עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by itaic,

שלום לכולם, יש לי כונן פיזי אחד שמחולק ל 2 מחיצות ואני מעוניין להגדיל אחת מהן על חשבון השניה. האם ניתן לעשות את זה ב ב disk management בלי שמידע כלשהו ייפגע בשתי המחיצות, וללא פרמוט? ואם כן אז איך? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אהלן נעלם לי הסרגל עיצוב של אאוטלוק אקספרס בעת כתיבת הודעה חדשה(נעלם לגמרי !). הגדרתי HTML וגם סימנתי ב"תצוגה" את סרגל עיצוב ו...כלום. מסרב להופיע. זקוק לעזרתכם. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. הבעיות החלו אחרי ביצוע עידכוני מערכת של חודש אוגוסט. הכוונה להתרסקויות ומסכים כחולים . ב- Safe mode לא הייתה את הבעייה , מה שאיפשר לי לבצע SYSTEM RESTORE לתאריך שקודם לתאריך שבו בוצעו העידכונים . עכשיו אני לא יודע מה לעשות מצד אחד עידכוני מערכת קריטיים הם חשובים מבחינת אבטחה ואילו מצד שני הם מפילים לי את המערכת . מה לדעתכם כדאי לי לעשות? הערה: מדובר בגרסה חוקית למהדרין של מערכת ההפעלה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by athi,

geforce 7900gt amd athlon 4200 זה יפעיל ויסטה טוב?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by nanadav,

פירמטתי לאחי את המחשב. ואחרי הפירמוט המחשב שלו לא קולט את האינטרנט (אנחנו ברשת). שניסיתי להגדיר רשת ביתית אז הוא כאילו לא רואה שיש רשת. והמחשב שלו מחובר לרשת! מי שעוזר לי מלך

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by galz,

אבא שלי טוען שהוא לחץ לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי\הפעלה. המחשב נכבה, utז הוא הפעיל אותו. מה שקורה מאז זה שהוא נכנס לרגע לחלונות, רואים את התמונת רקע, ואז לפני שכל האייקונים עולים, הוא יוצא החוצה למסך בחירת משתמש. כשבוחרים להכנס למשתמש, הוא כותב שהוא נכנס, וישר כותב שהוא מתנתק, ונשאר במסך הזה. ניסיתי last settings that worked, ניסיתי safe mod. בשניהם הוא יוצא למסך בחירת משתמש. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by LRa,

האם קיים משהו טוב?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by McMerc,

יש לי בעיה, כאשר אני מחבר כונן USB למחשב שלי, אז XP מזהה שחיברתי את הכונן אבל לא נותן לי גישה אליו. צריך להדגיש שאין פה בעיה של הכונן, או של חיבורי ה-USB (בדקתי בויסטה וזה עובד מצויין). אני כבר הסרתי והתקנתי מחדש את הדריברים של כל חיברי ה-USB שיש לי במחשב, וזה עדיין לא עזר. ניסיתי לעשות sfc /scannow עם דיסק של XP ועדיין לא עזר. יש לי חשד שזה משהו בריג'סטרי (אין לי כוח לפרט). אז למשהו יש עצה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי מחשב נייד. כשאני מנתק את המחשב מהחשמל הוא עובר אוטומטית ל-power saving. כשאני מחבר אותו הוא חוזר אוטומטית ל-high performance. אני רוצה שישאר כל הזמן על high performance ולא ישתנה אוטומטית. מישהו יודע איך לבטל את הפונקציה הזו? טיינקס.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by gil maimon,

מערכת ההפעלה שלי היא : windows xp ואיך אני יודע אם 32 bit או64?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. כשאני פותח את הדפדפן כדי לגלוש באינטרנט אני יכול לכתוב בלי בעיה טקסט באנגלית, אבל כשאני מנסה לכתוב בעברית אני רואה על המסך ג'יבריש. לדוגמה: כשאני מנסה לכתוב את המילה "מוסיקה" אני מקבל את הצירוף הבא - ??ב?ח?. ככה בדיוק אני רואה את זה. ניסיתי להסיר את ההתקנה של אקספלורר 7 ולהתקין מחדש, סרקתי לספייוור ולוירוסים, החלפתי אנטי ספיי, החלפתי אנטי וירוס, התקנתי מחדש ווינדוס (אחרי פירמוט לא בדריסה) וכלום לא עזר הבעיה עדיין קיימת. ראוי לציין שהיא מופיעה רק בתיבות טקסט בדפדפן ולא במיילים ולא באופיס (לכן אני מצליח לכתוב את הבעיה בעברית בוורד ועושה העתק-הדבק לתיבה ברשת). אשמח לעצת מומחה או מישהו שמכיר את הבעיה, שמי רועי ותודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. אני בטוח שרובכם הגדול מכיר את זה... אחרי שימוש ממושך במערכת הפעלה מתחילים להיות DELAYים כאלה מעצבנים. המחשב כאילו נתקע ל 5 שניות לדוגמא ואז פתאום מריץ את כל הפקודות שאמרו לי תוך שנייה... הבעיה היא שלפני שבועיים בערך התקנתי פה הכל מחדש... זה לא יתכן מה שהולך פה. יש למשהו רעיון? תכלס לא התקנתי משהו מיוחד חוץ מכמה תוכנות צריבה... של DVD במיוחד ו... זהו נראה לי תודה רבה! יניב

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by neogod,

לאחר קניית מחשב חדש החלטתי לעבור סוף סוף ל WIN XP מ WIN2K , אך משום מה ה XP ממש לא יציב : כל הזמן התוכנות קורסות וקופץ החלון של SEND/DONT SEND REPORT הווינדוס מעודכן עד לאוקטובר 06 , ומשום מה לא נותן לי לעדכן יותר מכיוון שחסר אצלי ג'יניוויין !!! אין אפשר לסדר את חוסר היציבות ?!?!??!?! אני כבר משתגע אף פעם זה לא קרה לי ברמה הזאת בווינדוס 2000 !!!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום חבר שלי התקין מערכת 64BIT ויסטה, הוא רצה להתקין גם XP 32 BIT במקביל ומהויסטה לא יכלת להתקין, אז יצרתי לו מחיצה חדשה והפעלתי את הדיסק של הXP לאחר שעשיתי BOOT מDVD ROM. הוא סיים את ההתקנה ועכשיו לא ניתנת לו אפשרות בחירה של מערכת הפעלה. הלוח זה P6T מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by elior021,

שבוע טוב יש לי בעיה מוזרה כשאני לוחץ על כונן c מקש ימני בעכבר רשום לי למעלה פתיחה אוטומטית ורק מתחתיו רשום פתח. שזה אומר לפתוח באופן רגיל אם אני לוחץ פעמיים על כונן c מופיע לי הודעה של פתיחה באמצעות תוכנה כל שהי ואני רוצה לדעת איך מוחקים את הפתיחה האוטומטית הזאת? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by t-tomer,

אני רוצה למחוק קובץ DOC. והוא אומר לי שהוא מוגדר כמקור ואי אפשר לעשות איתו כלום. עכשיו, כשהורדתי את הקובץ הוא בא עם עוד קובץ נוסף, ורק אחד מהם אפשר למחוק (לא משנה מי) והשני עושה את מה שאמרתי מקודם. גם אני פותח קובץ וורד חדש עם השם הזה, אז אחד אפשר למחוק ואחד לא. מה זה הדבר הזה? בבקשה תעזרו לי. נערך ע"י multicore תלמד לרשום כותרות כמו בן אדם ובפורום הנכון.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by tomchook,

Sorry for writing in english, but it's easier to type this way A week ago I spilled some water inside my laptop keyboard. At the beginning I couldn't type at all, but now the only problem I have is whenever I click the "n" or "b" keys the caps lock turns on (but the letters appear). Clicking on the actual caps lock key doesn't work. I think the solution wouldn't be to map the caps lock key, but to completely disable its function (as if caps lock function doesn't exists in the system). How can I do it? I'm running Windows 7 Enterprise, and my laptop is HP Pavilion dv9750 Thanks in advance! Tom

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by matan13,

איך ניתן לעשות זאת בצורה זמנית, כלומר רק לאתחול הקרוב ? אמור לקופץ חלון קטן שמאפשר לבחור את devices שמהם יבוצע יתחול.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי WIN 98 והתחלתי להתקין עליו את 2000 אבל מסיבות שונות ביטלתי את ההתקנה והמסך הזה (בחירה בין שני WIN) מופיע לי איך אני מבטל את המסך הזה של הבחירה בין הווינדוסים אבל אני רוצה ש 98 יפעל

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by mei,

מאיזו גירסא הכי מינימלית של חלונות ויסטה יש את החלונות התלת מימדיים המגניבים ? תודה !

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Nahum2,

אז איך הויסטה ביינתים? יש סיבה לעבור מהXP? אני מתכוון בעקר מבחינן יציבות תאימות. עם הדרייורים החדשים של NVIDIA ו הכל....

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by jambo7,

שלום חפרתי ברשת ולא מצאתי תשובה במחשב שלי הייתה מותקנת תוכנת win xp sp2 רציתי לעשות dual boot והתקנתי את win7 בכונן אחר מה שקרה בעלית הווינדוס עולה win7 ואין זכר ל win xp שני התוכנות הם 32 ביט אני חייב את הxp בשביל תוכנות שאינן עובדות עם win7 תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by shlosi,

שלום לכולם, רכשתי מערכת עריכה חדשה עם 2 מסכים, ואני לא מצליח לשים רקע שונה על כל אחד מהרקעים. משיטוט קצר שעשיתי ברחבי הגוגל הבנתי שווינדוז לא יודע לעשות את זה (יש לי ווינדוז 7) וצריך תוכנה אבל לא ממש צלחה דרכי בתחום. למישהו יש רעיון?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי, הכוונה לכל התיקיות ולא לתיקייה אחת. תודה אופיר

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. http://i.imgur.com/RIzwt.png מה הסיבה לכך ??? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים