עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Zinger777,

היי, המחשב שלי רק בן 9 חודשים שעשה 3 בוטים עצמו - אתמול אחד והיום שניים (כשהם היו ממש בהפרש של 2 דקות בערך). אתמול זה היה כשלא הייתי בחדר (בדיוק הלכתי לאכול או משהו וכשחזרתי זה היה כבר בבוט עצמו) חשדתי שהחתול שלי כבר עולל משהו והתעלמתי מזה. היום זה היה כבר פעמיים - פעם אחת בזמן ששיחקתי במחשב ו2 דקות אחרי זה, אחרי בוט שהוא כששיחקתי. ישר נכנסתי למצב בטוח והרצתי סריקת אנטיוירוס - לא מצא משהו מעניין. ניקיתי עם CCleaner ו SpyBot קצת את המחשב ונכנסתי לevent viewer וראיתי את ההודעה הבאה לפני ההודעה של הבוט הלא צפוי: "‏‏המחשב אותחל מחדש מבדיקת באגים. בדיקת הבאגים היתה: 0x0000003b (0x00000000c0000005, 0xfffff88004b66817, 0xfffff880082dd900, 0x0000000000000000). קובץ Dump נשמר ב: C…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by shimronfio,

קיבלתי מחשב נייד לאחרונה שהגיע מותקן עם WIN 7, יש לי בעיה להכנס לאתרים כמו פייסבוק, יוטיוב וכל מיני אתרים אחרים, נסיתי להוריד את התוכנות של ADOBE אך גם שם ההורדה לא עוברת לעמוד ההורדה. מבחינת הנגן הבעיה היא אותה דבר. מה יכול לגרום לבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם. במשך חודש שלם ויסטה ואקס פי עובדים זה לצד זה באופן מושלם. עכשיו במשך שלושת הימים האחרונים עבדתי על האקס פי באופן רצוף ללא איתחול וכשקמתי הבוקר ועשיתי איתחול הופיעה התפריט בחירה בין ויסטה ואקס פי ובחרתי באקס פי ובאופן בלתי מוסבר האקס פי חדל לעלות כלומר איך שאני בוחר באפשרות לעלות אקס פי אני רואה מסך שחור עם סימן בצד שמאל למעלה וזהו. עישיתי איתחול כדי לנסות ולהגיע ל safemode אבל גם זה אינו עובד. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש ניר.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by LRa,

שלום, היה לי וירוס או SPYWARE שהעלים לי את הכונן C מהסייר, ככה שרק כונן אחד מופיע לי במקום שנים. הסרתי אותו, אך הכונן עדיין לא מופיע. מה עושים? תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by chenc,

שלום לכולם! בקרוב אקבל מחשב חדש. אני הולך להתקין אותו. יש לי הכל: WinXP, Win2k, PartitionMagic 7, Office, Norton Internet Security, Norton SystemWorks ושאר תוכנות רגילות... רציתי לשאול: מהו הסדר הנכון, החלק והבטוח להרמת המערכת? האם קודם לחלק את הכונן הקשיח ואז להתקין המערכת (אגב אני מתקין 2000, אין משהו כרגע יותר טוב - או פחות גרוע, למחשב אישי נכון?) והאם אחרי המערכת רק דרייברים? ורק אז SW או לפניו IS? (אגב הצירוף של שתי החבילות - SW ןIS עשה לי המון בעיות בגרסאות 2004)... בקיצור, מה היא הדרך החלקה להרמת מערכת, שתבטיח לי יציבות ואמינות מירביים? על מה לשים לב בהתקנות של כל העניינים? על מה להקפיד...? מה להפעיל? בתודה רבה מאוד לכל המשיב, יבורך הוא ! חן.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by VESAGO19,

למי שידוע ולא ידוע, למספר מערכות ווינדוס ביתיות היו כמויות זכרון מקסיצליות אותן יכלו לנצל (ווינדןס 98 מהדורה ראשונה: 128 מגה בייט, ווינדוס me ו 98 מהדורה שנייה 256 מגה בייט). רציתי לדעת מהי כמות הזכרון המקסימלית לווינוס xp home edition (אם בכלל יש כזו)? סליחה... אני יודע ששאלה זו שייכת לפורם ווינדוס.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Kerberos,

לכל הרוחות - מישהו יודע איך מעיפים את זה שהוא עולה ברגע שמעלים את האאוטלוק?!?!?!?! זה מעצבן מאוד מאוד ... שחף

