עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by The UnKnown,

the computer got SUCKS .. i cant play anything even icq.... it says i dont have enough virtual memory.. and i have a gig... + 100-500 defined in the virtual configurations. WHAT SHOULD I DO ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. דוד שלי אוהב לצפות במבזקי חדשות באינטרנט (כמו אלה בMSN וONE) הוא משתמש בIE וכשהוא צופה בקטע וידאו כלשהו דרך הIE הקטע נתקע לאחר כמה שניות ואחרי שזה קורה אי אפשר להמשיך לגלוש לאתר אחר ללא ריסטרט. בנוסף לכך הדפדפן קופא מדי פעם ומאלץ אותי לעשות ctrl+alt+del כדי לסגור אותו. מה שמוזר זה שאחרי שנתקע הוידאו בIE גם בפיירפוקס אי אפשר לגלוש. עשיתי עדכונים, סריקת וירוסים וספייווארים וכלום לא עזר. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by nice-1,

בכל גרסא של וינדוז יש אחת מובנית אני חושב, והיום ילדה מהכתה ביקשה את זה ממני ולא הצלחתי למצוא. יש למישהו מושג?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by brami,

אהלן אנשים יש לי מחשב P4 2.4G, 256DDRAM , עם כונן קשיח של 30G ובזמן האחרון ה-WINDOWS עולה לאט , כאשר ה-WINDOWS עולה לוקח לו הרבה זמן לחשוב בזמן הטעינה . ניסיתי לפרמט את הדיסק הקשיח ולהתקין מחדש את ה-WINDWOS אך הבעייה נשארה . ניסיון נוסף שעשיתי הבאתי עוד דיסק קשיח והתקנתי גם עליו ועדיין הבעייה נשארה . ניסיתי גם להוציא ולהכניס את הזיכרון מחדש אך עדיין ללא הצלחה אשמח אם תוכלו לעזור שה-WINDOWS יעלה לי במהירות בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Turbine,

אחרי כמה שעות שהמחשב שלי נשאר דולק... המחשב מתחיל לקרטע.. כלום לא זז טוב, המעבד מתאמץ קבוע !! ורשום בTASK MANAGER שזה ה System Idlle Process .. מה זה?? איך אפשר לעצור את זה או לגרום לזה לא להפריע בצורה כזאת???

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by The UnKnown,

Ok... my friend have 128MB RAM, and many applications require more virtual memory... i think he just need to configure the VM, what do you say ? what should be the configurations ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. טוב אז ככה, יש לי רשת ביתית עם הרבה מחשבים בבית - על כולם יש וינדוס 7. וכולם ב HomeGroup. עכשיו, אני רוצה שממחשב מסוים - היו הרשאות שיתוף רק למחשב מסוים (המשפט לא כזה ברור אז אני אסביר - נגיד אני רוצה שרק לי תהיה הרשאה למחשב storage-pc לתיקיה מסוימת) וכל שאר המחשבים בבית לא יוכלו להיכנס אליה. עכשיו אני יודע שאתה נכנס לתוך תיקיה יש את האופציה הנחמדה של Share with ואז אתה יכול לבחור specific people ..אבל אני לא יכול לבחור שם מחשבים ספיציפיים... רק לשתף לכל ה homegroup או לכל הרשת... אז מה עושים ? איך אני יכול לגרום לזה שרק המחשב שלי יוכל לגשת לתיקיה מסוימת במחשב אחר ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. המשפט המלא הוא : "היה צורך לשחזר את אחד הקבצים המכילים נתוני רישום של המערכת על ידי שימוש ביומן רישום או בערך החילופי. מה/למה ואיך אני מעיף את זה לעזעאל?

