עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by BigT,

שלום לכולם! אני התקנתי XP ואח"כ WIN98 על שני כוננים בנפרד- הכל עבד מצויין - היה תפריט בו אני בוחר את המע' הרצוייה ונכנס אליה. עכשיו פירמטתי את ה- XP והתקנתי חדש - ומשום מה אין אפשרות להיכנס ל- WIN98 - כאשר אני בוחר אותו - המחשב נכנס לדוס. (אולי משהו עם ה- BOOTSECTOR) אודה מאוד אם תעזרו, תודה מראש - BigT.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by maxwell10,

האם יכול להיות שהרצת סרט באמצעות windows media player נותנת איכות תמונה גבוהה יותר אילו מריצים את אותו הקובץ האמצעות תוכנה אחרת? למשל VLC או BS Player

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. ז"א את כל הUI, שיהיה משמאל לימין, ושיהיה באנגלית. אפשרי?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by The UnKnown,

the computer got SUCKS .. i cant play anything even icq.... it says i dont have enough virtual memory.. and i have a gig... + 100-500 defined in the virtual configurations. WHAT SHOULD I DO ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. עד שפרמטתי את המחשב בפעם האחרונה השתמשתי בפיירוול של סיגט. מאז הפירמוט לא הצלחתי להתקין את הפיירוול בצורה חלקה והוא גם חסם לי את האינטרנט. עברתי להתמש בפיירוול של ווינדוס xp (שהבנתי שהוא בסדר) אבל עכשיו אני לא יכול להריץ את האימיול (Low ID). האם אני יכול לפתוח לאימיול פורטים בפיירוול של xp?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by zvkel,

יש לי כרגע במחשב 4 משתמשים כאשר אחד הוא האדמין והשאר lmited users אני רוצה לעשות שהמשתמשים בקבוצת הלימטיד לא יוכלו לעשות ריסט למחשב אלא רק log off כדי שאם איזה תוכנה מסוימת רצה ברקע (על הuser של האדמין ) המשתמשים האחרים לא יוכלו לעשות למחשב ריסט או לכבות אותו למישהו יש מושג איך עושים את זה או אם זה בכלל אפשרי?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Axel Foley,

התקנתי SP3 בשני מחשבים שונים עם שתי מערכות הפעלה מקוריות ולאחר ההתקנה הופיעה בשני המחשבים חלון של התקנת חומרה חדשה. במנהל ההתקנים הופיע high definition audio למרות שבביוס בטלתי את האפשרות. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by was950,

שלום אני צריך רוסית ל WINDOWS XP לחבר שלי מאיפה אפשר להשיג

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני רוצה על מחשב אחד להריץ שתי מערכות הפעלה של וינדוס כשאחד מהם תיהיה xp pro ps2 והשניה תיהיה 2003 server כששתיהם יהיו בו זמנית פועלות ויהיה לי אפשרות לדפדף בינהם. יש דבר כזה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by boogala,

שלום! לאחרונה שידרגתי את המחשב ל- WINDOWS 98 (כן, כן, אני יודע שאני פרימיטיבי... ועוד זה אחרי השידרוג!), והחלטתי ליצור לי תיקיה שתכיל את החולרע שלי. אני הייתי רוצה מאוד לראות סמל אחר במקום הסמל הצהוב והמשעמם של התיקיה הרגילה. איך עושים את זה? בנוסף, אני לא יודע איך רואים את כל הסמלים האפשריים במחשב. אני יודע שצריכים לפתוח קבצי *.DLL מסויימים, אבל האם אין דרך טובה יותר להציג את כל הסמלים הקיימים (בנוסף לאלה שב- Shel32.dll) ? אני אשמח לקבל כל תשובה הנוגעת לנושא! תודה הוד רממותו

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום כולם אני פותח את הפוסט הזה בשביל חבר... להלן תלונות המשתמש : אז ככה: יש לי פנטיום 3 500 מגה הרץ ו192RAM לפני כמה ימים היו לי כמה וירוסים, מחקתי אותם אך מחשב החל לזוז באיטיות כזאת שבחיים שלי לא ראיתי. אם לפני הבעיה לקח לו 1.5-2 דקות לעלות את האקס פי, עכשיו לוקח לו 10 דקות!!! (נבדק עם שעון) פירטמתי את המחשב ועדיין הבעיה לא תוקנה. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by hagai-,

