עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by asi206,

כבר כמה גירסאות של WINDOWS XP PRO שאני מוריד וכל פעם אותה בעייה. בשלב שבו צריך לאשר את ההסכם של MICROSOFT עם מקש הF8 הוא פשוט לא עובד.... אני אובד עצות מישהו יכול לעזור לי אולי?

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  2. היום הפעלתי את המחשב והוא לא עלה לי... אמר שיש איזה בעיה אם איזשהו קובץ שהיא חסר... עשיתי את הדבר הקל ביותר... התקנתי מחדש את הווינדוס... עכשיו אחרי שהתקנתי מחדש את הווינדוס אני לא יכול להיכנס למחיצה E והווינדוס מראה שהיא שוקלת 0 בייט... בנוסף בfile system הוא מראה RAW במקום NTFS... לפני שהתקנתי מחדש את הווינדוס המחיצה הזאת היתה מוגבלת ליוזר שלי בלבד אבל לא נראה לי שזה הבעיה בגלל שכבר התקנתי מחדש את הווינדוס כמה פעמים כשהמחיצה הזאת היא ליוזר של הווינדוס הקודם וזה לא עשה בעיה כזאת... זה פשוט לא נתן לי לגשת לקבצים עד שלא לקחתי בעלות עליהם... בתמונה המצורפת יש את המאפיינים של המחיצה... בנוסף יש לי עדיין את התייקיה של היוזר הקודם עם כל הקבצים שבא... איך אני יכול לגרום לכך שכל…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. נדפק לי הווינדוס אז הייתי חייב להתקין אותו מחדש על דיסק קשיח אחר ועכשיו כשאני עובד עם הווינדוס7 החדש אני לא יכול לפתוח את המחיצה הישנה בכלל- אין לה אות כונן וכשאני מנסה ליצור לה אות כונן קופצת השגיאה הבאה; מה אפשר לעשות כדי לתקן אותה? http://www.fastup.co.il/images/62131629.jpg

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני לא מצליח לשנות את השם או למחוק קבצים מסויימים ב- Windows. המערכת אומרת שיש תוכנית שמשתמשת בקובץ אבל אין שום תוכנית ברקע. שמתי לב שזה קורה בקבצי ווידיאו.

5. זאת בעיה אצל חבר בעצם..וזה מה שהוא אמר לי.. " יש לי XP PRO SP2 עם כל העידכונים, הכי מעודכן וה-XP באנגלית. בשבוע האחרון כשאני מנסה למחוק תיקיה הוא כותב לי שהתיקיה בשימוש (וכשאני נכנס לתיקיה אחרי המחיקה מחק את כל הקבצים, רק את התיקיה עצמה לא מחק). ככה גם עם קבצים שונים, אני רוצה למחוק וכתוב שתוכנה מסויימת עושה בהם שימוש. אי אפשר לשנות לקבצים ולתיקיות שם, להעביר אותם ולמחוק אותם.. נכנסתי ל-SAFE MODE (מצב בטוח) ועדיין אותה שגיאה!!! בינתיים כל מה שאני רוצה למחוק אני שם בהסתרה וככה לא רואה. האם זו בעיה ידועה, סוס טרויאני משהו?! יש לי פיירוואל + אנטיוירוס מעודכן + תוכנה נגד טרוייאנים.... איך אני יכול למחוק קבצים ?! זאת השגיאה שמופיעה.. : "

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  6. Started by yp3,

יש לי חשבון ב OPENDNS.COM (למי שלא יודע זה שירות סינון אינטרנט שפועל על DNS) הגדרתי אותו בנתב אחד שלי שמחובר לכיתה מסויימת. השירות עובד טוב, רק בעיה אחת, אתרים שכבר נכנסו אליהם פעם עדיין אפשר להכנס אליהם(למשל ynet.co.il). הפעולות שעשיתי: ipconfig/flushdns מחיקת כל האפשרויות בהיסטוריה של IE8 הפעלת המחשב מחדש וכלום, עדיין הוא נכנס לי לאתרים שנכנסו אליהם בעבר. נכנסתי לNSLOOKUP ושם אני מקבל את הכתובת של החסימה כאשר אני נכנס לipconfig/displydns אני בכלל לא רואה שם את ynet.co.il למרות שלפני שניה נכנסתי עם הדפדפן לשם לי זה נראה כאילו הדפדפן שמר לעצמו את הכתובת של האתר והוא בכלל לא ניגש לDNS, אבל מחקתי מה שאפשר למחוק וזה לא עוזר. אם למישהו יש רעיונות - אני אשמח תודה מראש

