עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כאשר אני מצרף לדומיין, לא יכול לבחור יותר Aero Theme הDC הוא SERVER 2003 תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by naoriko,

שלום אז ככה יש תוכניות שגם שאני יוצא מהן הן מופיעות בסרגל משימות למטה לדוגמא : ICQ, MESSENGER אני רוצה שזה יהיה ממוזער בצד כמו האימיול והאנטי וירוס וכל שאר התוכנות ולא בסרגל למה איך עושים את זה? תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by sbf80,

האם ניתן להתקין XP ו-VISTA על אותו מחשב ולבחור ביניהם בהדלקת המחשב?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אלוהים איזה עצבים בBIOS הוא רואה שמדובר ב AMD X2 וגם במחשב יש לי על מנהל התקנים ->CPU גם כתוב AMD X2 אבל כשאני מפעיל את ה CPUID או עושה CTRL ALT DEL אני לא רואה שני מעבדים ?! :'( :'( מה לעשות!!!.... חוץ מזה יש לי עוד מספר דברים במנהל התקנים שלא מותקנים האחד זה "בקר אפיק SM" "והשני "בקר זיכרון PCI " אתם יודעים מה זה ?!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by enzo,

כיצד ניתן לבצע הפעלה אוטומטית מתוזמנת של המחשב בכל יום באותה שעה אם בכלל? אני משתמש XP SP2.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by bogdant,

תגידו איזה גירסה של הVISTA תהיה הכי טובה לגימר (משחקים) Windows Vista Ultimate או אולי משהו אחר ???

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Monopoly,

הבעיה התחילה אתמול ועכשיו כל פעם שאני עושה דאבל קליק על D למשל אז זה פותח לי חלון חיפוש במקום את הכונן ואז אני צריך ללחוץ כפתור ימני ואז פתח כדי לפתוח, יש דרך לסדר את זה שזה יחזור לדאבלקליק = פתיחה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי בעיה די מציקה, בתור המשתמש היחידי במחשב משום מה לשום תוכנה שמופעלת באופן רגיל אין אפשרות לכתוב לכונן D אלא אם כן אני מריץ את התוכנית בתור אדמין. למה זה קורה ? ואיך אני יכול להריץ את כל התוכניות במצב של אדמין כברירת מחדל ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. קניתי מחשב חדש hp ... עם מערכת הפעלה מקורית בעברית ווינדוס 7... מערכת מצוינת..... עכשיו לא הבנתי כמה דברים : 1. אם אני רוצה לפרמט עכשיו את המחשב,האם זה אפשרי להתקין עליו אותו ווינדוס 7 ? 2. הרשיון (מפתח?) לכל החיים ? 3. אמרו לי לעשות ריקוברי מנג'ר משהו כזה... אז נכנסתי ועשיתי בהתחל "יצירת מדיית התאוששות"... 3 דיסקים... מה זה אומר ? האם כרגע ארצה לפרמט עליי להכניס את הדיסקים... אשמח להסבר מפורט,תודה לכם תותחים !

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by mDs,

שלום , קניתי לא משמן מחשב חדש יש לי אקס פי ואלף זיכרון. רציתי לדעת אם יש סיכוי שהמחשב שלי לא מנצל את כל הזכרון ואם כן איך אני משנה את זה שהוא כן ינצל, תודה! (יש לי אקס פי אם אס פי 1 וכל העידכונים הקימים)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by IMT,

פירמטתי מחשב לשכן שלי (בטמורה הוא מסדר לי את הברזים שדולפים ) התקנתי לו וינדווס 98 גרסה שניה עם תמיכה בעברית. נכנסתי ל Add\Remove Program ללשונית של הוינדווס והוספתי תמיכה הרוסית. לחצתי כפתור ימני על סמן השפה בפינה למטה, בחרתי מאפיינים והוספתי רוסית. הופיעה הסמן של רוסית ובכל זאת כשניסיתי לכתוב זה השתנה חזרה לעברית או אנגלית. מה עשיתי לא נכון? היכן טעיתי? ???

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. המחשב עושה ריסט במקום לכבות את המחשב. אני זוכר שיש הגדרות שקשורות לחשמל...אבל אני לא זוכר איפה זה.... מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לחברי הפורום, אני עומד להזמין מחשב חדש עם המפרט הבא: Q6700 ב OC CF של 4850 4GB זיכרון לוח אם X48 מסך 22" רציתי לדעת אל איזו מערכת מומלצת למשחקים כדי לנצל הכי טוב את משאבי המחשב... אני יודע שלויסטה יש DX10 השאלה האם עבור משחקים החדשים ואלה הכבדים שיצאו בשנה אחורה, ויסטה 64 תתמוך או שעדיף ויסטה 32 או בכלל XP אני נוטה לכיוון 64 כי היא תתמוך ותזהה את כל הזיכרון שלי אבל האם ניתן להריץ עליה את כל המשחקים?? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. בעדכונים האוטומטים אני נשאל שוב ושוב אם ברצוני להוריד את Service Pack 3 ולמרות שאני מאשר להוריד לאחר כמה ימים/שבועות אני נשאל שוב. מה עושים? (אני לא רוצה להוריד דרך האתר של מייקרוסופט מכיון שהאתר מחייב להוריד תוכנות נוספות שאייני מעוניין בהם....) תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם, לא מזמן נתקלתי בבעיה מוזרה עם הפיצ'ר של הכיבוי מסך אוטומטית בחלונות XP. רוב הזמן המסך לא מתכבה אוטומטית לאחר 20 דקות (כפי שמוכוון בהגדרות צריכת החשמל), אני עוזב את המחשב חוזר אחרי כשעה והמסך עדיין דולק משום מה. לא ידוע לי על שום רוגלה או טרויין שעלול להשתמש במחשב ו"להזיז את העכבר" במקומי. מישהו נתקל בבעיה הזאת ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום! יש לי שני windows xp על אותה מחיצה בדיסק קשיח. כלומר שתי תיקיות שונות חלונות בכונן c. WINDOWS (הישן והרצוי) ו-WINDOWS.0 ?(החדש שאני רוצה למחוק) כך שאני מפעיל את המחשב עולה המסך בחירה בין שתי המערכות. כיצד אני מוחק את המערכת הפעלה (שכבר אינה בשימוש) בלי לפגוע בשניה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by catsmonster,

לפני כשנה קניתי msi wind u100 מאייבורי. הלפטופ הגיע לי עם windows xp home edition sp3, איך אני יכול לפרמט את המחשב בלי לקנות windows חדש? (ושעדיין ישאר לי המקורי) אני אמור לקבל את windows עם הלפטופ בדיסק או משהו כזה? ואם לא, זה חד פעמי מה שמגיע עם הלפטופ? מישהו??

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by deathil93,

שלום, התחיל לי להופיע מסך כחול כמעט כל שבוע אחרי כשעה של עבודה על המחשב. רשמתי חלק מהקודים שהופיעו במסך: 0x00000019, 0x00000020, 0xE1786822, 0xE1782A2 לא רשמתי את כולם. מה יכולה להיות הבעיה? לא התקנתי שום דרייברים חדשים בחודש האחרון ולא התקנתי שום חלקים חדשים למחשב כבר יותר משנה. וגם זה לא בעיה של חום עודף כי המזגן דולק ומקרר את המחשב על הדרך. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, מחר יש לי איזה משהו שאני לוקחת לשם את המחשב הנייד ומחברת מיקסר.. אני צריכה לבטל את הקולות שנכנסים לתיקייה וקולות שגיאה וכאלה שלא יהיו פדיחות, איך אני עושה זאת בבקשה? WINDOWS XP באנגלית. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Riquelme,

שלום לכולם יש לי שאלה בקשר לשעון windows,יש איזשהי דרך לנעול אותו מבחינת שלא יוכלו לשנות את השעה משתמשים לא מורשים.אני מדבר על מחשב אחד עם XP pro.יש אולי איזשהי תוכנה שנועלת את האפשרות ונותנת לשנות את השעה רק בעזרת סיסמא? תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by avi333,

