Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להתקין ויסטה על מחשב ללא DVD ROM חייבים לעשות BOOT או שיש דרך להתקין דרך הווינדוס ?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
סתכלו אני עכשיו מהמחשב של אח שלי יש לי מחשב הכל טוב עובד וזה.. עכשיו קיצר התקנתי עליו ויסטה לא מזמן זה לא קשור רק שתידעו לא יודע אם זה יעזור קיצר רציתי למחוק את כל D למה סתם הוא עמד לי אז קיצר לקחתי את התוכנה הזאת: נערך ע"י multicore - פרסום WAREZ אסור בפורום. ולא יודע לחצתי שמה על איזה משו ואני כמו טמבל המחשב יעני עשה ריסט וזה עכשיו לא עולה שאני פותח זה עולה לי כאילו הכונן ריק וזה עולה לי ללחוץ על ctrl+alt+del Hעני לעשות עוד פעם ריסטרט.. קיצר יש לי את הדיסק התקנה של הווינדוס ויסטה עכשיו אני מפעיל את המחשב יש לי מחשב של DELL אני יודע איך להיכנס לביוס אבל לא יודע כאילו אין פה ביוס אני מפעיל את המחשב יש לי את אפשרויות אבל אף אחת מהם זה לא להיכנס לביוס אין לי מושג מה…
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחפש את ה"אפליקציה" הזו שיוצרת לי למעלה על המסך מעין מלבן כזה שיש שם אייקונים ושאני יכול לשים שם דברים... אני פשוט לא יודע איך עושים את זה... ואני מעוניין לדעת האם יש איזו שהיא דרך לשים אייקון על הסרגל למטה איפה שהשעון וכאשר אני לוחץ על האייקון נפתח לי בועה עם תוכנות... תודה רבה...
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
5 http://www.youtube.com/watch?v=Yx1Doc2aMow מוזר שאני לא עושה אף אחד מהדברים האלה עם המחשב שלי... עריכה: מצאתי עוד כמה 1 http://www.youtube.com/watch?v=7rpSYVE68KA - 2 בשנייה ה29, מה זה הדבר התלת מימדי עם התמונות? מדיה סנטר? http://www.youtube.com/watch?v=gmdAu8k84SA 3 http://www.youtube.com/watch?v=k2sghWuvbV4 4 http://www.youtube.com/watch?v=IMfnPduAarQ
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
*כותרת* איך אני נכנס לSafe Mode של הXP אם יש לי שני מערכות הפעלה!????
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות למשל שמקש F12 שאף פעם גם ככה לא בשימוש תמידי ......אני רוצה לעשות שכל פעם שאני אלחץ עליו הוא ישים לי כ 12 ספרות ......שכל פעם אני מכניס ידנית ..... נראה לי קוראים לזה STICKEY KEYS .......לא מצליח למצוא את זה ב SP2 ....... איפה זה נמצא ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אחותי שחכה את הסיסמא שהכניסה (כמה אני לא מופתע), וכרגע אין גישה למחשב כלל (אין עוד חשבונות משתמשים על המחשב) מה ניתן לעשות? האפשרות היחידה היא פירומט? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני מכניס דיסק רגיל כמו משחק או משהו זה מזהה והכל בסדר. כשאני מכניס דיסק ריק DVD או CD לצריבה, זה לא מקפיץ לי שום חלון, גם ה NERO לא קופץ, כשאני מנסה לפתוח את זה מהמחשב שלי זה כותב לי "נא הכנס דיסק.." מערכת הפעלה VISTA 32 תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום קיבלתי את המחשב החדש שלי והתקנתי ויסטה.. יש לי הארד דיסק של 596GB ..פיצלתי אותו בעזרת התוכנה המובנת של ויסטה ל C : 362GB D : 233GB זה מה שהוא נתן לי ....אני רוצה שבכונן סי יהיה רק 50 גיגה וכל השאר בכונן די איך עושים את זה ???