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  7. Started by PhoenixBoy,

היו לי בעיות ודיברתי עם בזק ונטויז'ן והם המליצו למחוק את ה-sp2. נכנסתי ל Add and Remove ולא היה לי שם את Win XP SP2. איך אני יכול למחוק? בבקשה תעזרו לי זה מאוד חשוב לי...

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  8. Started by moses_23,

שלום! יש לי וירוס במחשב שמוחבה בקובץ AVI (יעני סרט)וכשאני לוחץ על הקובץ הזה אז פתאום המחשב עובד מאודדדדדדדדד לאט!! הזיכרון של המערכת קופץ לי מ-180 ל- 500!!!ואני רואה שהאקפלורר עומד על תופס זיכרום של 50!!(מדובר כאן כשאני בודק ב-Task Manager) הרצתי בדיקת ווירוסים ע"י האנטי ווירוס שלי (McAfee) וגם עם התוכנות שמחפשות מרגלים ודברים כאלה (spy bot==ad aware) ולצערי הקובץ לא תוקן. אני גם לא יכול למחוק אותו כי ברגע שאני לוחץ עליו הוירוס מתחיל לפעול. נכנסתי דרך ה-SAFE MOD בשביל להיכנס למנהל המחשב ADMI...משהו כזה וגם שמה כשאני לוחץ על הקובץ המחשב קופץ ל-500 זיכרון בשימוש מה לעשות כי אני ממש לא יודע!! תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  9. Started by cousinIT,

מחקתי קובץ מסויים, בגודל של 150 מגה בערך... התחרטתי ובא לי לעשות לו שחזור היישר מהסל מחזור... אני לוחץ שחזור והמערכת מודיעה שאי אפשר לשחזר כי תוכנית או אדם משתמשים בקובץ. הפעלתי את המחשב על מצב בטוח והדבר חוזר על עצמו. לחלופין ניסיתי למחוק את הקובץ מסל המחזור והדבר חזר על עצמו. עזרו לי! גם ניסיתי לסגור כל תוכנית אפשרית.

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  10. Started by elior021,

שלום לכולם יש לי בעיה יש לי כל מיני קבצים במחשב שאני לא מצליח למחוק אותם וברגע שאני מנסה למחוק אותם המחשב מפסיק להגיב אני רוצה לדעת איך למחוק אותם. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  11. Started by hck,

שלום! אח שלי העתיק למחשב שלי קבצים דרך הרשת. כיום, כאשר אני מנסה למחוק את הקבצים אני לא יכול. לאחר בירור קצר בלשונית הSECURITY ראיתי שלחלק גדול מהקבצים יש הרשאת Everyone לקריאה בלבד, ולא ניתן לשנות הרשאה! פשוט הכל נעול! אז ניסיתי למחוק בכל השיטות שאני מכיר כמו במצב דוס, במצב דוס "נקי" (ישירות אחרי Restart), דרך תוכנות צד שלישי להסרת קבצים ברוטלית ו... שום דבר לא עזר! אז מה היה לנו שם: קבצים עם הרשאת Everyone לקריאה בלבד, שלא ניתן לשנות להם את ההרשאה בשום אופן ולא ניתן למחוק אותם. נ.ב. אני מחובר למחשב עם חשבון Administrator כאשר אני מנסה לשנות את ההרשאות ולא מצליח. מישהו מכיר פתרון לבעיה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by shimronfio,

היי, לפני כמה חודשים עברתי לוינדוס 7. קיימת אצלי בעיה בקבצים מסוים ששמורים לי במחשב שאני לא מצליח למחוק אותם, שאני מנסה המחשב רושם לי שהקובץ פתוח בסייר, אבל הקובץ בכלל לא פתוח. מישהו יודע אולי מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  13. Started by Notter,

