Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי הודעת שגיאה : Process1_ Initialization_Failed מתי ש Windows 7 Ultimate עולה להתקנה , בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות , פרסמתי במלא פורומים את הבעיה הזאת ואף אחד לא יודע ! בבקשה אחים שלי תעזרו לי אני מת להתקין .!~ )))
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בגוף הנושא פחות או יותר. בווינדוס XP אפשר להגדיר logon hours באמצעות הפקודה net user, אבל איך אפשר להגדיר למערכת לעשות force logoff כאשר הlogon hours שלו עברו, אם בכלל אפשר? אהה, כמובן כל העניין מדבר על מחשב ומשתמשים לוקאלים בלבד, אז לא ממש מתחשק לי לעשות dc-promo או להקים דומיין רק בשביל זה. תודה מראש, ניצן.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז אחרי שהמחשב שלי חזר מתיקון ( החלפת לוח אם ) החלטתי שאני רוצה שיהיה בו XP ולא VISTA. עשיתי פירמוט והתחלתי התקנה , אבל ההתקנה נתקעת (די בהתחלה - קצת אחרי שאני מסמן שאני מאשר את ההסכם),כשרשום שנשאר~34 דקות. ניסיתי לפרמט עוד פעם - ולהתקין עם עותק אחר שיש לי ואותו הדבר קורה - נתקע ב34 דקות. אחרי הרבה זמן שהוא תקוע אני מקבל מסך כחול - והתקלה : stop: 0x000000F4 (0x00000003,0x899B97D8,0x899B994C,0x805D299C יש רעיונות? תודה מראש!!!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. מותקנת במחשב שלי ה OS פעמיים. אני רוצה להסיר אחת...איך עושים? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חפרתי ברשת ולא מצאתי תשובה במחשב שלי הייתה מותקנת תוכנת win xp sp2 רציתי לעשות dual boot והתקנתי את win7 בכונן אחר מה שקרה בעלית הווינדוס עולה win7 ואין זכר ל win xp שני התוכנות הם 32 ביט אני חייב את הxp בשביל תוכנות שאינן עובדות עם win7 תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מיקרוסופט מציע לאמריקאים רישיונות לויסטה ולעוד כמה תוכנות בחינם, בתמורה למעקב אחרי הרגלי השימוש שלהם בתוכנות (למשך 3 חודשים), גם ע"י סקרים וגם ע"י תוכנה שמותקנת ועוקבת. http://wfp.microsoft.com האם היית מסכים לזה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מסוג lenovo s10-3 הפועל במערכת הפעלה ווינדוס 7 סטרטר. אחת למספר שבועות בעת הפעלת המחשב נפתחת תוכנת שחזור שלוקחת חצי שעה ובסוף רושמת שלא הייתה הצלחה לשחזר(תודה על ההמתנה) במקרה הרע זה מוחק את המידע מהמחשב שבועיים אחורה. אבל לעניין, לאחר הפעם האחרונה שזה קרה התחילה להופיע פתאום סיסמת התקנה מוזרה בעת הפעלה של המחשב או התעוררות ממצב שינה. הניחוש המוצלח היה 1234567. לאחר הכנסת הסיסמא המחשב פועל רגיל. למישהו יש הסבר לסיסמא ואיך אני מבטל אותה. בתודה ליעד
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי SP3 בשני מחשבים שונים עם שתי מערכות הפעלה מקוריות ולאחר ההתקנה הופיעה בשני המחשבים חלון של התקנת חומרה חדשה. במנהל ההתקנים הופיע high definition audio למרות שבביוס בטלתי את האפשרות. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. Vista 64bit עם 6GB RAM. יש סיבה להשאיר את הזיכרון או שדי בטוח לכבות? א. יש תוכנה צד שלישי שתראה לי במדויק כמה זיכרון המערכת צורכת ברגע נתון על מנת שפשוט אשפוט לפי המצב בשטח אם יש או אין צורך? ב. יש אפשרות שהזיכרון הוירטואלי יופעל רק כשנגמר המקום בRAM? (נראה לי אופטימלי..) תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעת ההתקנה חילקתי לא נכון (כנראה) את הדיסק ואני רוצה לשנות את החלוקה. הבעיה היא שאני רואה במחשב שלי רק חלק מדיסק קשיח שיש לי, ולא את כולו. כיצד עליי לבצע זאת חלוקה מחדש?