Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,239 דיונים בפורום זה
-
תראו היה לי משתמש בווינדאוס אחר כך היה איתו בעיות והיה לי דברים חשובים בו. עשיתי עוד חשבון בשביל למחוק את הקודםושאני ישתמש בחדש אבל עם הקבצים של הקודם. אבל זה לא שמר לי על השולחן עבודה אבל יש את זה ב C:\Documents and Settings וכתוב את המשתמש אבל שאני בא להיכנס לתיקה כתוב ''אין גישה ל C:\Documents and Settings\name הגישה נדחתה'' איך אני יכול לעקוף את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את המחשב במסך של הכניסה איפה שכתוב ברוך הבא אני לא יכול להיכנס למשתמש כל פעם שאני לוחץ עליו הוא נכנס לרגע ויישר מתנתק ועושה שומר את ההגדרות שלך .. הצלחתי להיכנס למצב בטוח יצרתי עוד משתמשים כלום לא עוזר... מישהו יודע מה הבעיה בבקשה זה דחוףף!!?? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
התקנתי את הווינדוס החדש התקנתי את כל הדרייבר של הצ'יפ (nForce 4 Ultra) את הדרייבר שמיוחד ל 64 ביט מן הסתם. בכל מקרה , הכל עובד סבבה , חוץ מהכרטיס קול , הוא מותקן במחשב , ואני רואה שהוא מותקן במחשב. אבל אני לא מצליח לשמוע כלום. גם משום מה זה התקין לי רק את ה NvMixer ואני זוכר שבווינודס הרגיל היה לי את ה Nvtune נראה לי , ששם הגדרתי את הכרטיס שאני משתמש ביציאה הדיגיטלית ולא באנלוגית. (ניסיתי לחבר את הרסיבר גם ליציאה האנלוגית) בכל מקרה , הבעיה לא ברסיבר , הוא מוגדר כמו שצריך כבר תקופה ארוכה. זה משו עם התוכנה\דרייבר\ווינודס. תודה. :-* נ.ב - לוח אם Msi K8n Neo4 nForce 4 ultra
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1001778957&start=0]תוכנה[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, זו פעם ראשונה שלי בפורום (אני מקווה שאני במקום הנכון כי הממשק פה ממש מבלבל...) אני חייבת עזרה דחוף!! הכרטיס קול שלי אינו עובד משום מה לאחר שהותקן windows ניכנסתי ל control panel: sounds & audio devicesוכמעט הכל שם אפור! אשמח לשמוע תגובה מהירה תודה.
-
- 22 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה בשיחות וידאיו/קול כאשר אני בא לדבר הצד השני אינו שומע אותי מהמיקופון אלא את מה שקורה לי במחשב לדוגמא: אני מקבל הודעה חדשה אז יש "הו הו" הוא שומע אותו אני שומע אותו טוב והכול רק מיקרופון אני לא מצליח לדבר ואני כבר ניסתי 3 מיקרופונים כרטיס הקול שלי הוא Realtek AC97 Audio האם אפשר לסדר זאת? (התקנתי כבר את הדרייבר של הכרטיס קול)
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! עד לפני כשבוע - שבועיים המחשב שלי היה מאפשר כתיבה בעברית ובאנגלית ביחד. אך כרגע הוא לא! שני השפות מותקנות אצלי (בדקתי בהגדרות) אך ברוב הישומים כמו ישומי OFFICE, INTERNET EXPLORER ואפילו BABYLON אני לא יכול לשנות את השפה מאנגלית לעברית, כדי לעשות זאת אני חייב להגדיר את השפה כברירת מחדל ב-CONTROL PANEL וזה ממש לא נוח לעשות את בכל פעם! ב FIREFOX למשל זה כן עובד ואפילו בפוטושופ זה עובד אבל בהרבה תוכנות אחרות זה לא! למישהו זה קרה? ואיך אפשר לתקן בעיה זו?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
על מחשב עם Win XP SP1 יש בעיות חמורות לכתוב עברית רק באספלורר. העיברת הותקנה כמו שצריך על המחשב ב-100 אחוז. הבעיה היא כמו שמותארת בתראד הבא - http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=24234.0 לא מצאתי שום זכר לשתי התוכנות המוזכרות וסריקה עם norton ו-adaware לא העלו כלום עצות?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
תראו יש לי במחשב אקספי התקנתי את כל מה שצריך נגד הבלאסטר והכל בסדר.. עכשיו עשיתי רשת עם עוד מחשב שבו מותקן 98 בשנייה שבה שיתפתי את החיבור לאינטרנט המחשב השני קרס אני מעריך שזה הבלאסטר כי הוא מכבה את המחשב עכישו השאלה שלי איך אני מונע את הבלאסטר ב98 ?? זה לא אמור לפעול רק על אקספי???