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Boomer,

קניתי כרטיס קול PCI 512 וכשאני מנסה להתקין את הדרייברים או מהדיסק או כאלו שהורדתי מהאינטרנט קורה את אותו דבר: זה עושה לפני ההתקנה את המלבן הקטן הזה שמגיע עד ה-100% (ההוא מהגירסאות מלפני איזה שנתיים של InstallShield) ומגיע עד הסוף. עכשיו הוא אמור לעלות את ההתקנה אבל במקום זה מופיע לי ה-Error של Win XP: InstallShield Engine has encoutered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. במחשב השני בבית שגם יש לו XP זה פועל בסדר ככה שזה בטח איזה בעיה ב-XP כאן. אז יש איזה אפשרות לתקן את זה בלי להתקין מחדש את ה-XP או משהו כזה? ניסיתי להתקין מחדש את SP1 אבל זה לא עזר... נ.ב. זה בכלל עוזר משהו להתקין את זה? כי זה פועל בסדר גמור בלי זה בינתיים...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by kikkler,

האיקון Share to web - Upload Folder (בתמונה) התיישב לי על הדסקטופ ולא מוכן לרדת באמצעים קונבנציונלים יותר ופחות. איך פותרים את הבעיה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by UltraWaveMUSA,

בבקשה אני חייב את העזרה שלכם בדחיפות אני לא יודע מה לעשות כבר. הינה הסיפור שלי : לפני יומיים התקנתי כל מיני תוכנות שמנקות את המחשב ואז החלטתי לעשות גם סריקת דיסק מחוץ לוינדאוז ומאז הכול השתבש לגמרי! בסריקה שלפני שהוינדאוז מתחיל פתאום זה אומר שזה מתקן קוצה $DIH או לפעמין HDI$ [או משהו כזה]לID XXXX בקובץ 9 או קובץ 9 לא כ"כ זוכר. וככה את זה זה מתחיל כזה להריץ מספרים מ1 עד אין סוף איפה ששמתי את ה XXXX. כשלחצתי על מקש כלשהו לפני שהבדיקה החלה קפץ לי מסך כחול עם ג'רביש ומה שהצלחתי להבין זה HIVE ותקיית סיסטם32 ועוד כמה... ניסיתי על מצב בטוח, אותו דבר! עשיתי חושבים ומכיוון שלא יכולתי להכנס לוינדאוז שלי החלטתי להתקין עוד אחד בארד דיסק שיושב בארון ולהכנס דרכו לארד דיסק שלי ולנסות ל…

11. Started by gg00gg34,

האם ידוע אם ווינדוס 8 64 עוזר ,משפר ביצועים ל- SSD או RAID האם יש יתרונות כלשהם מבחינת ביצועים או איכות תמונה עם WIN 8 כל זה מול ווינדוס 7 64 multicoreלא מבין למה סגרת את השאלה אתמול ??? לא יודעים לא עונים ,חבל שממנים אנשים עם חוסר ידע טכני חבל שהאתר משלם כסף לאנשים בלי ידע

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי נייד HP FOLIO 13 שמגיע עם SSD 128GB & WIN 7. אני מנסה להתקין עליו את גרסת ה"קדימון" של חלונות 8, במקביל להשארת המערכת הקיימת. 1. - לא הצלחתי לקבץ את המחיצה העיקרת בעזרת התוכנה של חלונות, זה נתן לי מקסימום 14 מגה (גם אחרי איחוי וכל מיני טוויקים נוספים). - השתמשתי בתוכנה שנקראת EasyUS Partition והצלחתי לשנות את גודל המחיצה העיקרית. 2. עכשיו הכלי של חלונות לא נותן לי להקצות מחדש את השטח שפונה, עם השגיאה הבאה (לא השתמשתי בתוכנה הנ"ל כי היא דורשת להפוך את אחת המחיצות מ primary ל logical והבנתי שזה ימחוק את המידע..?): "You cannot create a new volume in this un-allocated space because the disk already contains the maximum number of partitions" 3. …

13. היי חבריהכותרת בנוסף יש לי2 programe files86 programe files) זה עם 2.8 גיגה 1 programe files זה עם 3.4 גיגה כל זה בנוסף ל-32 גיגה של WIN כל זה על מחיצה של 60 גיגה SSD מתוך 128 לא נראה לי הגיוני שמערכת הפעלה תופסת 32 גיגה אוטוטו המחיצה נסתמת מה עושים?תודה

14. Started by watch out,

שיחקתי במשחק משנות ה 90 אחרי שיצאתי מהמשחק המסך התהפך צירפתי תמונה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by RonCohen,

המחשב לא הדלק ברגע שהוא טוען את הווינדוס 7 אז מופיע המסך הכחול אבל הווינדוס ריפייר זה מזהה יש ווינדוס מותקן וגם ההתקנה של הווינדוס מז לעשות אני לא רוצה לפרמט עריכה: לא הצלחתי גם לעלות את המערכת בסייף מודד

