Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לקנות כונן קשיח חדש וגדול יותר, אני רוצה להעתיק את כל כונן C להארדיסק החדש, כדי שאני לא אצטרך להתקין מחדש את הווינדוס. האם זה יעבוד? או שחובה להתקין את הווינדוס מחדש?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב יש לי את החלונית הקטנה הזו של בחירת משתמש והקשת סיסמה. במשתמש שלי אין סיסמה וגם אין עוד משתמשים אחרים. כשאני מנסה להיכנס למשתמש הוא כאילו טוען את הגדרות ואז ישר יוצא חזרה לחלונית הזו של הבחירת משתמשים. ולא ניתן להכנס למחשב. מצב בטוח לא עזר!
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש.. חזק.. ואני מתלבט אם לשים XP64BIT או VISTA64BIT יהיה לי 4GB RAM וE8400 בכל מקרה.. איך אני מתקין את שני הווינדוסים בלי יותר מידיי סיבוכים? אני רוצה להשוות
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה מוזרה...בכלים\אפשרויות תיקייה\תצוגה...אין לי אופציה לראות קבצים מוסתרים...יש סימון על "הסתר קבצים ותיקיות מוסתרות"...ואין אופציה להסיר את הסימון...יש למישהו מושג מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שזה כבר הפעם השניה שזה קורא. המחשב עצמו BIOS עולה אבל ברגע שנגמר המסך של ההתקנים, ישר נכנס למסך שחור בלי להעלות את המחשב. כאילו נתקע בבוט של WINDOWS 2008. הכנסתי את ה DVD של ההתקנה ועשיתי כל מיני פקודות כמו: SFC BOOTREC /rebuildbcd BOOTSECT /NT60 ALL /FORCE bootrec /fixmbr bootrec /fixboot מה שתרצו... שום דבר לא עזר. בדקתי ומחקתי לרגע את קובץ BOOTMGR, אז המחשב התלונן בפעם הראשונה שאין BOOTMGR. החזרתי אותו ועדיין הבעיה קוראת. אז עברתי צעד הבא ומחקתי את WINLOAD.EXE אבל המחיקה לא השפיעה או הציגה הודעה, עדיין מסך שחור. ככה שזה נראה לי בחלק בין BOOTMGR ל WINLOAD. הקטע של WINDOWS 2008 אין REPAIR. ואני לא רוצה להתקין מחדש, רק לפני שבוע וחצי התקנתי. (שלא יכ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שעולה ווינדוס במצה של הגריין בר שרץ לוקח למחשב בערך חצי שעה עד שהווינדוס עולה מדובר במחשב נייד חדש של MSI
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני רוצה שב-C יהיה לי כ-80 ג'יגה +-, וב-D יהיה לי את רוב הנפח והמשקל. חייבים לפרמט גם את D בשביל זה? או שאבוד וחייבים פירמוט מלא בשביל זה? תודה ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את ווינדוס חדש על HD של 500GB, כרגע הוא מותקן על ה250 איך אני מעביר את החומר שנמצא כרגע ב C לאחר התקנת הווינדוס החדש על ה 500GB ? איך עושים שהוא יזוהה ככונן משני ?
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מכירים את הבלון הזה שקופץ כשאין מקום בכוננים? יש לי מחשב שיש בו 8 הארדיסקים, ברובם אין מקום, והוא מקפיץ את החלון הזה עם רצון "לדחיסת מידע" שכל פעם צריך לעשות לו ביטול. אם אני סוגר מה X זה נפתח שוב אחרי כמה דקות. איך מבטלים את זה שלא יקפוץ יותר לעולם ? תודה
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי עותק מקורי של VISTA ULTIMATE X64, הורדתי את כל העדכונים אבל לא קיבלתי שום עדכון של SP1. ניסיתי להוריד SP1 אבל מכיוון שהמערכת הפעלה שלי בעברית לא יכולתי להתקין, כי ההתקנה דרשה אנגלית או שפות אחרות. משהו יכול להסביר לי איך אני מתקין SP1? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מצליח להשתמש באפשרות של Stand by ו- Hibernate במחשב. יש לי רק אפשרות לעשות ריסטרט וכיבוי. עשיתי את כל העדכונים של מיקרוסופט. נתונים: מחשב: פנטיום 3 לוח אם: Asustek socket 370 model TUVX4 מערכת הפעלה: Win XP Pro Service Pack 3 אשמח לשמוע פתרונות אפשריים לעזרה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ על קובץ מסוים כפתור ימני יש לי ממש הרבה אפשרויות שהכניסו לי תוכנות שונות (בעיקר תוכנות מולטימדיה). כיצד אני יכול לשלוט על האפשרויות המוצגות ולהעיף את חלקן?
