Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,239 דיונים בפורום זה
-
פירמטתי לחבר את המחשב עם windows xp sp3 לחצתי על פירמוט בצורת ftop או משו כזה אני לא בידיוק זוכר ועכשיו כשמדליקים את המחשב אז יש לו אפשרות בחירה של שני windows xp...איך זה קרה?ואיך אני מפרמט כמו שצריך?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שאני מכניס את הדיסק של ה-XP שאני מאתחל את המחשב אז הוא טוען לי את הדיסק נכנס למסך הכחול והכל ואיך שזה מסיים לסרוק את כל החומרה הוא נותן לי איזו שגיאה משהו על ההרדיסק וי שלי רק אפשרות לצאת מההתקנה... ושהמחשב נטען רגיל הויסטה עולה רגיל מה הבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ולא מצליח, חיפשתי תשובה במדריכי הפורום אך לצערי לא מצאתי. הבעיה היא כזו, פירמטתי לא מעט מחשבים בעבר אבל את המחשב הנוכחי שיש לי עדיין לא פירמטתי וזו הפעם הראשונה שרציתי לעשות את זה. שיניתי בBIOS את ההגדרות כך שהמחשב יתחיל את עצמו מהCD-ROM ולא מהדיסק הקשיח, אבל הוא פשוט מסרב לעשות זאת, הוא ממשיך להפעיל את הווינדוס כרגיל (הוא כותב לי Press any key to boot from disc אבל שום מקש לא מגיב). ניסיתי לאתחל בערת דיסקט וגם אליו הוא לא מתייחס/אומר לי להוציא אותו ורק אז ממשיך את עליית הווינדוס. גם כשהוא מגיע למסך שבו אני יכול לבחור אם לאתחל בתור Safe Mode, שום מקש לא מגיב ואני לא באמת יכול לבחור, הוא פשוט סופר לאחור וממשיך בעליית הווינדוס. אני ד…
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
כשאני מנסה לפרמט את :c זה כותב לי את ההודע ה הבאה http://uploaded.fresh.co.il/3e623371581e2d7f.jpg
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
היי, אני רציתי לפרמט את המחשב שלי לפני כמה זמן ושאלתי אנשים איך מפרמטים, הם אמרו לי שככך מפרמטים: מכניסים את הדיסק של ווינדוס לכונן ומפעילים מחדש, שם, המחשב ישאל אותך:"do you want to start with cd supurt" או משהו כזה אתה צריך ללחוץ כן ואז יש כזה מצב של דוס וצריך לרשום: format c: וכן הלאה...(את כל הקטע של הביוס אני יודע) עכשיו הבעיה שלי היא בשלב הראשון, אני מכניס את הדיסק של ווינדוס למחשב, מפעיל מחדש, ולא כתוב לי את כל הקטע של הcd supurt אלא, כתוב לי do you want to reboot with windows או משהו דומה(אני כבר לא זוכר) אז השאלה שלי היא: איך אני נכנס למצב דוס כמו שכתוב למעלה כדי לפרמט את כונן C תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
יש לי בעיה בתהליך של פירמוט המחשב,בהתקנת הווינדוס. אני מפרמט את המחשב בלי שום בעיות עד שאני מגיע לשלב שהמחשב מאתחל את עצמו כדאי להגיע להתקנת הווינדוס. לאחר האתחול, במקום להגיע להתקנת הווינדוס עצמו( ההתקנה עם השעון) זה מתחיל לי עוד פעם עם תהליך הפירמוט איפה שצריך ללחוץ על F8 וזה.. מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אחרי המסך הראשון שאני בוחר to setup windows... , אני מקבל מסך אחר http://i10.tinypic.com/4qscks2.jpg ושאני בוחר את סי הכונן של וינדוס אני מקבל הודעה http://i14.tinypic.com/52kmzhl.jpg מה לעשות
