Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה, יש לי רשת ביתית עם הרבה מחשבים בבית - על כולם יש וינדוס 7. וכולם ב HomeGroup. עכשיו, אני רוצה שממחשב מסוים - היו הרשאות שיתוף רק למחשב מסוים (המשפט לא כזה ברור אז אני אסביר - נגיד אני רוצה שרק לי תהיה הרשאה למחשב storage-pc לתיקיה מסוימת) וכל שאר המחשבים בבית לא יוכלו להיכנס אליה. עכשיו אני יודע שאתה נכנס לתוך תיקיה יש את האופציה הנחמדה של Share with ואז אתה יכול לבחור specific people ..אבל אני לא יכול לבחור שם מחשבים ספיציפיים... רק לשתף לכל ה homegroup או לכל הרשת... אז מה עושים ? איך אני יכול לגרום לזה שרק המחשב שלי יוכל לגשת לתיקיה מסוימת במחשב אחר ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם אני פותח את הפוסט הזה בשביל חבר... להלן תלונות המשתמש : אז ככה: יש לי פנטיום 3 500 מגה הרץ ו192RAM לפני כמה ימים היו לי כמה וירוסים, מחקתי אותם אך מחשב החל לזוז באיטיות כזאת שבחיים שלי לא ראיתי. אם לפני הבעיה לקח לו 1.5-2 דקות לעלות את האקס פי, עכשיו לוקח לו 10 דקות!!! (נבדק עם שעון) פירטמתי את המחשב ועדיין הבעיה לא תוקנה. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! בקרוב אקבל מחשב חדש. אני הולך להתקין אותו. יש לי הכל: WinXP, Win2k, PartitionMagic 7, Office, Norton Internet Security, Norton SystemWorks ושאר תוכנות רגילות... רציתי לשאול: מהו הסדר הנכון, החלק והבטוח להרמת המערכת? האם קודם לחלק את הכונן הקשיח ואז להתקין המערכת (אגב אני מתקין 2000, אין משהו כרגע יותר טוב - או פחות גרוע, למחשב אישי נכון?) והאם אחרי המערכת רק דרייברים? ורק אז SW או לפניו IS? (אגב הצירוף של שתי החבילות - SW ןIS עשה לי המון בעיות בגרסאות 2004)... בקיצור, מה היא הדרך החלקה להרמת מערכת, שתבטיח לי יציבות ואמינות מירביים? על מה לשים לב בהתקנות של כל העניינים? על מה להקפיד...? מה להפעיל? בתודה רבה מאוד לכל המשיב, יבורך הוא ! חן.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שעשיתי העתקה בין הארדיסק להארדיסק בעזרת norton ghost המחיצה של ה- System reserved גדלה מ-100 מגה ל-540 מגה. אני חושב גם שבתחילת התהליך, התוכנה רשמה משהו על כונן שיהפוך מ-100 ל-540 אבל לא ידעתי ממש במה מדובר והמשכתי הלאה. לא שה-500 מגה האלה כאלה קריטיים אבל מעניין אותי לדעת למה המחיצה גדלה? האם היא בכלל הכרחית? והאם אפשר להחזיר אותה ל-100 מגה או למחוק אותה בכלל? נ.ב. יש ב"ניהול דיסקים" אפשרות של "כיווץ אמצעי אחסון" אבל לא נראה שזה שינה משהו...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, איך מסירים עדכון אופציונלי שהותקן דרך העדכונים של ווינדוס? ניסיתי למצוא כל דרך ולא מצאתי. ראיתי רק אפשרויות להסרת עדכונים ששייכים לווינדוס ולא עדכונים חיצוניים 'אופציונליים'. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. חלונות 7 retail - האם מישהו מכיר מחיר נמוך יותר מ-890 ש"ח 2. מה אפשר לעשות עם גרסת upgrade שאין בעצם מה לעשות איתה כי הסתבר בדיעבד שאין טעם לשדרג גרסת OEM של XP כי המחשב חלש מדי בשביל חלונות 7
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ניסיתי להתקין היום תוכנה מסויימת, וקפצה לי השגיאה: unable to execute file in the temporary directory חשבתי שזאת בעיה של הרשאות בתיקיית temp (קצת מוזר לי כי לא נגעתי בהם), אבל יש למערכת הרשאות מלאות לתיקיה היום גם ניסיתי לעדכן את המ"ע הפעלה שלי והעדכונים כשלו, אני חושד שזה גם קשור לבעיה הזאת אשמח לדעת מה יכול לגרום לבעיות הללו תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי היופם כ.מסך תומך DX10, והשאלה שלי - האם עדיף להתקין VISTA בשביל ה DX10 (יש לי 2GB RAM, ATHLON X2 4000+ SEAGATE 7200.11) או להתקין את הפאטצ שמאפשר להשתמש ב DX 10 ב WINDOWS XP ? תודה מראש~!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