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה, כאשר אני מחבר כונן USB למחשב שלי, אז XP מזהה שחיברתי את הכונן אבל לא נותן לי גישה אליו. צריך להדגיש שאין פה בעיה של הכונן, או של חיבורי ה-USB (בדקתי בויסטה וזה עובד מצויין). אני כבר הסרתי והתקנתי מחדש את הדריברים של כל חיברי ה-USB שיש לי במחשב, וזה עדיין לא עזר. ניסיתי לעשות sfc /scannow עם דיסק של XP ועדיין לא עזר. יש לי חשד שזה משהו בריג'סטרי (אין לי כוח לפרט). אז למשהו יש עצה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש הסבר למה אני לא יכולה לפתוח קבצים מדיסק און קי בווינדוס 7 64 ביט? לדוגמה העברתי קבצי mp3 לדיסק און קי ממחשב xp. במחשב אחר שמותקן בו וינדוס 7 64 לא ניתן לפתוח, הקבצים מופיעים בחלקם וכתוב שהגודל הוא 0.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו ניסיתי להתקין את הווינדוס נכנסתי לדיסקט עשיתי e:\setup.exe לא פעל זה אומר לי שהוא לא יכול לקרוא מכונן e וגם עשיתי שהמחשב יפעל ישר מהסידירום וזה שוב העלה לי את זה לתקליטון מה צריך לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני רוצה להכין התקנה אוטומטית של XP PRO עם קובץ תשובות מוכן ולהוססיף גם תוכנות אפילו להתקנה... אני מכיר תוכנה בשם Nlite שיודעת להכין תשובות מראש כמו הסידי קי וההגדרות משתמשים ולעשות כל מיני הגדרות מראש אבל אני מחפש מדריך בעברית שמסביר איך לעשות את כל הסיפור של התקנה אוטומטית בלי התערבות המתקין בעצם לשים את הדיסק וההתקנה תהיה אוטומטית לגמריי...וגם יותקנו בנוסף למערכת ההפעלה כמה תוכנות מסויימות שאני רוצה... מי שמכיר מדריך בעברית אני אשמח מאוד לדעת עליו....כי באנגלית אני מכיר כבר אבל זה יותר מידי לקרוא....(: תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, החל מאתמול מופיעה לי בחלק לא מבוטל של אתרים הודעת השגיאה הבאה (קונקרטית בכרום): This webpage is not available ERR_NAME_NOT_RESOLVED כשזה לא מופיע, אני מקבל שגיאה של "האתר הזה לא בטוח". הודעה לא שונה משמעותית מופיעה גם באקספלורר ובפיירפוקס. ניסיתי לשנות תאריך ושעה (שיטה שהוצעה), לעשות proceed (בהודעה של "האתר הזה לא בטוח"), למחוק browsing data, לעשות ריסטרט ושום דבר לא עזר. מה עושים? :\ תודה, אורן עדכון: כשעברתי ל-wifi אחר, הכול הסתדר, אבל אני רוצה לעבוד על ה-wifi הרגיל שלי :\
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הועתק מ PCSTATS Forums. How to make Windows Mail work in the Windows 7 Operating System Many people have been disappointed to discover that Windows Mail is not included in Microsoft's Windows 7 operating system. In it's place is a new email program called Windows Live Mail that's earned its fair share of scorn. Windows Live Mail does have nearly the same feature set as Windows Mail, except for a few crucial areas which seem to be deal breakers. In Windows Live Mail; 1) Email accounts are listed separately in the left column instead of combined into a single Inbox. With multiple email accounts this can get messy, fast. 2) Importing email from other mail programs can be m…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע win xp pro (לא נראה לי שהוא בגרסה של x64 - של ה64bit או שהוא תומך במעבד כפול ליבה) ויש גם את הגרסה היותר חדשה שכן תומכת ב64bit או בליבה כפולה. או כבר הגיע הזמן לעבור עכשיו לvista או שעדיין מוקדם מדי (אם כל הבאגים השונים אין לי כוח לשבור את הראש) אבל אם יצאה גרסה שעובדת ובלי כל כך הרבה באגים (התוכנות לא נתמכות, המערכת ההפעלה לא מזהה את רכיבי המערכת וכ"ו) יהיה לי מחשב עם קונרו