שמתי לב לאחרונה לבעיה מוזרה, בכל 2-3 דקות המחשב מתחבר מעצמו לאינטרנט, גם בהפעלת הווינדוס עולה לי חלון ההתחברות, לאחר שאני מבטל אותו בכל מספר דקות המחשב מתחבר לאינטרנט, ומכיוון שסימנתי את אפשרות ה Auto dial אני הרבה פעמים גם לא שם לב.. אין לי בעיה שהמחשב יהיה מחובר כל היום, אבל באמצע משחקים זה די מפריע, ואפילו 3DMARK לא מצליח לסיים 4 מבחנים מבלי שהאינטרנט יתחבר מעצמו. הבעיה היא וירוס/תוכנה זדונית או משהו פשוט יותר?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי יש לי בעיה... נעלמה לי מהתפריט new בווינדוס xp האפשרות לעשות קובץ טקסט חדש.... (ניראה לי שזה קרה אחרי שהיתקנתי ומחקתי פוטושופ CS3) ניסיתי גם דרך regedit גם דרך tweakXP ולא הצלחתי להחזיר... מישו יודע איך אני יכול להחזיר את האפשרות? זה ממש מציק לפעמים שאני צריך לפתוח מהר קובץ חדש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. האם יש הסבר למה אני לא יכולה לפתוח קבצים מדיסק און קי בווינדוס 7 64 ביט? לדוגמה העברתי קבצי mp3 לדיסק און קי ממחשב xp. במחשב אחר שמותקן בו וינדוס 7 64 לא ניתן לפתוח, הקבצים מופיעים בחלקם וכתוב שהגודל הוא 0.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by sabosal,

עד עכשיו כשלחצתי על ctrl + alt + del היה נפתח לי ה task manager כרגיל. עשיתי windows update ומאז הוא מעלה לי חלון של windows security עם בחירה מרובה של אפשרויות: lock computer, log off, shut down change password, task manager, cancel איך מבטלים את זה וחוזרים למצב הקודם והטוב?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. המחשב שלי יחסית למחשב עם 2 ליבות E6750 זז יחסית לאט לא יודע למה אני יודע שהייתה תקופה שהיו לי 3 אנטי-ווירוסים על המחשב או יותר D: אבל פירמתטי והתקנתי את הנורטון שהיה לי בדיסק עכשיו התקנתי אתמול תוכנה שקוראים לה -FIX IT וסבבה היא לא עובדת כל המן רק שאני מפעיל אותה ככה שאין סיבה שהיא תכביד על המחשב כרגע אצלי שאני רושם עכשיו רק הנורטון עובד והאינטרנט ואולי הדרייבר של Nvidia ושל הכרטיס קול סבבה? סבבה! עכשיו צילמתי לכם את המנהל משימות שלי ותראו יש תהליך אחד שעובד איזה 5-7 פעמים ויש תהליך שמנצל משהו כמו 12 ולפעמים שאני מפעיל את האקספלורר הוא מראה שהוא מנצל בכלל 25 ו-100,000 זכרון!!!! למה זה לעזאזל!! הינה תראו: תמליצו לי מה לעשות כי זה ממש ממש מעצבן תודה מראש …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by avil055,

שלום לכולם ובוקר טוב , ============= יש לי 2 הרד דיסקים , שבראשי WIN XP PRO בעברית , ובשני העתק של דיסק ההתקנה של WIN98 , השאלה שלי היא : האם ניתן להתקין WIN98 מההרד דיסק עצמו לאותו הרד דיסק (כמובן שבספרייה נפרדת) ואם כן כיצד ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אורח RnGKay

ובכן לאחרונה שמתי לב שההודעות על התגובות בפורומים מתחילות להציף לי לגמרי את ה Inbox ב Outlook Express, ואני מניח שגם לכם, לכן החלטתי לכתוב מדריך קטנטן על איך לגרום לכל ההודעות האלה להגיע לתיקיה מסוימת אשר אתם קובעים. אחרי הכל ה Inbox לא נועד רק להודעות מ HWzone (או שכן?! ). קודם פתחו כמובן את Outlook Express. בחרו: Tools --> Message Rules --> Mail.. זה אמור לפתוח לכם חלון האומר New Mail Rule, בחלון #1 סמנו את האפשרות Where the From line contains people. בחלון #2 סמנו Move it to the specified folder. בחלון #3 לחצו על Contains people המודגש בכחול, פעולה זו תפתח לכם חלון שבו אתם אמורים להכניס webmaster@hwzone.co.il וללחוץ על Add. לאחר מכן לחצו על specified …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by isotoper,