the computer got SUCKS .. i cant play anything even icq.... it says i dont have enough virtual memory.. and i have a gig... + 100-500 defined in the virtual configurations. WHAT SHOULD I DO ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש דרך ליצור קיצור דרך לשינוי ההגדרה של מה שקורה כשסוגרים את ה"מכסה" של המחשב הנייד. כרגע מה שאני צריך לעשות כדי לשנות את ההגדרה הוא להיכנס ל advanced power settings ולשנות את ההגדרה ב close lid action למה שאני צריך (או להכנס למצב שינה, או לא לעשות כלום) אני מחפש דרך ליצור קיצור דרך שיעשה את כל זה במקומי. זה פשוט יותר מידי עבודה לשנות כל פעם את ההגדרה הזאת ככה למישהו יש רעיון?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ביטול ה-page file יתרום למהירות או שהווינדוס בכל מקרה לא משתמש בו כל עוד יש לו מספיק ראם פנוי? יש הבדל בין virtual memmory ל-page file?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול שידרגתי ויסטה ל7 השידרוג עבר בסדר גמור אבל כל פעם שאני מכבה מופיעה לי שגיאה (תראו תמונה) מה אפשר לעשות? איך לסדר את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בנמחשב שהקובץ מעלה את ה CPU ל100% ופותח את עצמו מספר פעמים , הדבר גורם לי למחשב איטי ואפילו הוא נתקע , יש לי מעבד PD 820 אז אני מפנה את הקובץ לשימוש במעבד מסויים אבל זה לא מחזיק ברבה זמן , השאלה שלי זה האם זה וירוס או משהו אחר או שאני צריך להתקין מחדש את המערכת הפעלה ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
משום מה דלוק אצלי יותר מדי SVCHOST......למה זה לעזעזל?!?!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה חברה, הצלחתי להפעיל סוף סוף ת'מחשב הישן שהיה לי P2 350 עם 224 מגה SDRAM איזה WINDOWS כדאי להתקין עליו? 98 98 second edition או 2000 (אם זה יעבוד בכלל - שזו בעצם השאלה האמיתית) אז חברה, מה אתם מציעים? ואיפה יש דרייברים ל98 כמו CODEC וכו' כי הכל היום מתאים רק לXP
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש hp ... עם מערכת הפעלה מקורית בעברית ווינדוס 7... מערכת מצוינת..... עכשיו לא הבנתי כמה דברים : 1. אם אני רוצה לפרמט עכשיו את המחשב,האם זה אפשרי להתקין עליו אותו ווינדוס 7 ? 2. הרשיון (מפתח?) לכל החיים ? 3. אמרו לי לעשות ריקוברי מנג'ר משהו כזה... אז נכנסתי ועשיתי בהתחל "יצירת מדיית התאוששות"... 3 דיסקים... מה זה אומר ? האם כרגע ארצה לפרמט עליי להכניס את הדיסקים... אשמח להסבר מפורט,תודה לכם תותחים !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. בתחילת החודש קיבלתי מסך כחול SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED שעירב את הקבצים: Ntfs.sys+11256 ntkrnlpa.exe+92486 ntkrnlpa.exe+757f7 מחיפוש קצר באינטרנט (וסתם מלהסתכל על השמות של הקבצים) גיליתי שמדובר בשגיאה בדיסק קשיח. התעלמתי מהשגיאה כי הדיסק הקשיח שלי חדש (נקנה לפני כשנה ולא היה בשימוש עד ללפני חודשיים-שלוש) וחשבתי שאולי זה סתם איזה באג חד-פעמי. אבל אתמול קיבלתי עוד מסך כחול KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED שגם עירב את ntkrnpla.exe בשתי המקרים הייתי באמצע לנגן קובץ ווידיאו (לא נראה לי שזה קשור.) מצורף הקובץ ששמרתי מbluescreenview תודה מראש על העזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אלוהים איזה עצבים בBIOS הוא רואה שמדובר ב AMD X2 וגם במחשב יש לי על מנהל התקנים ->CPU גם כתוב AMD X2 אבל כשאני מפעיל את ה CPUID או עושה CTRL ALT DEL אני לא רואה שני מעבדים ?! :'( :'( מה לעשות!!!.... חוץ מזה יש לי עוד מספר דברים במנהל התקנים שלא מותקנים האחד זה "בקר אפיק SM" "והשני "בקר זיכרון PCI " אתם יודעים מה זה ?!