Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
כידוע מיקרוסופט יצאו במבצע שכל מי שרוכש מחשב מ-26 ליוני זכאי לשדרוג חינם לחלונות 7 למעט דמי טיפול. חבר קנה מחשב נייד של טושיבה לפני מספר ימים, אך אין בכוונתו לנצל את השדרוג. בדקתי באתר של טושיבה לגבי עלויות השדרוג וזה יוצא בסביבות ה-30$ כולל משלוח לארץ. ברשותי ויסטה מקורית. השאלה האם אני יכול "לעקוץ" את השדרוג? טושיבה שולחים דיסק רגיל או שנשלח דיסק מיוחד שמחפש מפרט מסויים? למישהו יש פרטים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד הרבה בתחנות אינטרנטיות ויש לי בעיה במערבל סטריאו. הבעיה היא שאני לא מצליח ליצור ערבול של המיקרופון עם המוסיקה ביחד, זה מוסיקה או לדבר, אין מצב כזה ביחד. בעיקרון אני צריך לשחרר את הסטריאו מיקס שיהיה לי אפשרות לערוך אותו. תודה מראש לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשרי לבצע restore points במצב dos? כמו ב 98 שאפשר היה לשחזר registry ב dos עם scanreg?? יש לי XP עם בעייה רצינית ואין לי אפשרות לבצע restore מתוך המערכת.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, האם קיים גאדג'ט של וינדוס או תוכנה שבה ניתן לכבות את המחשב לפי זמן. בXP השתמשתי בפקודה דרך הפעלה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע במחשב 4 משתמשים כאשר אחד הוא האדמין והשאר lmited users אני רוצה לעשות שהמשתמשים בקבוצת הלימטיד לא יוכלו לעשות ריסט למחשב אלא רק log off כדי שאם איזה תוכנה מסוימת רצה ברקע (על הuser של האדמין ) המשתמשים האחרים לא יוכלו לעשות למחשב ריסט או לכבות אותו למישהו יש מושג איך עושים את זה או אם זה בכלל אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני לוחץ על ctrl+alt+delete זה לא נכנס לי לכלום. איך פותרים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד IBM THINKPAD A21E נתונים: CELERON 600MZH 128 זיכרון פנימי כרגע שמתי לו XP משום שהדרייבר של הכרטיס רשת האלחוטי תומך רק במערכת הפעלה זו. השאלה אם לא כדאי לשים לו ווינדוס 98 או מערכת אחרת עם כרטיס רשת PCMEDIA שתומכת בו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום רב ברשותי מערכת הפעלה windows 8 .אל המחשב מחוברים שלושה מסכים אחד מהמסכים לא מצליח להתעורר ממצב שינה.(כרטיס מסך ATI 5700 FLEX) הכרטיס מסך מעודכן דרייברים הכי חדישים אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מערכת : WIN98 EDO 96 פנטיום 1 מה לדעתכם הזכרון הוירטואלי שמומלץ לשים לו עכשיו ידנית ?? הוא נהייה ממש איטי אין לי מושג למה (שום דבר לא עולה בהתחלה...אין וירוסים) פשוט פעם אחרונה שנגעתי לו בזיכרון הוירטואלי המחשב לא עלה איך בדיוק אני עושה את זה ? (300 מגה פנוי יש כרגע על ההרדיסק) 96 זוהי כמות הזכרון מה לשים מינימום\מקסימום לביצועים מרביים? תודה לכם.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז לפרמט את המחשב אני יודע. הבעיה היא אחרת... בתקופת ה Windows 98 היה דיסקט איתחול שהייתי שם לאחר הפירמוט וכך יכולתי להתחיל את תהליך ההתקנה דרך הדיסק. משום מה, אני לא מוצא את האפשרות ליצור דיסקט אתחול שכזה ב Windows 2000 ואני מת לפרמט כבר את המחשב. אז מה אתם אומרים? איך אני אמור להתקין את מערכת ההפעלה מחדש לאחר שאני מפרמט את המחשב? תודה מראש...
