Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום . בהודעה הזאת אני ינסה לפרט כמה שיותר על הבעיה , למקרה שהמחשב שוב לא יעבוד. אז ככה לפני כמה זמן נקתע לי המחשב ועשיתי ריסט . אחרי זה ניסיתי להיכנס לאינטרנט דרך הFIRE FOX (אותו דבר דבר היה לי בE של מיקרוסופט) ולא משנה לאיזה אתה ניסיתי להיכנס זה לא נכנס והיה רשום בטאב Untitled וזה אפילו לי ניסה לחפש את האתר . אחרי זה הופיע לי הודעה שצריך להכניס דיסק של WINDOWS כי יש משהו שחסר במחשב . וגם הופיע לי חלון של DOS עם שגיאות (אין לי מושג למה הופעיה לי חלון כזה ) . אחרי שכיביתי את המחשב וניסיתי להדליק שוב הוא לא עלה . אחרי ההדלקה הופיע לי כמה אפשרויות ,להיכנס לוינדוס כרגיל , להיכנס במצב בטוח, ולהיכנס במצב בטוח +אינטרנט. , ויש למטה שעון של 30 שניות בשביל לבחור אפשרות . לא משנה …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בעייה בכל פעם שאני מנסה להפעיל תוכנית מבוססת JAVA אני מקבל הודעה שאני צריך להוריד JAVA VIRTUAL MACHINE כאני מנסה להוריד מהקישור שמופיע לי אני מופנה לאתר של MICROSOFT ששם נאמר לי שלא ניתן להוריד רק את החלק הזה אלא צריך להוריד SP1 , ושכבר הורדתי את החבילה ההודעה אומרת שהSERIAL של WINXP לא חוקי ומפסיקה , יש למישהו פתרון?????- תודה ???
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
קרה לכם פעם שאתם יכולים לסמן כמה קבצים או לבחור את כולם עם ה shift / ctrl על הדסקטופ, אבל בכל מקום אחר במחשב - זה לא ניתן? אני כבר משתגע מזה - לא יכול להעתיק כמה קבצים ביחד וצריך להעביר אותם אחד אחד. כבר הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייברים של המקלדת (microsoft multinwdia) וזה לא עזר. מקווה שמישהו יוכל לעזור...
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
השימושים שלי הם כאלה לשתף קבצים ברשת קווית והזרמתם בין 2 מחשבים הזרמת תכני HD לאותו מחשב ולסטרימר וגיבוי מסמכים מ2 מחשבים. זהו! זהו! זהו! איזה גרסא אני צריך, (מחשב יחסית חלק מעבד sempron 1200 + 1GB RAM) אבל יש מלא כוננים קשיחים
-
- 12 תגובות
- 958 צפיות
-
-
היי, כרגע יש ברשותי הארד דיסק של 500GB שמחולק ל3 כוננים אחד מהם הוא המערכת. השאלה היא כזאת. אני רוצה לשדרג מXP ל7 ואני רוצה לגבות בערך 200GB מההארד דיסק. הקבצים שאני רוצה לגבות נמצאים בשאר 2 הכוננים הנוספים. אז רציתי לדעת אם אני יכול להעביר את כל הקבצים שאני רוצה לשמור כמו, מוזיקה, סרטים, סדרות, ISO's, והורדות. אם אני אשים את כל מה שאני רוצה לגבות על כונן אחד ואפרמט את ההארד דיסק, ל2 כוננים, אחד מערכת והשני מה ששמרתי, ולאחר ההתקנה של 7 אני אעביר את כל הקבצים לכונן של המערכת ואז אפרמט גם את השני. האם זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
מערכת xp פרופשנל. הצילום הראשון של הוא של ה nero 7 השני הוא של ה iTunes 10.5 אני מבין שכנראה חסר או נדפקו לי קבצי dll או משהו מקבצי המערכת. יש אפשרות לאתר אותם ברשת? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לאחת ההודעות בפורום אני מקבל ERROR MSG בסיגנון: כאשר שורות הLINE והERROR משתנות כל פעם הכל התחיל לפני כיומיים כשהתקנתי OFFICE איכס פי ובטעות התקנתי את הFRONT PAGE וחשבתי שהסרה שלו תפתור את הבעייה(אבל לא) קיצר, איך אני עושה לדרק DISABLE או כל פתרון אחר יתקבל בברכה(זה כבר מוציא אותי מדעתי!)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי XP עם אקספלורר 7 הבעיה היא שכל פעם כשיש לי כמה חלונות פתוחים ואני לוחץ על האיקס כדי לסגור את החלונות שבא לי... אז כל החלונות נסגרים! על הלחיצה הראשונה! למישהו יש מושג למה זה קורה? מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את המשחק ואני מקבל שגיאה גירסת מסמך זה אינה תואמת לווינדואס שאתה מפעיל והוא רושם לי לבדוק עם איזה מערכת אני משתמש כדי לראות איזה גרסה אני צריך.. ואחר כך עוד הוא כותב "פנה למפרסם התוכנה" ...עכשיו התקשרתי אליו הוא לא זמין בקיצור יש איזה יציאה מזה או שאני צריך לזרוק את המשחק לפח?