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
לכל העוזרים תודה, מותקן במחשב שלי כיום וינדוס 8 שאני לא מרוצה ממנו. ולכן אני רוצה לפרמט את המחשב ולחזור לוינדוס אקס פי. יש לי דיסק התקנה שאחד מהם בזמן שאני מדליק את המחשב הוא מנסה להכנס לדיסק אבל נתקע בהתחלה כשאני לוחץ אנטר שיכנס לדיסק. לכן ניסיתי בדיסק אחר של אקס פי ושם הוא כן נכנס לדיסק והתחיל בפירמוט אבל ברגע שהגיע לשלב שצריך להסכים עם הרישיון וללחוץ F8, פתאום המקש לא מגיב ולכן לא ניתן להמשיך את הפירמוט. מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
שלום היום רציתי לפרמט את המחשב שלי כמו שאני עושה בדר"כ דרך הביוס אבל משום מה הפעם זה לא עובד כלומר אני משנה בביוס את כל ה-BOOT וזה, אבל אחרי שאני מאתחל את המחשב זה פשוט נכנס לוינדוס הישן למרות שצריכה לצוץ הודעה כזאת לפני "press any key" משו כזה ואז זה נכנס לחלון הכחול הזה שמפרמטים. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? או לתת לי שיטות אחרות לפרמט את המחשב. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי הכל כמו שצריך ב BIOS וזה מגיע למסך של PRESS ANY KEY TO BOOT FROM CD OR DVD אני מקיש ולא קורה כלום הקו התחתון שבסוף המשפט ממשיך להבהב ואין שינוי מה הבעיה? תודה שי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לפרמט תמחשב נייד שלי והוא נותן לי איזה בעיה כאילו הוא אומר שהדיסק קשוח לא מחובר למחשב והוא מחובר סתכלו http://i26.tinypic.com/2lswhuc.jpg תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אוקיי אוקיי, אז ככה: אני ממש צריך לפרמט את המחשב שלי. לפרמט אותו לגמרי. כלומר, להשמיד כל פיסת מידע שעל ההאדיסק ולהתקין מחדש את windows xp pro sp3. במסך ההתקנה הכחול, כאשר אני מגיע לחלק (החשוב!) שבו אני מוחק את הכוננים, כשאני מסמן את כונן C ולאחר מכן לוחץ D על מנת למחוק את הכונן, מתקבלת ההודעה הבאה: "Setup is unable to perform the requested operation on the selected partition. This partition contains temporary setup files that are required to complete the installation." מה עלי לעשות?!
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
על המערכת שלי כרגע מותקנת כבר VISTA אך ברצוני לפרמט את המחשב. יש לי 3 דיסקים שונים של ויסטה. אחד 32BIT מאוגוסט 2008, אחד 64BIT מאוגוסט 2008 ואחד חדש שרק היום סיים להוריד 64BIT פברואר 2009. פירמטתי כבר בעבר ואני יודע כיצד לפרמט ולהתקין. הכנסתי את הדיסק לכונן והפעלתי מחדש את המחשב. לחצתי כדי לעשות BOOT מהדיסק ואז הופיע לי המסך שבו טוען את קבצי WINODWS. עד כאן הכל טוב ויפה. אחרי שהוא סיים לטעון מופיע לי הרקע של וינדוס ויסטה אך בלי המסך כדי שאוכל לפרמט. בלי הכונניםב מערכת בלי כלום, רק הרקע ועכבר והעיגול הכחול שמראה שהמחשב טוען משהו אך שום דבר לא מוצג לי. כמובן הדיסקים נבדקו על כמה מחשבים ופעלו ב100 אחוז ולא התגלו שום בעיות בהתקנת ויסטה על מחשבים אחרים ובנוסף לא התקבלה תלונה ע…
