Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
מיקרוסופט מציע לאמריקאים רישיונות לויסטה ולעוד כמה תוכנות בחינם, בתמורה למעקב אחרי הרגלי השימוש שלהם בתוכנות (למשך 3 חודשים), גם ע"י סקרים וגם ע"י תוכנה שמותקנת ועוקבת. http://wfp.microsoft.com האם היית מסכים לזה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע win xp pro (לא נראה לי שהוא בגרסה של x64 - של ה64bit או שהוא תומך במעבד כפול ליבה) ויש גם את הגרסה היותר חדשה שכן תומכת ב64bit או בליבה כפולה. או כבר הגיע הזמן לעבור עכשיו לvista או שעדיין מוקדם מדי (אם כל הבאגים השונים אין לי כוח לשבור את הראש) אבל אם יצאה גרסה שעובדת ובלי כל כך הרבה באגים (התוכנות לא נתמכות, המערכת ההפעלה לא מזהה את רכיבי המערכת וכ"ו) יהיה לי מחשב עם קונרו כך שאני לא יודע איזה מערכת הפעלה יותר כדאית ממה שתארתי (וחס וחלילה לא linux עבדתי בזה במכללה וזו מערכת הפעלה הכי דפוקה שראיתי אולי הכי טובה היא גרסת סוזי 10 אבל זה כבר סיפור אחר)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב שתי מחיצות, C ו-D. על הC מותקנת וינדוס 7, והיום התקנתי על הD מע' הפעלה XP. כעת המחשב עולה אך ורק מהXP ולא נותן לי לבחור. ניסיתי לשחק קצת בBoot.ini וזה לא ממש עזר. כן נראה הBoot.ini [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect ניסתי להוריד את השורה של הdefault, ולהוסיף את השורה הבאה: multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Windows 7" /noexecute=optin /fastdetect או multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Windows 7" וזה לא עובד - זה נותן שגיאה בבחירה. עכשיו אני בודק קצת ברשת ורואה ש…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בכל גרסא של וינדוז יש אחת מובנית אני חושב, והיום ילדה מהכתה ביקשה את זה ממני ולא הצלחתי למצוא. יש למישהו מושג?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על המחשב שלי יש XP ובדיסק נפרד התקנתי WIN7, זה עבד בהתחלה ואז... נתקלתי בבעיה של WINLOAD.EXE שאני בטוח שמוכרת לאנשים, הבעיה ששום תיקון שאני מנסה לא מצליח, ניסיתי לפרמט את הדיסק עליו התקנתי WIN7 ולמחוק את BOOT ו BOOTSECT מה XP, ולנסות התקנה מחדש, לא עוזר... ההתקנה עושה ריסט לפני העליה הסופית ואז יש הודעה שהקובץ חסר או פגום...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם נראה לי שיש לי איזזו שהיא בעיה במחשב שמקורה בווירוס מסויים.. אני לא מצליח להתקין שום אנטי וירוס לא קספרסקי ולא נוד בטענה שאין לי גישה לתיקיה שבה מותקן האנטיוירוס ולכן אי אפשר להתקין גם שאני משנה את מיקום התיקיה הוא עדין רושם לי את זה ותמיד זה על הקובץ הפעיל של האנטיוירוס הוינדוס דיפנדר לא עולה לי גם.. יש למישהו מושג? אה ובקשר למסכים הכחולים הסתדרתי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב שהחלה היום המקלדת מסרבת לעבוד במנהל ההתקנים היא מופיעה עם שגיאה הסרה והתקנה מחדש לא עוזרת חשוב לציין כי לפני הווינדוס היא כן עובדת עובדה למצב בטוח הוא נכנס... דבר נוסף שיחזור המערכת אצלי מבוטל אשמח לקבל מכם עזרה בדחיפות מותקן XP SP3 עד העידכון האחרון ותוכנות אבטחה המובילות בתחמן תודה מראש יהודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איך אפשר לקבוע אילו תוכנות יעלו ואיזה לא בהדלקת המחשב? כי יש לי המון תוכנות שעולות לי עם המחשב-הרבה זמן לוקח לי לסגור אותם... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני רוצה להתקין win7 על כונן נייד 500gb שמתחבר בחיבור usb ושאני אוכל לעשות ממנו boot בכל מחשב שאני רוצה. זה אפשרי? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן שנתיים, אשר מותקנת בו xp home oem בעיברית. עכשיו, לצרכי עבודה, אני צריך שיהיה לי IIS על המחשב, אשר אינו זמין בגירסה זו. אני רוצה לעבור ל xp pro. האם יש דרך לעשות זאת ללא פירמוט המחשב? אם כן, איזו גירסה של התקנה צריך? במידה שאי אפשר, האם אפשר להתקין את ה PRO במחיצה נפרדת, במקביל, בלי לפגוע בגרסת ה HOME הקיימת? תודה, אבי
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מדי פעם אני רואה בTask Manager שהSVCHOST לוקח יותר מידי משאבים זה קורה מדי פעם ודיי תוקע את המחשב, בדרך כלל SVCHOST הספציפי הזה לוקח 30MB מהזיכרון לעומת שאר תהליכי הSVCHOST שלוקחים בסביבות ה5MB. משהו פה לא בסדר? והאם יש עוד תוכנות לפי התמונה שיכולות להיות וירוסים וכו'? http://img358.imageshack.us/img358/2843/fucksvc1ia.jpg
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין skype אך לא במצב של אפלקיציה כי אין שם את כל אפשרויות וכל האפשריות שיש בו הן שטחיות מאוד , יש אפשרות להתקין את הskype באופן הרגיל ? לדעתי חלונות 8 הוא יריה של רובה צייד ברגלה של מיקרוסופט , עם הקיצורים במטרו עוד (כאשר זה קיצור דרך או גאדג'ט) אפשר להתרגל אך "לאפליקציות" ממש לא, את הסבל הזה היה צריך להיות שמור למשתמשים הניידים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, הודעה ראשונה שלי בפורום.. שלום לכולם! ברשותי windows 7 ואיני מצליח לשייך תמונה לתיקייה כמו בדרך הרגילה כשהשתמשתי בXP FolderName - options - customize - folder picture נסיתי מספר דברים, הלכתי לFolder Options - view והורדתי את V מהאופציה הראשונה והשלישית. כמו כן הלכתי לPerformnce & Tools ושם שימת Show Thumbnails Instead icons ללא הועיל. בתודה מראש, ערק ביום ראשון.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב יום אחד נפל לי ומאז הווינדוס לא עולה לי וכשאני מדליק את המחשב הוא רושם לי שהקובץ הזה חסר: windows root system32\ntoskrnl.exe. please re-install a copy ot the above file. מה צריך לעשות כדי שהוינדוס יעלה מבלי לפרמט את המחשב??? תודה ...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
כל פעם בהפעלה המחשב הראה לי איזה הודעה לגבי זה שיש דיסק קשיח שמחובר בSATA ומוגדר כIDE ונתן לי 2 אפשרויות "כן..." ו "לא..". כשלא בחרתי כלום תוך 10 שניות הוא העלה לי את המחשב והכל היה תקין. בשלב שההודעה הזאת התחילה לעצבן אותי (השלב שאני מתחרט עליו) בחרתי ב YES בשביל שיפסיק להציק לי. מאז המחשב פשוט לא עולה. הוא מתחיל לטעון את ווינדוס נתקע לשניה ועושה ריסטרט. ניסיתי לעשות startup repair אבל זה לא עזר. ניסיתי system recover וגם לא עזר. המחשב לא עולה בsafemode. אני חושב שיש קשר לזיהוי של ההארד דיסק. הוא גם התחיל לעשות בהפעלה איזה SCAN להארד דיסק שמציג את הפרטים של ההארד דיסק. כדאי לעשות restore default ב bios? מישהו? o: תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני זקוק ליכולת להשתלט על מחשב שעובד על win 2000 pro כאשר אני עובד עם win xp pro