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
כשהתקנתי את SP2 היו לי חששות אז בסיום ההתקנה כששאל אותי אם ישאיר כמה קבצי מערכת כדי שאוכל להסיר את SP2 מאוחר יותר הקשתי YES אבל עכשיו - אחרי כמה חודשים על SP2 אני מאוד מרוצה ממנו ורציתי לדעת איך אני מסיר את אפשרות ההסרה של SP2 ?
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי ערך מסויים שתפריט קליק ימיני שאין לי מושג איך הגיע לשם ומה הוא עושה. (בתמונה למטה, CMD SHELL) ככל הנראה זה שאריות מוירוס שקפץ לבקר את המחשב שלי. כמובן שנפתרתי ממנו בהקדם. מישהו יודע איך מסירים את הערך הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
amd athlon 64 3000 msi nx6600le td256e pci-e 2g ddr 400mhz להתקין או לא להתקין זאת השאלה? תודה
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
חברה יש לי וינדוס ויסטה הום פרימיום ומשום מה הדיימון טולס תוקע לי את המחשב בעוד אותה גירסה אצל חבר שלי עובדת רגיל בלי שום בעיה בנוסף לכך גם משחקים כמו gta iv ו need for speed undercover נתקעים לי בסוף ההתקנה יש crc error משהו כזה ואותו דיסיקים אני מתקין אצל בחר שלי את המשחקים ואין שום בעיה מזה כבר התייאשתי ...המחשב חדש תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש בעיה האחיות שלו!! שנוגעות לו במחשב אז היום הן הגיעו לרמה חדשה הן הצליחו להעלים לו כליל את השורה של "קובץ" "עריכה" וכו... ב"מחשב שלי". זה לא נעלם כי הוא כווץ, ולא בגלל ה V הארור אפילו ניסינו ALT+V להעלות את הView אבל זה רק משמיע קול של שגיאה. לכן אם מישהו יודע אם מכיר את השורה ברגיסטרי שצריך לשנות כדי שזה יחזור או בדרך אחרת תתקבל בברכה...
