עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by idan1836,

שלום, הבעיה שיש לי עכשיו קרתה לי בעבר ועזרו לי לפתור אותה עם סימון של משהו ברג'יסטרי, אבל אני לא מוצא את התארד שפתחתי שם. הבעיה שלי היא, שאני לוחץ לחצן ימני ומאפיינים של שולחן עבודה, אז יש לי רק 2 לשוניות, איך אני מחזיר את כולן ? זה היה משו ב regedit לפי מה שאני זוכר .. תודה

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  2. Started by Oc_er,

שלום יש לי בעיה בויסטה אולטימט, עשיתי OC למעבד והמחשב קרס, מאז יש אינטרנט אבל המחשב לא זוכר כלום, כלומר הנורטון לא מצליח להתחבר הווינדוס אפדייט לא עובד הדף שלי בIGOOGLE נעלם וכל ה"זכרונות אינטרנט" נעלמו מה עושים? חשוב להגיד שהאינטרנט עצמו עובד

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  3. Started by Goolip,

אז ככה ,אתמול קניתי מחשב נייד HP שמגיעה איתו מערכת הפעלה מסוג ויסטה. אמרו לי בחנות שאני אמור להפעיל את המחשב ולתת להתקנה (שרצה אוטומטית)להתקין את עצמה. אחרי שראיתי שההתקנה רצה שמתי את המחשב בצד וסגרתי את המסך ("קיפלתי" אותו) כשפתחתי אותו הופיעה לי מסך כחול והודעה שההתקנה נעצרה ושהיא צריכה לעשות ריסטרט. המחשב איתחל את עצמו אבל לא חזר להתקין את שאר התוכנה. כרגע אני דיי בבעיה כי המערכת לא הותקנה עד הסוף והאפשריות שלי לעשות משהו הן דיי מוגבלות. אני מניח שאפשר לפרמט אבל חבל לי בגלל שאז זה אומר ש'התבזבזה' לי מערכת ההפעלה המקורית. למי יש עצה מה אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  4. קיים ברשותי כרטיס רשת של 3com דגם 3CRUSB10075. התקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם הכרטיס, והמחשב עדיין לא זיהה את הכרטיס. כלומר, הוא זיהה שיש חיבור, אבל לא את הכרטיס רשת עצמו. לאחר מכן חיפשתי באינטרנט דרייבר שתומך בויסטה, ומצאתי, אך הדרייבר תומך רק למי שיש סיריאל שמתחיל ב-0300, ואצלי הוא מתחיל ב-0200. עכשיו, יש דרייבר כלשהו שכן תומך בויסטה, ותואם לכרטיס? או שאין מה לעשות ופשוט לקנות כרטיס רשת חדש? תודה.

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  5. Started by eglon1,

נתחיל מזה שבעבר הייתה לי את הבעיה הזאת ( לאחר תקלה עם האינטרנט ) אך לא פתרתי אותה . מה אוכל לעשות ? אם אני מתחבר למשחק רשת ההודעה תהיה " כנראה שהאינטרנט שלך נפל " ואם אכנס ל- FIREFOX \ IE7 אקבל הודעה של ה- SUlotion ואם אתחבר לאייסיקיו - ודאי לא אצליח Smiley מה אוכל לעשות אנשים ? מישהו נתקל בתופעה ? (בשורה התחתונה אחרי החפירה אין לי אינטרנט למרות שמוצג לי בסרגל של הוינדוס שיש לי אינטרנט .. ) חשוב לציין - האינטרנט ב- XP ( במחשב פה ליד ) כן עובד, ייתכן והבעיה במערכת הפעלה או שמה רק בקבצי האינטרנט ..(אולי חסימה כלשהי אנערף ) תודה מראש לכולם ויום טוב Smiley

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  6. Started by omry3000,

שלום! מותקן לי על המחשב ווינדוס ויסטה כבר קרוב לחודש ובימים האחרונים יש לי בעיה שהאקספלורר כל הזמן קורס. ביטלתי את המניעת ביצוע נתונים או משו כזה (DEP) וזה עדיין עושה את הבעייה! אם למישהו יש רעיון איך לסדר את הבעיה הזו אני אשמח לעזרה! תודה!