-
מה המצב אנשים ?! אז ככה ... שמתי להורדה טריילר של משחק (מאתר בטוח שאין מצב שיש בו וירוסים gametrailers) וכשזה הגיע ל - 100 והיה את החלון הזה שזה מעביר את זה למחשב הופיע לי מסך כחול מוזר ... זאת הפעם הראשונה שזה קורה ... הנה תמונה שלו: http://img528.imageshack.us/img528/7033/dsc00029mq6.jpg המשפט שם בסוף Beginning dump of physical memory מפחיד אותי ... מה זה אומר המסך הכחול הזה ?! תעזרו לי בקשההה !!! עריכה: לא מזמן החלפתי את כל החלקים במחשב שלי חוץ מהארד דיסק וסידירום ... תראו את המפרט של המחשב שלי מתחת לשם המשתמש שלי (מפרט מחשב) תודה מראש, משה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלן יש לי בעיה מאוד מעצבנת בשעון של הווינדוז (בצד ימין למטה) שכל הזמן הוא קופץ שעה אחת קודם , אני מכוון אותו ואז יום למחרת הוא שוב חוזר שעה אחורנית. מה אני יכול לעשות שזה לא יקפוץ שעות? העזרה שלכם תעזור לי מאוד... :user:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב לא עולה לוינדוס הוא נתקע במסך של הוינדוס (התמונה הזאת ) המחשב עולה רק במצב בטוח ... מה אני עושה? (כמובן מבלי לפרמט ולהתקין מחדש הכל)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי נתב בבית שמחוברים אליו שני מחשבים. במחשב אחד אפשר להוריד עדכונים והכול עובד ובשני אי אפשר. זה נוגע לגבי אנטי ווירוס ועדכונים למערכת הפעלה. אמרו לי שהבעיה היא במערכת הפעלה,ורציתי לשאול כיצד לפתור בעיה זאת כי במיקרוסופט נתנו לי צעדים שלא עזרו. הבעיה היא מאוד דחופה כי המחשב בסכנה בלי עדכונים וחשוף. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בכל גרסא של וינדוז יש אחת מובנית אני חושב, והיום ילדה מהכתה ביקשה את זה ממני ולא הצלחתי למצוא. יש למישהו מושג?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי win XP, עם 768MB זכרון. כשאני מדליקה את המחשב הוא עולה מהר מאוד עד לשלב שאני מקבלת את ה-desktop, אבל בשלב הזה נוצרת השהייה ארוכה מאוד שבו המחשב "כאילו" תקוע. אני כותבת "כאילו" כי בשלב הזה אני לא יכולה להתחבר לאינטרנט ואני מקבלת איקסים על האייקונים של הפיירוול ושל ה-NAV (שנמצאים בצד ימים למטה ב-desktop), אבל אני יכולה להיכנס לתיקיות, מסמכים, לשמוע שירים מהמחשב וכו'. כל התהליך של התקיעה - כלומר עד שנמחקים האיקסים מהאייקונים ואני יכולה להתחבר לאינטרנט - לוקח בערך 3 דקות! איך מקצרים את הזמן? תודה מראש, הדר
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה דחופה תודה רבה למי שעוזר טוב אז ככה ניסתי לפרמט בהתחלה הוא זיהה את הדיסק פירמוט מחק את הווינדוס ואז אומר לי לבדוק אם יש דיסק בכונן ניסתי שוב לפרמט מדש וזה עדין לא עזר ניסתי שני דיסקיפ שונים של ווינדוס ושום דבר לא עוזר הוא לא מזהה אותם מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב הישן שלי היתה לי אפשרות לכתוב משהו עם העכבר והווינדוס היה מתרגם לי את זה לטקסט. במחשב החדש אני לא מוצא את האפשרות הזאת... איך אני מוסיף אותה? (אנגלית, אם אפשר שיהיה גם עברית) שכחתי להוסיף.. בדקתי בHELP איך להוסיף את התמיכה בזה... אבל יש בעיה... יש לי OFFICE 2007 ENTERPRISE ואין בו את האפשרות Alternative User Input
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצא vista באנגלית אבל גם שיצא הגירסה בעברית האם יהיה מומלץ לעבור מוינדווס xp ל vista .או שה xp יותר יציב ועדיף להשאר איתו עד שיצא וינדווס יותר טוב
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש ב - XP PRO SP1. ידוע לי שה - XP מבוסס על NT וככזה הוא יכול לשמש כ - SERVER. התקנתי היום VIRTUAL INTERDEV וכאשר ניסיתי להגדיר את המחשב שלי כסרבר (ע"י הכנסת IP - 127.0.0.1 או LOCALHOST) התוכנה אמרה לי שהיא לא מאתרת סרבר. האם עלי לבצע פעולה כלשהי כדי שה - XP יתפקד כסרבר? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לשנות הגדרות בטיחות כדי לאפשר לVista לעבוד עם Cipher של 56 ביט (לא יכול להכנס לאתרים מסויימים שיש להם הבטחה נמוכה) חיפשתי את האופציה ולא מצאתי אותה. יש לי Vista Home Premium תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה אנשים תשמעו אתם חייבים לעזור אני צריך לדעת מאיפו Mשיגים windows XP Gmaer Edetion בבקשה תעזרו לי :-\
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה למחוק קובץ מסוים מסוג (VIDEO CLIP (AVI אך משום מה הפעולה לא מצליחה ואני מקבל את ההודעה הבאה: -דרושה לך הרשאה כדי לבצע פעולה זו- אני מוגדר במחשב שלי כמנהל , ועד עכשיו מחיקה של קבצים מאותו סוג, כמו גם קבצים מסוגים אחרים, התבצעה בצורה חלקה. מה פשר הבעיה, ואיך בכל זאת אוכל למחוק את הקובץ, שאין לי בו שום צורך? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-