שלום. אני מנסה לפרמט מחשב ולהתקין לו וינדוס ויסטה (למחשב יש את כל הנתונים הטכניים לכך..) אז נכנסתי לביוס של המחשב ועשיתי שהבוט הראשון יהיה מהCD במקום מהתקליטון (פלופי) אבל אני לא מצליח להעלות משם את הבוט של הוינדוס,חשבתי אולי זאת בעיה בוינדוס אז הבאתי וינדוס אקספי וגם ממנו אני לא מצליח להעלות את הבוט ,מה אפשר לעשות? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ^MaTaN^,

טוב אז ככה שאני מדליק את המחשב אז שזה ניכנס לוינדוס אז המחשב קופא לי ואני צריך לעשות במנהל המשימות סיים משימה על EXPLORER בישביל שזה יתחיל לזוז ואני עושה משימה חדשה EXPLORER וזה מסתדר לי איך אני מסדר את זה ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום רב, אם ההודעה לא מתאימה לנושא הפורום אני מתנצל מראש. כרגע יש לי במחשב הארדיסק ישן שמחולק לשני מחיצות ועל אחת מהן מותקנת מערכת ההפעלה שלי. ברצוני לקנות הארדיסק חדש (הוא כבר בדרך בעצם) ולהעביר את המחיצת וינדוס אליו בלי לעשות התקנה מחדש לוינדוס. השאלה הראשונה - האם זה אפשרי בכלל? השאלה השנייה - איך אתם ממליצים לעשות את זה? הנה הדרך שאני חשבתי שתצליח אך כמובן כל דרך יותר טובה שקיימת אני אקבל לחבר את ההארדיסק החדש, לפרמט אותו וליצור מחיצה בגודל רצוי למערכת ההפעלה ולעשות אותה LOGICAL ולקרוא לה אות כלשהי נגיד G. לקחת תוכנת GHOST כלשהי (ופה אני מקווה שתמליצו לי על אחת מתאימה אם זוהי באמת השיטה הנכונה) ולהגיד לה לעשות GHOST מ C ל G. לכבות את המחשב, לנתק את ההארדיסק הישן ולה…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by gkman,

שלום. בתחילת החודש קיבלתי מסך כחול SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED שעירב את הקבצים: Ntfs.sys+11256 ntkrnlpa.exe+92486 ntkrnlpa.exe+757f7 מחיפוש קצר באינטרנט (וסתם מלהסתכל על השמות של הקבצים) גיליתי שמדובר בשגיאה בדיסק קשיח. התעלמתי מהשגיאה כי הדיסק הקשיח שלי חדש (נקנה לפני כשנה ולא היה בשימוש עד ללפני חודשיים-שלוש) וחשבתי שאולי זה סתם איזה באג חד-פעמי. אבל אתמול קיבלתי עוד מסך כחול KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED שגם עירב את ntkrnpla.exe בשתי המקרים הייתי באמצע לנגן קובץ ווידיאו (לא נראה לי שזה קשור.) מצורף הקובץ ששמרתי מbluescreenview תודה מראש על העזרה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם. אתמאל בערב פרמטתי את המחשב,ועימו התקנתי PS3, לאחר שהתקנתי את כל העדכונים הקריטיים ועדכוני החומרה מאתר MC - אני לא מצליח להתקין את עדכוני התוכנה. אני לא יודע למה,הדבר היחידי שעולה בראשי הוא שהם לא תואמי SP3 (אבל אם לא איך ייתכן שהם מוצגים לי?). אין קוד שגיאה,לכן אני לא יכול לחפש פיתרון לבעיה. התקנה של כל עדכון בנפרד לא עוזרת. קיוויתי שאולי אתם תוכלו לעזור לי כרגע, (תמונה מצורפת), בתודה מראש, MuTaTiOn. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.