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by IlanF,

במחשב הישן שלי היתה לי אפשרות לכתוב משהו עם העכבר והווינדוס היה מתרגם לי את זה לטקסט. במחשב החדש אני לא מוצא את האפשרות הזאת... איך אני מוסיף אותה? (אנגלית, אם אפשר שיהיה גם עברית) שכחתי להוסיף.. בדקתי בHELP איך להוסיף את התמיכה בזה... אבל יש בעיה... יש לי OFFICE 2007 ENTERPRISE ואין בו את האפשרות Alternative User Input

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by assaf990,

האם בכלל צריך להסיר אותו? יש לי : +סרקתי בתוכנות נגד "מרגלים"+וירוסים ולא נמצא כלום. (WINXP+SP1)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ICblood,

קראתי באתר על מערכת ההפעלה הנ"ל כגירסה משופרת של ה XP שמתאימה לריצה על מחשבים חלשים יחסית (בכתבה דובר על מחשבי "העולם השלישי " ) , האם למישהו ידוע משהו על מערת ההפעלה הנ"ל ? אשמח לקבל כל מידע עליה ...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Spawn123,

הלן יש לי בעיה מאוד מעצבנת בשעון של הווינדוז (בצד ימין למטה) שכל הזמן הוא קופץ שעה אחת קודם , אני מכוון אותו ואז יום למחרת הוא שוב חוזר שעה אחורנית. מה אני יכול לעשות שזה לא יקפוץ שעות? העזרה שלכם תעזור לי מאוד... :user:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by hagai-,

שמתי לב לאחרונה לבעיה מוזרה, בכל 2-3 דקות המחשב מתחבר מעצמו לאינטרנט, גם בהפעלת הווינדוס עולה לי חלון ההתחברות, לאחר שאני מבטל אותו בכל מספר דקות המחשב מתחבר לאינטרנט, ומכיוון שסימנתי את אפשרות ה Auto dial אני הרבה פעמים גם לא שם לב.. אין לי בעיה שהמחשב יהיה מחובר כל היום, אבל באמצע משחקים זה די מפריע, ואפילו 3DMARK לא מצליח לסיים 4 מבחנים מבלי שהאינטרנט יתחבר מעצמו. הבעיה היא וירוס/תוכנה זדונית או משהו פשוט יותר?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי מערכת הפעלה XP ALT+SHIFT לא עובדים כמו שצריך יש בעיות בכתיבה בוורד אחרי כל מילה משתנה לאנגלית ועוד הרבה בלאגנים איך מסדרים שהכל יעבוד כראוי ללא בעיות אודה אם תסבירו לי שלב אחרי שלב נ.ב יש לי בעיה ואתם חוסמים את השאלה . באמת חכמים בלילה אתם עשיתם לכם שם טוב בכל המקומות והורסים בשניה יש אדם שיש לו בעיה תנו לאחרים לעזור ואל תחסמו.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by shloosh,

אני רוצה להיכנס לצ'ט של נענע אבל הוא רוצה שאני אוריד את זה!!!! איך אפשר להתקין את זה,ולא דרך windows update????

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by אחד שיודע,

היי, יש לי win10 home גרסת Build 19042.928. והעדכון האחרון גורם אצלי למסך כחול (Blue Screen of Death). אני רוצה לבטל לגמרי את התקנת העדכונים באופן קבוע. לא מצאתי דרך לעשות את זה, אבל אני דיי בטוח שיש. בקיצור, איך ניתן להשבית לגמרי את העדכונים של win10 אחרי שכבר המערכת הפעלה הורידה אותם וממתינה לריסטארט הבא? תודה,

24. Started by big_guy,

אהלן. אני עומד לקנות מחשב נייד חדש ללא מערכת הפעלה. יש לי windows 8 על המחשב. איך אני יכול ליצור דיסק און קי שממנו תעלה ההתקנה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by drbrain,

שלום לכולם יש לי רשת מחשבים בבית עם שני מחשבי חלונות 7 הרשת עובדת במצב WORKGROUP כאשר אני עושה שיתוף לספרייה עבור EVERYONE הכל בסדר במחשב ראשון ניסיתי להוסיף יוזר ספציפי של המחשב השני במקום EVERYONE אומנם נכון קיבלתי שם משתמש וסיסמא אך לא מצליח להכנס לשיתוף בקיצור רק במצב EVERYONE הכל עובד תקין אנא עזרתכם איך אני משתף ספרייה עם יוזר ספציפי מבלי להשתמש ב-EVERYONE תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.