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
חברייה אנא עזרו לי יש לי בעיה בלהיכנס לכוננים במחשב, כאשר אני לוחץ עליהם המחשב שואל אותי עם איזו תוכנה לפתוח אוותם. איך אפשר לבטל את האפשרות הזאת ושזה יחזור למצב הקיים הרגיל תודה
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
החלטתי היום להתקין SP2 אז אני נכנס ומעדכן והכל סבבה וכאשר אני מגיע להתקנה יש error הזה עד שהורדתי ועכשיו זה? מה לעשות בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
חסרים לי קבצים בלוח הבקרה שלי בוינדוס. הנה תמונה: http://www.razdotcom.be/upload/uploadFiles/cp.JPG כמו שאתם רואים, אין כמה וכמה אייקונים בלוח הבקרה (כמו בקרת משתמשים וכו'...) מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? תודה ושבת שלום, רז.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי שני מחשבים (המחשב שעכשיו אני כותב ממנו עכשיו הוא התקין) אז במחשב השני יש בו WINXP+SP2, והבעיה בו שאני לא יכול לכתוב בעברית בתוך האקספלורר , לדוגמא: בתיבת שיח של החיפוש, בפורומים וכו' וכו'. הנה דוגמא לאיך שזה כותב כשאני מנסה לכתוב בעברית. ככה זה נראה: ג?ח ?‗דח?ג ?‗ד?י?ח ג?‗ד?ח?י‗????‗ד??ח‗??די??ח?‗?דיט?ג?ד??י??‗?י'חד??‗?די ?‗י?ד‗?יח??ח?‗ד?גי‗?ד??י?‗ג??טח?י?‗?ג?‗??חד?‗???גהיח???ה?יח'??‗?ד??י?ג‗?ד??‗???י???‗ח'י?ח???‗ ??י‗????‗?די?ה?יחד‗??????‗ד???‗?ד?י???‗?ד??ג?‗ד???ג‗ד????גה???‗?גיה,‗ג?ה??י‗גה???‗ג?י?ה??י‗גה?? ניסיתי להסיר את השפה העברית מהמחשב ולהתקין אותה שוב אך זה לא עזר. יש לכם עצה מלבד לפרמט?
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי לפטופ Toshiba Satellite c655-s5082 מה שקרה שהורדתי WINDOWS 7 , הכנסתי אותו לDOK , עשיתי בהגדרות בBOOT שיקרה מUSB , זה קרא את הווינדוס וכעבור מספר שניות אחרי שהווינדוס רץ , זה העלה מן בדיקה כזאת שזה עושה להארדיסק עם הבנתי נכון את הבדיקה , אחריה זה אמר לי לעשות FINISH. ואז זה עשה RESTART . אחרי זה המחשב עלה רגיל , עשיתי ריסטרט , והF12 והF2 לא עבדו יותר , לא הצלחתי להיכנס לBOOT ,ואז ישר אחרי שזה מציג את המסך של TOSHIBA עובר למסך שחור עם קו כזה - " _ " וזהו .. בבקשה עזרה , זה לא לפטופ שלי ואין לי מושג מה הבעיה כאן , נסיתי לרוקן את הדיסק און קי , ולחבר , או בלי הדיסק און קי לנסות להעלות את המחשב , נסיתי להשים ווינדוס אחר בDOK ..נסיתי להכניס דיסק ללפטופ.
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד Lenovo s10-3 ומאז שקניתי אותו אני לא מצליח לשנות את הרקע בשולחן עבודה והוא נשאר לי עם הרקע של של הווינדוס 7 הרגיל בקיצור מישהו יודע איך לשנות את ההגדרות האלה שאני יוכל לשנות את הרקע במסך בבקשה תגובות
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה קרה לי אתמול ואני לא יודע איך... http://up49.siz.co.il/up1/aguonm3j1uw4.jpg תסתכלו על מה שמסומן באדום לדוגמא בולטת ... איך אני מסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני משתמש בחלונות xp גירסה ביתית. כרטיס מסך nvidia geforce 2 .לפני מספר שבועות התחילה לי בעיה במסך (samsung 750s( הוא כל הזמן נכבה ונידלק בקצב מהיר. לפעמים הוא עובד בסדר ופתאום מתחילה אצלו התקפת "הפליקרים" שלו. שלחתי למעבדה ושם אמרו שהם ניסו להחליף את כרטיס המסך והמסך ושהבעיה לא ניפתרת. לאחר כמה ימים של ניסיונות חוזרים ונישנים הם הרימו ידים לגמרי והחזירו לי את המחשב. אז מה יש לעשות בכל זאת? מישהו ניתקל בבעיה כזאת? help!