9. Started by Epic,

האם ביטול ה-page file יתרום למהירות או שהווינדוס בכל מקרה לא משתמש בו כל עוד יש לו מספיק ראם פנוי? יש הבדל בין virtual memmory ל-page file?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. לפעמים המחשב שלי סתם עושה עצירות כאלה עם העכבר ומשמיע קולות מעצבנים במקום מוזיקה... מה אני יכול לעשות? נמאס לי והזמנתי גם טכנאי שפירמט וסתם לקח ממני כסף. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by badtoyboy,

קניתי היופם כ.מסך תומך DX10, והשאלה שלי - האם עדיף להתקין VISTA בשביל ה DX10 (יש לי 2GB RAM, ATHLON X2 4000+ SEAGATE 7200.11) או להתקין את הפאטצ שמאפשר להשתמש ב DX 10 ב WINDOWS XP ? תודה מראש~!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by galz,

אבא שלי טוען שהוא לחץ לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי\הפעלה. המחשב נכבה, utז הוא הפעיל אותו. מה שקורה מאז זה שהוא נכנס לרגע לחלונות, רואים את התמונת רקע, ואז לפני שכל האייקונים עולים, הוא יוצא החוצה למסך בחירת משתמש. כשבוחרים להכנס למשתמש, הוא כותב שהוא נכנס, וישר כותב שהוא מתנתק, ונשאר במסך הזה. ניסיתי last settings that worked, ניסיתי safe mod. בשניהם הוא יוצא למסך בחירת משתמש. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני מחפש דרך ליצור קיצור דרך לשינוי ההגדרה של מה שקורה כשסוגרים את ה"מכסה" של המחשב הנייד. כרגע מה שאני צריך לעשות כדי לשנות את ההגדרה הוא להיכנס ל advanced power settings ולשנות את ההגדרה ב close lid action למה שאני צריך (או להכנס למצב שינה, או לא לעשות כלום) אני מחפש דרך ליצור קיצור דרך שיעשה את כל זה במקומי. זה פשוט יותר מידי עבודה לשנות כל פעם את ההגדרה הזאת ככה למישהו יש רעיון?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. המעבד הוא CORE 2 DUO E6750 לא אמור להיות איתו בעיה בהפעלת הווידוס ויש לו מין תקיעות פעם ב.. מנהל המשימות מראה לי שאחת מפעולות ה svchost נע בין 40 ל80 % קבועה התיאור שלו הוא host process for windows services א אני ושה בטל משימה המעבד צונח ל 6-1 % אין לי מושג מה זה אבל זה לא היה לפני כן , כמו כן כל הפעלה מחדש של הוינדוס מפעילה אותו שוב. הוינדוס הוא 7 אולטימת32 ביט (X86). יש לי 4G ראם וX600 ati לא אמור להיות בעיה בבקשה לעזור

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Forest14,

לאחר שידרוג של הBIOS, אין יותר התרעה על הTPN אבל לא מצליח לשנות את הCSM בביוס לWINDOWS UEFI (מצליח לשנות, אבל הביוס לא מעלה את ה"חלונות" וחוזר כל הזמן לחלון הביוס.) "חלונות" קיימת אצלי על M2 של סמסונג פרו 1 טרה. תודה

16. Started by avz,

שלום האם תוכלו להפנות אותי להדרכה/הסבר כיצד לבצע התחברות מרחוק במחשב שמותקנת עליו מ"ה WIN7? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי יש לי משחק מאוד ישן שעושה מגוון בעיות במחשבים של היום הצלחתי לפתור את כל הבעיות בעזרת תוספות של פקודות כאילו ואחרות לקובץ עכשיו כשהכל מוכן אני רוצה לקמפל מחדש את הEXE של המחשק ולכלל בתוכו את הפקודות שלי איך אני עושה? כל מה שאני יודע לעשות זה להכין קובץ הפעלה (BAT) ולהגיד לו START A.EXE -COMMAND הבעיה שהקובץ BAT שלי לא יודע לפעול ללא הA.EXE המקורי ככה שכשאני יקמפל את הBAT לEXE הוא לא יהיה עצמאי, איך אני יכול לעשות שהEXE החדש שלי יכיל בתוכו את A.EXE של המשחק וככה הוא יפעל באופן עצמאי??

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by dodhaloy,

שלום כולם, פתאום אתמול נעלמו לי כל החלונות משולחן העבודה (הלינקים), סרגל הכלים למטה קיים ואפשר להיכנס להכל בעקיפין רק הם לא מופיעים ולא חוזרים בשום מצב. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by AmitDanan,

יש לי קבצי מוזיקה עם תמונה עליהם איך אני יכול להסיר אותם? ניסיתי במאפיינים אבל ניתן רק להסיר מידע.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by may-zohar,

אני עובד עם אקס פי פרו בעברית האופציה של "טקסט טו ספיצ" לא עובדת אצלי משום מה כשאני מנסה להפעיל את האופציה דיבור מלוח הבקרה אני מקבל הודעת שגיאה "אין אפשרות לבצע את המשימה המבוקשת משום שלא ניתן ליצור את המנוע הדרוש בחר מנוע שונה/או התקן שמע שונה" אני צריך את זה לשימוש עם תוכנה מקבילה לרוג'ר וילקו בשם ventrilo אין לזה קשר עם זיהוי דיבור למחשב זה מאפשר לכתוב טקסט באנגלית ולשמוע אותו ע"י קריין או להשמיע לאחרים וכיו"ב הנה לינק לאתר התוכנה http://www.ventrilo.com/index.html מקווה שמישהו יוכל לעזור אין לי מושג איזה "מנוע"הם רוצים ממני להתקין

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by XDude,

שלום. יש לי בעיה קטנה בוינדוס... ראיתי מדריך ל Recovery console של וינדוס וזה היה אמור להתקין מחדש את קבצי וינדוס... לא ראיתי הבדל ממש ועכשיו אחרי המדריך כאשר אני מפעיל מחדש את המחשב עולה לי 3 אופציות בחירה של וינדוס, יש את הרגיל שזה ההתקנה הראשונה שעשיתי שזה מה שאני רוצה שיעלה ועוד 2 בשמות אחרים... איך אני יכול למחוק אותם כדי שלא תעלה לי הבחירה הזאת והמחשב יטען את וינדוס הרגיל לבד? תודה...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. זה משהו שבאתר של מיקורסופט אמרו לי לעשות, להיכנס ל-SAFE MODE ולעשות לזה UNINSTALL ! אבל איך עושים אם אני לא מוצא את זה אפילו!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אז לפרמט את המחשב אני יודע. הבעיה היא אחרת... בתקופת ה Windows 98 היה דיסקט איתחול שהייתי שם לאחר הפירמוט וכך יכולתי להתחיל את תהליך ההתקנה דרך הדיסק. משום מה, אני לא מוצא את האפשרות ליצור דיסקט אתחול שכזה ב Windows 2000 ואני מת לפרמט כבר את המחשב. אז מה אתם אומרים? איך אני אמור להתקין את מערכת ההפעלה מחדש לאחר שאני מפרמט את המחשב? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. הנימה הצינית היא כמובן בשל הניסיון המר שהיה לי עם התוכנית הנ"ל. מצד אחד שמעתי שהיא כדאית בשל איכות וידאו וקול משופרים, מה שאני מחפש. מצד שני גם שמעתי שיש איתה בעיות של קבצים שיכולים לרוץ רק אצלי במחשב (שלום קאזה) ושל STREAMING ברשת. חשבתי אולי אצלי זה לא יקרה. קרה. אז מהר חזרתי למצב הקודם עם SYSTEM RESTORE ובאתי לספר. וגם לברר, אולי בכ"ז מישהו הצליח לאלף את הסוררת. אם כן, אשמח לשמוע כי עדיין אני חושב שהאיכות של קבצי MPG ב-MP8 שנשארתי איתו היתה טובה יותר בעבר ומשהו קרה בדרך שקלקל. אין לי מושג מה ואולי תוכלו לייעץ מה ניתן לעשות כדי לשפר את המצב. בתודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by mei,

מאיזו גירסא הכי מינימלית של חלונות ויסטה יש את החלונות התלת מימדיים המגניבים ? תודה !

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.