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד להיות בקרוב במצב הבא : אחרי שאפרמט את ההרדיסק WD80 שלי, אני מן הסתם אאלץ להתקין אותו שוב במחשב. אני לא כ"כ זוכר איך עשיתי את זה פעם שעברה, עם איזשהו FDISK שמותאם להרדיסקים גדולים... או משהו כזה. מה התהליך הנכון ? האם מומלץ אחרי התקנת XP לשנות את מבנה הנתונים ל NTFS או להשאר ב FAT32 ? (עד עכשיו הייתי על FAT32) מצב היפותטי אחר : אם אחליט לקנות בשלב כלשהו , הרדיסק נוסף, למשל 120 או 200 ג'יגה, ארצה להכניס אותו למחשב שלי ולהתקין עליו XP מאפס, להפוך אותו למאסטר ולשמור על ההרדיסק הישן עם כל המידע שבתוכו (כמובן רק קבצים, את הוינדוז והתוכנות המותקנות אני כנראה אמחק משם ואתקין בהרדיסק החדש) אז מה התהליך הנכון לפי דעתכם לעשות כזה דבר ? קודם פיסית להגדיר את החדש כ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם ידוע אם ווינדוס 8 64 עוזר ,משפר ביצועים ל- SSD או RAID האם יש יתרונות כלשהם מבחינת ביצועים או איכות תמונה עם WIN 8 כל זה מול ווינדוס 7 64 multicoreלא מבין למה סגרת את השאלה אתמול ??? לא יודעים לא עונים ,חבל שממנים אנשים עם חוסר ידע טכני חבל שהאתר משלם כסף לאנשים בלי ידע
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלן יש לי בעיה מאוד מעצבנת בשעון של הווינדוז (בצד ימין למטה) שכל הזמן הוא קופץ שעה אחת קודם , אני מכוון אותו ואז יום למחרת הוא שוב חוזר שעה אחורנית. מה אני יכול לעשות שזה לא יקפוץ שעות? העזרה שלכם תעזור לי מאוד... :user:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום! כשאני מתחיל את מחשב אני מקבל את ההודעה הבא (מצורף קובץ 1) אינ לוחץ על Don't send ואז מקבל את ההודעה השנייה (מצורף קובץ 2) מאיפה מתחילים? המחשב נסרק עם אינספור תוכנות אנטי וירוס ונגד רוגלות, אני מניח שזה לא משהו כזה... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובכן לאחרונה שמתי לב שההודעות על התגובות בפורומים מתחילות להציף לי לגמרי את ה Inbox ב Outlook Express, ואני מניח שגם לכם, לכן החלטתי לכתוב מדריך קטנטן על איך לגרום לכל ההודעות האלה להגיע לתיקיה מסוימת אשר אתם קובעים. אחרי הכל ה Inbox לא נועד רק להודעות מ HWzone (או שכן?! ). קודם פתחו כמובן את Outlook Express. בחרו: Tools --> Message Rules --> Mail.. זה אמור לפתוח לכם חלון האומר New Mail Rule, בחלון #1 סמנו את האפשרות Where the From line contains people. בחלון #2 סמנו Move it to the specified folder. בחלון #3 לחצו על Contains people המודגש בכחול, פעולה זו תפתח לכם חלון שבו אתם אמורים להכניס webmaster@hwzone.co.il וללחוץ על Add. לאחר מכן לחצו על specified …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי באתר על מערכת ההפעלה הנ"ל כגירסה משופרת של ה XP שמתאימה לריצה על מחשבים חלשים יחסית (בכתבה דובר על מחשבי "העולם השלישי " ) , האם למישהו ידוע משהו על מערת ההפעלה הנ"ל ? אשמח לקבל כל מידע עליה ...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת מתי התקנתי את הווינדוס. האם יש דרך לדעת באיזה תאריך התקנתי את הווינדוס? עם כן אתם יכולים להגיד לי איך. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-