוא נכשל... מה אפשר לעשות? יש איזה אופציה להשבית את הDF מבחוץ? ממש אין לי כח לפרמט ולהתקין ולהגדיר הכל מחדש... תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by I7210I,

שלום אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה בעת העידכון, אני לא יודע מה לחפש אין לי קוד שגיאה, יש רעיון? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. הורדתי ויסטה ויש לי 2 דברים להתקנה X64 ו-X86 X64 זה אמור להגיד 64BIT? ומה אמור להגיד X86? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by FastJack,

שלום. לאחרונה התחלתי לקבל את ההודעה הזאת מהWindows. לאחר שנכנסתי לתוך ההודעה קיבלתי את זה: ולאחר שעשיתי Online solutions הופנתי לאתר הזה: http://www.tagesprotection.com/main.htm למישהו יש מושג על מה מדובר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by עובד,

אז המצב הוא כזה.. יש לי מחשב ישן שאליו מחוברת מדפסת HP 880c (די ישנה) במחשב הזה יש וינדוס XP המדפסת עובדת כמשדפיסים מהמחשב הזה.. לי יש מחשב עם וינדוס 7 64bit ו2 המחשבים מחוברים ברשת בייתית עם ראוטר.. כשאני מנסה להתקין את המדפסת הוא מציג לי אותה (קיימת ברשת) אבל כשאני מנסה להתקין אותה הוא לא מצליח (לא נמצא דרייבר).. וגם דרך העדכונים הוא לא מוצא דרייבר.. למדפסת יש דגם מאוד דומה 882c שלמדפסת הזאת יש דרייבר.. איך אני יכול לקחת את הדרייבר הזה להתקין איתו את המדפסת? (אני יודע איך השאלה איך אני מוריד את הדרייבר) בתודה מראש, עובד.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.