ויש לי את remote desktop connection תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה ראיתי שאחד מ6 תהליכי הSVCHOST שרצים בדר"כ במערכת (זה SVCHOST שהמשתמש שלו זה SYSTEM עפ"י הtask manager) לוקח כ30MB מהזכרון הפנימי - ולא זכור לי אי פעם שאף אחד מה SVCHOST שרצים ברקע לקח כל כך הרבה זיכרון - יש סיבה הגיונית לשינוי? לא יודע אם זה קשור אבל המחשב אחרי פירמוט עם כל העדכונים והכל... וזה בכלל אין לי מושג אם זה משנה אבל העליתי את מהירות האינטרנט לאחרונה ל2 מגה (לעמות 750 שהיה...) אז למישהו יש מושג איך פותרים בעיה שכזאת? זה נורמלי? ד"א מישהו יודע אם אפשר לבדוק בבירור מה מהירות האינטרנט שיש לי בלי להעזר במידע שבזק יתנו לי? פשוט אני לא כל כך מרגיש שינוי בגלישה מאחרי המעבר מ750 K ל2M... תודה רבה לכולם!!!!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני תמיד מבצע סריקת ווירוסים ורוגלות במצב בטוח ב-XP PRO, ואני לא מצליח לשנות את הרזולוציה של המסך :-X. אני תקוע על רזולוציה של 480*640, וזה ממש מעצבן (במיוחד כשרגילים לרזולוציה של 768*1024). איך אני מצליח לשנות את הרזולוציה?! אני מנסה בדרך הרגילה, ולמרות ששם על הרזולוציה שאני רוצה, היא לא משתנה אחרי שאני לוחץ על אישור! שוב, הרזולוציה לא משתנה רק כשאני נכנס במצב בטוח. בעבודה רגילה בווינדאוס, אין לי את הבעיה הזאת ואני פועל על רזולוציה של 1024*768. יש לי כרטיס מסך RADEON 9200, עם דרייבר של OMEGA. עריכה: החלפתי לדרייברים של ATI, והבעיה נפתרה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש ב - XP PRO SP1. ידוע לי שה - XP מבוסס על NT וככזה הוא יכול לשמש כ - SERVER. התקנתי היום VIRTUAL INTERDEV וכאשר ניסיתי להגדיר את המחשב שלי כסרבר (ע"י הכנסת IP - 127.0.0.1 או LOCALHOST) התוכנה אמרה לי שהיא לא מאתרת סרבר. האם עלי לבצע פעולה כלשהי כדי שה - XP יתפקד כסרבר? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ויסטה אולטימייט 32ביט חוקי ורציתי לדעת איך וכמה זה עולה לעשות עדכון ל64ביט?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב חבר שלי מדבר איתך ויש לו ויסטה 32 ביט עם 4 גי'גה והוא טוען שהוא מראה לו 4 ג'יגה בדוס ובוינדוס לא האמנתי עד שראיתי לפי מה שאני יודע כל מערכות 32 ביט תומכות עד 3 גי'גה RAM ו64 מעל 4 ג'יגה הוא אמר לי שהוא עשה עידכון לוינדוס וזה הראה לו 4 הייתכן הדבר? !?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, הכנתי לעצמי כונן נחמד ויפה במיוחד להתקין עליו WINDOWS 7.. עכשיו אני לא רוצה לפרמט, ואני לא רוצה למחוק את XP. אני רק רוצה להתקין על הכונן (K) את W7.. אני רוצה לדעת איך לעשות את זה ואחרי זה איך אני מחליף ביניהם.. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב ! ברשותי מחשב די חדש ומהיר והכוונה היא למעבד אינטל 4, 2 ג'יגה הרץ. כשה-XP שלי עולה הוא מבקש ממני את הסיסמה ואני נותן לו אותה ומיד לאחר מכן אני רואה את שולחן העבודה שלי אך ללא הסמלים של כל מה שיש לי שם ורק לאחר כ-2 דקות עולים הסמלים ואני יכול להתחיל לעבוד עם המחשב. יש למישהו פיתרון לגבי האיטיות הזו ? יש אולי איזו שהיא תוכנה שעולה עם עלייתו של ה-XP שגורמת להאטה של המערכת ? אודה לכם על עזרתכם המהירה בנושא. tom222@netvision.net.il בכבוד רב, TOM222
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-