שלום לכולם יש לי בעיה להתקין WIN7 על המחשב שלי, משום מה ההתקנה נתקעת בהתחלה לאחר הופעת הלוגו של Windows (מופיע מסך שחור). אין בעיה בDVD ובדיסק עצמו (ניסיתי להתקין גם מ-USB ואותו דבר) . לאחר הרבה נסיונות, וחקירה מעמיקה שעשיתי, התברר לי ש WIN7 לפעמים "נתקל" ברכיב שאין לו דרייבר בשבילו וזה מה שגורם להתקנה להיתקע. לפעמים אפילו ספק הכוח לא "מתאים" לו והוא נתקע ככה. פשוט הגעתי לסף יאוש בעניין, אני כבר שבוע מריץ התקנות אינסופיות ולא יוצא מזה כלום. אשמח לכל עזרה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. צילמתי מסך כדי שיהיה לי יותר קל להסביר http://www.siz.co.il/my.php?i=mjhznkgd3jmz.jpg אממ מה לעשות? להגדיר גיבוי? ואם כן, למה? ואם אני לא אגדיר גיבוי, מה ההשלכות של זה? לתת ל Windows Defender לסרוק לי תמחשב? קחו בחשבון שאין לי ווינדוס חוקי.. (ווינדוס 7) אשמח לעזרה מהמבינים שפה.. ולא חסר P:

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שבת שלום חג שמח לכולם! התקנתי את WIN 8 אתמול ויש לי מספר שאלות: יש את המסך החדש הזה שדומה למסך של האקסבוקס איך משתמשים בו? אני יכול להוסיף לשם קוביות כאלה שהיו תיקיות? נגיד תיקיית "תוכנות" "משחקים" וכו?? או להוסיף לשם נניח גוגל כרום? ובעצם להפוך אותו לשולחן העבודה שלי? או שזה לא ניתן? אפשרי להוריד ולהתקין שפה עברית לווינדוס 8? לגבי שולחן העבודה: איך אני שם שם אייקונים של המחשב שלי המסמכים שלי גוגל כרום ובקיצור איך אני מסדר את השולחן עבודה שלי? עוד שאלה אחרונה אני חושב אין התחל ב WIN 8? ובכללי אם יש לכם העצות לשיפור או איזה מדריך למתחיל כזה אשמח לקבל

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by STRENGTH,

אני פתאום לא מצליח לכתוב בעברית לא יודע איך זה קרה.. עשיתי סתם RESTART ואחרי זה לא הצלחתי לכתוב שוב בעברית..מה אני יכול לעשות?? ואני מצטער אם זה לא קשור לפה אני לא יודע בדיוק לאיפה זה קשור אני מאמין שזה קשור לווינדוס

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היי, מישהו נתקבל בבעיה שלמרות שהמודם מחובר אין כול תקשורת לאינטרנט וזה קורה לאחר בין 40 ד' לשעה שבהם יש לי תקשורת מעולה במודם, מישהו מכיר שיטה או תוכנה שיכולה לעזור ? אני מאמין שזה בעקבות ניסיון לשפר את מהירות האינטרנט בעזרת תוכנה שהורדתי המהירות שופרה אך משום מה החלו הבעיות. אני משתמש במודם חיצוני של USROBOTICS 56K ו-WIN98 ספק האינטרנט : אינטרנט זהב. נ.ב. כבר זמן רב שאני עוקב אחר האתר שלכם ונהנה מהכתבות, והחדשות !!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by huhxd,

שלום לכולם, אני רוצה לפתוח סרבר על המחשב שישמש לאתר שאני רוצה לפתוח. אשמח לדעת האם WINDOWS SERVER יכול לעזור לי ואיך. כעקרון אני רוצה לפתוח APPLICATION בFACEBOOK דרך FACEBOOK DEVELOPERS והבנתי שאני צריך בכל מקרה סרבר כאחסון. כמובן שאני רק רוצה להתנסות ולכן אני מחפש גם דרך לפתיחת סרבר חינמי בצורה כלשהי, ככה שאם למישהו יש הצעות אני אשמח לשמוע גם כן. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. יש לי מחשב עם מערכת הפעלה XP PRO שלא מצליח לעלות לשולחן העבודה. כשמאתחלים את המחשב אני מקבלת הודעת שגיאת מערכת : (לא נמצאה נקודת כניסה) - לא היתה אפשרות לאתר את נקודת הכניסה SHGetFileInfoW של ההליך בספריית הקישור הדינאמי SHELL32.dll אחרי שאישרתי את ההודעה קיבלתי הודעה נוספת : טעינת קובץ DLL בשם msgina.dll עבור ממשק המשתמש לכניסה למערכת נכשלה. פנה אל מנהל המערכת כדי להחליף את הקובץ DLL או שחזר את קובץ DLL המקורי. אחרי זה יש לי לאשר "הפעלה מחדש" שכמובן מביאה אותי שוב להודעה הראשונה... האם ישנה אפשרות לסדר בעיה זאת ללא פירמוט? אני זקוקה למחשב בדחיפות :'( תודה לעוזרים. עריכת המודר: כותרת.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים