Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
קניתי היופם כ.מסך תומך DX10, והשאלה שלי - האם עדיף להתקין VISTA בשביל ה DX10 (יש לי 2GB RAM, ATHLON X2 4000+ SEAGATE 7200.11) או להתקין את הפאטצ שמאפשר להשתמש ב DX 10 ב WINDOWS XP ? תודה מראש~!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים מה קורה? שמעו, פרמטי את הנייד שלי (HP DV6408), התקנתי ויסטה מחדש (חוקי ועשיתי כבר ACTIVATE בטלפון) הורדתי והתקנתי את כל הדרייברים מהאתר של HP לויסטה, הכל עובד כמו שצריך. כרטיס מסך כרטיס קול USB מודם פקס כרטיס רשת + אלחוטי TOUCHPAD DVD קורא כרטיסים עכשיו, ב DEVICE MANAGER, תחת OTHER DEVICEC, יש לי UNKOWN DEVICE עם סימן קריאה. אין לי מושג איזה רכיב חומרה זה ואיזה דרייברים להתקין! איך אני יכול לדעת למה זה שייך?? המחשב עובד סבבה אבל זה די מטריד אותי. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להריץ תוכנת דוס בעברית תחת WIN XP HOME, אך משום מה אני רואה רק ג'יבריש. יש למישהו פתרון? תודה מראש....
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום המדיה פלייר התחיל להפעיל סרטים מסוימים בהילוך איטי. זה כנראה התחיל כשהפעלתי במקביל גם את הנגן של קריסטל. בינתיים מחקתי את הנגן הנוסף והפעלתי מחדש, אבל זה לא עזר. לגבי האקספלורר, רציתי לדעת אם יש אפשרות לגרום לו לא לעלות אוטומטית בזמן ההפעלה של המחשב (בלי להסיר, רק שיעבוד כשאני אפעיל אותו)?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התחיל לי להופיע מסך כחול כמעט כל שבוע אחרי כשעה של עבודה על המחשב. רשמתי חלק מהקודים שהופיעו במסך: 0x00000019, 0x00000020, 0xE1786822, 0xE1782A2 לא רשמתי את כולם. מה יכולה להיות הבעיה? לא התקנתי שום דרייברים חדשים בחודש האחרון ולא התקנתי שום חלקים חדשים למחשב כבר יותר משנה. וגם זה לא בעיה של חום עודף כי המזגן דולק ומקרר את המחשב על הדרך. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מקווה שזה המקום לשאלה העקרונית שיש לי בנושא ניצול זכרון: ידוע לי שוינדוס 7 גרסת 32 ביט יודעת לנצל עד 3.25 ג'יגה זכרון. ידוע לי גם שכרטיס מסך מובנה לוקח חלק מהזכרון. לכן, אם אני מתקין גרסת 32 ביט על מחשב עם 4 ג'יגה זכרון וכרטיס מסך מובנה, האם הכרטיס מסך לוקח מהזכרון הלא מנוצל (היתרה של 3.25 ג'יגה)? תודה מראש 8)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 הארד דיסקים במחשב. כל אחד מהם מחולק ל-2 מחיצות. מותקנת ויסטה (התקנה חדשה מיום שישי). משום מה כאשר אני מקלילק פעמיים כל אחד מהכוננים (מלבד C) הוא שואל אותי באיזו תוכנה להשתמש ע"מ לפתוח את הכונן (אותה תיבת דו שיח של פתיחת קובץ שאינו מוכר למערכת ולא משוייך לשום תוכנה). ברור לי שפרמוט יתקן את הבעיה (כנראה משהו בסקטורים הראשונים) אך יש פתרון אחר? ד"א, אם אני באקספלורר בוחר כתובת שניגשת לכונן אין שום בעיה (כלומר זו לא בעיית חומרה, רק הגדרה של המחיצה או משהו).
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ניתן ליצור VPN בין מחשב עם WIN 98 ושרת NT4 ללא תוכנת צד שלישי ? ואם כן מישהו יכול בבקשה לתת לי קישור לאתר בו יש הסבר ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר זמן מה זה קורה לעיתים רחוקות אני קם בבוקר וראה ששורת המשימות נעלמה ויש רק צבע שחור במקומה מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית מחשב נייד ונייח, חיברתי את שניהם לרשת ביתית, הבעייה היא שבנייד אני רואה את המחשב הנייח כשאני נכנס ללשונית homegroup אבל כשאני מנסה לראות את הנייד מהנייח אני לא מצליח.. (אציין שכשאני נכנס דרך NETWORK אני כן רואה אותו...) מישהו מכיר את הבעייה? (שני המחשבים מריצים WIN7) תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום עשיתי היום פורמט למחשב ואני לא מצליח להוסיף עברית הכנסתי את הדיסק נכנסתי ל control panel ואז regional and languade optins וברשימה של השפות שאפשר להוסיף אין עברית ניסיתי להוסיף לרשימה עברית אבל לא הצלחתי איך אני מסדר את זה ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בדקתי עכשיו את האייפי של המחשב שלי , לא של האינטרנט!!!! של המחשב .. אם אני אפרמט את המחשב האייפי שלו ישתנה או לא? ועוד משהו: אם נגיד אתמול חבר שלי בדק את האייפי של האינטרנט, ושמר אותו והיום שיניתי תאייפי של האינטרנט, הוא יכל למצוא אותי או משהו כזה? זה ממש דחוף
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לפני שלשום באתי להפעיל את המחשב וכאשר הוא עלה השולחן עבודה נמחק ולא הראה כלום חוץ ממסך שחור...{יכול מאד להיות עקב שינוי שעשתה לי תוכנת התחזוקה} בכל אופן ניסיתי להכנס במצב בטוח ובכל המצבים ולא יכולתי בשום אופן ושוב הווינדוס עולה אבל רק מסך שחור {עם עכבר}... ניסיתי לעשות תיקון אך גם זה לא הצליח בשום אופן ניסיתי לחזור קצת בזמן זה לא נתן לי עד שבסוף החזרתי לגיבוי הכי ראשון שהיה לי... הווינדוס עלה אבל כל התוכונות נמחקו ושולחן עבודה חדש... השפה חזרה לאנגלית... עשיתי עידכונים לווינדוס אנטי וירוס ועוד כמה דברים...הורדתי שוב שפה בעיברית...אחרי שהווינדוס התקין הכל ועשה ריסט השפה לא השתנתה...ואין דרך לשנות אותה {גם מהלוח בקרה...הוא מציין שאני לא יכול לעשות זאת בתור אורח למרות …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך 22 מזה מספר חודשים. אני שם רזולוציה 1680 *1050 ואחרי הדלקה מחדש של המחשב הרזולוציה חוזרת 1024 * 768. למסך מחוברים שני מחשבים מחוברים דרך kvm switch, במחשב אחד זה קורה כל הזמן, במחשב השני זה גם קרה בהתחלה והפסיק. יש איזה רעיון למה זה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי רדיבוסט איך אני יוגע אם הוא עובד\מועיל?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאיזו גירסא הכי מינימלית של חלונות ויסטה יש את החלונות התלת מימדיים המגניבים ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, איך מסירים עדכון אופציונלי שהותקן דרך העדכונים של ווינדוס? ניסיתי למצוא כל דרך ולא מצאתי. ראיתי רק אפשרויות להסרת עדכונים ששייכים לווינדוס ולא עדכונים חיצוניים 'אופציונליים'. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדוז ויסטה אולטימייט 32 ביט ובחלק מהתוכנות כמו מסנג'ר וגם בשולחן העבודה הפונט נראה מאוד מטושטש וקצת קטן. איך מגדירים את הפונט בויסטה כרצוני?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב נייח חדש ללא מערכת הפעלה וקניתי גירסאת שידרוג והתקנתי את המערכת הפעלה. בעת ההתקנה ההיתי עם הכרטיס מסך המובנה של המעבד i5 3570k)hd4000 ) השבוע התחדשתי בכרטיס מסך gigabyte gtx660 oc 2gb חיברתי אותו והורדתי מאנוידיה דרווברים הכי עדכנים. המשחקים פועלים טוב אבל הממשק מטרו לא פועל כשורה הכל לחיץ ופועל אבל בתפריט מטרו הראשי ישנם המון חלקים במסך הופכים להיות שחורים וחוזרים לעצמם באקראי (הריבועים המתעדכנים לייב, לא האיקונים) ובנוסף שאר הממשק (נגיד בהגדרות) הושחר באקראיות ולא רואים את כל הפריטים במסך וכאשר עוברים עם העכבר זה ״נפתח״ בקיצור באג רציני כמו כן אין עידכונים בוינדוס אפדייט שלא בוצעו כיבתי את הכרטיס מסך המובנה דרך הביוס וזה לא עוזר , בשום אופציה אשמח…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי וינדוס 2000 והגרתי אותו לכניסה עם סיסמה בלבד.. כעט שכחתי את הסיסמא ואני לא רוצה לפרמט את המחשב או למחוק את הוידוס.. האם יש דרך לגלות את הסיסמא דרך הדוס? או משהוא כזה... אני כבר שבועעים מחפש פיתרון ואין לאף בן אדם...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעונין ליצור קובץ image גנרי (generic) שיכול להתאים לכל מערכת שהיא, שמצד אחד יחסוך את הזמן ותשומת הלב שנדרשים מהמתקין בתהליך הרגיל, אך יחייב התקנת דרייברים ושאר ירקות בנפרד". זמן ההתקנה הוא מאוד חשוב לי,רצוני שהיא תתבצע במהירות. לחבר שלי יש דיסק עם מערכת 98 שתוך מספר דקות המערכת מותקנת יש לציין בכל מחשב אני מעוניין ליצור אחד כזה למערכת הפעלה-xp תודה! (אבקש פירוט)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת מתי התקנתי את הווינדוס. האם יש דרך לדעת באיזה תאריך התקנתי את הווינדוס? עם כן אתם יכולים להגיד לי איך. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צילמתי מסך כדי שיהיה לי יותר קל להסביר http://www.siz.co.il/my.php?i=mjhznkgd3jmz.jpg אממ מה לעשות? להגדיר גיבוי? ואם כן, למה? ואם אני לא אגדיר גיבוי, מה ההשלכות של זה? לתת ל Windows Defender לסרוק לי תמחשב? קחו בחשבון שאין לי ווינדוס חוקי.. (ווינדוס 7) אשמח לעזרה מהמבינים שפה.. ולא חסר P:
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על המחשב שלי יש XP ובדיסק נפרד התקנתי WIN7, זה עבד בהתחלה ואז... נתקלתי בבעיה של WINLOAD.EXE שאני בטוח שמוכרת לאנשים, הבעיה ששום תיקון שאני מנסה לא מצליח, ניסיתי לפרמט את הדיסק עליו התקנתי WIN7 ולמחוק את BOOT ו BOOTSECT מה XP, ולנסות התקנה מחדש, לא עוזר... ההתקנה עושה ריסט לפני העליה הסופית ואז יש הודעה שהקובץ חסר או פגום...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-