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי חברים! יש לי מחשב עם שני ארדיסקים (אחד פנימי ואחד חיצוני מחובר בUSB) על המחשב מותקנת מערכת הפעלה XP. ניסיתי להתקין על המחשב מערכת הפעלה נוספת windows me נראה לי שזה windows milenuim רציתי שההתקנה תתבצע על הארדיסק החיצוני שמחובר בUSB. זה לא הצליח להתחיל את ההתקנה אבל אחרי זה אני כבר לא מצליח להפעיל את הXP!! כל פעם שאני עושה ריסט זה רושם Error Loading Opertaing System איך אני מסדר את זה?! אין לי זמן וכוח להתקין עכשיו מחדש את הXP ואת כל העדכונים הנדרשים והדרייברים והתוכנות הנלוות!! יש פתרון אחר?! אחרי הכל עוד לא ביצעתי את ההתקנה. זה רק ביצע את הloading של הדרייברים שזה עושה כל פעם שעושים BOOT מדיסק הפעלה וזהו! תודה רבה חברים!!
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
מה כבר שאלתי... איך עושים דואל בוט? וזה שאפל מחייבים לקנות מחשב שעולה פי 2 בשביל לתכנת לאייפון זה חוקי :kopfpatsch: קצת התחשבות... לא שאלתי איך מורידים..
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
יש לי רשת מחשבים ב domain שאני מנסה לפתוח כונני רשת ממופים אינ מקבל את ההודעה: windows cannot find 'copy.exe הבנתי שזה קשור לתולעת Salga-A י שלמישהו מושג איך אני מסיר את זה? ניסיתי כמה תוכנות להסרת תולעים אבל אף אחד לא הצליח להסיר אותה יש דרך יותר ברוטאלית מסתם להריץ תוכנה? או מישוה מכיר תוכנה להסרת תולעים במסירה את התולעת הזו? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש WINDOWS VISTA 64 עם סיראל מקורי מהחנות אבל אני רוצה לעשות התקנה נקיה ואין לי האם זה בסדר להוריד גירסת OEM מהאינטרנט ולשים בו את הסריאל ?
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מישהוא יודע איך אפשר לעשות דואל בין בין וינדוס ויסטה לOSX86? מותקן אצלי עכשיו ויסטה ואני רוצה להתקין בנוסף OSX86 (לצורך תיכנות לאייפון) התקנתי כבר אבל זה הורס את הוינדוס ויסטה... (אז פרמטתי מחדש את כל המחשב והתקנתי ויסטה רגיל) למישהו יש פתרון פשוט ולא ארוך ומסובך כמו שראיתי במספר אתרים... ואיך יותר טוב להתקין בארדיסק 1 שמחולק למספר מחיצות... או ארדיסק נוסף חיצוני שמחובר ב USB... תודה :jump:
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
היי, קניתי וונדוס גרסאת סטודנטים מה שלא ידעתי זה שהיא 32 ביט , ואני צריך לעבודותיי את גרסאת ה 64 ביט. האם אני יכול להשתמש בסריאל שיש לי על דיסק התקנה של 64 ביט? אשמח לתשובה מהירה תודה רבה. איתי.