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
כל פעם שאני מגיע לאתר HWzone ואני עובר עם העכבר על התמונות אני מקבל Runtime error... מה אני עושה כדי להפסיק את זה??
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי את WinPE מהרשת ורציתי להוסיף לו כל מיני דברים לדיסק. אבל בכל פעם שאני משנה משהו בדיסק (מוחק, משנה, מוסיף) הדיסק כאילו "ננעל" ומסרב להריץ תוכניות :-\ (System Cannot Execute This Program) אז יש לכם אולי רעיון כיצד "לרמות" את ההגנה הזאת של מייקוסופט? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מה הפקודה שצריך להקליד בהפעלה(בהתחל) כדי להיכנס לרגיסטרי(עורך הרישום)?? שכחתי אותה......איזה מעפן אני....חחחח ;D ;D ד"א היה בזומביט (באיזה פרק לפני שבוע שבועיים)דרך להוריד תהודעה המעצבנת הזאת של המסנגר סרביס דרך הרגיסטרי אולי מישהו זוכר כדי שתגידו לי כי זה ממש נמאס!Q!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתקנתי וינדוס xp עם sp1 אבל הבעיה היא שלפעמים העכבר פשוט נעלם מהמסך ואחרי חצי דקה בערך חוזר מישו יודע מזה יכול להיות?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ,אני רוצה ליצור שיתוף ברשת מקומית שאליה אני מחובר עם windows xp אך אין לי אפשרות ליצור סיסמה איך אני יוצר סיסמה לכל ספריה משותפת וכנל לגבי סיסמה למחשב עצמו ברשת בבקשה תעזרו תודה... :-[
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
לאחר כמה שעות עבודה על חלונות 10, החלון הנ"ל (תמונה מצ"ב) קופץ באופן קבוע. לפי הפורומים בחו"ל נראה כאילו חצי עולם סובל מזה. מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח , הכנסתי סיסמא לווינדוס , אבל משום מה כשאני מנסה לרשום אותה בהפעלת הווינדוס , אני מקבל שגיאה שהסיסמא שהכנסתי לא נכונה! אבל זה לא ממש הגיוני , כי כשמכניסים סיסמא ליוזר כלשהו אתה רושם אותה פעמיים כדי למנוע מצבים של טעויות , אני בטוח שאני לא טעיתי ברשימת הסיסמא אבל אני לא יודע למה הוא מקפיץ לי שגיאה שהסיסמא לא נכונה :-\ בכל אופן , אם יש דרך כלשהיא להיכנס לווינדוס בלי הסיסמא , אני אשמח אם תשתפו אותי ותראו לי מה צריך לעשות. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי ויינדוס 7 מקורי, התקנתי עם הדיסק והכל אבל עכשיו אני מגלה שאני לא מוצא את הסריאל על הקופסא יש איזה מדבקה שעליה אולי היה הסריאל שרואים שהיא אוסרה משום מה.. נראה לי שזה של הסריאל. בקיצור עכשיו אין לי סריאל מה אני יכול לעשות? יש דרך להשיג חדש מקורי כי שילמנו על הווינדוס כסף אני לא אשתמש עכשיו בסריאל לא מקורי..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. אני מתהצל אם זה לא המקום להודעה הזאת אבל יש לי תקלה ממש ממש מוזרה: יש קבצים שכשאני מנסה להתקין אותם כותבים לי הודעת שגיאה שאי אפשר להתקין אותם כי WINDOWS INSTALLER לא מותקן כראוי זה לא ככה בכל ההתקנות אלא רק בהתקנות שמשתמשות בו... אין לי מושג מה לעשות בבקשה תעזרו לי מהר רועי
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
אם אפשר שהוא יהיה בעברית ו-64BIT וגרסא ULTIMATE