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
אני כבר פימטתי הרבה מחשבים אבל אחשיו חבר שלי הביא לי את המחשב שלו שאני יפרמט לו ויתקין לו ווינדוס. כשאני ניכנס למסך הכחול של ההתקנה של windows xp אני לוחק enter ואז בימקום שאני ימשיך וילחץ f8 הוא אומר לי שאני למחשב hard disc ואני צריך לילחוץ על f3.כרגע פועל על המחשב windows xp מצויין. מישהו מכיר את את הבעיה? מישהו יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
המפרט: Intel Pentium 4 2400 Proccesor Asus P4S8X-X (SiS 648) Series Bios revison 1002 למטה בטעינה כתוב 01/24/2003 - sis648/sis963/w697-p4s8x-x titanus 256mb pc 2100 P32M648HGD-75A 184-PIN Chip-Count 8 256MB Configuration: 32MEGX64 P32M648HHC-6A 184-PIN Chip-Count 8 256MB Configuration: 32MEGX64 QUANTUM CX13A011 13.0GB Hard Drive UDMA33 (CX13A011) GeForce4 MX 440 128 HL-DT-STDVD-ROM GDR8162B הבעיה: אני מפעיל את הדיסק, הכל עובר חלק עד שהוא מגיע לחלק Inspecting your system.... אז הוא נתקע ולא ממשיך יותר. חשבתי על מספר בעיות: 1- בעיה בלוח 2-בעיה במעבד 3- בעיה בזיכרונות 4-בעיה בסידירום 5-אולי בעיה בספק הכח(אין מספיק כח להחזיק את כל החלקים) תוצאות: 1- אין בעיה- הוא אכן עולה…
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
טוב ככה אני מנסה לפרמט את המחשב אני מגיע כבר לשלב אני צריך לעשות הסכם רשיון אחרי זה אני לוחץ ENTER כדי להתקין ואז באה לי הודעה ענקית במסך כחול.. a problem has been detected and windows has been shutdown to prevent damage to your comuter the problem seems to be caused by following file:partmgr.sys PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA If this is first time you'ue seen this stop erorr screen,restart your computer.If this screen appears again,follow these stop:check to make sure any new hardware or software is properly in stalled.If this is a new installation,ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need If problems continue,disable or remove any ne…
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום. יש לי דיסק של וינדוס XP SP2 שאיתו אני תמיד מפרמט ומתקין את הוינדוס אני כרגע מפרמט נייד של מישהו ואחרי הפירמוט וה copying files הוא עושה כרגיל REBOOT הבעיה שאחרי ה REBOOT הוא שוב מעלה לי את המסך של הוינדוס לפירמוט וטהתקנה במקום להמשיך כרגיל להמשך התקנה של הוינדוס הגדרתי בביוס את ה BOOT PERIORITY וזה לא עוזר
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מותקנת לי על המחשב מערכת הפעלה ויסטה אבל לא הייתי מרוצה ממנה...לכן רציתי לפרמט חזרה ל XP אבל מתי שאני מנסה לפרמט (דרך ה BOOT) המחשב לא נותן לי לפרמט..... מישהו יודע אולי איך אפשר למחוק ת'ויסטה????
