עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by nas,

שלום שלום , יש לי דיסק מקורי של WINXP PRO , ואני רוצה לעשות דיסק שיכליל את ה SP2 ולפרמט ולהתקין מחדש , השאלה היא אם יהיה לי תאקטיבטיון המפגר הזה ? למה נראה לי שכבר גמרתי את כל ההפעלות שמיקרוסופט נותנת .. אני לא מבין מה הקטע האדיוטי הזה.. אני מפרמט תמחשב ואני צריך לאכול תקקע הזה כל פהם מחדש ?

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  2. Started by Speed Demon,

כרגע יש לי 2 שאלות שאני רוצה לשאול על המערכת לפני שאני מתקין. אם יהיו עוד אשאל בהמשך. 1.חבר נתן לי את המערכת שאוכל להתקין אותה(Ultimate 64X),כששאלתי באיזו שפה היא הוא אמר עברית אבל הוא התקין אותה על הויסטה בעברית שהייתה לו לפני כן. לי יש עכשיו בכלל XP 32X באנגלית,ואני מתכוון לעשות פורמט מלא ולהתקין מערכת מחדש,האם גרסאת הULTIMATE ניתנת להתקנה בכמה שפות או שיש באמת מצב שהגרסא שהוא נתן לי היא בעברית בלבד? 2.איך אני יכול לבדוק את הגרסא של המערכת שהוא נתן לי? לדוגמא:7600.16385.090713-1255 וכו',אני מקווה שהבנתם למה הכוונה.

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  3. Started by liiight,

יש לי XP PRO SP2. התקנתי עליו את התוכנה שבנושא (לא יודע כבר למה, נראה לי שהMSN היה צריך את זה או משהו, לא חשוב). ומאז הוא רוצה שאני אעשה LOGIN לWINמ במקום להעלות אותו רגיל. בUSERS אין לי שום דבר חוץ מהחשבון שלי. וזה לא שיש לי סיסמא או משהו, המחשב הוא רק שלי וזה מעצבן שאני צריך להקיש ENTER כדי שהמחשב ייעלה. אני לא אוריד את התוכנה, אז אם למישהו יש הצעות אחרות, אני אשמח. אם לא אני אהיה עצוב

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by BlackTalon,

אני יודע שמישהו שאל את זה פעם אבל שכחתי ולא מצאתי בחיפוש... :-\ אז START<RUN ומה כותבים אז?

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  5. Started by guy878,

חיפשתי גם בגוגל במלא אתרים באנגלית ושומדבר שמצאתי לא עזר לי ממש. גם באתר פה חיפשתי ואני לא יודע מה לעשות. אני מקבל שגיאה מס' 0x80070750 כשההתקנה מגיעה בערך ל25% בהרחבת הקבצים. המחשב חדש, בלי שום ווינדוס עליו, הדיסק הקשיח של סמסונג F3 מה אני עושה?

6. Started by KoM,

ניסיתי להתקין תוכנת צריבה על הוינדובס שלי וההתקנה נכשלה, ומעכשיו אני מקבל בכל התחלת הוינדוס את ההודעה הבאה ומיד ארחריה מסך עזרה... עזרה ?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by itaysp,

שלום, לפני כשבוע אבא שלי התקין מילון במחשב הנייד שלו (windows xp pro), מיון שתמיד עבד, אבל הפעם הוא דיווח על שגיאה שקובץ חסר. ניסינו לעשות reinstall - לא עזר. זאת היה בערך יום - יומיים אחרי שמיקרוסופט דיווחה על הבאג החדש והיה טלאי אבטחה, אבל אבא שלי לא הוריד אותו, אז חשבתי שאולי זה בגלל זה. שלשום, אותו דבר בערך קרה לי עם בבילון. פתאום בבילון הפסיק לעבוד ובהפעלתו מופיעה שגיאה שהקובץ babylon.exe חסר וכדאי לעשות reinstall. אך הקובץ הזה קיים וגם renstall לא עזר. גם אני לא התקנתי את טלאי האבטחה מסיבה בלתי ידועה שכל פעם אני מנסה להתקין ההתקנה מדוות על שגיאה. השאלה שלי היא האם זה קשור לוירוס? ואם לא איך פותרים את הבעיה? וגם אם כן איך מעיפים אותו? יש לי McAfee AV ולאבא שלי Norto…

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  8. מאוד חסר לי כפתור ה-"FIX" שהיה ב-Vista לתקן תמונות בקלות אחת אחרי השנייה בלי תוכנה חיצונית. כיצד אני מוסיף זאת גם ל-7 ?

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  9. אחרי 30 יום בXP SP3, עברה תקופת הנסיון ואני אמור להפעיל את הווינדוס. הבעיה היא שזה לא עובד, אי אפשר להפעיל אותו דרך איך שהם מבקשים. יש דרך להתקין את הווינדוס מחדש או להתקין ויסטה או לעשות כל דבר כדי שהקבצים יישמרו ולא יהרסו? כי כרגע זה לא נותן לי להכנס למחשב =\

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום. מערכת הפעלה WINDOWS98 SE יש לי בעיה בכיבוי המחשב.כאשר אני נכנס ל KAZZA ואח'כ מנסה לכבות את המחשב באופן הרגיל: התחל,כיבוי וכו',למרות שאני יוצא מה-KAZZA וגם סוגר את התוכנית בשורת המשימות ,אני מקבל מסך כחול עם ההודעה הבאה,והמחשב נתקע,ואז צריך ללחוץ על RESSET לחכות שהמחשב יעלה מחדש ואז לכבות שוב בצורה הרגילה. התקנה מחדש של ה KAZZA לא פותרת את הבעיה ,גם הEMULE יוצר את אותה בעיה. כנראה שהWINDOWS לא מצליח לסגור את התוכנית לפני כיבוי. יש למישהו רעיון איך לטפל בזה. ההודעה שמתקבלת: WINDOWS AFTER EXCEPTION 06 HAS OCCURED AT 9F9E:0000A624 .THE CURRENT APPLICATION WILL BE TERMINATED PRESS ANY KEK........................................... תודה.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  11. אהלן, אני עובר ל7 היום ואני עם דיסק קשיח של 250GB (בינתיים מחיצה אחת בלבד). אני חשוב על לעשות מחיצה נפרדת לווינדוס שאני אתקין את 7. כמה מקום לעשות את המחיצה?. אני עכשיו עם וויסטה ואחרי בערך שנה התיקיה של הווינדוס תופסת לי כמעט 20GB. אשמח לתשובה מהירה, תודה.

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  12. Started by kobibo,

יש לי win xp pro הבעיה קורת לפעמיים כאשר אני רוצה לרשום משהו בעברית באקספלורר ( לדוגמא: חיפוש מילה בעברית ) לעיתים במקום לראות עברית בעת ההקלדה אני מקבל כל מיני סימנים משונים ( משולשים מרובעים וכו' ). בבקשה עזרה.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  13. Started by Cable,

היי חבר'ה. בזמן האחרון כל פעם שאני מנסה לעשות עדכון דרך windows update זה נותן לי את ההודעה הבאה: אירעה תקלה באתר האינטרנט, ולא ניתן להציג את הדף שאתה מנסה להציג. האפשרויות המסופקות להלן יכולות לסייע לך בפתרון הבעיה. לקבלת אפשרויות לעזרה עצמית: שאלות נפוצות חפש פתרונות קבוצת דיון של Windows Update לקבלת אפשרויות תמיכה וסיוע: תמיכה וסיוע מקוונים של Microsoft (ללא תשלום עבור בעיות הקשורות ל- Windows Update) עכשיו למעלה רשום: [מספר שגיאה: 0x80004005] מישהו יודע מה עושים עם זה ??? נ.ב אני לא רוצה שום תוכנה שמורידה עדכוני וינדוס (מפלט אחרון). בתודה מראש לעוזרים .

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  14. Started by Eran M.G,

כיצד אני יכול להגדיר שלא יוכלו להוסיף או למחוק קבצים מ/לתקיה מסוימת בזמן שהגישה לקבצים שכבר בה תהינה חופשית?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  15. לאחרונה יש לי תופעה שאני פותח מסמכי טקסט הכונן דיסקטים מתחיל להרעיש ולהשתגע, שמעתי פעם על וירוס כזה אך סריקות עם נורטון 2005 לא מצאו כלום. איך אני עולה על הבעיה?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  16. Started by Zadu,

שלום, מתי שנגיד לא זוכרים את הסיסמה של שם המשתמש בWindows, אפשר להיכנס לsafe mode ואז דרך administrator לשנות את הסיסמה. איך אני מבטל את האפשרות להיכנס דרך הsafe mode לadministrator ? אני רוצה שרק דרך הסיסמה יהיה אפשרי להיכנס למחשב שלי ולא בדרכים אחרות כמו הSAFE MDOE.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ma4351,

קניתי אופיס 2007 אנטפרייז וכתוב עליו 32ביט, רציתי לדעת אם זה יסתדר עם ויסטה 64ביט? ואם יש כזה דבר בכלל גרסה של אופיס ל64ביט?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by DUDEnamE,

כשאני עושה בוט לXP לוקח לו פשוט 20 דקות להגיע לדקסטופ הוא עושה לואדינג כלכלך הרבה זמן להגיע שזה מעצבן עשיתי CHKDSK /r/p לא עזר עשיתי איחוי קבצים לא עזר אין וירוסים/תוכנות ריגול נראה כאילו יש קבצים שנדפקו או משו כזה? יש למישהו מושג ?

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  19. היי חברים, קניתי מחשב חדש ללא הרד דיסק, אני רוצה להעביר את ההרד דיסק של המחשב הקיים שיש בו מערכת הפעלה וכל הקבצים והתוכנות, אני יודע שאת התוכנות אצטרך להתקין שוב, השאלה היא האם אני יכול להעביר את הדיסק עם מערכת ההפעלה למחשב החדש מבלי למחוק את הדיסק ? תודה מראש על עזרתכם..

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. למה בחלק מהמשחקים זה נותן קיצורי דרך לשולחן עבודה ולstart ובחלק לא ? אני כן מסמן את האפשרות שיעשה קיצור דרך ! זה באג ? יש לי windows 7 ulitimate מעודכן

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  21. Started by doperla,

לא ידע אם זה שייך לפורום הזה קיבלתי הודעת Alert Eror: window. document. getElementsByTagName("TABLE")[0] has no properties במקביל להודעה הדפדפן נתן הודעת שגיאה ואמר שהקשר נותק בזמן התחברות. הפעלה מחדש של המחשב ושוב אותה בעיה, רק שהפעם בסוף התחברתי לרשת. כרגע המחשב בסריקה ואין עדיין תוצאות. האם מישהו מכיר את הודעת שהתקבלה?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  22. שלום למומחים נעלם לי חיווי השפה ( HE EN ) משורת המשימות בתחתית המסך. שיפט+אלט משנים את השפה אבל האותיות שתמיד נמצאות שם נעלמו... בקליק ימני על שורת המשימות אני רואה ששורת המשימות נעולה , בסרגלי כלים- יש V על סרגל שפה נסיתי להוריד את הסימון , להחזיר אותו- האותיות לא חוזרות... מערכת הפעלה XP איך מחזירים ? תודה ערן

• 10 תגובות
    • 19k צפיות
  23. צריך לדעת כמה שיותר מהר, מתכנן לקנות ויסטה בהנחה ממיקרוסופט.

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  24. מצאתי כתבה בוואלה שאומרת איך להשתמש בויסטה בלי אקטיווציה ל-120 יום. לא הבנתי איך אני עושה את זה. מישהו יכול להסביר בבקשה? http://computers.walla.co.il/?w=/4015/1059764

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  25. Started by alex.turovsky,

חברי טוען שבגלל שמערכת הקבצים היא NTFS, DEFRAG למעשה לא עושה כלום. אני טוען מנגד שגם עם NTFS" DEFRAGMENTER אחרי ANALYSIS מראה YOU SHOULD DEFRAG THIA DRIVE. מדובר ב VISTA.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.