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חבר שלי צריך עזרה לא אני, זה מה שהוא רשם: טוב אז.. נכנס לי וירוס למחשב ועכשיו הווינדוס לא עולה לי, זה מה שהוא רושם לי: WIN\SYSTEM32\CONPING\SYSTEM בגלל זה אני רוצה לפרמט את מחשב... אבל יש עוד בעיה =\ שאני בא לפרמט את המחשב אז הוא רשם לי הודעה : SETUP DID NOT FIND ANY HARD DISK DRIVES INSTALLED IN YOURS PC. MAKE SURE ANY HARD DISK DRIVES ARE POWERED ON AND PROPERLY CONNECTED TO YOURS PC., THIS MAY INVOLVE RUNNING A MANUTACTURER-SUPPLIED DIAGNOTIC OR SETUP PROGRAM, SETUP CANNOT CONTINUE דרך אגב יש לי הארד דיסק ,SATA" ... שאלתי חברים והם אומרים שהמחשב לא מזהה את הארד דיסק שלי לכן אני צריך להתקין אותו מחדש.. והם אמרו לי ללחוץ F6 מתי שאני בחלון של ההתקנה ... אז יש לי שם 3 אפש…
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני מחבר את הכבל של ה CD ROM ל hard disk וכמובן כבל החשמל מגדיר מהביוס שיעשה BOOT ל CD ROM זה לא מעלה לי את ההתקנה .. אך אם אני מחבר את הכבל של ה floppy מעלה לי התקנה אבל הכבל אינו רחב לא נכנס בכל מחברי IDE זה מכשיל את ההתקנה אומר לי שלא מזהה hard disk מה אני עושה כדי שיהיה לי התקנה??? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש עם המפרט הבא: מעבד: intel core 2 מעבד E-8400 לוח אם: של אינטל באפלו קריק G33BU זיכרון: 2 ג'יגה, 800MHZ.קינגסטון כונן קשיח: 320 ג'יגה, SATA II 7200 wd כרטיס מסך: GF 8600GT 512MB DDR2 כונן DVD: צורב SATA 20LGX במהלך ההתקנה אני מקבל הודעת שגיאה: Irql_not_less_or_equal. למה? ???
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי ויסטה פרימיום 64bit, לרוב אני לא צורך יותר מ50% זיכרון, רק במשחקים אני מגיע לצריכה גבוהה של 70%. אמרו לי פעם שכאשר אני מפעיל משחק הויסטה מפנה בזיכרון דברים שהם לא שימושים וככה יהיה לי יותר זיכרון, וול, זה לא קרה לי עד עכשיו אבל ניחא. הבעיה שלי פה זה שהמחשב דלוק ברצף רק יומיים וכל השימושים שנעשו בו ביומיים האלה זה משחק אחד, פיירפוקס, מסנג'ר וצפיית פרקים של הירוס. הפעלתי פרק אחד שהוא באיכות HD (לראשונה!) ואז שמתי לב שהמחשב ניהיה איטי יותר ופתחתי את מנהל המשימות וראיתי אותו על כמעט 80% צריכת זיכרון שככה זה לא בד"כ, אמרתי שבטח זה הפרק ואחרי שסיימתי סגרתי אותו, עכשיו אני בא למחשב ורואה שחלק מהדברים זזים לאט וכמה זזים מהר, שוב בדקתי וצריכת הזיכרון שלי עכשיו תקועה על 70…
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
לפני כשנה הWINDOWS עשה לי עדכון אוטומטי והפך חצי מחשב לאנגלית (במקור עברית) ומאז שניסיתי להתקין SERVICE PACK 2 הווינדוס רושם שהשפה במחשב לא תואמת לשפת הservice pack, ניסית את הגירסה האנגלית וגם את העברית ובשתי הגירסאות מופיעה אותה שגיאה ובעצם אני חושב שגם service pack 1 לא מותקן אצלי. מה אני עושה?! לפחות אני יכול להתקין את הסרביס פק 1? אפשר קישור?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני נכנס למשחק והוא אומר שאין לי איי פי אקס אני יודע איך להגדיר באקס פי אבל בויסטה לא... מישהו עזרה תודה.......!!
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-