עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by cheat-it,

יש לי כרגע XP ואני רוצה לעבור ל 7 איזה מהגירסאות הכי מומלצות? אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים כבדים, סרטים ואינטרנט המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6750 BOX Asus P5K Western Digital 250GB SATA II 16MB AAKS Western Digital 160GB SATA II 8MB AAJS ASUS NVIDIA GeForce 8800GT 512MB DDR3 OCZ REAPER HPC 2GB DDR2 800MHZ CL3 LG DVDRW H62NK X18 SATA LG W2262TQ

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אתמול תוכנת האנטי וירוס שלי נוד32 התריאה כי יש במחשב שלי סוג של וירוס\סוס טרוייאני עם ההודעה הזאת: היום היא הפסיקה להתריע, אך משום מה גיליתי שתי קבצים מוזרים במנהל המשימות: הם נראים לי חשודים מכיוון שלא ראיתי אותם קודם , בדקתי בwintasks ואין לו מידע על הקבצים האלו. האם יכול להיות שהם חלק מהוירוס?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ZZR,

האם ניתן להתקין טלאי לתמיכה ב USB 2.0? אני מקבל הודעה מעצבנת hi speed usb device plugged into non hi speed.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. איך אני מעלים את החלק העליון שפתאום הופיע לי באופן קבוע כשאני פותח תיקיות ב WIN?

5. התקנתי מערכת הפעלה WIN 7 על דיסק חדש בעוד שאת מערכת ההפעלה הישנה XP השארתי על גבי דיסק ישן (שגם הוא מחובר למחשב). בעת העלאת המחשב , המחשב בוחר דווקא במערכת ההפעלה של ה XP במקום של ה WIN 7. הצלבתי בין הכבלים של הדיסקים (SATA) בלוח האם אבל גם זה לא עוזר :-\ . האפשרות היחידה שלי כרגע להעלות WIN 7 היא דרך אפשריות בחירת דיסק איתחול (F8) ושם בחירת הדיסק הנכון שעליו יושבת מערכת ההפעלה . מבקש את עזרת חברי הפורום בנושא . האם מחיקת תיקיית ההפעלה ב XP בדיסק הישן תפתור את הבעיה (השארתי את מערכת ההפעלה הישנה רק כגיבוי למשך זמן וכרגע באמת אין סיכוי שאחזור אליה חזרה). אשמח לכול עזרה בנושא, תודה מראש, דרור.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by tio,

שלום רב, לא מזמן גיליתי שהווינדוס 7 תופס בזיכרון יותר מ45 ג'יגה...בדקתי ומצאתי שתיקיית USERS כבדה מאד. מצד שני לא מצאתי בה קבצים כמעט, הנחתי שהקבצים והתיקיות הללו חבויים. שיחקתי בהגדרות ע"מ לחשוף אותם ולא ממש הצלחתי, לבסוף מחקתי בה קבצים ע"י תוכנת ניקוי. הבעיה שהתעוררה מאז היא שאני לא יכול לשמור קבצים בתיקיה הנ"ל. זה מתבטא בכך שנתונים שאני מזין במשחקים שנשמרים בתיקיה הזאת בד"כ לא נשמרים לאחר יציאה מהמשחק או שמירה של מועדפים בדפדפן גם כן נעלמים לאחר שימוש בודד. חשבתי שאולי הגדרתי בתיקיה 'קריאה בלבד' אבל בדקתי והכל נראה תקין... למישהו יש רעיון כיצד לשחזר את המצב למצב ההתחלתי? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. טוב לא ממש גנבו אבל הם נעלמו היו לי2 ואחרי התקנת winon cd הם נעלמו העפתי תתוכנה אבל הסידירומים לא חזרו למישהוא יש רעיון לפני פירמוט?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by POD,