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
היום בבוקר הפעלתי את המחשב ונעלמו לי הסמלים משולחן העבודה(יש רק שמות בלי סמלים) וגם מתפריט ההתחל מה עושים? ???
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
העלתי וינדוס ויסטה אולטימייט 64 (אמריקאי- חוקי)על דיסק חדש. נמצאו דרייברים להכל, והעלתי את כל העידכונים שיש. העלתי בין השאר עידכון לעברית(מצויין תמיכה מוגבלת- אבל זה מה יש) למרות זאת המערכת לא מכירה בעברית (כלומר לא ניתן לכתוב בעברית). העלתי את הOFFICE אנטרפרייז 2007 (גם חוקי) ולא פתר את הבעיה. לא ניתן לעבור לעברית בALT-SHIFT - לא בגוגל ולא בWORD. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מפרט: Q9400 4gb 4870 1gb איזה וינדוס להתקין ? אם ויסטה אז איזה גרסה ? המחשב מיועד למשחקים...
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
המחשב מנסה להיכנס ל XP ואז יש צליל חלש ואז מופיע לפחות משניה מסך כחול ואז המחשב מתחיל מהתחלה! - אי אפשר להיכנס למחשב! במסך הכחול כתוב Stop: c0000135 ועוד איזה שתי שורות. ניסיתי להיכנס דרך מצב בטוח ועוד מצבים וזה עושה כל פעם את אותו דבר. זה קרה אחרי שהתקנתי במחשב nod32 גירסא 3, ואז עשיתי עדכון ואז הוא שאל אם אני רוצה להפעיל מחדש את המחשב לחצתי כן ומאז זה ככה! יש לי sp3 במחשב (אולי זה קשור?) http://www.uploadfileyou.com/files/u07ej9ijvfqnttryzdw7.jpg
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב נייד מתוצרת דל שאיתו קיבלתי גם דיסק וינדוס XP SP2 (מערכת ההפעלה הבאה מותקנת עם המחשב הנייד) השאלה שלי היא כזו: האם אני יכול להתקין עם הדיסק הזה את מערכת ההפעלה גם על מחשב נייח חדש?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני אומנם אוהב לשחק הרבה , אבל מולטי טסקינק זה הדבר שאני יותר אוהב לעשות. עד לא מזמן השתמשתי בXP 64 ביט כל הזמן ולא הבנתי למה המחשב שלי זוחל לעומת של אח שלי עם ה32 ביט ונתונים הרבה פחות טובים משלי. עד ששמתי לי את ה32 ביט והוא פשוט עעעעעףףףףף לעומת ה64. למשל הCHROME האהוב עלי עובד כמו עגלה בXP 64 BIT ואם אני מפעיל כמה דברים , זה אפילו גורם לתקיעות בWINAMP 2.95 שלי שהוא לא צורך כמעט משאבים. אומנם התקנתי את הWINDOWS 7 64BIT אבל אני לא יודע אם יש טעם להשקיע בו משאבי-זמן יקרים שלי ולכן אני מעוניין להתייעץ במבינים פה. האם הWINDOWS 7 64BIT מבצע מטלות של 32 ביט בצורה טובה יותר ? למשל שמתי לב שאפילו הIE 8 64BIT הוא עובד על 32 ביט. אני העלתי תיאוריה שכל מה שמצויין לידו בTASK …
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום, יש לי VISTA 64BIT וכבר מזמן הייתה לי הבעיה הזו שEXPLORER לוקח 100 אחוז מהמעבד. אבל בזמן האחרון זה חוזר כל הזמן. יש לכם מושג מה גורם לזה? המפרט שלי: מעבד AMD AM2 3800X2 לוח אם ASUS M2N-E זכרונות TWINMOS 512X4 667 (2 ג'גה) ארדיסק WD SATA2 160GB ארדיסק WD SATA2 320GB ספק ENERMAX LIBERTY 400W כרטיס מסך ATI SAPPHIRE 1900GT 256MB מארז 6919 compucase Super Midi Tower
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-