הורדתי את הדמו של המשחק painkiller מהאתר של Nvidia זה קובץ exe, וכשהפעלתי אותו אז נפתח כזה חלון קטן שנראה כמו ms-dos שנעלם תוך שניה ועכשיו אני לא יכול למחוק את הקובץ, בטענה שיש תוכנה שמשתמשת בו... אז הלכתי ל safe mode, ועדיין אני לא יכול למחוק אותו! נורא מעצבן, אז איך מוחקים את זה? ואני לא חושב שיש כאן משהו שקשור לוירוס, כי הורדתי את זה מהאתר של Nvidia כמו שאמרתי

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  14. Started by alexrta,

יש לי קובץ מסוג AVI במחשב שפשוט לא מוכן להימחק כל פעם שאני מנסה למחוק אותו מופיעה לי הודעה האומרת שקהקובץ נמצא בשימוש ע"י תוכנה אחרת אבל שום תוכנה לא עובדת מה לעשות ??? ??? ????!?!?!

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  15. Started by Nu,

הורדתי לאחרונה קובץ מקאזא. שניסיתי לפתוח אותו זה ניסה דרך המדיה פלייר, חשב למשך 10 דקות ובסוף לא הצליח לפתוחהקובץ. אז המחשב שלי הואט לגמרי ושבדקתי ב-task manager ה-cpu היה בשימוש 98%. עשיתי ריסטרט והתופעה המשיכה לחזור על עצמה. שניסיתי למחוק את הקובץ היה כתוב שהוא בשימוש. עשיתי ריסטרט ב-safe mode וגם אז זה נתן לי את אותה ההודעה. אין לי מושג מה לעזות עכשיו.

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  16. Started by m3tr0x,

שלום פורום Windows, הורדתי סרט ועכשיו אני לא מצליח למחוק אותו מהמחשב עשיתי ריסטרט וזה לא עוזר..... יש לי WinXP איך מוחקים אותו מהמחשב ? זה כותב שהוא בשימוש אני לא יודע מה לעשות........ הקובץ הוא מסוג AVI

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  17. Started by Dimka,

יש לי בעיה שמעיקה ומתרחשת בתנאים מסוימים. כאשר אני מוחק תוכנה, אחריה אני רוצה למחוק את הקיצור דרך, אז לוקח לחלונות המון זמן (משהו כמו 15 שניות) מלחיצת כפתור DELETE ועד הצגת תיבת דו שיח "האם ברצונך למחוק..." לדעתי זה נובע מכך שחלונות מבצע חיפוש של הקובץ המקושר (המחוק), אבל זה משהו שמעולם לא עזר לי בכלום, איך אני נפתר מהבעיה הזו? כזכור לי, הדבר מעולם לא קרה עד שיחרור SP2 לחלונות XP. תודה לכל מי שיכול לעזור.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  18. Started by DF30,

יש לי בעיה מרגיזה. נראה לי שהיא שייכת לפורום הזה ולא לפורום תוכנות, למרות שהיא קשורה לתוכנה מסויימת. התוכנה היא winfax, שהייתה מותקנת ועבדה נפלא, עד שפירמטתי את המחשב, והתקנתי אנטי-וירוס של נורטון. (שבין השאר מתקין גירסה של winfax). כשניסיתי להתקין את winfax, קיבלתי הודעה שקיימת גירסה קודמת שתימחק. אישרתי, אבל ההתקנה לא מצליחה להגיע לסיום ונתקעת. עשיתי uninstall... ניסיתי להתקין שוב.... ואני מקבל הודעה, שה setup זיהה גירסה קודמת...(הוא גם מודיע על מקום התקנה ,שלא קיים). נכנסתי ל-registry, עשיתי חיפוש ומחקתי את כל מה שקשור לתוכנה וזה לא עבד... מה לעשות?????? ??? ???