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  7. שלום לכולם, לשכן שלי יש בעיה במחשב הנייד יש לו hp pavellion 6208nr עם ויסטה sp1 ויום בהיר אחד אחרי הדלקת המחשב הוא נתן הודעה שיש בעיה כלשהיא בהתחברות ומפנה אותי ל event log service שלא עולה. טיילתי לאזור ה-services כי הנחתי ששם הבעיה ואכן כמה שירותים שאמורים לפעול (נראה לי לפחות) לא פעלו ושניסיתי להתחיל אותם הוא נתן לי הודעת שגיאה מספר 1068. הרצתי חיפוש בגוגל והגעתי לאתר הבא: http://support.microsoft.com/kb/827328 אבל ניסיתי כבר מקודם להפעיל אותם ואו שזה נותן לי הודעת שגיאה או שזה אומר שזה הפעיל אותם והם מיד ניכבו כי אף תוכנה לא השתמשה בהם. התקלה הזאת באינטרנט גם השביתה (או הושבתה) את החומת אש ואת הסורק אי-מיילים של AVG (לפחות אלה הדברים ששמתי אליהם לב). כל עזרה תתקבל בב…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. יש לי בעיה בעכבר עם ויסטה. כאשר אני לא נוגע במחשב לכמה זמן הוא עובר למצב שינה ובחזרה ממנו לחצני העכבר לא מגיבים. האופציה היחידה היא לחיצה על Ctrl+Alt+Del וכניסה למנהל המשימות, יציאה ממנו ואז הכל חוזר לעבוד. חשוב להדגיש שכשהלחצנים לא מגיבים גם אין תגובה של שולחן העבודה לתזוזת העכבר - כלומר - גם אם אני עומד עם העכבר על תוכנית בשורת המשימות אז אין תגובה והיא לא "נבחרת" על ידי המחשב. אשמח לקבל עזרה בנושא. תודה!

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  9. Started by Gil28,

כשאני פותח את הדפדפן יש דף לבן ולמטה כתוב הסתיים. כשאני סוגר אותו מוצגת ההודעה: "internet explorer הפסיק לפעול ל-windows יש אפשרות לחפש פתרון לבעיה באופן מקוון, בלה בלה בלה. אותה הודעה מתרחשת גם עם פיירפוקס או כל יישום תלוי אינטרנט. רק בפיירפוקס אחרי ההודעה הזאת עולה ההודעה בשורת המשימות: "כדי לסייע בהגנת המחשב, התכונה מניעת ביצוע נתונים גרה את firefox..." זה קורה עם כל דבר הכרוך בחיבור לאינטרנט (אפילו התקנה של ספייבוט) נ.ב אני משתמש עכשיו ב-INTERNET EXPLORER 64BIT, הוספתי אותו למה שה-DEP לא יטפל (רק זה עובד!!)

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  10. Started by amit_amit,

שלום לכולם אני משתמש בויסטה כבר איזה חודש וחצי ולפי איזה שבוע התחילה לי בעיה שכל כמה דקות או שניות (אין זמן קבוע אבל די קרוב אחד לשני) הSEARCHPROTOCOLHOST.EXE קורס והמחשב אומר שהוא מנסה למצוא בעיה... עכשיו זה די מציק לי בעיקר שכותבים בוורד זה מפריע... למישהו יש פתרון לבעיה?

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  11. Started by shimibbb,

יש לי את מערכת ההפעלה בVISTA ULTIMATE ומלפני שבועיים יש לי בעיה איתה:כל פעם שאני מפעיל את המחשב מופיעה לי הודעה של הפעלת וינדווס ויש לי שתי אפשרויות או להפעיל עכשיו ואז צריך לרשום את הקוד או לחכות 15 שניות ו"להפעיל מאוחר יותר" .וחוץ מזה למטה בצד ימין של המסך כתוב לי : windows vista (TM build 6001 this copy of windows is not genuine מה עושים עם זה?

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  12. Started by zozoo,

יש לי ויסטה שבאה עם נייד HP חדש יש איתה בעיה שלפעמים לוקח לה 10 דקות או יותר לעלות ולפעמים צריך כמה ריסטרטים עד שהיא עולה יש לציין שהיא עובדת די טוב כשהיא מחליטה לעלות במצב שינה היא עולה ישר מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  13. חיברתי את הטלויזיה למחשב וויסטה לא נותנן לי לשים אותה עם יותר מ25 הרץ שזה ממש פוגע באיכות של הסרטים יש לי 8600 עידכנתי את הדרייברים וכלום זה לא עוזר למישהו היתה אולי אותה בעיה ויכול לעזור לי?? אני כבר ממש לא יודע מה לעשות והפתרון היחידי שנראה לי זה פשוט לשים שוב xp וזהו

14. Started by Gil28,

כל כמה פעולות שקשורות לסייר וינדווס הexplorer נסגר והוינדווס מפעיל אותו מחדש... פירוט: שם אירוע בעיה: APPCRASH שם היישום: explorer.exe גירסת היישום: 6.0.6000.16549 חותמת הזמן של היישום: 46d230c5 שם מודול התקלה: StackHash_3284 גירסת מודול התקלה: 6.0.6000.16386 חותמת הזמן של מודול התקלה: 4549bdc9 קוד החריגה: c0000374 היסט החריגה: 000af1c9 גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6000.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף 1: 3284 מידע נוסף 2: ac4807bfc0071468be9411181549f7d9 מידע נוסף 3: 4031 מידע נוסף 4: a9ecb89baba6f9ad702241251d592f13

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  15. Started by Vaknir,

יש לי ויסטה וכל פרק זמן לא מוגדר האינטרנט מספיק לפעול, וזה קורה מתי שבה למחשב לעשות את זה. מה יכולה להיות בעיה? דיברתי עם הספקית והם אומרים שזה לא מאצלהם , הנציג אמר שהוא רואה שאני מחובר לאינטרנט ללא בעיה.

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  16. Started by Green,

שלום אתמול עברתי לויסטה 32BIT מXP כל המשחקים שהיו לי עבדו מצויין על XP חלק ובלי בעיות (מחשב חדש 4 ליבות וכרטיס מסך ATI 3870) מאז שעברתי לויסטה יש לי מלא בעיות אם משחקים לא פועלים או ממש קופצניים (כמו קריסס) אני ממש לא יודע מה הבעיה וזה נראה כאילו זה משפיע על רוב המשחקים זה בעיה ידועה או שרק אצלי זה ככה? תודה

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  17. Started by Goadzilla,

יש לי ויסטה אולטימיט שעבודת מעולה עד שאני מפעיל תוכנת שיתופ קבצים לא משנה איזו אימיול יוטורנט ברגע שאני מפעיל אז פתאום לווינדוס מתחילות ליהיות תקיעות קטנות ומעצבנות מישהו מכיר תתופעה?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  18. היי יש לי בעיה מוזרה! כל קובץ אבל כל קובץ שאני מוריד מהאינטרנט המחשב לא שומר אותו כלל ולא משנה מהיכן או לאן יש לי ויסטה מכירים את הבעיה? וירוס? באג? אולי הגדרה?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  19. Started by Xstyle,

יש לי בעיה כל פעם שאני ניכנס לתקייה או חלון אחר הסידור אייקונים משתנה!! איך דרך להגדיר שבכולם יהיה זהה?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  20. Started by ironman405,

hello ppl Each time I use Firefox in Vista, I get a message saying Firefox has stopped working each time I close the program. יש לי ויסטה 64 ביט ואת הFIREFOX הכי חדש,2.0.0.6

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  21. אז ככה לפני כמה זמן עשיתי שיחזור מערכת וזה קרה הפונטים בעברית השתבשו לי לפעמים לא מופיע עברית איפה שצריך במקום יש ריבועים כאלו וגם באתרי אינטרנט העיברית קטנה כזאת ולא ברורה איך אפשר לפתור את הבעיה? :-\ [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  22. הורדתי משחק לא משנה איזה שמשקלו בערך 6.5 ג'יגה. כשאני רוצה לעשות OPEN לקבצי ראר , הוא מתחיל ומגיע ל40 אחוז ואז הוא רושם שייתכן שהדיסק מלא. יש לי 65 ג'יגה פנויים על פורמט של NTFS ראוי לציין שבוינדוס XP הכל עבד כשורה. מה הבעיה ? :< תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  23. Started by ran1809,

יש לי בעיה שכשאני מנסה להעלות משחקים מסויימים הוא מעלה לי בעייה מסויימת יש לציין כי נותקנת ברשותי גם גרסא של XP ופשוט כנראה חסרים לי קבצים מסויימים צילמתי את הבעיה ואני צריך לדעת איזה קבצים צריך להוסיף ומאיפה לקבל אותם

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  24. אני היתקנתי חלונות ויסטה בעברית עם רשיון מקורי פעם ראשונה. בסוף התקנה שמתי דרייברים והכל מוכן. אבל יש בעיה אני לא רואה התראה בסרגל משימות סמן מפתח לרישום רשיון באינטרנט למה לא מופיעה לי? חלונות לא מבקשת ממני לעשות הרשמה למה? כיצד אני יודע באם עשיתי כבר הרשמה באינטרנט? מה עושים? מיכאל

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  25. אתמול התקנתי ויסטה עבד טוב עד היום, פתאום הוא החליט לדפוק אותי לכל תוכנה שאני נכנס הוא מראה לי תבעיה הזאת: איך אני פותר את זה? ??? ???

• 7 תגובות
    • 982 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.