Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
מאיזו גירסא הכי מינימלית של חלונות ויסטה יש את החלונות התלת מימדיים המגניבים ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://blog.orbmu2k.de/sidebar-gadgets/volume-control-sidebar-gadget זה gadget ממש נחמד. מאפשר לשנות ווליום עם הכפתור של העכבר ונותן ויזואליזציה לעוצמת הקול בערוצי סטריאו. לחצן אמצעי עושה מיוט. לחיצה כפולה פותחת מיקסר.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו ניסיתי להתקין את הווינדוס נכנסתי לדיסקט עשיתי e:\setup.exe לא פעל זה אומר לי שהוא לא יכול לקרוא מכונן e וגם עשיתי שהמחשב יפעל ישר מהסידירום וזה שוב העלה לי את זה לתקליטון מה צריך לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב שכחתי כמו גאון את הסיסמא למנהל המערכת אבל יש לי משתמש בלי סיסמא אך יש לו הגבלות כגון להתקין דברים וכו'... יש איזה תוכנה או דרך או משהו ע"י כתיבה בהפעלה/cmd שאני יוכל להכנס למשתמש מנהל מערכת או למצוא את הסיסמא שלו? מבלי לשנות את הסיסמא? דרך אגב גם למצב הבטוח יש סיסמא למשתמש administrator אבל יש עוד משתמש ללא סיסמא...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך לכל השדים והרוחות אני יכול להיפטר מה-WMP9 הדפוק הזה שהתקין את עצמו בייחד עם SP2, ולחזור חזרה ל-WMP8 ? זאת פשוט תוכנה גרועה בטירוף. WMP10 מסדרת כמה דברים נוראים שיש ב-9, אבל יוצרת חדשים וכבדה בטירוף.. אני פשוט רוצה לחזור ל-WMP8 שהיה לי לפני התקנת SP2.. יש דרך כלשהיא ? ולא, אין קשר עכשיו לשימוש בתוכנות אחרות, כי אני עושה את זה בכל מקרה (MediaPlayer Classic, בעיקר, שאגב אין לה שום קשר למייקרוסופט והיא ממש טובה) אבל אני עדיין רוצה את WMP8 כ-default כי היא פשוט נוחה יותר בפעילות יום יומית.. כל עזרה תתקבל בברכה, תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה המפרט שלי Intel Core 2 Quad Q6600 2.66GHz + AC Freezer 7 Pro ¤989 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=872 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset ¤505 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5 ¤415 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=965 Connect3D Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤1360 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1262 Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case ¤300 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1335 SeaSonic M12II 500W Cabel Management A.PFC PSU ¤499 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1021 הרכבה של מחשב חדש מעל 3000 שקל - Assembly - New Compute…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 הארד דיסקים במחשב. כל אחד מהם מחולק ל-2 מחיצות. מותקנת ויסטה (התקנה חדשה מיום שישי). משום מה כאשר אני מקלילק פעמיים כל אחד מהכוננים (מלבד C) הוא שואל אותי באיזו תוכנה להשתמש ע"מ לפתוח את הכונן (אותה תיבת דו שיח של פתיחת קובץ שאינו מוכר למערכת ולא משוייך לשום תוכנה). ברור לי שפרמוט יתקן את הבעיה (כנראה משהו בסקטורים הראשונים) אך יש פתרון אחר? ד"א, אם אני באקספלורר בוחר כתובת שניגשת לכונן אין שום בעיה (כלומר זו לא בעיית חומרה, רק הגדרה של המחיצה או משהו).
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם 4GB זיכרון, התקנתי עליו windows 7 ultimate 64 bit . כאשר אני נכנס למאפיינים אני רואה שהוא אכן 64bit אבל מזהה רק 3.76GB זיכרון ולא את כל ה4. כמו כן בכנן C אני רואה גם program files וגם program files X86 האם זה תקין? כאשר אני יוסיף זיכרון למחשב הוא יזהה לי יותר מ4GB ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תסתכלו בתמונה ,מה מוזר פה ? איך זה קורה? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי windows xp ופתאום המחשב לבד נכבה ושאני בא להפעיל אותו הוא פועל אני רואה את הנתונים ואיך שזה בא להכנס לווינדוס המחשב כאילו לא מראה את המסך כאילו המסך מכובה מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שומר מסך שלא בא עם הווינדוס ואני מעוניין להוסיף אותו ידנית (אין לו התקנה) כדי שיהיה שומר מסך (screen saver), אבל אני לא מצליח לעשות את זה עם ווינדוס ויסטה משום מה, הצלחתי לעשות את זה במחשב אחר שיש לי עם ווינדוס XP, מה שעשיתי זה שיניתי את הסיומת של הקובץ ל scr. והעברתי את הקובץ לתיקיית c/windows/system32 וזהו, וכעת יש לי את השומר מסך כאופציה ב XP, אבל לא כך הדבר עם ווינדוס ויסטה, עשיתי אותו הדבר אך כשאני בא לבחור את השומר מסך דרך personalization- screen saver settings אני מקבל את ההודעה הזאת: The system cannot find the file specified, ניסיתי גם להעביר את הקובץ ל c/windows/SysWOW64 שגם שם יש קובצי scr. אבל כשאני רוצה לבחור את השומר מסך הוא כלל לא מופיע ברשימת שומרי ה…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיית פונטים. היא החלה אחרי שהתקנתי תוכנה בשם The Logo Creator. עשיתי לה uninstall, לא עזר, reinstall לא עזר, שוב uninstall לא עזר... (u got the point). הבעיה היא עם הפונט Arial שמאד נפוץ בתוכנות ובאינטרנט. הבעיה היא עם צורתו של הפונט כאשר הוא במצב Bold. כאשר אני רואה כתב אריאל מודגש אז אני רואה מודגש+נטוי. ועוד, בפונט הרגיל של הפורום, כאשר כתב עברי מודגש הוא נראה כמו Tahoma מודגש! עם האנגלית בסדר. הרי הדגמה: בלי לשנות גופן ברירת מחדל: כתב עברי רגיל. כתב מודגש Normal English. Bold English. וב Arial: כתב עברי רגיל. כתב מודגש Normal English. Bold English. זה מה שאתם רואים, ומה שאני רואה: help! :-\ עריכה: אגב ניסיתי למחוק את כל הפונטים בתיקיית Fonts ולה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ל יXP מקורי אך הדיסק התקנה נדפק. האם יש אפשרות להתקין מדיסק לא מקורי ולהשתמש בסיריאל המקורי? זה יהיה כאילו התקנתי מהדיסק המקורי?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. יש ברשותי עותק של WINDOWS 7 ULTIMATE 64 BIT היום כשניסיתי לבצע UPDATE למערכת (KB2387149) הוא נתן לי שגיאה 800B0100 ולא נותן לי להמשיך בעדכון. הורדתי תוכנה ממיקרוסופט שאמורה לעזור ולתקן את זה אבל זה עדיין לא נותן לי להוריד אותו. אודה מאוד לכל העוזרים. :s05: שגיא
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיצד ניתן לבצע הפעלה אוטומטית מתוזמנת של המחשב בכל יום באותה שעה אם בכלל? אני משתמש XP SP2.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כיצד יוצרים דיסק IMAGE ל WIN 7 ? ברשותי מע' X64 ראיתי שאפשר לעשות זאת עם WIN 7 כי יש כבר תוכנה אבל היא לא מאפשרת לבחור ספריות האם יש משהו מתקדם יותר ? בעבר ניסיתי לעשות זאת עם תוכנות מבית arconics הרס לי את המערכת פעמיים אני מחפש משהו טוב ויציב ניסיתי גם עם התוכנה שבאה עם NERO 10 הבעיה שתוכנית גיבוי עולה ללא עכבר - פתוח להצעות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן, כשאני מפעיל את המחשב מחדש כבר זמן מה (חצי שנה בערך) מופיעה לי תכתובת על המסך שניה לפני שזה מגיע למסך של ווינדוס, בו רשום "boot.ini Failure, booting from...." מתכוון שהוא עושה בוט ממקום אחר, ואז הווינדוס עולה ללא בעיות. המחשב עובד קצת מוזר בזמן האחרון ורציתי לדעת האם ההודעה הנ"ל פוגעת בביצועים, או של הווינדוס או של המחשב עצמו? לדוגמא נעלם לי המסך של BOOT.INI כשאני עושה MSCONFIG, צירפתי תמונה לכך. כרגע אני לא יכול לבטל את אחד המעבדים בשביל משחקים ישנים (POP וכדומה בשביל אחי הקטן). ממתין לתשובה, תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך 22 מזה מספר חודשים. אני שם רזולוציה 1680 *1050 ואחרי הדלקה מחדש של המחשב הרזולוציה חוזרת 1024 * 768. למסך מחוברים שני מחשבים מחוברים דרך kvm switch, במחשב אחד זה קורה כל הזמן, במחשב השני זה גם קרה בהתחלה והפסיק. יש איזה רעיון למה זה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי חלונות 7 וגם תוכנה לעדכון דרייברים.ישנם כמה דרייברים שאינם חתומים.לא ברור לי האם זה מסוכן או זהירות יתר?.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד הרבה בתחנות אינטרנטיות ויש לי בעיה במערבל סטריאו. הבעיה היא שאני לא מצליח ליצור ערבול של המיקרופון עם המוסיקה ביחד, זה מוסיקה או לדבר, אין מצב כזה ביחד. בעיקרון אני צריך לשחרר את הסטריאו מיקס שיהיה לי אפשרות לערוך אותו. תודה מראש לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה אנשים תשמעו אתם חייבים לעזור אני צריך לדעת מאיפו Mשיגים windows XP Gmaer Edetion בבקשה תעזרו לי :-\
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מחשב בעל מפרט חזק (ניתן לראות פירוט בצד) וכאשר אני מנסה להעביר קבצים בין שני הארד דיסקים (למעשה אחד מפוצל), או כאשר אני מחלץ קבצים ב- WINRAR הוא פשוט נתקע לי, מחליט לשבות על דעת עצמו (כמו המורים) ואחר כך חוזר לעבוד כרגיל (כמו המורים) בסוף ההעברה. אני ממש משתגע מהתופע הזאת!!! זה פשוט נוגד כול היגיון, הוא לא מגיב לי לכלום אך הוא לא מראה שום סימן שהוא תקוע וכאשר הוא מסיים הכול חוזר לקדמותו!!! בנוסף עוד שתי בעיות קטנות נוספות: הויסטה מעביר מאוד לאט בין הכוננים וגם הסל מחזור תמיד נראה מלא למרות שאני מרוקן אותו. תודה לכול המגיבים!!!!!!!! :s05:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-