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי בעיה במאחה דיסק מנהל התקנים והחיפוש של הווינדוס כשאני מפעיל את המאחה או המנהל הוא כותב לי MMC cannot open the file (וכו') אם אני נכנס לתוך הMMC אני יכול להפעיל מאחה.. אם אני מנסה להפעיל את המאחה מהרוט או לערוך אותו הוא נותן לי את אותה הודעת שגיאה... ככה זה בקשר לכל הכילים של הMMC כשאני נכנס לחיפוש הוא כותב a file that is required to run search companion is missing והפיתרונות מהאתר של מייקרוסופט לא עוזרים....(יש לי XP 64X SP1 ) והדבר הזה שהם אמרו להוריד ושזה יסדר לי את זה לא עבד גם... אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח כי אני נואש... תודה...
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני מנסה להקים רשת בין 2 מחשבים ללא ראוטר אני רוצה ככה שאחד המחשבים יתחבר לשני וממנו יהיה לו גישה לאינטרנט במחשב שיש לו אינטרנט בהתחלה כשנכנסתי לחייגן בשביל לאפשר זאת והייתי נכנס לadvanced האקספלורר היה קורס ובגלל זה הכנתי חייגן חדש שעכשיו לא עושה בעיות הנה תמונה מההגדרות המתקדמות של החייגן (זה שונה מהתמונה במדריך): אבל הכרטיס רשת עושה בעיות הנה מה שאני מקבל כשאני מנסה לעשות רשת : עכשיו השאלה שלי היא האם ניתן לסדר את זה מבלי לשחזר מן הסתם אני רוצה לציין ששתי המחשבים מזהים אחד השני אבל אינטרנט ;\ עריכה::: מצאתי את זה באתר של מיקרוספט : http://support.microsoft.com/kb/823775 הבעיה היא שאני לא רוצה לשחזר ומצד שני כשאני רוצה להתקין את הוינדוס אין לי אפשרות…
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה. כשאני נכנס לתיקיה עם יותר מסרט אחד הוא קורס, הורדתי את כל העדכונים
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
טוב חברה כל פעם שאני מנסה לפתוח את המדיה פלייר אני רואה את ההודעה הנ"ל, ניסיתי כבר כמה מדריכים באנגלית אשר טענו כי ניתן למצוא פתרון לבעיה אבל אף אחד מהם לא הצליח . אולי אתם תצליחו :-\ תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
שלום המדיה פלייר התחיל להפעיל סרטים מסוימים בהילוך איטי. זה כנראה התחיל כשהפעלתי במקביל גם את הנגן של קריסטל. בינתיים מחקתי את הנגן הנוסף והפעלתי מחדש, אבל זה לא עזר. לגבי האקספלורר, רציתי לדעת אם יש אפשרות לגרום לו לא לעלות אוטומטית בזמן ההפעלה של המחשב (בלי להסיר, רק שיעבוד כשאני אפעיל אותו)?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דיסק של WINXP SP3 בעזרתו אני מנסה לפרמט ולהתקין מחדש הכל הולך טוב ויפה כל השלב עם המסך הכחול הוא מפרמט ואז מפעיל את המחשב מחדש ופה אמור להתחיל כבר ההתקנה עצמה של ה WIN עד כמה שידוע לי מה שקורה בפועל זה שהוא שוב חוזר למסך הכחול וכו'. מה יכול ליהיות הבעיה ומה אני אמור לעשות ? תודה..
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, במהלך ההתקנה של הווינדוס (בחלק של בחירת הדיסק קשיח ) מופיעה לי השגיאה הבאה : מנהל התקן נדרש של כונן תקליטורים\DVD אינו זמין. אם יש לך מנהל התקן בתקליטון, תקליטור, DVD או כונן הבזק מסוג USB, נא הכנס אותו כעת. הערה: אם מדיית ההתקנה של windows נמצאת בתוך כונן התקליטורים/DVD. ניתן להוציאה בבטחה בשלב זה." ניסיתי התקנה גם דרך USB וגם דרך CD, ניסיתי כמה גרסאות , ועדיין הבעיה חוזרת על עצמה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-