אהלן, אני משתמש ב-XP SP2, יש לי דונגל BT גנרי תוצרת סין ואני לא מצליח להתקין עבורו דרייברים. ניסיתי BlueSoil- לא עבד. ניסיתי Widcomm- עובד רק בהתחלה, אבל כשאני מכבה את המחשב אני מקבל מסך כחול, יש בעיה עם ה- btwusb.sys. לבסוף התקנתי אותו עם הדרייברים הגנרים של XP, אבל במנהל ההתקנים הוא מופיע עם סימן קריאה צהוב ובמאפיינים כתוב שהדרייברים לא מותקנים . מישהו מכיר דרייברים אחרים שאני אוכל להשתמש בהם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by snaek212,

יש לי מחשב לנובו t61p עם ווינדוס 7 לפני שעה התקנתי idm (לא יודע עם זה קשור לבעיה) ואז מחקתי אותו ועשיתי ריסטארט ואז... רשום לי error 13 unsupported executable format לא יודע מה קרה אבל הוא לא מזהה את הפורמט???? בדיקה בגוגל וראיתי שזה קשור לדואל בוט של לינוקס ווינדוס ואני לא יודע מה לעשות

10. Started by Epic,

האם ביטול ה-page file יתרום למהירות או שהווינדוס בכל מקרה לא משתמש בו כל עוד יש לו מספיק ראם פנוי? יש הבדל בין virtual memmory ל-page file?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Bose,

מסתבר שהיום בזמן שלא הייתי בבית אחי הקטן נגע לי במחשב כנראה שהוא שיחק ב-NFSU2. עכשיו הדלקתי את המחשב ואני רואה רזולוציה של 480X640 ! סידרתי אותה ל-1024X768 ורואים נורמלי אך אין לי סמן התחל ושאני פותח דפי אינטרנט אז אני לא יכול לדפדף ביניהם. איך אני מחזיר את הסמן??

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. כאשר אני מצרף לדומיין, לא יכול לבחור יותר Aero Theme הDC הוא SERVER 2003 תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by naoriko,

שלום אז ככה יש תוכניות שגם שאני יוצא מהן הן מופיעות בסרגל משימות למטה לדוגמא : ICQ, MESSENGER אני רוצה שזה יהיה ממוזער בצד כמו האימיול והאנטי וירוס וכל שאר התוכנות ולא בסרגל למה איך עושים את זה? תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by watch out,

עריכה: לא משנה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. YO טוב אז ככה כשהתקנתי ת XP PRO ההתקנה יצרה לי משתמש ברירת מחדל ששמו Administrator והוספתי עוד יוזר לאחותי. בעבר, ניהלתי 2 יוזרים אך לא זכור לי שההתקנה יצרה משתמש בשם Administrator. כעת, כשאני מפעיל את המשחב הוינדוז עולה ישר ליוזר Administrator - בעיה ראשונה בעיה שניה היא שלא ניתן למחוק את היוזר הזה, גם כשאר אני מתחבר דרך היוזר השני (שיש לו הרשאת אדמין כמובן) ניסיתי ליצור עוד משתמש עם הרשאת אדמין ולא ניתן למחוק את ה Administrator. עוד דבר, כאשר אני עושה log off, אני לא רואה יותר את ה Administrator ב welcome screnn אלא רק את היוזר השני. תמונה 1 - התנהגות חשבון ה Administrator ב accounts http://upl.silentwhisper.net/uplfolders/upload8/users1.JPG תמונה 2 - התנ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by gal,

בכל פעם שאני נכנס למשחק לשחק כשאני יוצא לדסקטופ אני מקבל התראה של low virtual memory!!! יש לי שתי שאלות:1)האם יכול להיות שזה משפיע כשאני משחק זה מאט את המשחק והכל זז בslow motion 2)איך מתקנים את זה למצב שזה לא יקרה עוד פעם המחשב שלי:מעבד 1.4 פנטיום 4 זכרון-256 rdram כרטיס מסך-אסוס gf4 64 mb ddr (עם דריברים מעודכנים) בתודה גל

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. כשאני יוצא מדפדפן ועובד בחלון אחר,המוזיקה פשוט נכנסת למצב השתק,כשאני חוזר לדפדפן היא מתנגנת... הבעיה קיימת גם בדפדפן של IE. איך פותרים את הבעיה ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שבת שלום חג שמח לכולם! התקנתי את WIN 8 אתמול ויש לי מספר שאלות: יש את המסך החדש הזה שדומה למסך של האקסבוקס איך משתמשים בו? אני יכול להוסיף לשם קוביות כאלה שהיו תיקיות? נגיד תיקיית "תוכנות" "משחקים" וכו?? או להוסיף לשם נניח גוגל כרום? ובעצם להפוך אותו לשולחן העבודה שלי? או שזה לא ניתן? אפשרי להוריד ולהתקין שפה עברית לווינדוס 8? לגבי שולחן העבודה: איך אני שם שם אייקונים של המחשב שלי המסמכים שלי גוגל כרום ובקיצור איך אני מסדר את השולחן עבודה שלי? עוד שאלה אחרונה אני חושב אין התחל ב WIN 8? ובכללי אם יש לכם העצות לשיפור או איזה מדריך למתחיל כזה אשמח לקבל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. זאת בגדול הבעיה בTASK MANAGER אני רואה שאחוז השימוש בCPU גבוה במיוחד כל הזמן מנגד, לא נראה שיש איזשהו תהליך שמנצל את המעבד כלכך מישהו אולי יכול להסביר מאיפה הבעיה יכולה לנבוע?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by YAIR,

מיקרוסופט http://www.scorpioncity.com/mscrash.shtml

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by IlanF,

משום מה לפעמים אני לא יכול לשנות את הרזולוציה למשהו גבוה יותר מ 1440x900, הרזולוציה הטבעית של המסך שלי זה 1680x1050... זה פשוט מתאפס לי ל 800x600... ניסיתי להתקין דרייברים מעודכנים חדשים של nvidia (עם הסרה של הקודמים) אבל זה לא עזר. לפעמים אני יכול לשנות ל 1680x1050 ולפעמים לא.. מה הולך פה?! :s05:

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by dor444,

זה המצב: התוכנה זה google drive שהתקנתי על המחשב. חסר לי בצד ימין של המסך לבחור באופצייה של השליחת SMS למספר נייד שלי בשביל לאמת את החשבון GMAIL. או שיש לכם פיתרון שאני אוכל לדלג על השלב הזה, אבל אולי אחרי האימות אני בכל זאת אצטרך מסך מלא, לא יודע... לשיקולכם באמת באמת חשוב תודה ממש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכם הפונט בווינדוס השתנה באופן פתאומי לtahoma. ניסיתי לחפש בגוגל ולא עלו לי תוצאות מועילות אני מחפש דרך לשנות את ההגדרות להגדרות המקוריות. עזרה מישהו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by MoMo-P,

יש לי מחשב עם ליבה כפולה... לא מבין בהתקנה של הווינדוז איך הם הגיעו או להתקנה של X64 או X86. אני יודע שיש X32 ו X64 אבל מה קשור ה X86 ?!?! עזרה דחוף!!! תודה !

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני עובר דירה עוד שבועיים +- ופותח אחר כך מעבדת מחשבים(עקרונית אני כבר פתוח ועובד אבל מעבדה פיזית רק אחרי שאני עובר). אני מזמין מחשב למשרד ומתלבט בין Windows XP Pro לבין Vista Business 64 עקרונית שניהן עולות אתו הדבר מבחינתי אז אני מתלבט כי מצד אחד XP רץ לי כמה שנים טובות בבית ובמקום העבודה בלי בעיות וזה נוח, מצד שני אם כבר באותו תקציב יש ויסטה אז למה לא להתקדם בשביל נוחות בשולחן העבודה (השורת חיפוש/הפעלה בתפריט התחל למשל או שאר מיני פיצ'רים), מצד שלישי אני לא סובל את ויסטה. אבל שוב באתי להתייעץ אז מה אתם אומרים? מצד שני: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=341600.0 הממ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים