עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by r2m,

על המחשב שלי יש XP ובדיסק נפרד התקנתי WIN7, זה עבד בהתחלה ואז... נתקלתי בבעיה של WINLOAD.EXE שאני בטוח שמוכרת לאנשים, הבעיה ששום תיקון שאני מנסה לא מצליח, ניסיתי לפרמט את הדיסק עליו התקנתי WIN7 ולמחוק את BOOT ו BOOTSECT מה XP, ולנסות התקנה מחדש, לא עוזר... ההתקנה עושה ריסט לפני העליה הסופית ואז יש הודעה שהקובץ חסר או פגום...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי, נתקלתי היום במשהו נחמד שדרש ממני קצת חפירה אבל אולי יעזור לאנשים בעתיד אז החלטתי לשתף, יש לי מחשב עם HD אחד שעליו מערכת ההפעלה וינדוס 7. אתמול קניתי 2 דיסקים נוספים ורציתי להגדיר אותם ב Raid 0 כאשר מערכת ההפעלה על הדיסק הישן ולכן לא רציתי להתקין אותה מחדש. הבעיה : שיניתי ב Bios לעבודה עם Raid והגדרתי את 2 הדיסקים החדשים כמערך אחד של 3TB ואת הדיסק הישן השארתי כמו שהוא. ברגע שהוינדוס התחיל לעלות קיבלתי BlueScreen, הבעיה שאפילו שהמערכת הפעלה יושבת על דיסק בלי רייד היא עדיין צריכה דרייברים לרייד. כמובן שביטלתי בביוס את ההגדרה של הרייד ואז המערכת עלתה אבל לא יכולתי להתקין את הדרייברים, קיבלתי הודעת שגיאה שהמערכת לא תומכת בחומרה הזאת, מסתבר שבשביל להתקין דרייברים ל…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני משתמש באיכס פי (xp) .. ושאני מעלה את המחשב הוא מתחיל להעלות את המערכת הפעלה ואז הוא מראה לי מסך כחול וכתוב עליו : ברוכים הבאים..ואז זה נעלם ונשאר המסך הכחול וזהו הוא נתקע...ואני צריך לאתחל את המחשב מחדש בשביל שהוא יעלה ..וזה קורה הרבה פעמים כמעט בכל פעם שאני מדליק את המחשב אחריי שהוא היה מכובה! 1.מה הבעייה?? 2.איך אני פותר את זה??

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by McMerc,

יש לי בעיה, כאשר אני מחבר כונן USB למחשב שלי, אז XP מזהה שחיברתי את הכונן אבל לא נותן לי גישה אליו. צריך להדגיש שאין פה בעיה של הכונן, או של חיבורי ה-USB (בדקתי בויסטה וזה עובד מצויין). אני כבר הסרתי והתקנתי מחדש את הדריברים של כל חיברי ה-USB שיש לי במחשב, וזה עדיין לא עזר. ניסיתי לעשות sfc /scannow עם דיסק של XP ועדיין לא עזר. יש לי חשד שזה משהו בריג'סטרי (אין לי כוח לפרט). אז למשהו יש עצה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by yanivnn,

שלום לפני שלשום באתי להפעיל את המחשב וכאשר הוא עלה השולחן עבודה נמחק ולא הראה כלום חוץ ממסך שחור...{יכול מאד להיות עקב שינוי שעשתה לי תוכנת התחזוקה} בכל אופן ניסיתי להכנס במצב בטוח ובכל המצבים ולא יכולתי בשום אופן ושוב הווינדוס עולה אבל רק מסך שחור {עם עכבר}... ניסיתי לעשות תיקון אך גם זה לא הצליח בשום אופן ניסיתי לחזור קצת בזמן זה לא נתן לי עד שבסוף החזרתי לגיבוי הכי ראשון שהיה לי... הווינדוס עלה אבל כל התוכונות נמחקו ושולחן עבודה חדש... השפה חזרה לאנגלית... עשיתי עידכונים לווינדוס אנטי וירוס ועוד כמה דברים...הורדתי שוב שפה בעיברית...אחרי שהווינדוס התקין הכל ועשה ריסט השפה לא השתנתה...ואין דרך לשנות אותה {גם מהלוח בקרה...הוא מציין שאני לא יכול לעשות זאת בתור אורח למרות …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ilay100,

חברה יש לי בעיה דחופה תודה רבה למי שעוזר טוב אז ככה ניסתי לפרמט בהתחלה הוא זיהה את הדיסק פירמוט מחק את הווינדוס ואז אומר לי לבדוק אם יש דיסק בכונן ניסתי שוב לפרמט מדש וזה עדין לא עזר ניסתי שני דיסקיפ שונים של ווינדוס ושום דבר לא עוזר הוא לא מזהה אותם מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. המחשב מריץ "תיקון האתחול" בכל הפעלה, אפילו אם אני לוחץ "הפעל ווינדוס כרגיל" וזה מעצבן. בסופו של דבר הוא מסיים לבדוק מופעל כרגיל אבל זה גוזל לי זמן מהעבודה בכל פעם שאני מדליק אותו.... איך נפטרים מזה???