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  19. שלום יש לי תוכנה במחשב "free hand" אשר מחקתי אותה בהוסף והסר והיא לא נמחקה משם לגמריי, היא נשארה לי שם עם 4 מגה, ושאני מנסה למחוק אותה שם שוב זה נותן לי הודעת שגיאה האם יש דרך למחוק מהקטגוריה שם, בדרך אחרת ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  20. Started by magafaim,

יש לי תיקייה ריקה שאני רוצה למחוק והיא לא נמחקת. דבר ראשון כל פעם שאני לוחץ עליה לוקח למחשב הרבה זמן להגיב ואחרי זה שאני מנסה למחוק זה מראה לי את ההודעה הבאה: ניסיתי כל מיני תוכנות שמוחקות קבצים בכוח אבל אף אחת לא עבדה... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  21. Started by fenix5545,

היי אני לא יודע אם זה המקום ליכתוב את זה אבל... אז הבעיה שלי היא כזו הוא איטי יש לי 2 גיגה רם ו750-850 גיגה הרד דיסק יש לי כרטיס מסך ג'י פורס 9500 GT אנוידיה המחשב בן 4 שנים יש אליו וינדוס 7 קניתי אוטו בזמנו ב4500 ש"ח כבר פירמטתי אותו כמה פעמים וזה לא הכי אזר (הפירמוט בא אחרי חודש או משהוא כזה) וזה כך כבר חצי שנה ואכשיו זה נהיה עוד יותר גרוע כשאני מדליק את המחשב לוכך לו משהוא כמו 10 דקות אם לא יותר לעלות אם אני פותח משהוא אז לוכך לו הרבה זמן ליפתוח אותו ושלא נדבר אל האינטרנט אני עובד אל אלחוטי והוא הרבה פעמים מיתנתק או סתם עושה שתויות וכול הבעיות הללו היו לי ליפני שעברתי לוינדוס 7 בהתחלה היה לי XP וויסטה אני חושב שאני אם ה7 כבר חצי שנה הכיצר מאז שיצע לו הבטא ה3 ואכשיו יש …

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  22. Started by David Ell,

זה אשכול שפתחתי גם בפורום אחר, אני פשוט אעתיק כי אין טעם לכתוב מחדש. תאור הבעיה: הבעיה קצת מורכת, אין לי כלכך מושג מה החוקיות שלה, אבל אני אנסה להסביר. הורדות לא יורדות תקין. מגיע לסוף ונכשל (במזל הצלחתי להוריד CCLEANER מאקספלורר בניסיון השני). סרטונים נטענים ממש לאט אם בכלל, מתחיל בדרך כלל ב"בוסט" של כמה שניות ומפסיק לטעון. תמונות או לא מוצגות או מוצגות בחלקים כמו של פאזל מבולגן. ניסיתי להתקין JAVA, מגיע לאחוז האחרון ומאז רק חזר אחורה (4%, 5%, 10%...) אבל מצד שני סרטים רצים נפלא באיכות גבוהה, ככה ש.... ממתי התחילה הבעיה: אתמול האם התקנת תוכנה כלשהי לפני שהתחילה הבעיה: כן אבל זה די בא לי בהפתעה, ראיתי פרק בדרגון בול, עצרתי בשנייה הראשונה, הלכתי להביא לאכול וכשחזרתי הכל ה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by prince8900,

הפעלתי את המחשב ופתאום שום תוכנה לא עובדת. כל הסמלים של התוכניות נמחקו. האנטיוירוס סורק חלקית את המחשב. רק האקספולרר פועל והוא נכנס לחלק מהאתרים הפירפוקס לא עובד בכלל. האם זהו וירוס והאם הפתרון היחידי הוא לפרמט את המחשב?

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  24. Started by John Nash,

היי. אני מוריד דברים במשך הזמן מסנג'ר וכל מינה תוכנות. הבעיה שכל פעם שאני מדליק את המחשב הכל עולה ביחד. עכשיו אני יודע שאפשר לבטל את כל זה. ושתוכנה תיפתח רק שאני רוצא להשתמש . רק שאני לא יודע איך לעשות זאת. אני ישמח לקבל הסבר. ומערכת ההפעלה שלי בעברית. תודה

• 2 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.