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה לפרמט את המחשב שלי עם WIN XP RPO SP1 . לי יש WIN XP PRO אז הבאתי את הגירסה עם ה-SP1 וכשאני עושה פורמט לדיסק אז באמצע הפורמט הוא נעצר ורושם שיש CORRAPTED OR MISSING FILE. עד עכשיו פירמטתי את המחשב שלי כבר איזה 10 פעמים ללא בעיות. עכשיו אני רואה שיש 2 סוגי פורמטים: NTFS ו-FAT ובכל אחד מהם מהיר ואיטי. אני משתמש ב-NTFS לא האיטי. מה אני אומור לעשות ולמה זה נעצר באמצע הפירמוט? 1 אולי אני עושה משהו לא בסדר אבל ממש לא נראה לי כי עשיתי את זה כבר איזה 10 פעמים. 2 כשחבר שלי העתיק את הדיסק אז הוא עשה את זה במהירות של 40 או 48. מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
-- כותרת -- פתחתי פה כבר נושא באותו עניין בערך .. יש לי לנובו S12 שבעבר היתה לו מחיצה נסתרת שבעזרתה מפרמפטים את המחשב אם נחוץ.. כמובן שברוב טיפשותי מחקתי אותה והתקנתי לינוקס .. נמאס לי מהלינוקס הוא נתקע לי ואני חייב לסדר את המחשב עד חמישי הזה אני חייב אותו לעבודה .. בחברה רוצים 350 (!!) שקל על פירומט והתקנה מחדש של כל העסק ולא רק שזובי שאני אשלם להם עוד זה גם יקח חודשים .. אני משתגע כבר שבועיים אני לא מצליח לפרמט דרך הUSB ואני כבר פשוט נואש .. כל פעם שאני מתקין את המערכת על הUSB על פי כל פעם מדריך אחר זה תמיד מסתיים בזה שבמדריך כתוב שההתקנה מחולקת ל2 חלקים ומישומה אצלי מופיע רק החלק השני שאומר לי שהמערכת לא הותקנה כמו שצריך ובלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה ........ …
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני נכנס לביוס ובא לשנות שהמחשב יופעל ע"י הכונן דיסקים במקום הארד דיסק.. אבל כשאני לוחץ על הprimery זה מביא לי רק אפשרות של auto וuser ולא כמו במשחב החדש שלי שיש גם אפשרות של cdrom בsecondry זה מביא לי את הcdrom אבל אם אני מנסה שיתחיל מהsecondry ולא מהprimery הוא מביא לי הודעת שגיאה שאין hard disk פעיל או משהו כזה.. בכל מקרה איך אפשר לשנות שהמחשב יעלה את עצמו מהsecondry ולא מהprimery או לשנות שהprimery יהיה הcdrom למרות שאפשרויות היחידות הם auto או user..\ אז מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי בעיה אז ככה אני לקחתי את הארד דיסק של מחשב אחר שעובד ושמתי אותו על המחשב שלי רק בישביל לעשות פורמט אז הכל עבד טוב והפורמט סיים אז שבאיתי להתקין את הWIN XP PRO 32BIT SP2 שיש לי על הארד דיסק הזה הוא רושם לי לחכות ואז זה רושם לי NDLTR IS MISSING אבל אני לא בטוח שזה NTLDR? אה והארד דיסק הוא של HITACHI והוא SATA זה ממש דחוף!!!!
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-
-
האם יש אפשרות שאני מפרמט את המחשב(יש לי WINDOWS XP PRO)לפרמט את כל הכוננים ולא רק את C? ואם כן אז איך אני עושה את זה(לפני שעולה ה-WINDOWS)? אני קודם כל מכניס את הדיסקטים של האיתחול(6 במספר) ומה אח"כ? איזה אפשרויות אני צריך לבחור?
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש שהתקינו לי ווינדוס אבל אני רוצה לפרמט מסיבות מסוימות. הורדתי ווינדוס צרבתי את הקובץ של 600 MB והכנסתי לכונן. הפעלתי מחדש את המחשב ולא קורה כלום וסדר האיתחול הוא קודם מהכונן תקליטורים. יש משפט לפני ההפעלה של הווינדוס שכתוב Boot from CDRom משהו כזה אבל לא כתוב ללחוץ על כל כפתור בשביל להתקין וגם לחצתי ולא קורה כלום והווינודס עולה כרגיל. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
כשאני עושה הפעלה מחדש של המחשב המסך לא נדלק לי ונשאר במצב standby רק לאחר כ-10 נסיונות של לחיצה על כפתור ריסט או כיבוי של המחשב אז המחשב מצליח לעלות לוינדווס כרגיל. ניסיתי להחליף מסך וקיימת אותה בעיה . מה אפשר לעשות ? (אין מה לפרמט את המחשב מכיוון שלפני חודשיים פירמטתי אותו והכל היה בסדר גמור. תודה ענקית לעוזרים !!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-