כך שאני לא יודע איזה מערכת הפעלה יותר כדאית ממה שתארתי (וחס וחלילה לא linux עבדתי בזה במכללה וזו מערכת הפעלה הכי דפוקה שראיתי אולי הכי טובה היא גרסת סוזי 10 אבל זה כבר סיפור אחר)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאמור יש לי תוכנה מאוד ישנה (92') שאני מנסה להריץ על XP ובלא הצלחה. התוכנה עובדת לי מצויין על המחשב הישן מאוד שלי ( MMX 200 64M SDRAM ). כמו שאני הבנתי מה HELP של התוכנה זה שהתוכנה עובדת ב expanded memory - EMS . איך אני מפיל את ה EMS ב XP ??? תודה מראש !!! ד"א מקש ימיני על קובץ הפעלת התוכנה וכניסה לטאב של הזיכרון לא עוזר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה על מחשב אחד להריץ שתי מערכות הפעלה של וינדוס כשאחד מהם תיהיה xp pro ps2 והשניה תיהיה 2003 server כששתיהם יהיו בו זמנית פועלות ויהיה לי אפשרות לדפדף בינהם. יש דבר כזה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכון באתר נענע ... היה פעם כתבה על אך לשפר את מהירות האיטרנאט ואך להאיץ אותה .. מכוון שהגדרות ה windwos אינם מאפשרות לאידסאל בדיוק ... קראתי בנענע עשיתי מה שהיה כתוב שהם להוריד את ה קובץ regedit עכשיו באיטרנאט בגלישה באמת...המהירות השתפרה ... אבל בתוכנות שיתוף... אימלה.....0.1 0.3 1 3 kb לא יודע מזה... באתרים מוריד מהר אבל בתוכנות...כמו אימול מירק כל אלה זה עושה את הבעיה הזאת אך אני ניצל מבלי לפרמט העם יש דרך... לשחזר את ההגדרות המקוריות של windwos מבלי לפרמט את המחשב ?!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שכשהווינדוס נטען, הוא מעלה כמה תוכנות שלו מההרד דיסק לזיכרון הפנימי, מה שקורה אצלי, זה שבמסך של הWELCOM (אני גרוע באייות אז אם יש טעות אל תתרחו לתקן...) המנורה של ההרד דיסק מפסיקה לפעול ולא דולקת כמה שניות, המחשב עושה איזה דילאי מיותר שסתם מציק. בהתחלה חשבתי שזה בעייה בהרד דיסק, אבל כל הבדיקות (שרפשר לעלות על הדעת) לא מצאו שום בעייה. זה התחיל לפני חודש בערך, לפני זה המחשב עלה ב40 שניות בערך ועכשו הוא עולה בדקה ו10 שניות, הסרתי את כל התוכנות שעלו עם הווינדוס והן לא שימושיות (גם כאלה שהיו מותקנות לפני שהתחילה הבעייה...). יש מצב שזה שזה הDIVX החדש שהתקנתי, עם עוד איזה תוכנה שבודקת את מזג האוויר בכל מיני מקומות בעולם (בנוסף לזה שהיא מאפשרת צפייה בקבצי ווידאו דחוסים ו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Sorry for writing in english, but it's easier to type this way A week ago I spilled some water inside my laptop keyboard. At the beginning I couldn't type at all, but now the only problem I have is whenever I click the "n" or "b" keys the caps lock turns on (but the letters appear). Clicking on the actual caps lock key doesn't work. I think the solution wouldn't be to map the caps lock key, but to completely disable its function (as if caps lock function doesn't exists in the system). How can I do it? I'm running Windows 7 Enterprise, and my laptop is HP Pavilion dv9750 Thanks in advance! Tom
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מישהו נתקבל בבעיה שלמרות שהמודם מחובר אין כול תקשורת לאינטרנט וזה קורה לאחר בין 40 ד' לשעה שבהם יש לי תקשורת מעולה במודם, מישהו מכיר שיטה או תוכנה שיכולה לעזור ? אני מאמין שזה בעקבות ניסיון לשפר את מהירות האינטרנט בעזרת תוכנה שהורדתי המהירות שופרה אך משום מה החלו הבעיות. אני משתמש במודם חיצוני של USROBOTICS 56K ו-WIN98 ספק האינטרנט : אינטרנט זהב. נ.ב. כבר זמן רב שאני עוקב אחר האתר שלכם ונהנה מהכתבות, והחדשות !!!