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Remix OS, מערכת ההפעלה השולחנית אשר מבוססת על אנדרואיד מרשמלו, זמינה כעת לשימוש ישירות מתוך Windows לכתבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. שלום רב. ווינדוס 7. בזמן האחרון אני כל הזמן מקבל הודעה על כך שיש 2 עדכונים חשובים להתקנה. אני מוריד את העדכונים ומכבה את המחשב בכדי שהוא יתקין את העדכונים. הוא מתקין אותם. אבל אחרי זה שאני מפעיל את המחשב הוא שוב מודיע לי שיש 2 עדכונים חשובים להתקין (אותם עדכונים שכבר התקנתי בפעם הקודמת) וככה כל הזמן זה חוזר ההודעה על העדכונים החשובים שיש להוריד ולהתקין. מצורף תמונה של העדכונים שהוא כל הזמן מבקש ממני להתקין. איך אני פותר את הבעיה הזאת? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Kerberos,

לכל הרוחות - מישהו יודע איך מעיפים את זה שהוא עולה ברגע שמעלים את האאוטלוק?!?!?!?! זה מעצבן מאוד מאוד ... שחף

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מה המצב אנשים ?! אז ככה ... שמתי להורדה טריילר של משחק (מאתר בטוח שאין מצב שיש בו וירוסים gametrailers) וכשזה הגיע ל - 100 והיה את החלון הזה שזה מעביר את זה למחשב הופיע לי מסך כחול מוזר ... זאת הפעם הראשונה שזה קורה ... הנה תמונה שלו: http://img528.imageshack.us/img528/7033/dsc00029mq6.jpg המשפט שם בסוף Beginning dump of physical memory מפחיד אותי ... מה זה אומר המסך הכחול הזה ?! תעזרו לי בקשההה !!! עריכה: לא מזמן החלפתי את כל החלקים במחשב שלי חוץ מהארד דיסק וסידירום ... תראו את המפרט של המחשב שלי מתחת לשם המשתמש שלי (מפרט מחשב) תודה מראש, משה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני מטפל במחשב נייד ישן יחסית של Acer שהגיע אם XP home הוא מגיע כמו כל נייד אם מחיצת שחזור שממנה אמורה להיות אפשרות להתקין מחדש את המערכת. אלא מה - בנייד הזה אין מקש כלשהוא שניתן ללחוץ בזמן ההדלקה כדי להיכנס לשחזור - האפשרות היחידה לפי ה manual היא דרך הפעלת התוכנה ממערכת הוינדוס המותקנת (אני מניח שהקיצור אמור להריץ משהוא שמשנה פרמטר כלשהוא ב MBR ועושה reset) אלא מה כונן C של המערכת המותקנת נדפק סופית עקב וירוס (מחק את הכול) כך שלא ברור איך ניתן עכשו להיכנס לשחזור בכלל.... [עריכה] אחריי עוד קצת משחק אם זה מצאתי : עליתי מ CD רגיל של XP ועשיתי repair, ואז fixmbr (הוא לא מצליח לקרוא את תוכן מחיצה C ונותן שגיאה אבל לא משנה, fixmbr עדיין עובד) עליתי אם תוכנה לניהול מחיצות (השת…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם, קניתי לא מזמן מחשב חדש עם ויסטה 64, התקנתי את הגירסא הזאת כי אני עובד בעיקר עם תוכנות תלת מימד ורציתי לנצל את כל ה4GB זיכרון שלי. כל המשחקים שהתקנתי על המחשב (C&C 3, HALO 2,COMPANY OF HEROES ועוד כמה) נתקעים אחרי כמה דקות משחק,(בין 3 ל20 דקות),בדרך כלל המערכת פשוט חוזרת WINDOWS ואומרת "THE PROGRAM HAS STOPPED WORKING,PLEASE WAIT WHILE WINDOWS TRIES TO SOLVE THE PROBLEM" או משהו כזה,ואז כל מה שנשאר זה לכבות את המשחק,התקנתי את כל הפאצ'ים של המשחקים וגם את כל העידכונים של ויסטה כולל שתי החבילות שיצאו ועידכון של הדרייבר של הכרטיס מסך וזה לא עזר, יש למישהו הצעה לפיתרון לפני שאני מתייאש וחוזר לXP? תודה! המפרט: QUAD 6600 4GB CORSAIR 800MHZ לוח ASUS P5K כרטיס מסך …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by badatz,

האם ניתן ליצור VPN בין מחשב עם WIN 98 ושרת NT4 ללא תוכנת צד שלישי ? ואם כן מישהו יכול בבקשה לתת לי קישור לאתר בו יש הסבר ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי מערכת הפעלה XP ALT+SHIFT לא עובדים כמו שצריך יש בעיות בכתיבה בוורד אחרי כל מילה משתנה לאנגלית ועוד הרבה בלאגנים איך מסדרים שהכל יעבוד כראוי ללא בעיות אודה אם תסבירו לי שלב אחרי שלב נ.ב יש לי בעיה ואתם חוסמים את השאלה . באמת חכמים בלילה אתם עשיתם לכם שם טוב בכל המקומות והורסים בשניה יש אדם שיש לו בעיה תנו לאחרים לעזור ואל תחסמו.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי 2 מערכות הפעלה מותקנות, 7 ו-XP, בשתיהן יש בעיה עם התחלת הווינדוס. במשך 2 דקות עם התחלת הווינדוס שום תוכנה לא עולה, וכשאני לוחץ על איזשהו אייקון זה לא מגיב. אחרי 2 דקות פתאום הכל מתחיל לפעול, וכל מה שלחצתי לפני 2 דקות פתאום עולה בבת אחת, האנטי וירוס עולה, בקיצור הכל. מה יכול לגרום להשהייה הזאת?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. צילמתי מסך כדי שיהיה לי יותר קל להסביר http://www.siz.co.il/my.php?i=mjhznkgd3jmz.jpg אממ מה לעשות? להגדיר גיבוי? ואם כן, למה? ואם אני לא אגדיר גיבוי, מה ההשלכות של זה? לתת ל Windows Defender לסרוק לי תמחשב? קחו בחשבון שאין לי ווינדוס חוקי.. (ווינדוס 7) אשמח לעזרה מהמבינים שפה.. ולא חסר P:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by (G),

אני לא מחפש תוכנת הצפנה לספריות שמעלימות לי אותן או מצפינות וכו... מה שחיפשתי זו תוכנה שאם אני אלחץ על ספריה היא תבקש ממני הקש סיסמה, זה הכל. סוף סוף נמצאה האבידה, תוכנה מובנת ל-WIN 7 והיא באה בחבילת - Pismo File Mount Audit Package הסבר: http://www.technospot.net/blogs/windows-7-private-folders-share-data-password/ להורדה: http://www.pismotechnic.com/download/ (יש אפשרות לפתוח את התקיה מהר ללא התפריט "MOUNT", פשוט עושים לחצן ימני על הספריה ו-QUICK MOUNT)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by פיני1805,

שלום, התקנתי עדכון שמודיע לי שהווינדוס לא חוקי. איך אפשר להסיר את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שדרגתי את המערכת מ-WIN7 ל-WIN8. כאשר אני לוחץ במאטרו (START) על MAIL\STORE וכו' כל אפליקציה של מיקרוסופט הוא עובר למסך שלה לשניה מראה את הלוגו של האפליקציה וחוזר למסך הראשי של המאטרו כך שבעצם לא מצליח לפתוח אף אפליקציה. מישהו נתקל בבעיה? יש הצעות לפתרון בבקשה? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by XDude,

שלום. יש לי בעיה קטנה בוינדוס... ראיתי מדריך ל Recovery console של וינדוס וזה היה אמור להתקין מחדש את קבצי וינדוס... לא ראיתי הבדל ממש ועכשיו אחרי המדריך כאשר אני מפעיל מחדש את המחשב עולה לי 3 אופציות בחירה של וינדוס, יש את הרגיל שזה ההתקנה הראשונה שעשיתי שזה מה שאני רוצה שיעלה ועוד 2 בשמות אחרים... איך אני יכול למחוק אותם כדי שלא תעלה לי הבחירה הזאת והמחשב יטען את וינדוס הרגיל לבד? תודה...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי יש לי בעיה... נעלמה לי מהתפריט new בווינדוס xp האפשרות לעשות קובץ טקסט חדש.... (ניראה לי שזה קרה אחרי שהיתקנתי ומחקתי פוטושופ CS3) ניסיתי גם דרך regedit גם דרך tweakXP ולא הצלחתי להחזיר... מישו יודע איך אני יכול להחזיר את האפשרות? זה ממש מציק לפעמים שאני צריך לפתוח מהר קובץ חדש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, יש לי XP. כאשר אני מבצע כיבוי דרך START-->SHOT DOWN המחשב לא כבה אלה מבצע ריסטרט ועולה מחדש. מה הבעיה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. עדיין לא ניצלתם את הזכאות שלכם לעדכן את מערכת החלונות לגירסתה העשירית? כדאי שתתחילו להזדרז, משום שההצעה הזאת תפוג רשמית ב-29 ביולי והמחיר יעלה ל-120 דולר תשעה חודשים אחרי שזו הושקה, נראה כי מיקרוסופט מעלה עוד הילוך (או כמה הילוכים) בכל הנוגע ללחץ שהיא מפעילה על המשתמשים – הן עבור השדרוג לחלונות 10 והן עבור השימוש בשירותי הדפדפן ומנוע החיפוש הייעודיים שלה על פני המתחרים. הבשורה הגדולה ביותר מגיעה במסגרת הודעה לפיה כל הצעות השדרוג החינמיות לחלונות 10 אשר זמינות לבעלים של חלונות 7 וחלונות 8 ברחבי הגלובוס וטרם נוצלו – יפוגו ב-29 ביולי 2016, שנה בדיוק מיום השקתה של חלונות 10. כפי שהצהירה עוד בתחילת הדרך, כל אלו ששידרגו במהלך השנה הראשונה יוכלו להמשיך ולהש…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Wizard Of Oz,

רציתי לדעת האם יש דרך לבצע תיקונים ב-XP ללא פירמוט...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.