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תוכנה סוררת שאני צריך להתקין ב 98 לבדיקה, אין גירסה שלה ל98 רק ל 2000 או NT לא זוכר איפה ואיך אבל יש אפשרות לעבוד על תוכנות כאלה כדי שיחשבו שהן מותקנות ב 2000 ולא ב 98. צריך לשנות משהו ב REGISTRY ... מי זוכר \ יודע ?? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי מחשב חדש , התקנתי מערכת הפעלה והכל רץ מעולה. שיניתי את האייקונים של שתי תיקיות במחשב ומאז כמעט כל האייקונים שיש ב "לוח בקרה" נעלמו לי. חשבתי על זה שאולי הקובץ שמכיל את האייקונים (נדמה לי shell32.dll) נפגע אבל לא הייתה לי אפשרות להחליף אותו כי המערכת תמיד עושה בו שימוש. יש לכם רעיון איך לפתור את זה? צרפתי תמונה להמחשת הבעיה. תודה! עריכה: הבעיה נפתרה בעזרת TweakUI [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
טוב, יש לי ספריית מוזיקה די גדולה, בחלק מהתיקיות אני יכול לסדר את המוזיקה לפי שם אמן, מספר שיר וכו', ובחלק אני לא יכול. תמונה:
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
כמה גיגה צריך כדי שויסטה תרוץ טוב ויסטה אולטימיט ואני מתכוון להתקין רק ווינדוס בלי תוכונות בלי כלום כמה צריך כדי שזנ יעבוד חלק תודה
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום אולי מישהו יודע איך לפתור בעיית דפדפן באינטרנט כל פתיחת חלון בקטן וצריך להגדיל, בסרתי והחזרתי את הדפדפו וגם מחקתי היסטוריה ולא עוזר...איך פותרים ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי כמה תוכנות חדשות, פתאום אחרי יומיים עבודה האייקונים אינם מוצגים, כלומר הקיצור קיים אך עם האייקון הלבן של ברירת המחדל ולא של האפלקיציה עצמה.... כיצד ניתן לסדר את העיניין הנ"ל?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מערכת הפעלה WIN 7 STARTER מותקנת על אחת המחיצות במחשב כאשר WIN XP זאת המערכת הפעלה הראשית שלי רציתי לדעת אייך אני מוחק את WIN 7 מהמחשב והאם זה יעלים לי את המסך בחירה שעולה לי בכל פעם שאני מפעיל את המחשב ושלא ימחוק לי בטעות את כל המחיצה שעליה היא מותקנת. ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אהלן ושבת שלום. ובכן,התמונה המצורפת תגיד הרבה יותר מאלף מילים ואני רק אוסיף שברגע שאני מעלה את זה למקס',סוגר את זה ופותח את ה-Winamp לשמוע שיר שוב לא שומעים כלום וזה יורד לרמה הזו. אבל,במידה ואני כבר הפעלתי את השיר ורק אז אני נכנס לשם ומעלה ואז סוגר - הכל בסדר והעוצמה נשארת כבר. אבל שוב יש פה קאץ' - שנגמר השיר והשיר הבא מתחיל זה שוב יורד לרמה הזו. ניסית גם בתוכנות אחרות כמו Bsplayer ככה שזו לא הבעיה של ה-Winamp. יכול להיות שזה איזה וירוס או תוכנת ריגול? סה"כ אין לי מושג כי אני בצבא ומי יודע מה המשפחה עושה על המחשב שלי. עדכון חשוב,עשיתי ריסטרט וזה הסתדר לפי מה שראיתי עכשיו - אין לי מושג מה גרם לזה,לכן אני עדיין אשמח לדעת מה הפיתרון של הבעיה במידה והיא תחזור. עדכון נוסף ומ…
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
התחילה לקפוץ לי הודעה די מעצבת שמופיעה כל 20 דקות בערך... היא נראית כמו הודעה פנימית של המחשב ואומרת לי שהמחשב שלי נגוע בספיוורס ושואל אותי אם אני רוצה להתקין תוכנה שתוציא לי את הספיווארס מהמחשב. אתם יודעים אולי איך להוציא את ההודעה המרגיזה במחשב שלי? האם כדאי להתקין את התוכנה שההודעה מציעה? צילמתי את המסך כדי שיהיה לכם יותק קל לעזור לי: דרך אגב-בתמונה של המסך שלי הצטלמתי בקניון בהרצליה עם השחקנים של אירלנד:רוי קין ועוד אחד שלא מכיר אותו
-
מערכת ההפעלה החדשה של מיקרוסופט יוצאת אל האוויר העולם, ואתם יכולים להשיג אותה כבר עכשיו גם ללא הזמנה ישירה מהחברה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/חלונות-10-כבר-כאן-כך-תעדכנו/
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-